Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τα πιστοποιητικα νοσησης,αρχικα ειχανε εξαμηνη ισχυ.Μετα το Κουλι,σαφως κατοπιν συσταση των ειδικων (βεβαια εδω οι ειδικοι δεν μπορουν να προερχονται απο Κιναλ,Κκε,Συριζες κατα τον @Leclerc ) μειωθηκε η ισχυς των πιστοποιητικων στους τρεις μηνες.

Ομως οποιος εχει πιστοποιητικο νοσησης θα δει επανω να γραφει πως η ισχυς του ειναι εξι μηνες,ακομα και αυτα γραφουν το Κουλι...

Οπως ειναι αναμενομενο,μετα την παροδο των τριων μηνων,εαν επιδειξετε το πιστοποιητικο σαφως και περνα στην εφαρμογη οπου σας σκαναρουν ενω δεν θα πρεπε.Αυτο συμβαινει λογω κυβερνησης αριστων .

Να το ξερετε και να μην ξενερωνετε οι νοσουντες που εχει παρελθει τριμηνο.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Τριπλά εμβολιασμένος και σήμερα βγήκα θετικός!!! Προς το παρόν είχα μόνο κάτι δέκατα σήμερα το πρωί και πονούσαν τα πόδια μου από εχτές. Εχτές λόγω κόπωσης έκανα τεστ αλλά βγήκε αρνητικό. Σήμερα το πρωί βγήκε θετικό. Κάθομαι καραντίνα και ελπίζω να περάσει ήπια. Αν παρ ελπίδα ψοφήσω, να καώ και να σκορπίσετε τη στάχτη μου στη Φυλής και στα πέριξ ?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.251
Πόντοι
12.756
Τριπλά εμβολιασμένος και σήμερα βγήκα θετικός!!! Προς το παρόν είχα μόνο κάτι δέκατα σήμερα το πρωί και πονούσαν τα πόδια μου από εχτές. Εχτές λόγω κόπωσης έκανα τεστ αλλά βγήκε αρνητικό. Σήμερα το πρωί βγήκε θετικό. Κάθομαι καραντίνα και ελπίζω να περάσει ήπια. Αν παρ ελπίδα ψοφήσω, να καώ και να σκορπίσετε τη στάχτη μου στη Φυλής και στα πέριξ ?
κυριος Μπουρλα εχει προνοησει αγαπητε...αυριο θα εισαι περδικι...μονο με τα δεκατα θα μεινεις,λιγη κοπωση και μια νυστα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.753
Πόντοι
12.756
σιγουρα δεν αρρωστησες επειδη φευγει η Τζο ?

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
στους κωλοσφηριχτρακηδες μαζι με την τζο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εμεις θελουμε τον καθε εμβολιασμενο υγιη ωστε να ταχθει στο πλευρο της λογικης καποτε,αυτοι μισουν ομως τον οποιοδηποτε ανεμβολιαστο ακομη κ συγγενης τους κατα δηλωση του Αλεξ

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
164.356
Κάποια σε μάτιασε ομορφαντρα μου.. έκανες αταξίες το weekend..?μην ανησυχείς, σαν απλη ίωση θα το περάσεις,δεν μασάς από τέτοια εσυ.?.περαστικά γρήγορα!

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Κάποια σε μάτιασε ομορφαντρα μου.. έκανες αταξίες το weekend..?μην ανησυχείς, σαν απλη ίωση θα το περάσεις,δεν μασάς από τέτοια εσυ.?.περαστικά γρήγορα!
πια ειναι η κακια μαγισσα αντροτραγανιστρα :think:

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
164.356
Θα μας πει σε ποια αμαρτωλά στέκια γυρνούσε ,και θα την βρούμε..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.753
Πόντοι
12.756
ξεματιασε τον

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
164.356
Κάτσε να τον πετύχω,να τον φτυσω ?!Απαπα ,δεν μ αρέσει εδώ μέσα ,λες και είμαι σε γηροκομείο και μιλανε για πίεση ακράτεια, ζάχαρο, πάω σε μένα να μιλήσω για π@υτσες,άσε που τελευταία μπαίνουν και κάτι τέκνα μέχρι 22χρ το μεγαλύτερο..?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.092
Πόντοι
5.006
αυτη τη στιγμη μεσα σου δουλευει σε φουλ ρυθμους ο μαγικος ζωμος του κυριου μπουρλα...τα δέκατα δεν ειναι απο τον κοβιντ, που το πιο πιθανο ειναι να τον εχει ισοπεδωσει ηδη το θαυματουργο σκευασμα του μεγα ανθρωπιστη και ευεργετη, αλλα απο το γεγονος οτι ο οργανισμος σου προσπαθει να δεχτει αυτο το θαυμα της επιστημης...

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Κάτσε να τον πετύχω,να τον φτυσω ?!Απαπα ,δεν μ αρέσει εδώ μέσα ,λες και είμαι σε γηροκομείο και μιλανε για πίεση ακράτεια, ζάχαρο, πάω σε μένα να μιλήσω για π@υτσες,άσε που τελευταία μπαίνουν και κάτι τέκνα μέχρι 22χρ το μεγαλύτερο..?
Εδω νομιζεις οτι βρισκεσαι σε νοσοκομειο στην Covid πτερυγα αν διαβασεις εμβολιολαγνο και αν πεσεις σε ποστ αντιεμβολιαστη νομιζεις πως εισαι στα υπογεια μαζι με τα χελωνονιτζακια που ανοιγουν τα καπακια νυχτα για να βγουν στους δρομους

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
164.356
Ναι ρε συ, σαν νοσοκομείο είναι, μπορεί να ειμαι εμβολιασμένη, αλλά ούτε θέλω να συζητώ συνέχεια γι αυτα ούτε να τα σκαλιζω, ας κάνει ο καθένας ότι κρίνει σωστό γι αυτόν και το σύνολο,και πανω απ όλα προσοχή!Έτυχε να μπω γιατί είδα το ποστ του φίλου αρκούδα,μια χαρά περνάω στο νήμα μου με την παιδική χαρά μου ?
Εδω νομιζεις οτι βρισκεσαι σε νοσοκομειο στην Covid πτερυγα αν διαβασεις εμβολιολαγνο και αν πεσεις σε ποστ αντιεμβολιαστη νομιζεις πως εισαι στα υπογεια μαζι με τα χελωνονιτζακια που ανοιγουν τα καπακια νυχτα για να βγουν στους δρομους

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Ναι ρε συ, σαν νοσοκομείο είναι, μπορεί να ειμαι εμβολιασμένη, αλλά ούτε θέλω να συζητώ συνέχεια γι αυτα ούτε να τα σκαλιζω, ας κάνει ο καθένας ότι κρίνει σωστό γι αυτόν και το σύνολο,και πανω απ όλα προσοχή!Έτυχε να μπω γιατί είδα το ποστ του φίλου αρκούδα,μια χαρά περνάω στο νήμα μου με την παιδική χαρά μου ?
αυτη η πουτανα η τυχη

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Τι θες βρε, στημένη μου την είχες ποτέ θα μπω;;Αχ δεν μπορείς χωρίς εμένα παραδέξου το..
ναι το παραδεχομαι .....οτι η μοναδικη γυναικα που θα μπορουσα να σκοτώσω εισαι εσυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom