athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
ρε συ λαθος εσυ ησουν..χαχα @athinaios πηγε να σε ψαρωσει- αθηναιε τωρα που γνωριστηκαμε το ομολογω nikg kai jim ειναι το ιδιο
ρε συ λαθος εσυ ησουν..χαχα @athinaios πηγε να σε ψαρωσει- αθηναιε τωρα που γνωριστηκαμε το ομολογω nikg kai jim ειναι το ιδιο
ρε συ λαθος εσυ ησουν..
Νομίζω πως κάνεις λάθος , η γρίπη έχει εξαφανιστεί απο πέρσι τον χειμώνα σύμφωνα με τους ειδικούς , εκτός αν επανεμφανίστηκε και ξέχασαν να μας το πούνΘΑ ΘΕΡΙΖΕΙ Η ΟΜΙΚΡΟΝ και οι ΥΠΟΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ τωρα με αυτο το ΨΥΧΟΣ...Βαλτε και γριπη,ιωσεις,πνευμονιες κλπ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΘΕΡΙΣΜΟΣ ΨΕΚΙΑ
δυστυχως επανεμφανιστηκε φιλε-Σαββα..ΠΡΕΠΕΙ να εμβολιαστεις ΑΜΕΣΑΝομίζω πως κάνεις λάθος , η γρίπη έχει εξαφανιστεί απο πέρσι τον χειμώνα σύμφωνα με τους ειδικούς , εκτός αν επανεμφανίστηκε και ξέχασαν να μας το πούν
ολες οι αρρωστιες εξαφανιστηκαν στην εποχη του κινεζοιούΝομίζω πως κάνεις λάθος , η γρίπη έχει εξαφανιστεί απο πέρσι τον χειμώνα σύμφωνα με τους ειδικούς , εκτός αν επανεμφανίστηκε και ξέχασαν να μας το πούν
Ναι σωστα. Ακόμα και μετα απο lockdown σε όλες τις χώρες, επρεπε μνα είχαμε 40 εκατομμύρια τουρίστες το 2020 και 52 εκατομμύρια το 2021.
Εξάλλου δεν υπαρχει ιός, γριπουλα ειναι, κονομάνε οι φαρμακευτικές. Τι μαλακια που δεν ήρθαν καμία 50αριά εκατομμύρια τουρίστες το ‘21.
Α ρε Κουλη, ουτε αυτο δεν μπόρεσες να κανεις!!!!
Ο καθένας με το επίπεδο που έχει
Πρωτα δεν υπηρχε κορονοιος. Μετα βγηκαν εμβόλια αλλα τα κρατούσαν κρυφά. Τωρα υπάρχουν εμβόλια αλλα ειναι πατσαβουρια τα καλα φάρμακα είναι για την ελίτ...
Τύπε δεν υπάρχει γρίπη, ούτε ιώσεις εδώ και 2 χρόνια, δεν έχεις καταλάβει;ΘΑ ΘΕΡΙΖΕΙ Η ΟΜΙΚΡΟΝ και οι ΥΠΟΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ τωρα με αυτο το ΨΥΧΟΣ...Βαλτε και γριπη,ιωσεις,πνευμονιες κλπ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΘΕΡΙΣΜΟΣ ΨΕΚΙΑ
Τύπε δεν υπάρχει γρίπη, ούτε ιώσεις εδώ και 2 χρόνια, δεν έχεις καταλάβει;
αθηναιε τι λες..να τη κουμπώσω την τρίτη??? εσυ που εισαι πατριάρχης των εμβολίων εδω
σοβαρα και χωρις πλακα ναι..τριπλοεμβολιασμενος εγω και η κυρα κολλησε κοβιντ και το περασε εντελως χαλαρα...εγω με πονοκεφαλο και δεκατα και αυτο ηταν..αθηναιε τι λες..να τη κουμπώσω την τρίτη??? εσυ που εισαι πατριάρχης των εμβολίων εδω
δε κολλαει με τη φράση...αλλα κοντα εισαιΓαμιοτάκη Μητσιέσαι;;;
Βγήκε και ενας θεουλης στον ΣΚΑει και τους ειπε μαντιναδα
τιποτα, τα πραγματα μιλανε απο μονα τους.Πρωτα δεν υπηρχε κορονοιος. Μετα βγηκαν εμβόλια αλλα τα κρατούσαν κρυφά. Τωρα υπάρχουν εμβόλια αλλα ειναι πατσαβουρια τα καλα φάρμακα είναι για την ελίτ...
Τι να πεις...
εχεις δικιο μιτσιεσαι γαμιοτακη...εβαλα το μπρος πισωδε κολλαει με τη φράση...αλλα κοντα εισαι
κάτσε να περάσει 7μηνο και ειδομεν....το θέμα ειναι μην βγάλουν αλλο,περισσότερο boostαρισμένο αυτο σκεφτομαισοβαρα και χωρις πλακα ναι..τριπλοεμβολιασμενος εγω και η κυρα κολλησε κοβιντ και το περασε εντελως χαλαρα...εγω με πονοκεφαλο και δεκατα και αυτο ηταν..
Αρνητής ρούχων έγινες τύπε;Ότι λέει ο τύπος