Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.900
Πόντοι
19.795
ουδεις γλιτωνει τα γηρατεια δυστυχως:hi:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τυπε μου γεγονοτα που εχει αποκαλυψει μονος του ειναι. αν δεις πως φερεται σε ολους θα καταλαβεις οτι του αξιζει να του το χτυπας....
Αυτος μπορει να ειναι και να φερεται σαν αρρωστος. Η γυναικα του και τα παιδια του ομως δεν μας φταιξανε τιποτα για να τα αναφερουμε στο μπου.

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
εσυ δεν εγραφες για ξενοδοχεια;για αυτο το αναφερω

να το παρει πισω δεν τον εχω για τετοιο
τυπε αν δεις με τι μενος μιλαει ο συγκεκριμενος σε ολους ειναι ο ορισμος της καταντιας. και αφου τον ποναει και τα εχει πει ο ιδιος ας τα γραφω εδω να τον εκπαιδευω σαν σκυλο. αν και νομιζω με εχει σε αγνοηση οποτε απλα να τα βλεπουν οσοι συναναστρεφονται μαζι του να ξερουν με τι ναυαγιο εχουν να κανουν....

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Αυτος μπορει να ειναι και να φερεται σαν αρρωστος. Η γυναικα του και τα παιδια του ομως δεν μας φταιξανε τιποτα για να τα αναφερουμε στο μπου.
μα δεν ειπα τιποτε για την γυναικα και τα παιδια του περαν απο το οτι τον παρατησε και τα κοροιδευουν λογω του πατερα τους. μην με κουραζετε κυριε κωλο γερε, σας ευχαριστω παντως για την συσταση :). με αλλα μελη που φερονται καλα τους φερομαι και εγω καλα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Γιατι ανακατευεις παιδια και γυναικες ρε τυπε τωρα;
Γιατί όλα τα σκουπίδια εκεί καταφεύγουν όταν δεν έχουν τι να πούνε. Δεν το έχεις παρατηρήσει? Πάρε όλα τα nicknames που το έχουν κάνει για να δεις κοινά σημεία επιπέδου -2 :)

:tooth: :tooth: παιδια να κανουμε διαλογο με επιχειρηματα,γονιμο,επιπεδου,να παραθεσουμε αποψεις ομορφα και πολιτισμενα σαν Ελβετοι:hi::smiling-face-with-heart-eyes:
Άγγλοι και Γάλλοι υποτίθεται ότι έχουν αυτά τα στοιχεία.

Οι Ελβετοί είναι λίγο ντουβλούκια! :tooth:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Γιατί όλα τα σκουπίδια εκεί καταφεύγουν όταν δεν έχουν τι να πούνε. Δεν το έχεις παρατηρήσει? Πάρε όλα τα nicknames που το έχουν κάνει για να δεις κοινά σημεία επιπέδου -2 :)
τυπε εχω και το οτι γλειφεις κωλους στο μεταξι ενω εισαι ζαμπλουτος αν θελω :confused: απλα εχει πιο πλακα να σου χτυπαω αυτα που σε τσουζουν. :tooth: :tooth: :tooth:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.104
Πόντοι
6.256
Ψεκακια σε λίγο πάω για καφέ στο μπλεντς, οποιο θέλει το κερνάω καφέ take away να τον πιεί στο παρκάκι απέναντι....
Πωωω ρε φιλε. Ζηλέψαμε.
Στο λαιμο να σου κάτσει, κακέ ανθρωπε :confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.104
Πόντοι
6.256
Δωρητής σπέρματος που περνάει μεγάλη κρίση τα τελευταία χρόνια και αναγκάζομαι να μεταναστεύσω για να επιβιώσω. Επίσης παίρνω 0,5€ το ποστ από Savva και Geokoro για ότι γράφω εδώ μέσα.. :confused:
Ο πετυχημένος της ζωης του μπου παντα ρωταει για τις δουλειες των αλλων

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
τυπε μου γεγονοτα που εχει αποκαλυψει μονος του ειναι. αν δεις πως φερεται σε ολους θα καταλαβεις οτι του αξιζει να του το χτυπας....
Τύπε μου ότι και να έγραψε αυτός, είναι τέρμα ανάρχιδος κάποιος να πιάνει οικογένειες στο στόμα του.
Πες γι' αυτόν ότι θέλεις. Μάνες, γυναίκες, παιδιά καλό είναι να μην αγγίζεις. Δε σε κάνει περισσότερο αρσενικό αυτή η συμπεριφορά. Μάλλον λιγότερο σε κάνει.

Τελευταία τροποποίηση:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.687
Πόντοι
12.756
ΘΑ ΘΕΡΙΖΕΙ Η ΟΜΙΚΡΟΝ και οι ΥΠΟΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ τωρα με αυτο το ΨΥΧΟΣ...Βαλτε και γριπη,ιωσεις,πνευμονιες κλπ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΘΕΡΙΣΜΟΣ ΨΕΚΙΑ :undecided: :undecided: :undecided:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.104
Πόντοι
6.256

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
ΘΑ ΘΕΡΙΖΕΙ Η ΟΜΙΚΡΟΝ και οι ΥΠΟΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ τωρα με αυτο το ΨΥΧΟΣ...Βαλτε και γριπη,ιωσεις,πνευμονιες κλπ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΘΕΡΙΣΜΟΣ ΨΕΚΙΑ :undecided: :undecided: :undecided:
Βαστάμε γερά και ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ✌️
25493BD9-3457-4561-8AC8-CBAA995363C7.jpeg

Συνημμένα

• IMG_0302.MP4
    8,8 MB · Εμφανίσεις: 0

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δωρητής σπέρματος που περνάει μεγάλη κρίση τα τελευταία χρόνια και αναγκάζομαι να μεταναστεύσω για να επιβιώσω. Επίσης παίρνω 0,5€ το ποστ από Savva και Geokoro για ότι γράφω εδώ μέσα.. :confused:
Άλλος ένας που ντρέπεται να πει τι δουλειά κάνει... ΑΝ κάνει... δεν το καταλαβαίνω αυτό.... :think:

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τύπε μου ότι και να έγραψε αυτός, είναι τέρμα ανάρχιδος κάποιος να πιάνει οικογένειες στο στόμα του.
Πες γι' αυτόν ότι θέλεις. Μάνες, γυναίκες, παιδιά καλό είναι να μην αγγίζεις. Δε σε κάνει περισσότερο αρσενικό αυτή η συμπεριφορά. Μάλλον λιγότερο σε κάνει.
Προσπαθείς να συνεννοηθείς με ένα σκουπιδαριό του κερατά ο οποίος είχε ανεβάσει βίντεο που έδειχνε τύπος να χώνει μπουκέτο σε γκόμενα και να σκάει με το κεφάλι πίσω. Οπότε τι να λέμε! Σκουπίδι, υπάνθρωπος και είναι ακριβώς εκεί που του αξίζει :)

Ο πετυχημένος της ζωης του μπου παντα ρωταει για τις δουλειες των αλλων
Και κανείς, πέραν 5-6 ατόμων, δεν μου έχει πει. Φυσικά ούτε εσύ :)

Άνεργοι είστε ρε μαλάκες? ή ντρέπεστε για την δουλειά που κάνετε? :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom