Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Μηνύματα
6.210
Like
657
Πόντοι
146


ΣωτηροΤσαρδάκο... ΜΗΝ ακούς κανέναν, Μόνον στον μουνογενιά θεόν να μιλάς.
[move]++ΕUΛΟΓHCON... :priest: ...EΛΕΗCΟΝ+++[/move]

Η παρουσία του στην Εκκλησία υπήρξε άψογος επικοινωνιακά χειρισμός της κυβέρνησης, ανεξαρτήτως εάν εκείνη τον προκάλεσε.

Ο άνθωρπος είναι "παππαδοπαίδι" και ψάλτης ήδη από χρόνια.

Βρέθηκε σε ένα άδειο ναό με ειδική άδεια - όπως ο ίδιος εξήγησε.

Το εάν αυτό υπήρξε προσωπική του επιλογή για να μην λαλήσει με το τεράστιο βάρος που φέρει στους ώμους του δεν το ξέρω.

Ξέρω όμως ότι η παρουσία του εκεί - δεδομένου ότι πλέον το πρόσωπο Τσιόδρας και εκείνο που αυτός εκπροσωπεί (την φωνή των επιστημόνων και του "κράτους") - ρίχνει μια γέφυρα πρός το παππαδαριό απολύτως απαραίτητη για να μειωθεί το τραύμα και ο διχασμός που προκάλεσε η απολύτως σωστή, αν και εξαιρετικά καθυστερημένη, απόφαση κλεισίματος των εκκλησιών.

Για τον "ιδανικό" χριστιανό το ζητούμενο ΔΕΝ είναι η παράταση του βίου και η αποφυγή της σωματικής αρρώστιας, είναι η μετοχή στο θείο μέσω της εκκλησίας και η συλλογική σωτηρία του ποίμνιου. ΔΕΝ υπάρχει ατομικό σώσιμο της ψυχής στον χριστιανισμό εκτός εκκλησίας. Αυτό πιστεύει το παππαδαριό.
 
  • Like
Αντιδράσεις: dim883

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Μηνύματα
18.303
Κριτικές
9
Like
7.824
εγω δεν μπορω να βλεπω άλλο παπαδοπουλο μενουμε σπιτι  :vomit:
ο παπαδοπουλος τυπε τσεπωσε πολλα από τη συγκεκριμενη διαφημιση,εγινε ο καλος συμβουλάτορας της χωρας,τη στιγμη που στην εκπομπή του καθοταν διασκεδαζε και πληρωνοταν αδρα και εκει σφιχταγκαλιαζε την κάθε γκομενα.
τι νομιζετε ότι είναι ο παπαδοπουλος ένα λαμογιο που στηνει κωλο για να βγαλει λεφτα.
 

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Μηνύματα
3.240
Κριτικές
27
Like
4.050
Πόντοι
4.895
ειναι αποδεδειγμενη η θεωρια του και παρε τα ηρεμιστικα σου.

ιταλια με 50 εκατομυρια πληθυσμο εχουν πεθανει 5.000 και τελικα το πολυ να πεθανουν 100.000.

και ναι εψαχνα εισητηρια για ιταλια οταν κλεισαν τα σχολεια αλλα σε λιγες μερες μας απαγορεψαν να τεξιδευουμε μονο σε τοπο κατοικιας μας λεει.

αν το νεο φαρμακα φερει αποτελεσματα σε 2 βδομαδες, πασχα θα παω.

η δική σου περίπτωση είναι η χειρότερη επειδή έχεις γράψει(αν όντως ισχύει) ότι είσαι βιολόγος και διδάσκεις και σε σχολεία. Οι ανοησίες που έγραψες χθες ή προχθές δεν άξιζαν καν απάντησης επειδή δεν έχουν καμία σχέση με την επιστημονική μεθοδολογία, απλά αποδεικνύουν την αποτυχία του εκπαιδευτικού μας συστήματος που παράγει πτυχιούχους με το κιλό αντί να δημιουργεί επιστήμονες. Ακόμη τραγικότερο ότι με το άχρηστο χαρτί που πήρες βρήκες θέση στο εκπαιδευτικό σύστημα για να αναμεταδόσεις την ανεπάρκεια της επιστημονικής σου σκέψης. Η φράση σου που έβαλα σε κόκκινο είνια κλασσικό παράδειγμα της ανεπάρκειας αυτής, ούτε καν το καταλαβαίνεις και συνεχίζεις να το επαναλαμβάνεις
 

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Μηνύματα
6.210
Like
657
Πόντοι
146
  διαγωνισμό ανοησίας κάνεις εδώ μέσα με τους υπόλοιπους; (νικ1400, centrino κλπ.) Ο καθένας σας μου φαίνεται κάνει επιλογή των δεδομένων για να βγάζετε το συμπέρασμα που θέλετε κλείνοντας τα μάτια στην πραγματικότητα. Σου είπε κια άλλος προηγουμένως ότι αυτό που έχει σημασία έχουν τα απόλυτα νούμερα ασθενών τώρα, το ποια θα είναι η θνησιμότητα σε βάθος χρόνου είναι τελείως αδιάφορο. Η πραγματική ζωή δεν είναι στατιστική , δεν αρρωσταίνεις με ποσοστά (πχ. το 0.3 % που αναφέρεις). Αν θες μπορείς να πας Ισπανία ή Ιταλία να τους πεις αυτά που γράφεις και ότι δεν πρέπει να ανυσυχούν, γιατί η πραγματική θνησιμότητα αν ελέγξουν όλο τον πλυθυσμό θα είναι αμελητέα 0.1-0.05 %  :idiot: Και φυσικά να μείνεις εκεί για να αποδείξεις στην πράξη την πίστη στην θεωρία σου.
 

Αντίστοιχα άρθρα γνώμης στην γραμμή στήριξης μιας λιγότερο "κατασταλτικής" προσέγγισης έχουν δημοσιευτεί στο Lancet και στο New England Journal Of Medicine. Για πήγαινε καμιά βόλτα προς τα εκεί για να τους μιλήσεις για επιστημονική μεθοδολογία.

Η συγκεκριμένη συζήτηση διεξάγεται ευρύτατα στον δυτικό κόσμο ("με ποιούς πηγαίνω και ποιούς αφήνω") σε σημείο που έφτασε στα αυτιά ακόμα και καθολικά ανυπόληπτων χαμαιτυπείων όπως αυτό του Κούλογλου :
 

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Μηνύματα
52.590
Like
51.931
Πόντοι
12.756
ο παπαδοπουλος τυπε τσεπωσε πολλα από τη συγκεκριμενη διαφημιση,εγινε ο καλος συμβουλάτορας της χωρας,τη στιγμη που στην εκπομπή του καθοταν διασκεδαζε και πληρωνοταν αδρα και εκει σφιχταγκαλιαζε την κάθε γκομενα.
τι νομιζετε ότι είναι ο παπαδοπουλος ένα λαμογιο που στηνει κωλο για να βγαλει λεφτα.
σημερα συμφωνω μαζι σου σε 2 θεματα..σε αυτο και στο αλλο που εγραψες για τα μνημονιακα μετυρα στον ιδ.τομεα.Γιατρε ειμαι καλα;
 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.439
Like
7.965
Πόντοι
2.356
Κίνα, Νοέμβριος 2019:

-Μαστορα, ρίξε στη σχάρα 3 κιλά αρνίσια παϊδάκια.
-Αρνίσια τέλος! Μόνο παγκολίνος έχει μείνει.
-Ε, βάλε παγκολίνο. Δε θα χαλάσει κι ο κόσμος..

:tooth: :tooth: :tooth:
:grin:  :grin:  :grin:
 

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Μηνύματα
5.745
Like
1.500
Πόντοι
266
Έψαξα το θέμα για τα όρια αναλήψεων και μίλησα με ένα δύο ανθρώπους που λόγω δουλειάς έχουν σχέση με το αντικείμενο αφού είχαν πρόσβαση σε ενημερωτικό σημείωμα που διακινήθηκε εσωτερικά σε μία από τις μεγάλες εμπορικές τράπεζες. Όλος ο θόρυβος ήταν περισσότερο αποτέλεσμα σύγχυσης παρά ουσίας - για αυτό αναγκάστηκε και ΕΕΤ να βγάλει συμπληρωματική ανακοίνωση που και πάλι δεν ήταν απολύτως σαφής - παρόλο που την στιγμή αυτή υπάρχουν διάφορα άλλα προβλήματα οι τράπεζες ΔΕΝ αντιμετωπίζουν προς στιγμή θέμα με το τυπωμένο χαρτονόμισμα παρά μόνον περιστασιακά ζητήματα τροφοδοσίας συγκεκριμένων ATMs λόγω συνεχών αναλήψεων (συνήθως παππούδων από ότι μου είπε). Άρα μαλακίες είχα γράψει στα 5-6 προηγούμενα σχόλια μου για το θέμα. Σόρρυ για την παραπληροφόρηση.
παράδειγμα προς μιμηση
ο διαλογος που κανουμε εδώ για αυτό είναι να ανταλλασουμε αποψεις και αν καποια σε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ δεδομενα είναι διαφορετικη από την δικια μας να το ψάχνουμε
ο σεντρινο όχι μονο το εψαξε αλλα  το σφαλμα το ειδε και το ανακοινωσε
ΜΠΡΑΒΟ
στις υποκειμενικες αποψεις βεβαια εξακολουθούμε να εχουμε τις σημαντικες διαφορες μας

 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
27.934
Κριτικές
16
Like
14.868
Πόντοι
6.515
ο παπαδοπουλος τυπε τσεπωσε πολλα από τη συγκεκριμενη διαφημιση,εγινε ο καλος συμβουλάτορας της χωρας,τη στιγμη που στην εκπομπή του καθοταν διασκεδαζε και πληρωνοταν αδρα και εκει σφιχταγκαλιαζε την κάθε γκομενα.
τι νομιζετε ότι είναι ο παπαδοπουλος ένα λαμογιο που στηνει κωλο για να βγαλει λεφτα.

τυπε δεν αντεχω εθνικο τηλεαστερα παπαδοπουλο,

εθνικο τραγουδιστη ρουβα να με συμβουλευουν  :S
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.442
Κριτικές
514
Like
70.313
Πόντοι
41.129
ο παπαδοπουλος τυπε τσεπωσε πολλα από τη συγκεκριμενη διαφημιση,εγινε ο καλος συμβουλάτορας.
τι νομιζετε ότι είναι ο παπαδοπουλος ένα λαμογιο που στηνει κωλο για να βγαλει λεφτα.


τυπε εγω πιστευω οτι την εκανε αφιλοκερδως για το κοινο καλο  :orchestra:

μη σου πω πληρωσε κιολας.  :rockon: :rockon:
 

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.872
Like
2.273
Πόντοι
456


ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ 1330 !!!!  :jerking: :jerking:

Καθώς ο νέος κορωνοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, όλο και περισσότερες κυβερνήσεις στηρίζονται σε δεδομένα των τηλεπικοινωνιακών παρόχων για να εντοπίζουν διάφορες περιπτώσεις, όπως ασθενείς που πρέπει να απομονώνονται ή πόσο καλά ακολουθούν οι άνθρωποι τα μέτρα περιορισμένων μετακινήσεων.


Οι πάροχοι τηλεφωνίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση μοιράζονται δεδομένα με τις υγειονομικές Αρχές στην Ιταλία, τη Γερμανία και την Αυστρία για να βοηθήσουν στην παρακολούθηση του κατά πόσον οι άνθρωποι ακολουθούν οδηγίες για να διατηρήσουν κοινωνικές αποστάσεις και να παραμείνουν κοντά στα σπίτια τους κατά τη διάρκεια της επιδημίας.


Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (GDPR) περιορίζει τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες μπορούν να μοιράζονται και να διαχειρίζονται τα προσωπικά δεδομένα των πελατών. Τα δεδομένα τοποθεσίας που κοινοποιούν σήμερα οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών είναι ανώνυμα και συγκεντρωτικά, σύμφωνα πάντα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων. Στην περιοχή της Λομβαρδίας της Ιταλίας, την πρώτη από τις περιοχές της χώρας που τέθηκαν σε καραντίνα, τα δεδομένα των κινητών βοηθούν τις Αρχές να αποκτήσουν μια σαφέστερη εικόνα του βαθμού στον οποίο οι άνθρωποι τηρούν τους κανόνες, σύμφωνα με το Reuters, δείχνοντας ότι η κίνηση είναι μειωμένη κατά περίπου 60% για τον περασμένο μήνα.


Στις 16 Μαρτίου, το Ισραήλ εξουσιοδότησε τη χρήση δεδομένων θέσης κινητού τηλεφώνου για την παρακολούθηση του ιού. Η υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας της χώρας, Shin Bet, συλλέγει δεδομένα από φορείς κινητής τηλεφωνίας από το 2002 περίπου. Ο Πρωθυπουργός, Benjamin Netanyahu, εξουσιοδότησε τη Shin Bet να παρακολουθεί τις μετακινήσεις των ασθενών που έχουν διαγνωστεί με κορωνοϊό και να καθορίζει ποιος θα έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα. Ένας ισραηλινός αξιωματούχος ασφαλείας δήλωσε στους New York Times ότι τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν σε μια "εστιασμένη, συγκεκριμένη χρονικά και περιορισμένη δραστηριότητα".

Όταν βγαίνει ο Χαρδαλιάς και λέει χαιρέκακα ξέρουμε ποιοι πέρασαν από τα διόδια, είναι άραγε συνομωσιολόγοι όσοι λέγανε ότι οι κάμερες που μπήκαν δήθεν για τη διαχείριση της κυκλοφορίας το 2004 είχαν απώτερο σκοπό την παρακολούθηση πολιτών;

Επίσης το ΑΜΚΑ για να βγάλεις εισιτήριο στο μετρό τι χρειάζεται; Να μη σκεφτώ ότι σε μερικά χρόνια θα απαγορευτούν τα ανώνυμα εισιτήρια του μετρό  :think:

Έχετε πάρει χαμπάρι στην Κίνα ότι εφαρμόζεται σύστημα με κάμερες με αναγνώριση προσώπου και point system άμα σε δουν να κάνεις κάτι "κακό" (πχ. λέω εγώ μπουρδέλα).

Τόσο αθώοι πια ... τι σόι μπουρδελιάρηδες είστε!  :grin:  :S  :huh:

(από το κινητό τηλέφωνο, με τριγωνισμό σε βρίσκουν άμα θέλουν σε ακτίνα μερικών μέτρων, όχι μόνο 2-3 χιλιόμετρα)
 

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Μηνύματα
26.820
Like
24.683
Πόντοι
6.256
Στη Κινα με τα χουντικα μετρα 3 μηνες μετα αρουν τη καραντινα στο επικεντρο της επιδημιας στη Γουχαν....στη δημοκρατικη Ισπανια με την αρχικη χαλαροτητα και τη λογικη να μην κλεισει η οικονομια ειχαν χθες 758 νεκρους σε μια μερα.

Χαιρομαι που κατι ανθρωπομορφα ζωα που γραφουν εδω μεσα δεν αποφασιζουν για τις ζωες ολων μας...
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Την Καλημερα στους Φιλους και Χρονια Πολλα......δεν ξερω αν ειπωθηκε αλλα διαβαζω οτι θα κοψουνε εκατομμυρια-Δισεκατομυρια,τρις....δολλαρια,ευρω......ταλαιπωρια.....γιατι δεν κανουνε μια διαγραφη χρεων-κουρεμα γενναιοδωρο, να αναπνευσουν λιγο οι κοινωνιες????

Το ονομαζουν "moral hazard". Δλδ οτι αν καποιοι δε πληρωσουν αυτα που χρωστανε τοτε αυτο ειναι ανηθικο και οι υπολοιποι θα αξιωνουν και αυτοι να μη πληρωσουν - δλδ θα υπαρχει επεκταση της ανηθικοτητας.

Το οτι αυτα τα επιχειρηματα προκρινονται απο Γερμανους οι οποιοι μας εχουν ριξει πιστολι >300 δις με τις αποζημιωσεις του Β'ΠΠ ειναι ενα θεμα.

Να σκεφτεις οτι στα ιδιωτικα κοκκινα δανεια, στη περιπτωση της Ελλαδας μας πουσαρανε ως λυση τον εξαναγκασμο των τραπεζων να πουλησουν τα κοκκινα σε ξενα funds εναντι πχ 3-5% αντι να κανουν προσφορες στους δανειοληπτες με το ιδιο ή διπλασιο ποσοστο (πχ 6-10%). Και αυτο με το σκεπτικο οτι ο δανειοληπτης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ... Δλδ δε τους νοιαζει αν θα τα παρει καν η τραπεζα. Αποδεδειγμενα αφου εβαλαν τις τραπεζες να πουλησουν τα δανεια στο 3-5%... Τους νοιαζει Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. Και να μη μπαινουν ιδεες σε αλλους δανειοληπτες οτι μπορει να τη γλυτωσουν (αυτο μεχρι στιγμης εχει συμβει μονο σε οσους δεν εχουν περιουσιακα στοιχεια).
 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.832
Like
1.284
Πόντοι
216
Αυτό είναι δώρο!
Πορνοστάρ προσφέρει μια νύχτα πάθους σε όποιον βρει το εμβόλιο για τον κορονοϊό

Η Λόλα Τέιλορ υπόσχεται ένα βράδυ μαζί της σε όποιον καταφέρει να βρει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Τα μεγάλα... μέσα φαίνεται να έβαλε η Λόλα Τέιλορ η οποία γύρισε από την Ιταλία που είχε βρεθεί για να γυρίσει μια ταινία πορνό κι αναγκαστικά μπήκε σε καραντίνα λόγω κορονοϊού και φαίνεται να περνά δύσκολα αυτές τις δύο εβδομάδες. Έτσι λοιπόν, η διάσημη πορνοστάρ έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω Instagram.



Πηγή: :zombie: :zombie: :zombie:
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.511
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Δεν ειναι το προβλημα ο παπαδοπουλος

Αν δεν ηταν ο παπαδοπουλος θα ηταν ο παπαροπουλος

Το προβλημα ειναι η προπαγανδα που θελει να περασει η κυβερνηση

Μεινετε σπιτι

Θα σας ελεγχουμε ευκολοτερα
 

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Μηνύματα
3.240
Κριτικές
27
Like
4.050
Πόντοι
4.895
Στη Κινα με τα χουντικα μετρα 3 μηνες μετα αρουν τη καραντινα στο επικεντρο της επιδημιας στη Γουχαν....στη δημοκρατικη Ισπανια με την αρχικη χαλαροτητα και τη λογικη να μην κλεισει η οικονομια ειχαν χθες 758 νεκρους σε μια μερα.

Χαιρομαι που κατι ανθρωπομορφα ζωα που γραφουν εδω μεσα δεν αποφασιζουν για τις ζωες ολων μας...
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
 

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Μηνύματα
3.638
Like
3.008
Πόντοι
1.706
Κλασικη συμπεριφορα ελληνα πολιτη

Του λενε να εχει ταυτοτητα ή διαβατηριο και αρχιζει μετα τις ερωτησεις "μα δεν κανει το διπλωμα οδηγησης?" "μα εχω τοσα εγγραφα μαζι μου" "μα εχω μαζι μου ληξιαρχικη πραξη γεννησης"

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ λεει ο νομος, να τα εχετε μαζι σας
Τελος
Εντωμεταξύ το δίπλωμα οδήγησης στην Ελλάδα είναι 100 φορές δυσκολότερα πλαστογραφίσημο από την ταυτότητα και άρα ισχυρότερο. Με τις ελληνικές ταυτότητες γελάνε μέχρι και στην Αφρική. Έχω φάει καθυστέρηση για έλεγχο ταυτότητας σε Γερμανία και Αγγλία, όπου τελικά ξέμπλεξα με δίπλωμα, ενώ και στην Κύπρο από μόνοι τους με παρότρυναν να επιδείξω το δίπλωμα.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Το οτι αυτα τα επιχειρηματα προκρινονται απο Γερμανους οι οποιοι μας εχουν ριξει πιστολι >300 δις με τις αποζημιωσεις του Β'ΠΠ ειναι ενα θεμα.
οι τουρκοι που 600 χρονια κατεχουν την μικρα ασια με ληστρικη κατακτηση και σκοτωσαν ισα με 2.000.000 ελληνες ποσα δις μας χρωστανε?
 

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Μηνύματα
6.210
Like
657
Πόντοι
146
παράδειγμα προς μιμηση
ο διαλογος που κανουμε εδώ για αυτό είναι να ανταλλασουμε αποψεις και αν καποια σε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ δεδομενα είναι διαφορετικη από την δικια μας να το ψάχνουμε
ο σεντρινο όχι μονο το εψαξε αλλα  το σφαλμα το ειδε και το ανακοινωσε
ΜΠΡΑΒΟ
στις υποκειμενικες αποψεις βεβαια εξακολουθούμε να εχουμε τις σημαντικες διαφορες μας

Δεν είναι θέμα προσωπικής εντιμότητας - ζήτημα επαγγελματικής διαστροφής περισσότερο. Κάνω μια δουλειά στην οποία το λάθος επιβάλλεται να αναγνωρίζεται. Θενκς.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Με την ανακοίνωση, ο ΙΣΑ καταδικάζει κάθε δημοσιοποίηση προσωπικών και ατεκμηρίωτων επιστημονικά απόψεων
...
Κατόπιν εντολής του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ο ΙΣΑ θα προβεί σε κάθε ενέργεια που απαιτείται σε ποινικό και πειθαρχικό επίπεδο.
...
οι εκτιμήσεις του δρ Φαίδωνος Βόβολη που προβλήθηκαν από αρκετές ιστοσελίδες, είναι επιστημονικά ατεκμηρίωτες, διαστρεβλώνουν την επιστημονική αλήθεια και είναι καταδικαστέες.

Δε μας λεει ποιες εκτιμησεις του ακριβως διαστρεβλωνουν την επιστημονικη αληθεια.

Το αλλο για τις ατεκμηριωτες επιστημονικες αποψεις εχει πλακα οταν το ιδιο το κρατος δε τεσταρει και μετα επειδη δεν εχει τι να πει για το μεγεθος του προβληματος βγαινει και λεει νουμερα του αερα για Χ εκτιμωμενα κρουσματα βασισμενα αοριστα μοντελα της πουτσας :2funny:

Αυτα δεν ειναι ατεκμηριωτα μαλλον...
 

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Μηνύματα
4.216
Κριτικές
3
Like
1.731
Πόντοι
496
τυπε δεν αντεχω εθνικο τηλεαστερα παπαδοπουλο,

εθνικο τραγουδιστη ρουβα να με συμβουλευουν   :S

τυπε δεν εμαθες να εκτιμας τους σωστους καλλιτεχνες :S
 
  • Like
Αντιδράσεις: geoMan

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom