Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.711
Πόντοι
6.256
Τι ανάλυση θέλεις τυπε;
Απαγόρευσαν το εμβόλιο ορισμένα κρατη επειδή είχε συγκεκριμένες επιπλοκές όταν ο EMA έλεγε δημόσια ότι οι επιπλοκές όσων ανθρώπων έκαναν το εμβόλιο ήταν σε ίδιο ποσοστό με τον γενικό πληθυσμό.
Και μετά έβγαινε το βλαμμένο του ΣΥΡΙΖΑ και έλεγε ότι ξεστοκαρει η κυβέρνηση το συγκεκριμένο εμβόλιο στον ελληνικό λαό και τρελαναν τον κόσμο.
Έκανε καλό στην προσπάθεια για εμβολιασμό αυτή η παπαρια;
Και τι επρεπε να κανουν οι επιστημονες να μην αναφερουν τις παρενεργειες των εμβολιων;Απο τη μια εχουμε τους ψεκες που ψαχνουν μανιωδως να βρουνε συνομωσιες και μαλακιες και απο την αλλη επρεπε να κρυβουμε δεδομενα για να μην σταματησουν οι εμβολιασμοι;

Στην Ευρωπη ειχαμε τη δυνατοτητα επιλογης αναμεσα σε mRNA εμβολια που ηταν πολυ πιο ασφαλη και στα κλασσικα τυπου Astrazeneca που εστω και σπανια μπορουσαν να ειχαν θανατηφορες επιπλοκες και πολυ σωστα επιλεξαμε τα πρωτα.

Η επιστημη δεν κανει εκπτωσεις αναμεσα στο "συμφερον" και στην αξιοπιστια της....

Υ.Γ
Γελοιες δικαιολογιες οι ηλιθιοι ψεκες θα βρισκουν παντα τυπε οτι και να πουμε και να κανουμε....εδω λενε δεν κανουμε τα εμβολια του Μπουρλα αλλα να παρουν τα χαπακια του Μπουρλα δεν εχουν κανενα θεμα.Για τοσο στοκους μιλαμε...

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.862
Πόντοι
456
Οι παρενέργειες σε αυτούς που έκαναν το άστρα ήταν όσες και στον γενικό πληθυσμό άρα επί της ουσίας δεν υπήρχε παρενέργεια. Έτσι είπε ο EMA.
Και δεν ενημέρωσαν απλά για παρενέργειες αλλά το απαγόρευσαν εντελώς (η Δανία σίγουρα νομίζω και άλλες χώρες) και τρελαναν τον κόσμο.
Θυμάσαι την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι "κάτι πάει στραβά με το αστραζενεκα" ,πόση ζημιά κάνανε στην προσπάθεια να πείσεις τον άλλο που είναι και λίγο πυροβολημένος.
Η εντύπωση που προσωπικά μου έχει δημιουργηθεί τυπε είναι ότι η πφαιζερ ήταν πολύ γενναιόδωρη στους κατάλληλους ανθρώπους.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.623
Πόντοι
3.656
Τριπλά εμβολιασμένος και σήμερα βγήκα θετικός!!! Προς το παρόν είχα μόνο κάτι δέκατα σήμερα το πρωί και πονούσαν τα πόδια μου από εχτές. Εχτές λόγω κόπωσης έκανα τεστ αλλά βγήκε αρνητικό. Σήμερα το πρωί βγήκε θετικό. Κάθομαι καραντίνα και ελπίζω να περάσει ήπια. Αν παρ ελπίδα ψοφήσω, να καώ και να σκορπίσετε τη στάχτη μου στη Φυλής και στα πέριξ ?
περαστικά. Ενημέρωσέ μας πως πήγες. Ο Γιατρός μου έδωσε D3 και ψευδάργυρο, τίποτα άλλο

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Δεν εδωσε Ιβερμεκτινη :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Τίποτα δεν χρειάζεται, θα το περάσει νεράκι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τα ίδια κι εμένα ο φαρμακοποιός που είναι φιλαράκι. Προτίμησα cretan ίαμα και βλέπουμε.
Μη μασσάς... το πολύ πολύ να σηκώσεις ένα 39άρι και that's it.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.623
Πόντοι
3.656

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
όχι. Δεν ανέβασα καν πυρετό, ούτε εγώ ούτε ο γιός μου. Δύο μέρες βήχα γερό, μετά σποραδικά. Ο Κόβιντ μου στοίχισε 8€ ένα σιρόπι
Ένας γνωστός μου, triple vacc, σήκωσε ένα βράδυ 39.1 και το άλλο πρωί κάτι δέκατα. Κι αυτό ήταν.
Με ντεπόν extra την έβγαλε!

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.309
Πόντοι
1.446
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.623
Πόντοι
3.656
Ένας γνωστός μου, triple vacc, σήκωσε ένα βράδυ 39.1 και το άλλο πρωί κάτι δέκατα. Κι αυτό ήταν.
ο γιός μου το κόλλησε από μια συγκέντρωση το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Τα τριπλά εμβολιασμένα άτομα, εικοσάρηδες όλοι κι εγώ, είχαμε μόνο βήχα. Τα διπλοεμβολιασμένα σήκωσαν πυρετό για 1,5 μέρα. Και οι ψεκασμένοι φοβούνται τα εμβόλια

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
ΔΕΝ ξερω αν ο Αντωνιου ειναι "αγυρτης","ψεκασμενος" η "απατεωνας"...Αυτο που ξερω και το ακουσα με τα αυτια μου σε μια εκπομπη που μιλουσε(φυσικαι στο ιντερνετ γιατι στα συστημικα καναλια δεν τον βγαζουν...μονο στον Αντεννα που πηγε μιλησει και τον "κοψανε" αρον-αρον{Σαν τον Κουβελα αν θυμαστε})...Ειπε οτι ΠΡΟΚΑΛΕΙ ολους αυτους τους ""σοφους" της επιτροπης να βγουν σε ενα ντιμπειτ και να μιλησουν μαζι του!!!!Και προκαλουσε και τον Εισαγγελεα να τον καλεσει να του πει και αυτουνου καποια πραγματα!!!Μεχρι τωρα ουτε το ενα εγινε ουτε το αλλο(αν κανω λαθος διορθωστε με!!!!)

Αλλα 2 με τον Αντωνιου βιντεακια.....

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.818
Πόντοι
6.256
Συνήλθε το ιατρικο τιμ του μπου και συνταγογραφεί απ το πρωί.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
@mounoxalastis Πως το βλέπεις το παρακάτω ; Άλλη ιατρική ισχύει για εμβολιασμένους , άλλη για ανεμβολίαστους ; :think:

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα άλλαξε ο τρόπος έκδοσης πιστοποιητικού νόσησης. Συγκεκριμένα:

• όσοι είναι εμβολιασμένοι θα αρκεί να έχουν θετικό rapid test για την έκδοση πιστοποιητικού νόσησης
  • όσοι είναι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να έχουν θετικό μοριακό έλεγχο (PCR τεστ) για την έκδοση πιστοποιητικού νόσησης
Αμφισβητεις τον Πλευροφυρερ; ?

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Επειδη εισαι καινουριο ψεκοφυντανι ξεκινα απο εδω....

Κανε μας μια αναλυση τυπε πως μαλακιστηκαν οι επιστημονες....μιας και ζεις σε δημοκρατια και εχεις τελειωσει σχολειο θα ξερεις να μας εξηγησεις επιστημονικα που και πως μαλακιστηκαν.

Αν εγω ειμαι ΨεκοΦυντανι(οπως λες)...για δες το παρακατω Βιντεο και σχολιασε το σε παρακαλω!!!Σημερινο βιντεο απο εκπομπη στο ραδιοφωνο!!!!ο τιτλος του ΒΙΝΤΕΟ "ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΨΕΚΕΣ!!!!!"

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Αν οντως ισχυει
Ψυχακηδες υπαρχουν παντου ανρξαρτητως χωρας και επαγγελματος
Απλα επειδη καποιες χωρες ειναι σοβαρες και οχι ελλαδα υπαρχουν και τιμωριες

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αν οντως ισχυει
Ψυχακηδες υπαρχουν παντου ανρξαρτητως χωρας και επαγγελματος
Απλα επειδη καποιες χωρες ειναι σοβαρες και οχι ελλαδα υπαρχουν και τιμωριες
Τι αν ισχύει? Δε βλέπεις τη μπουνιά?

Είναι τιμωρία αυτό επειδή δε φοράει μάσκα?? ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom