Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τριπλά εμβολιασμένος και σήμερα βγήκα θετικός!!! Προς το παρόν είχα μόνο κάτι δέκατα σήμερα το πρωί και πονούσαν τα πόδια μου από εχτές. Εχτές λόγω κόπωσης έκανα τεστ αλλά βγήκε αρνητικό. Σήμερα το πρωί βγήκε θετικό. Κάθομαι καραντίνα και ελπίζω να περάσει ήπια. Αν παρ ελπίδα ψοφήσω, να καώ και να σκορπίσετε τη στάχτη μου στη Φυλής και στα πέριξ ?
Αδερφε περαστικά και ας μη σε γνωρίζω..
Δυστυχώς για μενα,συμμαθητής μου, Εν Ενεργεία Πλοίαρχος, "εφυγε" σημερα το βραδυ μετα απο νοσηλεία ενός μήνα στο ΝΝΑ και διασωληνωμένος τις τελευταίες δεκα μερες...Αρνητής και με παραπανω κιλά,56 χρονών...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Αδερφε περαστικά και ας μη σε γνωρίζω..
Δυστυχώς για μενα,συμμαθητής μου, Εν Ενεργεία Πλοίαρχος, "εφυγε" σημερα το βραδυ μετα απο νοσηλεία ενός μήνα στο ΝΝΑ και διασωληνωμένος τις τελευταίες δεκα μερες...Αρνητής και με παραπανω κιλά,56 χρονών...
Τον φαγανε στο νοσοκομειο τυπε οι ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις....ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να πεθανε απο τον κοροδοιο!

Υ.Γ
Συλλυπητηρια για τον φιλο σου....

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Τυπε βλεπω πολυ χαρα για τον διπλανο σου εχεις.

Σιγουρα εισαι ο τυπος που βαζεις φολες στα ζωακια των διπλα,κρυφα τις νυχτες στις 1-2 η ωρα.

Τουλαχιστον εισαι εμβολιασμενη κακιστρω και χαιρεσαι πως η κοινωνια σε χρειαζεται
Στην ελλαδα πανω απ ολα ο συνανθρωπος.
Ο ρχ ειναι ψυχούλα ρε, ειχε κανει ενα φεγγαρι στον ερυθρο σταυρό

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Τριπλά εμβολιασμένος και σήμερα βγήκα θετικός!!! Προς το παρόν είχα μόνο κάτι δέκατα σήμερα το πρωί και πονούσαν τα πόδια μου από εχτές. Εχτές λόγω κόπωσης έκανα τεστ αλλά βγήκε αρνητικό. Σήμερα το πρωί βγήκε θετικό. Κάθομαι καραντίνα και ελπίζω να περάσει ήπια. Αν παρ ελπίδα ψοφήσω, να καώ και να σκορπίσετε τη στάχτη μου στη Φυλής και στα πέριξ ?
Περαστικα. Ενημερωσες τον αρκτούρο;

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ολο και περισσοτερων τα στοματα "ανοιγουν"

Εαν υπηρχε η ιδια ελευθερια αποψεων,ενος εμβολιασμενου και ενος μη,θα γνωριζαμε αλλα πραγματα.

Ομως,στη χωρα του Κου γιογκ Λι και της συμμοριας του,οταν αλλοι καταργουσαν το Αστρα ζενεκα και οι ψεκ δεν το θελαν,ο Κικιλ υποχονταν εξασφαλισμενες διπλες δοσεις.Αληθεια εγω που θελω να βαρεσω τριτη δοση με Αστρα και δεν μου το παρεχουν,τι γινεται;

Τι ειναι τα εμβολια λαδια;Μου τελειωσαν τα Castrol μπηξε Motul?

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Γιατρος Αντωνιου για εμβολια και DNA.......

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Γιατρος Αντωνιου για εμβολια

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.889
Πόντοι
456

Εαν υπηρχε η ιδια ελευθερια αποψεων,ενος εμβολιασμενου και ενος μη,θα γνωριζαμε αλλα πραγματα.

Ομως,στη χωρα του Κου γιογκ Λι και της συμμοριας του,οταν αλλοι καταργουσαν το Αστρα ζενεκα και οι ψεκ δεν το θελαν,ο Κικιλ υποχονταν εξασφαλισμενες διπλες δοσεις.Αληθεια εγω που θελω να βαρεσω τριτη δοση με Αστρα και δεν μου το παρεχουν,τι γινεται;

Δεν λέει αυτό που νομιζεις φίλε.
Λέει ότι οι αναφορές για το αστραζενεκα ότι είναι προβληματικό εμβόλιο ήταν βλαπτικές για τα προγράμματα εμβολιασμού.
Έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό που λέει ,πολιτικοί και επιστήμονες μαλακιστηκαν άσχημα με το συγκεκριμένο εμβόλιο γιατί δεν είχε μάσα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Γιατρος Αντωνιου για εμβολια

Επειδη εισαι καινουριο ψεκοφυντανι ξεκινα απο εδω....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν λέει αυτό που νομιζεις φίλε.
Λέει ότι οι αναφορές για το αστραζενεκα ότι είναι προβληματικό εμβόλιο ήταν βλαπτικές για τα προγράμματα εμβολιασμού.
Έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό που λέει ,πολιτικοί και επιστήμονες μαλακιστηκαν άσχημα με το συγκεκριμένο εμβόλιο γιατί δεν είχε μάσα.
Κανε μας μια αναλυση τυπε πως μαλακιστηκαν οι επιστημονες....μιας και ζεις σε δημοκρατια και εχεις τελειωσει σχολειο θα ξερεις να μας εξηγησεις επιστημονικα που και πως μαλακιστηκαν.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.685
Πόντοι
736
Γιατρος Αντωνιου για εμβολια και DNA.......

Αμα είναι έτσι όπως τα λέει ο γιατρός , τα ίδια η παρόμοια δεν θα έπρεπε να είχε κάνει και ο HIV που είναι επίσης RNA ιός ;

Άσε που λέει οτι το άστρα και το τζόνσον έχουν ολόκληρο τον ιό , πράγμα που δεν νομίζω να ισχύει.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Αμα είναι έτσι όπως τα λέει ο γιατρός , τα ίδια η παρόμοια δεν θα έπρεπε να είχε κάνει και ο HIV που είναι επίσης RNA ιός ;

Άσε που λέει οτι το άστρα και το τζόνσον έχουν ολόκληρο τον ιό , πράγμα που δεν νομίζω να ισχύει.
Μεχρι και ο Σαββακος πηρε πρεφα τι μαλακιες λεει ο ψεκας....Σαββα δες πιο πανω το λινκ που εβαλα.Τα εχει ολα μαζεμενα....ο τυπος εχει δωσει ρεσιταλ ψεκασμου ολο αυτο το καιρο.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.685
Πόντοι
736
Μεχρι και ο Σαββακος πηρε πρεφα τι μαλακιες λεει ο ψεκας....Σαββα δες πιο πανω το λινκ που εβαλα.Τα εχει ολα μαζεμενα....ο τυπος εχει δωσει ρεσιταλ ψεκασμου ολο αυτο το καιρο.
Θα το δώ , αν και σαν ψεκασμένος δεν έχω και την καλύτερη γνώμη για τους hoaxes , και ως τώρα απέφευγα να τους διαβάζω.

Λογικά θα έχουν ασχοληθεί και με τον καρδιολόγο τον Αρβανίτη ; Μιά περιέργεια την έχω να δω τι γράψανε για αυτόν , αν γράψανε :)

*Βλέπω έχουν και για αυτόν πράγμα :P

Τελευταία τροποποίηση:

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.889
Πόντοι
456
Κανε μας μια αναλυση τυπε πως μαλακιστηκαν οι επιστημονες....μιας και ζεις σε δημοκρατια και εχεις τελειωσει σχολειο θα ξερεις να μας εξηγησεις επιστημονικα που και πως μαλακιστηκαν.
Τι ανάλυση θέλεις τυπε;
Απαγόρευσαν το εμβόλιο ορισμένα κρατη επειδή είχε συγκεκριμένες επιπλοκές όταν ο EMA έλεγε δημόσια ότι οι επιπλοκές όσων ανθρώπων έκαναν το εμβόλιο ήταν σε ίδιο ποσοστό με τον γενικό πληθυσμό.
Και μετά έβγαινε το βλαμμένο του ΣΥΡΙΖΑ και έλεγε ότι ξεστοκαρει η κυβέρνηση το συγκεκριμένο εμβόλιο στον ελληνικό λαό και τρελαναν τον κόσμο.
Έκανε καλό στην προσπάθεια για εμβολιασμό αυτή η παπαρια;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256

Ασε μας ρε μουνοκατασκευαστή.
Δεν ειδες οτι και οι αρκουδες αρρωσταίνουν;
Τρεχα κάντο

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τρεχα κάντο
Μωρε θα το κανα αλλα δεν ξερω απο ποια δοση θα μ αρχισουν και που θα με φτασουν ή δεν μπορω να εχω και αυτο το δικαιωμα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.685
Πόντοι
736
Τρεχα κάντο
Τις προάλλες είχα βάλει λίνκ που έλεγε για κάτι ελάφια οτι τα βρήκαν με κόβιντ , αλλά δεν θυμάμαι αν ηταν ασυμπτωματικά η με συμπτώματα :confused:

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Μην ανησυχείς, κι εγώ έτσι την πέρασα την όμικρον

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Αυτός ο αγύρτης πως γίνεται να κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος και να δηλώνει γιατρός μετά από ένα χρόνο ανυπόστατων ισχυρισμών και χονδροειδών ψεμμάτων;
Οι ιατρικοί σύλλογοι και ο εισαγγελέας πάλι έπεσαν για ύπνο;
Οταν εσυ και αλλοι μεσα στο bou.com ειστε υπερ των εμβολιων,αλλα οι διορισμενοι απ την κυβερνηση επιστημονες δεν ειναι πια σιγουροι για τα εμβολια

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.685
Πόντοι
736
@mounoxalastis Πως το βλέπεις το παρακάτω ; Άλλη ιατρική ισχύει για εμβολιασμένους , άλλη για ανεμβολίαστους ; :think:

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα άλλαξε ο τρόπος έκδοσης πιστοποιητικού νόσησης. Συγκεκριμένα:

• όσοι είναι εμβολιασμένοι θα αρκεί να έχουν θετικό rapid test για την έκδοση πιστοποιητικού νόσησης
  • όσοι είναι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να έχουν θετικό μοριακό έλεγχο (PCR τεστ) για την έκδοση πιστοποιητικού νόσησης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom