Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Μηνύματα
5.523
Κριτικές
8
Like
3.313
Πόντοι
786
πρέπει όλες οι ιερόδουλες του σάιτ εθελοντικά
να βάλουν φωτο,
για να ανεβούμε ψυχολογικά.
από μας ζουν,
αν πάθουμε ψυχολογικά και δεν έχουμε διάθεση μετά τον κορωνοϊό τι θα γίνουν αυτές;
 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Φοραμε αλουμινόχαρτο στο κεφάλι το οποίο όμως εχουμε προηγουμένως εμβαπτισει σε διάλυμα τζατζικιου για να απωθουμε εχθρούς εκτός της προστασίας κατά της ανάγνωσης σκέψης.
Ο ιός περνάει στο μυαλό μεσω της σκέψης
γι αυτό σκεφτόμαστε θετικά πίνοντας αμιτα.  ;)

Το οινόπνευμα είναι σπάνιο πια όχι επειδή δεν υπάρχει αρκετο αλλά επειδή οι σκοτεινές δυνάμεις αρρωσταίνουν με το μπλε χρώμα σύμβολο του ουρανού όπως και της απόχρωσης ομάδας ε.  ;)

Χρόνια πολλά κι από μένα.

:rockon:
 

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Μηνύματα
56.149
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Στο μεταξυ ολη μερα η διας στους δρομους
Χρονια ειχα να το δω αυτο
Τοσο συχνη παρουσια στους δρομους
 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Στο μεταξυ ολη μερα η διας στους δρομους
Χρονια ειχα να το δω αυτο
Τοσο συχνη παρουσια στους δρομους

Πρέπει με κάποιον τρόπο να φαίνονται άνθρωποι στους δρόμους.
Οπότε γυρίζουν κι αυτοί γύρω γύρω.
Τι να κάνουν ; Να κάθονται ακίνητοι ;
 

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Μηνύματα
56.149
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Πρέπει με κάποιον τρόπο να φαίνονται άνθρωποι στους δρόμους.
Οπότε γυρίζουν κι αυτοί γύρω γύρω.
Τι να κάνουν ; Να κάθονται ακίνητοι ;

Οχι απλα αναριωτεμαι που ταν ολοι αυτη η δυναμη τοσο καιρο
 

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Μηνύματα
52.584
Like
51.923
Πόντοι
12.756

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Μηνύματα
3.240
Κριτικές
27
Like
4.050
Πόντοι
4.895
για πρώτη (και μάλλον μοναδική φορά  :grin: ) συμφωνώ μαζί σου, για την ακρίβεια με αυτόν που έγραψε αυτό που παραθέτεις. Αν και λίγο σχηματικό ως διατύπωση ένα  :thumbsup: για την κεντρική ιδέα
 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
27.934
Κριτικές
16
Like
14.868
Πόντοι
6.515

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Μηνύματα
4.216
Κριτικές
3
Like
1.731
Πόντοι
496
Κίνα, Νοέμβριος 2019:

-Μαστορα, ρίξε στη σχάρα 3 κιλά αρνίσια παϊδάκια.
-Αρνίσια τέλος! Μόνο παγκολίνος έχει μείνει.
-Ε, βάλε παγκολίνο. Δε θα χαλάσει κι ο κόσμος..

:tooth: :tooth: :tooth:
 

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Μηνύματα
6.210
Like
657
Πόντοι
146
ωραια λογικη αυτη με το κοστος.
αν κοιταζαμε κοστος , ουτε στο φεγγαρι θα πηγαιναμε, ουτε στο διαστημα, ουτε θα καναμε πολεμο να ελευθερωσουμε την μακεδονια, ακομη στις σπηλιες θα ημασταν.

τι να το κανω ρε αν μου λεν οτι χρωστα η χωρα 300 τρις και πριν 30 χρονια 30 δις, να ζει ο γονιος σου σε νοιαζει και να ειναι ελευθερα τα παιδια σου.

χεστηκα αν χρεωθουμε. για να σωσουμε την ζωη της μανα σου ή να ζει χωρις σαρια η κορη σου δεν αξιζει και καραντινα και φρακτες στον εβρο?

το χρημα ειναι το μεσο οχι ο αυτοσκοπος.

To πώς ξοδεύει τα λεφτά του ένα ήδη καταχρεωμένο κράτος, που βρίσκεται στην χειρότερη γειτονιά της ευρώπης και που ένα μεγάλο μέρος του ενεργά οικονομικά πληθυσμού του είτε είναι άνεργο είτε έχει αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό είναι ενδεικτικό της ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ που αποδίδει στους πολίτες τους.

Η Ελλάδα κάνει αυτό που κάνει και η πλειονότητα των κρατών στο εξωτερικό, υπεραπλουστευμένα : Στοχεύοντας στην διάσωση πάση θυσία ενός <5% δηλαδή του γερασμένου, άρρωστου και λιγότερου παραγωγικού μέρους του πληθυσμού υπονομεύει το βιοτικό επίπεδο και το μέλλον των υπολοίπων.

Δεν υπάρχει σωστό και λάθος σε αυτό, είναι καθαρά ζήτημα αξιακής κλίμακας και προτεραιοτήτων. Για μένα αυτή η προσέγγιση είναι εσφαλμένη.
 

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Μηνύματα
23.092
Κριτικές
9
Like
13.667
Πόντοι
2.606
εγώ πιστεύω θα γίνει αυτό που λες αν τραβήξει πολύ η υπόθεση, η ανθρωπότης θα χρειαστεί ένα ρισταρτ μετά από όλο αυτό

Ναι σιγουρα, να σου θυμισω οτι απο τη μια ο Γεωργιαδης εβγαινε και μιλουσε για σοκ ρευστοτητας στην αγορα και απο την αλλη ο Βουρτσης νομοθετει περικοπη 50% για 6 μηνες των υπαλληλων στον ιδιωτικο τομεα ενω η προστασια για μη απολυση ισχυει μονο για ενα μηνα.....το σοκ ρευστοτητας εγινε περικοπη και εσεις ονειρευεστε παραγραφη χρεων....:S :S :S

:alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick:
 
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.502
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Θα πηγαινες την ιδια μερα στα Βιλια, στον Ωρωπο και στα Μεγαρα σε 150 διαφορετικους αγρους?
Επιπλεον ο νομος λεει να εχεις ταυτοτητα ή διαβατηριο
Γιατι να εχεις 10 εγγραφα ταυτοπροσωπειας και οχι την ταυτοτητα σου, δεν αντιλαμβανομαι.
Αν ηθελαν να κανουν τους μαγκες, θα σου ειχανε βαλει το προστιμο και θα ειχανε και δικιο
Τωρα και δεν σου βαλανε προστιμο και στην χαρισανε, και τους την λες κι απο πανω
Ε οχι ρε τύπε, δεν μας τα λες καλα
Kανονικά για κάτι τέτοια θα πρέπει να είναι απαραίτητη η δήλωση ΟΣΔΕ μαζί με την ταυτότητα. Για όσους δηλώνουν κατά κύριο επάγγελμα γεωργοί. Και μετά να πέφτει το σχετικό γαμήσι αν υπάρχει απόπειρα κοροϊδίας.
 

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Μηνύματα
3.240
Κριτικές
27
Like
4.050
Πόντοι
4.895
Ολο μαλακιες λενε. Ειναι ξεκαθαρο οτι ο ιος εχει πολυ χαμηλοτερη θνησιμοτητα του 1%. Οταν η Γερμανια ηταν στα 1000 κρουσματα λεγανε ναι οκ, μολις φθασει της Ιταλιας θα ανεβει η θνησιμοτητα. Δεν εγινε ποτε. Εφθασε 33.000 κρουσματα και ακομα ...περιμενουν να ανεβει η θνησιμοτητα απ'το 0.3 στο 7-8 της Ιταλιας.

Η απαντηση ειναι στη Βρετανια.
Η Βρετανια τεσταρει μονο τα σοβαρα κρουσματα που φθανουν στο νοσοκομειο:
"But the true size of the outbreak is being hidden because of the Government's controversial decision to only test patients in hospital"
...αν δλδ οι βρετανοι εχουν 400 θανατους / 8000 σοβαρα κρουσματα για νοσοκομειο (5%) καταλαβαινει κανεις τι γινεται και ποσο θα ηταν αυτο το ποσοστο σε ενα πολυ ευρυτερο που περιλαμβανει απο ασυμπτωματικους, ελαφρα νοσουντες και μετρια νοσουντες οι οποιοι δεν πανε νοσοκομειο.
Και αυτα που λενε για τις ΜΕΘ της Γερμανιας, πιπες ειναι. Πχ στην Ελλαδα δεν ειμαστε σε κατασταση κορεσμου των ΜΕΘ. Αλλα και εδω το τεσταρισμα ειναι της πλακας. Κυριως τεσταρονται τα βαρια περιστατικα που εχουν ηδη μπει νοσοκομειο. Ετσι στην Ελλαδα προκυπτει ενα πλασματικα υψηλο 2.6% θνησιμοτητα, ενω αμα ειχε ανοιξει το δειγμα θα ειμασταν και εμεις στο 0.κατι. Ουτε εμεις εχουμε κορεσμο στις ΜΕΘ, ουτε οι Γερμανοι. Αρα ουτε αυτο ειναι η ειδοποιος διαφορα.
Η πραγματικη θνησιμοτητα του ιου φαινεται απ'τις χωρες με πολλους νοσουντες και λιγους νεκρους. Αυτες ειναι οι χωρες στις οποιες το ratio αντι να βγαινει απο μια διαιρεση του στυλ
νεκροι / οσους εχουν φθασει στο νοσοκομειο
ειναι
νεκροι / οσους εχουμε υποψια οτι νοσουν και εκαναν το τεστ
...και αν ο ελεγχος γινονται σε
νεκροι / ολους οσους νοσουν (αν μπορουσε να γινει test σε ολο το πληθυσμο)
...τα νουμερα απο 0.3% θα επεφταν σε επιπεδα στυλ 0.01-0,05%.
Αλλα με 0.01 και 0.05 δε μπορει να πουλησουν τρομολαγνεια.

Το οξφορντ τραβαει τις κωλοτριχες του με το οτι λαμβανονται αποφασεις στυλ να κλεισει η οικονομια ενω δεν εχει γινει ενας απλος δειγματοληπτικος ελεγχος για το αν εχει ηδη επιτευχθει η ανοσια της αγελης οπως θα επρεπε να εχει ηδη γινει με βαση τα μαθηματικα μοντελα διαδοσης και τα δεδομενα που αφορουν τη μεταδοτικοτητα του ιου και το γεγονος οτι εχουν ηδη περασει 2 μηνες απ'το πρωτο κρουσμα στη Βρετανια.

Εντωμεταξυ τους αφηναν να πακτωνονται στον υπογειο της Βρετανιας σα τις σαρδελες και μετα το παιζανε και εκει αυστηροι με κατι barbeque...

To more than two τους πειραξε...  Αυτοι εδω προφανως δεν ειναι >2 :
Το τι δουλεμα πεφτει δε λεγεται.

  διαγωνισμό ανοησίας κάνεις εδώ μέσα με τους υπόλοιπους; (νικ1400, centrino κλπ.) Ο καθένας σας μου φαίνεται κάνει επιλογή των δεδομένων για να βγάζετε το συμπέρασμα που θέλετε κλείνοντας τα μάτια στην πραγματικότητα. Σου είπε κια άλλος προηγουμένως ότι αυτό που έχει σημασία έχουν τα απόλυτα νούμερα ασθενών τώρα, το ποια θα είναι η θνησιμότητα σε βάθος χρόνου είναι τελείως αδιάφορο. Η πραγματική ζωή δεν είναι στατιστική , δεν αρρωσταίνεις με ποσοστά (πχ. το 0.3 % που αναφέρεις). Αν θες μπορείς να πας Ισπανία ή Ιταλία να τους πεις αυτά που γράφεις και ότι δεν πρέπει να ανυσυχούν, γιατί η πραγματική θνησιμότητα αν ελέγξουν όλο τον πλυθυσμό θα είναι αμελητέα 0.1-0.05 %  :idiot: Και φυσικά να μείνεις εκεί για να αποδείξεις στην πράξη την πίστη στην θεωρία σου.
 
 

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Μηνύματα
6.210
Like
657
Πόντοι
146
Πάντως να θυμίσω ότι ΟΙ ΙΔΙΟΙ ανίκανοι ή απατεώνες το βίο και την πολιτεία των οποίων γνωρίζουμε πολύ καλά (κομματόσκυλα, δημόσιοι υπάλληλοι, δημοσιοκάφροι κτλ κτλ) που μέχρι χθες δεν ήθελαν ή δεν μπορούσαν να χωρίσουν δυο γαϊδάρων άχυρα είναι αυτοί που καθοδηγούν μετά βαϊων και κλάδων την Ελλαδίτσα προς το μέλλον ...

Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστεύουμε ότι ξαφνικά έγιναν ικανότεροι ή εντιμότεροι του παρελθόντος - στατιστικά παραμένουν ίδιοι - απλά τώρα χειρίζονται μια άπειρα σημαντικότερη κρίση, με την ίδια αναμενόμενη ανεπάρκεια και ιδιοτέλεια που στο παρελθόν επέδειξαν σε πάμπολλες άλλες περιπτώσεις.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
 διαγωνισμό ανοησίας κάνεις εδώ μέσα με τους υπόλοιπους; (νικ1400, centrino κλπ.) Ο καθένας σας μου φαίνεται κάνει επιλογή των δεδομένων για να βγάζετε το συμπέρασμα που θέλετε κλείνοντας τα μάτια στην πραγματικότητα. Σου είπε κια άλλος προηγουμένως ότι αυτό που έχει σημασία έχουν τα απόλυτα νούμερα ασθενών τώρα, το ποια θα είναι η θνησιμότητα σε βάθος χρόνου είναι τελείως αδιάφορο. Η πραγματική ζωή δεν είναι στατιστική , δεν αρρωσταίνεις με ποσοστά (πχ. το 0.3 % που αναφέρεις). Αν θες μπορείς να πας Ισπανία ή Ιταλία να τους πεις αυτά που γράφεις και ότι δεν πρέπει να ανυσυχούν, γιατί η πραγματική θνησιμότητα αν ελέγξουν όλο τον πλυθυσμό θα είναι αμελητέα 0.1-0.05 %  :idiot: Και φυσικά να μείνεις εκεί για να αποδείξεις στην πράξη την πίστη στην θεωρία σου.
 

ειναι αποδεδειγμενη η θεωρια του και παρε τα ηρεμιστικα σου.

ιταλια με 50 εκατομυρια πληθυσμο εχουν πεθανει 5.000 και τελικα το πολυ να πεθανουν 100.000.

και ναι εψαχνα εισητηρια για ιταλια οταν κλεισαν τα σχολεια αλλα σε λιγες μερες μας απαγορεψαν να τεξιδευουμε μονο σε τοπο κατοικιας μας λεει.

αν το νεο φαρμακα φερει αποτελεσματα σε 2 βδομαδες, πασχα θα παω.
 
  • Like
Αντιδράσεις: tnt60

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Μηνύματα
2.553
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

  • C1_uYYVW8AAe5gY.jpg
    C1_uYYVW8AAe5gY.jpg
    26 KB · Εμφανίσεις: 17
  • Ψtwit (1).jpg
    Ψtwit (1).jpg
    68,9 KB · Εμφανίσεις: 13

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Μηνύματα
8.387
Κριτικές
169
Like
8.695
Πόντοι
10.326
Σε μια βδομάδα προβλέπω πως η τριχόπτωση θα είναι ύποπτο σύμπτωμα! :woldman: :woldman: :woldman: :grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom