Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.818
Πόντοι
6.256
Ακουσα οτι η ελλαδα ειναι στην τεταρτη χειροτερη θεση θυματων ανα μυριο μετα απο ηπα βελγιο ιταλια,
Πως ειχα την εντυπωση οτι τα πηγαιναμε καλα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
την ωρα που ο πλανητης τελειωνει την πανδημια οι ελληναραδες ακουνε το παρατράγουδο Παγώνη και φοράνε μάσκες και στους εξωτερικους χώρους :confused:

dimit29

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
180
Πόντοι
0
την ωρα που ο πλανητης τελειωνει την πανδημια οι ελληναραδες ακουνε το παρατράγουδο Παγώνη και φοράνε μάσκες και στους εξωτερικους χώρους :confused:
Ονειρεύομαι την μέρα που οι "ειδικοί" Παγώνη, Βασιλακόπουλος και λοιποί σχιζοφρενεις θα λάβουν θέση στον φυσικό τους χώρο και θα αναγεννήσουν εκπομπές όπως το αυτόφωρο με τον Λεοτσακο, τη Λουκά, τον εθνικά μπούτια και τον Διονύση τον έφηβο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Ονειρεύομαι την μέρα που οι "ειδικοί" Παγώνη, Βασιλακόπουλος και λοιποί σχιζοφρενεις θα λάβουν θέση στον φυσικό τους χώρο και θα αναγεννήσουν εκπομπές όπως το αυτόφωρο με τον Λεοτσακο, τη Λουκά, τον εθνικά μπούτια και τον Διονύση τον έφηβο...
Προφανως ονειρευεσαι την ημερα που οι γιατροι θα πανε στα ριαλιτι, και το συστημα υγειας θα το αναλαβουν ο Αντωνιαδης, ο Βοβολης, οι μοναχοι του Αγιου Ορους και ο Πετρακος

dimit29

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
180
Πόντοι
0
Προφανως ονειρευεσαι την ημερα που οι γιατροι θα πανε στα ριαλιτι, και το συστημα υγειας θα το αναλαβουν ο Αντωνιαδης, ο Βοβολης, οι μοναχοι του Αγιου Ορους και ο Πετρακος
Εσείς οι δεξιοί τα έχετε λύσει τα θέματα αυτά, κλείνετε τα νοσοκομεία κάνετε την προσευχή σας και μετά τσιμπατε καμμία μιζουλα από το ιδιωτικό σύστημα υγείας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Εσείς οι δεξιοί τα έχετε λύσει τα θέματα αυτά, κλείνετε τα νοσοκομεία κάνετε την προσευχή σας και μετά τσιμπατε καμμία μιζουλα από το ιδιωτικό σύστημα υγείας
Τρια πουλακια καθονταν
Μη σοβαρος

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Εσυ μπορείς να πας στην Ρωσία να ζήσεις, μιας και βλεπω εχεις τον Πούτιν στο αβαταρ. Τι έγινε? Στα λόγια κι εσυ? Μπλα μπλα μπλα μπλα? Πως και εισαι εδώ κι οχι Ρωσία? Κουβα? Βενεζουέλα? Εκει τα έχουν λύσει τα θέματα ολα, μην μασάς! Πηγαινε :)

dimit29

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
180
Πόντοι
0
Εσυ μπορείς να πας στην Ρωσία να ζήσεις, μιας και βλεπω εχεις τον Πούτιν στο αβαταρ. Τι έγινε? Στα λόγια κι εσυ? Μπλα μπλα μπλα μπλα? Πως και εισαι εδώ κι οχι Ρωσία? Κουβα? Βενεζουέλα? Εκει τα έχουν λύσει τα θέματα ολα, μην μασάς! Πηγαινε :)
Εγώ φίλε μου πηγαίνω στη Ρωσία από 2-6 φορές το έτος εσύ πες μας που πηγαίνεις να ζηλέψουμε λίγο...
downloadfile.jpg

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Εγώ φίλε μου πηγαίνω στη Ρωσία από 2-6 φορές το έτος εσύ πες μας που πηγαίνεις να ζηλέψουμε λίγο...
downloadfile.jpg
Οχι ετσι μεγάλε! Με τα λεφτουδακια του κακού καπιταλισμού μας το παίζεις κάμποσος? Και πας μετα στα ρωσάκια και πουλάς μουρίτσα? Με ξένα κόλυβα? Τράβα στην Ρωσία, κανε την επιχείρηση σου, βγάλτε λεφτά και πήγαινε να πουλήσεις το ίδιο σε χώρα του Δυτικού κόσμου… όχι το αντίστροφο!

Κατάλαβες λεβεντάκο? :wink:

dimit29

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
180
Πόντοι
0
Οχι ετσι μεγάλε! Με τα λεφτουδακια του κακού καπιταλισμού μας το παίζεις κάμποσος? Και πας μετα στα ρωσάκια και πουλάς μουρίτσα? Με ξένα κόλυβα? Τράβα στην Ρωσία, κανε την επιχείρηση σου, βγάλτε λεφτά και πήγαινε να πουλήσεις το ίδιο σε χώρα του Δυτικού κόσμου… όχι το αντίστροφο!

Κατάλαβες λεβεντάκο? :wink:
Το 2021 μόνο από τη Ρωσία έβγαλα 56000€ εσύ πόσα έβγαλες?

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
downloadfile.jpg

Μη του τα ρίχνεις όλα μαζί τα φλόκια στη μάπα γιατί πνίγεται...

dimit29

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
180
Πόντοι
0
εχουμε τηλεφωνα τυπε; :think: :wanker: :wanker: :wanker:
Λυπάμαι φίλε μου δεν είμαι κλασσικό ελληνικό πολυβόλο του γαμησιου και του παραμυθιου όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα...η σχέση μου με τις κοπέλες έληξε στην φώτο :cry:

• Λύπη
Αντιδράσεις: enduro

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Το 2021 μόνο από τη Ρωσία έβγαλα 56000€ εσύ πόσα έβγαλες?
Ρώτα εδώ τριγύρω να μάθεις.

Πως τα έβγαλες? Με τι μπιζνα? Ή ούτε εσύ λες τι δουλειά κάνεις? 3-4 άτομα μου έχουν απαντήσει από όλο το φόρουμ :)

dimit29

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
180
Πόντοι
0

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom