Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
[size=13pt]Γιατί η Γερμανία έχει τόσο χαμηλά ποσοστά θνησιμότητας από κορωνοϊό;[/size]

Σε αντίθεση με την Ιταλία, όπου τα κρούσματα ξεπέρασαν τις 60.000 και οι θάνατοι τους 6.800, η Γερμανία κατέγραψε μέχρι στιγμής 32.986 κρούσματα και 158 θανάτους. Αυτό σημαίνει ότι η Γερμανία έχει το χαμηλότερο ποσοστό θνησιμότητας ανάμεσα στις 10 χώρες που επηρεάζονται περισσότερο από τον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα, το ποσοστό αυτό ανέρχεται σε μόλις 0,3% σε σύγκριση με το 9% στην Ιταλία και 4,5% στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η αντίθεση αυτή ανάμεσα σε Γερμανία και Ιταλία προβληματίζει τους ειδικούς, καθώς είναι οι χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά κατοίκων άνω των 65 ετών στην Ευρώπη.

Μιλώντας στην Guardian, o πρόεδρος του γερμανικού ινστιτούτου «Robert Koch», εξέφρασε την άποψη ότι στο τέλος τα ποσοστά θνησιμότητας ανάμεσα στις δύο χώρες δεν θα έχουν μεγάλη διαφορά. «Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι η Γερμανία είναι καλύτερα προετοιμασμένη από άλλες χώρες για την πανδημία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μία πιθανή εξήγηση που δίνεται από ειδικούς, είναι ότι τα γερμανικά νοσοκομεία δεν έχουν φτάσει σε πληρότητα αυτά της Ιταλίας. Άλλο ένα θετικό για τη Γερμανία, είναι ότι άρχισε άμεσα την ιχνηλάτηση επαφών αμέσως μετά την εμφάνιση των πρώτων κρουσμάτων. Σύμφωνα με την Εθνική Ένωση Ιατρών της Γερμανίας, η χώρα μπορεί να πραγματοποιήσει περίπου 12,000 τεστ την ημέρα.

Επίσης, όπως δείχνουν τα στοιχεία, η πλειοψηφία αυτών που έχουν προσβληθεί από τον ιό στη Γερμανία είναι νεαρότερης ηλικίας, συγκριτικά με άλλες χώρες, κάτι που επίσης ίσως να εξηγεί το χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας. Ωστόσο, ειδικοί σημειώνουν ότι σε περίπτωση που τα μέτρα δεν γίνουν πιο αυστηρά, τότε ενδεχομένως το ποσοστό αυτό να αυξηθεί δραματικά τις επόμενες εβδομάδες.

Ολο μαλακιες λενε. Ειναι ξεκαθαρο οτι ο ιος εχει πολυ χαμηλοτερη θνησιμοτητα του 1%. Οταν η Γερμανια ηταν στα 1000 κρουσματα λεγανε ναι οκ, μολις φθασει της Ιταλιας θα ανεβει η θνησιμοτητα. Δεν εγινε ποτε. Εφθασε 33.000 κρουσματα και ακομα ...περιμενουν να ανεβει η θνησιμοτητα απ'το 0.3 στο 7-8 της Ιταλιας.

Η απαντηση ειναι στη Βρετανια.

Η Βρετανια τεσταρει μονο τα σοβαρα κρουσματα που φθανουν στο νοσοκομειο:


"But the true size of the outbreak is being hidden because of the Government's controversial decision to only test patients in hospital"

...αν δλδ οι βρετανοι εχουν 400 θανατους / 8000 σοβαρα κρουσματα για νοσοκομειο (5%) καταλαβαινει κανεις τι γινεται και ποσο θα ηταν αυτο το ποσοστο σε ενα πολυ ευρυτερο που περιλαμβανει απο ασυμπτωματικους, ελαφρα νοσουντες και μετρια νοσουντες οι οποιοι δεν πανε νοσοκομειο.

Και αυτα που λενε για τις ΜΕΘ της Γερμανιας, πιπες ειναι. Πχ στην Ελλαδα δεν ειμαστε σε κατασταση κορεσμου των ΜΕΘ. Αλλα και εδω το τεσταρισμα ειναι της πλακας. Κυριως τεσταρονται τα βαρια περιστατικα που εχουν ηδη μπει νοσοκομειο. Ετσι στην Ελλαδα προκυπτει ενα πλασματικα υψηλο 2.6% θνησιμοτητα, ενω αμα ειχε ανοιξει το δειγμα θα ειμασταν και εμεις στο 0.κατι. Ουτε εμεις εχουμε κορεσμο στις ΜΕΘ, ουτε οι Γερμανοι. Αρα ουτε αυτο ειναι η ειδοποιος διαφορα.

Η πραγματικη θνησιμοτητα του ιου φαινεται απ'τις χωρες με πολλους νοσουντες και λιγους νεκρους. Αυτες ειναι οι χωρες στις οποιες το ratio αντι να βγαινει απο μια διαιρεση του στυλ

νεκροι / οσους εχουν φθασει στο νοσοκομειο

ειναι

νεκροι / οσους εχουμε υποψια οτι νοσουν και εκαναν το τεστ

...και αν ο ελεγχος γινονται σε

νεκροι / ολους οσους νοσουν (αν μπορουσε να γινει test σε ολο το πληθυσμο)

...τα νουμερα απο 0.3% θα επεφταν σε επιπεδα στυλ 0.01-0,05%.

Αλλα με 0.01 και 0.05 δε μπορει να πουλησουν τρομολαγνεια.

Το οξφορντ τραβαει τις κωλοτριχες του με το οτι λαμβανονται αποφασεις στυλ να κλεισει η οικονομια ενω δεν εχει γινει ενας απλος δειγματοληπτικος ελεγχος για το αν εχει ηδη επιτευχθει η ανοσια της αγελης οπως θα επρεπε να εχει ηδη γινει με βαση τα μαθηματικα μοντελα διαδοσης και τα δεδομενα που αφορουν τη μεταδοτικοτητα του ιου και το γεγονος οτι εχουν ηδη περασει 2 μηνες απ'το πρωτο κρουσμα στη Βρετανια.


The new model from Oxford University suggests the virus was circulating in the UK by mid-January, around two weeks before the first reported case and a month before the first reported death.

This means it could have had enough time to have spread widely, with many Britons acquiring immunity. Sunetra Gupta, a professor of theoretical epidemiology who led the study, said testing was needed to assess the theory.

‘We need immediately to begin large-scale serological surveys – antibody testing – to assess what stage of the epidemic we are in now,’ she said.

Εντωμεταξυ τους αφηναν να πακτωνονται στον υπογειο της Βρετανιας σα τις σαρδελες και μετα το παιζανε και εκει αυστηροι με κατι barbeque...

Police officers were today forced to break up barbecues being held in different parts of the UK as Brits flouted new draconian powers to disperse crowds of more than two to halt the spread of coronavirus.

To more than two τους πειραξε...  Αυτοι εδω προφανως δεν ειναι >2 :
Το τι δουλεμα πεφτει δε λεγεται.
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.511
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Κικίλιας έψαχνε κρεβάτι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για την Φαίη Σκορδά

Προσωπικά ασχολήθηκε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με την περίπτωση της Φαίης Σκορδά όταν έμαθε ότι η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.
Ο κ. Κικίλιας, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Υγείας, ήθελε να βρει κρεβάτι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για τη Φαίη Σκορδά! Ευτυχώς γι’ αυτόν υπήρξαν συνεργάτες του οι οποίοι τον προειδοποίησαν ότι θα γινόταν… σούσουρο και έκανε πίσω.

Η στάση του όμως έγινε γνωστή εις τους… ανωτέρους. Και μετά απορεί ο… πολυπράγμων υπουργός Υγείας γιατί του φόρεσαν όχι ένα, αλλά δύο «καπέλα». Τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα στα θέματα της υγείας και τον αναβαθμισμένο σε θέση υφυπουργού Νίκο Χαρδαλιά.




 

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Μηνύματα
1.745
Like
281
Πόντοι
36
.
 

Συνημμένα

  • FB_IMG_1585062638596.jpg
    FB_IMG_1585062638596.jpg
    47,7 KB · Εμφανίσεις: 16
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Κικίλιας έψαχνε κρεβάτι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για την Φαίη Σκορδά

Προσωπικά ασχολήθηκε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με την περίπτωση της Φαίης Σκορδά όταν έμαθε ότι η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.
Ο κ. Κικίλιας, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Υγείας, ήθελε να βρει κρεβάτι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για τη Φαίη Σκορδά! Ευτυχώς γι’ αυτόν υπήρξαν συνεργάτες του οι οποίοι τον προειδοποίησαν ότι θα γινόταν… σούσουρο και έκανε πίσω.

Η στάση του όμως έγινε γνωστή εις τους… ανωτέρους. Και μετά απορεί ο… πολυπράγμων υπουργός Υγείας γιατί του φόρεσαν όχι ένα, αλλά δύο «καπέλα». Τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα στα θέματα της υγείας και τον αναβαθμισμένο σε θέση υφυπουργού Νίκο Χαρδαλιά.

τρομερο σκανδαλο μας εβγαλες παλι, και επιβεβαιωμενο
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
27.337
Κριτικές
185
Like
45.539
Πόντοι
22.266
Δες το προηγούμενο ποστ μου
πήγαινε στην εφημερίδα της κυβέρνησης


βρες το ΦΕΚ  τεύχος Α  αριθμός 44 του 2004
και το ΦΕΚ τεύχος Α  αριθμός 263 του 2008

ή τύπωσε από τη δ/ση

το άρθρο 3 και να το δείχνεις στους αστυνομικούς
και τους πληρωνουμε του μπτσους κι αμαθεις δλδ αντι να με φησουν οπως προβλεπει ο νομος κανουν και τους εξυπνους
thanks φιλε
 

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Μηνύματα
1.745
Like
281
Πόντοι
36
Μια ζωή αυτή ήταν η δεξιά στην Ελλάδα. Η παράταξη του yes man, της καρπαζιάς από την ντόπια κομπραδόρικη κομπλεξική αστική τάξη και των οικονομικών σκανδάλων.

~ ~

[size=20pt]Εξωφρενική συμφωνία 30 εκατ. ευρώ με ιδιώτες για τα τεστ κορωναϊού[/size]

Το εξωφρενικό ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ θα ξοδέψει το Υπουργείο Υγείας για τη διενέργεια διαγνωστικών τεστ για τον κοροναϊό.

Η δαπάνη που εγκρίθηκε την Τρίτη ως επιχορήγηση από το Υπουργείο Υγείας στον ΕΟΠΥ αφορά στην «αποζημίωση ιδιωτικών θεραπευτηρίων – κλινικών, καθώς και ιδιωτών για την πραγματοποίηση κλινικού και εργαστηριακού ελέγχου, στο πλαίσιο της υλοποίησης μέτρων για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού» , σύμφωνα με την επίσημη απόφαση .

Σύμφωνα με την απόφαση το ποσό αντιστοιχεί σε κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες διαγνωστικά τεστ για τον κοροναϊό, την ώρα που μέχρι σήμερα έχουν διενεργηθεί μόλις λίγες χιλιάδες και το Υπουργείο Υγείας, δια στόματος Σωτήρη Τσιόρδα, απέρριπτε τη γραμμή των μαζικών τεστ, υποστηρίζοντας πως
η στρατηγική των περιορισμένων τεστ που ακολουθούν οι ελληνικές αρχές ήταν η κατάλληλη και πως οι επικριτές ήταν εγκάθετοι.

Πέρα από την αντίθεση με τις μέχρι σήμερα διακηρύξεις, το κόστος είναι τεράστιο και δίνεται σε ιδιώτες ενώ υπάρχουν πολλά εργαστήρια σε πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα που διαθέτουν την υποδομή για κάτι τέτοιο, σε κόστος τουλάχιστον στο 1/5 σε σχέση με τα ιδιωτικά κέντρα. Μάλιστα, επιβεβαιωμένες πληροφορίες του  Τvxs.gr αναφέρουν ότι αρκετά από αυτά έχουν ήδη ζητήσει με δική τους πρωτοβουλία να συνεισφέρουν και αγνοούνται από την κυβέρνηση.

Σημειώνεται πως μόλις λίγες ώρες νωρίτερα είχε αποκαλυφθεί και μια ακόμη σκανδαλώδης συμφωνία με ιδιώτες για την επιδημία του κοροναϊού. Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τη σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η κυβέρνηση θα καταβάλει διπλάσια αποζημίωση στις ιδιώτες που θα διαθέσουν κρεβάτια ΜΕΘ από τις κλινικές τους: Από 800 ευρώ στα 1600 ευρώ ημερησίως.

 

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Μηνύματα
1.453
Like
1.452
Πόντοι
216
καλα κανουν και τα δινουν στους ιδιωτες, ανα μπορουσαν να βοηθησουν ελληνικα πανεπιστημια το κρατος και διαφορα κρατικα ερευνητικα κεντρα θα το ειχαν κανει εδω και πολλα χρονια και δεν θα τρεχαμε για μια εξεταση αιματος στο κοντινοτερο διαγνωστικο κετρο
 

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Μηνύματα
2.052
Like
1.049
Πόντοι
216
Ολο μαλακιες λενε. Ειναι ξεκαθαρο οτι ο ιος εχει πολυ χαμηλοτερη θνησιμοτητα του 1%. Οταν η Γερμανια ηταν στα 1000 κρουσματα λεγανε ναι οκ, μολις φθασει της Ιταλιας θα ανεβει η θνησιμοτητα. Δεν εγινε ποτε. Εφθασε 33.000 κρουσματα και ακομα ...περιμενουν να ανεβει η θνησιμοτητα απ'το 0.3 στο 7-8 της Ιταλιας.

Η απαντηση ειναι στη Βρετανια.

Η Βρετανια τεσταρει μονο τα σοβαρα κρουσματα που φθανουν στο νοσοκομειο:


"But the true size of the outbreak is being hidden because of the Government's controversial decision to only test patients in hospital"

...αν δλδ οι βρετανοι εχουν 400 θανατους / 8000 σοβαρα κρουσματα για νοσοκομειο (5%) καταλαβαινει κανεις τι γινεται και ποσο θα ηταν αυτο το ποσοστο σε ενα πολυ ευρυτερο που περιλαμβανει απο ασυμπτωματικους, ελαφρα νοσουντες και μετρια νοσουντες οι οποιοι δεν πανε νοσοκομειο.

Και αυτα που λενε για τις ΜΕΘ της Γερμανιας, πιπες ειναι. Πχ στην Ελλαδα δεν ειμαστε σε κατασταση κορεσμου των ΜΕΘ. Αλλα και εδω το τεσταρισμα ειναι της πλακας. Κυριως τεσταρονται τα βαρια περιστατικα που εχουν ηδη μπει νοσοκομειο. Ετσι στην Ελλαδα προκυπτει ενα πλασματικα υψηλο 2.6% θνησιμοτητα, ενω αμα ειχε ανοιξει το δειγμα θα ειμασταν και εμεις στο 0.κατι. Ουτε εμεις εχουμε κορεσμο στις ΜΕΘ, ουτε οι Γερμανοι. Αρα ουτε αυτο ειναι η ειδοποιος διαφορα.

Η πραγματικη θνησιμοτητα του ιου φαινεται απ'τις χωρες με πολλους νοσουντες και λιγους νεκρους. Αυτες ειναι οι χωρες στις οποιες το ratio αντι να βγαινει απο μια διαιρεση του στυλ

νεκροι / οσους εχουν φθασει στο νοσοκομειο

ειναι

νεκροι / οσους εχουμε υποψια οτι νοσουν και εκαναν το τεστ

...και αν ο ελεγχος γινονται σε

νεκροι / ολους οσους νοσουν (αν μπορουσε να γινει test σε ολο το πληθυσμο)

...τα νουμερα απο 0.3% θα επεφταν σε επιπεδα στυλ 0.01-0,05%.

Αλλα με 0.01 και 0.05 δε μπορει να πουλησουν τρομολαγνεια.

Το οξφορντ τραβαει τις κωλοτριχες του με το οτι λαμβανονται αποφασεις στυλ να κλεισει η οικονομια ενω δεν εχει γινει ενας απλος δειγματοληπτικος ελεγχος για το αν εχει ηδη επιτευχθει η ανοσια της αγελης οπως θα επρεπε να εχει ηδη γινει με βαση τα μαθηματικα μοντελα διαδοσης και τα δεδομενα που αφορουν τη μεταδοτικοτητα του ιου και το γεγονος οτι εχουν ηδη περασει 2 μηνες απ'το πρωτο κρουσμα στη Βρετανια.

Εντωμεταξυ τους αφηναν να πακτωνονται στον υπογειο της Βρετανιας σα τις σαρδελες και μετα το παιζανε και εκει αυστηροι με κατι barbeque...

To more than two τους πειραξε...  Αυτοι εδω προφανως δεν ειναι >2 :
Το τι δουλεμα πεφτει δε λεγεται.

Η τοσο υψηλη μεταδοτικοτητα ομως ακομη και αν το ποσοστο ειναι μικρο, δίνει μεγαλα απολυτα νουμερα.
Σημασια εχουν τα νουμερα οχι απο μονα τους αλλα σε συνάρτηση με τις δυνατοτητες του συστήματος υγειας.
 

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Μηνύματα
3.926
Κριτικές
25
Like
11.788
Πόντοι
14.615
Αυτή η κατάσταση θα αφήσει πίσω της αλλαγές στις καθημερινές συνήθειες των τσιφτετέλληνων.
Δεν θα τρώνε όλοι μαζί με τα πηρούνια τους από τα ίδια πιάτα, δεν θα στριμώχνονται σε ουρές, θα πλένουν τα χέρια τους, πολλοί θα φοράνε μάσκες το χειμώνα, κ.ά.
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.194
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Εσείς οι νομομαθείς και δικολάβοι:αν έχεις πάρει χαμπάρι ότι άτομο μπήκε σε καραντίνα από μόνο του αλλά δεν ενημέρωσε ότι πάσχει,τί κάνεις;;;;; Ενημερώνεις ή όχι
υπαρχει τετοιος ελληνας ρε τύπε?βραβειο ευσυνειδησιας πρέπει να πάρει,το θεμα ειναι αν τηρειται η καραντινα απο τα 700 και βαλε επισημα κρουσματα,ποιος τους ελεγχει και με ποιο τρόπο
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.493
Κριτικές
517
Like
72.060
Πόντοι
41.129


ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ 1330 !!!!  :jerking: :jerking:

Καθώς ο νέος κορωνοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, όλο και περισσότερες κυβερνήσεις στηρίζονται σε δεδομένα των τηλεπικοινωνιακών παρόχων για να εντοπίζουν διάφορες περιπτώσεις, όπως ασθενείς που πρέπει να απομονώνονται ή πόσο καλά ακολουθούν οι άνθρωποι τα μέτρα περιορισμένων μετακινήσεων.


Οι πάροχοι τηλεφωνίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση μοιράζονται δεδομένα με τις υγειονομικές Αρχές στην Ιταλία, τη Γερμανία και την Αυστρία για να βοηθήσουν στην παρακολούθηση του κατά πόσον οι άνθρωποι ακολουθούν οδηγίες για να διατηρήσουν κοινωνικές αποστάσεις και να παραμείνουν κοντά στα σπίτια τους κατά τη διάρκεια της επιδημίας.


Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (GDPR) περιορίζει τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες μπορούν να μοιράζονται και να διαχειρίζονται τα προσωπικά δεδομένα των πελατών. Τα δεδομένα τοποθεσίας που κοινοποιούν σήμερα οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών είναι ανώνυμα και συγκεντρωτικά, σύμφωνα πάντα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων. Στην περιοχή της Λομβαρδίας της Ιταλίας, την πρώτη από τις περιοχές της χώρας που τέθηκαν σε καραντίνα, τα δεδομένα των κινητών βοηθούν τις Αρχές να αποκτήσουν μια σαφέστερη εικόνα του βαθμού στον οποίο οι άνθρωποι τηρούν τους κανόνες, σύμφωνα με το Reuters, δείχνοντας ότι η κίνηση είναι μειωμένη κατά περίπου 60% για τον περασμένο μήνα.


Στις 16 Μαρτίου, το Ισραήλ εξουσιοδότησε τη χρήση δεδομένων θέσης κινητού τηλεφώνου για την παρακολούθηση του ιού. Η υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας της χώρας, Shin Bet, συλλέγει δεδομένα από φορείς κινητής τηλεφωνίας από το 2002 περίπου. Ο Πρωθυπουργός, Benjamin Netanyahu, εξουσιοδότησε τη Shin Bet να παρακολουθεί τις μετακινήσεις των ασθενών που έχουν διαγνωστεί με κορωνοϊό και να καθορίζει ποιος θα έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα. Ένας ισραηλινός αξιωματούχος ασφαλείας δήλωσε στους New York Times ότι τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν σε μια "εστιασμένη, συγκεκριμένη χρονικά και περιορισμένη δραστηριότητα".

 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.194
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
τυπε αν δεν παιξει ηλεκτρονικη παρακολουθηση οπως Κορεα, Ταιβαν κλπ  τα μπουρδελα θα ανοιξουν σε κανα χρονο και αν
 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.504
Like
8.129
Πόντοι
2.356

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Μηνύματα
6.210
Like
657
Πόντοι
146
Η αντίδραση Μητσοτάκη όταν ενημερώθηκε από Τσιόδρα: «Μπροστά στο να χάσω ανθρώπους, δεν με ενδιαφέρουν τα δισεκατομμύρια»


:2funny: :2funny: :2funny:

1. Τα "δισεκατομμύρια" δεν τα έχει ούτε αυτός ούτε η χώρα : Τα δανείζεται υποθηκεύοντας ακόμα περισσότερο το μέλλον των επόμενων γενιών.

2. Τα "δισεκατομμύρια" που δεν τον ενδιαφέρουν ΕΙΝΑΙ οι άνθρωποι και οι περιουσίες τους : Τα όπλα του στρατού, τα σχολεία και τα νοσοκομεία της χώρας, οι δουλειές που χάνονται κτλ
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom