Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Σε ξεκωλιασανε παρά την θέληση σου;:new_shocked::new_shocked::new_shocked:
μπα τυπε εμενα μονο μουνια με ακουμπανε, δεν με εχουν βιασει ποτε. εσενα σε βιαζω οταν μπαινω με τη θεληση σου γιατι για καποιο λογο με ακολουθεις παντου. εχω καταλαβει τι θες γεματουλη κοντοπιθαρε. οσα και να μου δωσεις παντως δεν θα σε γαμησω κυριολεκτικα εκτος απο μεταφορικα :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: αντε το πολυ πολυ να σου στειλω λιγο σπερμα μου σε βαζακι γτ εχεις εθιστει :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
μπα τυπε εμενα μονο μουνια με ακουμπανε, δεν με εχουν βιασει ποτε. εσενα σε βιαζω οταν μπαινω με τη θεληση σου γιατι για καποιο λογο με ακολουθεις παντου. εχω καταλαβει τι θες γεματουλη κοντοπιθαρε. οσα και να μου δωσεις παντως δεν θα σε γαμησω κυριολεκτικα εκτος απο μεταφορικα :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: αντε να σου στειλω λιγο σπερμα μου σε βαζακι γτ εχεις εθιστει :confused:
Εδώ τα ντοκουμέντα άλλα λενε... :confused: :confused: :confused: :tooth::tooth::tooth:
Νικι γκαστρωθηκε....png

• Χαχα
Αντιδράσεις: nikg

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τώρα σοβαρά μιλάς κ εσύ;; Καθεσαι κ εξηγείς τα. Αυτονόητα σε ποιους;;
Να σε δει γιατρός
.2019 είχαμε 33 εκατ επισκέπτεται και στη ντεμεκ καλή περσινή χρονιά 12-13

Το καλά που το. Είδατε;;;
Ναι σωστα. Ακόμα και μετα απο lockdown σε όλες τις χώρες, επρεπε μνα είχαμε 40 εκατομμύρια τουρίστες το 2020 και 52 εκατομμύρια το 2021.

Εξάλλου δεν υπαρχει ιός, γριπουλα ειναι, κονομάνε οι φαρμακευτικές. Τι μαλακια που δεν ήρθαν καμία 50αριά εκατομμύρια τουρίστες το ‘21.

Α ρε Κουλη, ουτε αυτο δεν μπόρεσες να κανεις!!!!

:tooth: :tooth: :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Παρεμβαίνω γιατί βλέπω πως πάει να γίνει παραπληροφόρηση και πάτε πάλι να παρουσιάσετε το μαύρο ως άσπρο.
Ο κλάδος των ξενοδοχοϋπαλλήλων έχει πληγεί άσχημα τα τελευταία δυο χρόνια με τη κυβέρνηση να τους εμπαίζει με βρώμικο τρόπο.
Το ότι ο τουρισμός πήγε καλά σε τζίρους το περασμένο καλοκαίρι δεν λέει κάτι για τον υπάλληλο μιας επιχείρησης που πληρώνεται με το χρόνο εργασίας του μιας και πέρσι έχασε δυο μήνες. Σαφώς είναι καλύτερα από το 2020 που δούλεψαν 2-3 μήνες οι τυχεροί που άνοιξαν οι επιχειρήσεις που τους απασχολούσαν αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ήταν νορμαλ σεζόν.
Το ότι οι ξενοδόχοι (πχ. Κ.Τροβας) τα κονόμησαν γιατί αύξησαν τιμές , οι τουρίστες ξόδευαν χρήματα και μάζευαν μέχρι και από τα pcr που τα χρέωναν 100-200€ στα ξενοδοχεία δεν σημαίνει πως ο υπάλληλος τους, ακολούθησε την ίδια πορεία στα εισοδήματά του αλλά ακριβώς το αντίθετο μιας και έχασε τον Απρίλιο και τον Μάιο.
Βέβαια η κυβερνητική προπαγάνδα πετάει ένα αοριστο πήγε καλύτερα ο τουρισμός για να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις στους ανίδεους.
Τέλος ενώ οι Έλληνες ξενοδοχοϋπάλληλοι ήταν σε παρατεταμένη αναστολή με το γνωστό 534αρι σε άλλες χώρες οι εργαζόμενοι αποζημιώνονταν με ΚΑΝΟΝΙΚΟ μισθό.
Επίσης η Ελλάδα έκλεινε πρώτη και άνοιγε τελευταία σε σχέση με Ιταλία, Ισπανία και σε σχέση με Αίγυπτο και Τουρκία δεν υπάρχει σύγκριση διότι αυτές δέχονταν τουρίστες όλο το περσινό χειμώνα.
Και βέβαια αγαπητοί μαλάκες ξενοδοχοϋπαλλήλοι …..τιψηφισατερε?
Tι δουλειά κανεις?

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εδώ! Απολαύστε την ειδικό,που πετάει τα κόλλυβα on camera , γιατί είναι προληπτική, καλημέρα της λένε,θα πεθάνετε απαντάει.

Προσοχή οι τριπλοεμβολιασμενοι ψεκασμενοι,θα μας πεθάνετε όλους...δεν τα λέω εγώ,η ειδικός που αγαπησατε.Απολαυστε την

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Εδώ τα ντοκουμέντα άλλα λενε... :confused: :confused: :confused: :tooth::tooth::tooth:
Νικι γκαστρωθηκε....png
εδω εχω αλλα ντοκουμεντα αυθεντικα.
τα δικα σου ειναι σαν να τα εχει συνταξει παιδι δημοτικου αρα μαλλον εσυ τα εγραψες :tooth: :tooth: :tooth:
τεσπα τυπε τελος για σμρ. σκουπισε τα τωρινα φλοκια και αλλη μερα τα επομενα

Συνημμένα

• Screenshot 2022-01-24 at 10-05-04 Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων) - Page 3694 - bourdela c...png
    Screenshot 2022-01-24 at 10-05-04 Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων) - Page 3694 - bourdela c...png
    391,9 KB · Εμφανίσεις: 20

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
τυπε εγω σαν πλημμελως μπολιασμενος τι προγνωση δινουν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τυπε ακομα σου γαμανε τη γυναικα και κοροιδευουν τα παιδια σου?
ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ θα εισαι υπευθυνος για τις επομενες μεταλλαξεις... :undecided:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
εδω εχω αλλα ντοκουμεντα αυθεντικα.
τα δικα σου ειναι σαν να τα εχει συνταξει παιδι δημοτικου αρα μαλλον εσυ τα εγραψες :tooth: :tooth: :tooth:
τεσπα τυπε τελος για σμρ. σκουπισε τα τωρινα φλοκια και αλλη μερα τα επομενα
Τώρα με το κρύο σε κόβω να σε κάνουν σάντουιτς... :alivedick: :alivedick: :alivedick:
Νικι 2-2.png

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ θα εισαι υπευθυνος για τις επομενες μεταλλαξεις... :undecided:
τυπε και σε 5 χρονια εδω θα ειμαι να ποσταρω με τον τρομπα πουτσες. για εσας τα γεροντια φοβαμαι :confused:
τι λεει εσυ πως παει η ζωη?

Τώρα με το κρύο σε κόβω να σε κάνουν σάντουιτς... :alivedick: :alivedick: :alivedick:
Νικι 2-2.png
ο πλουτος του αρχειου σου με τραβελοπουτσες με εκπλησσει. εισαι οντως μερακλης.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
τυπε και σε 5 χρονια εδω θα ειμαι να ποσταρω με τον τρομπα πουτσες. για εσας τα γεροντια φοβαμαι :confused:

ο πλουτος του αρχειου σου με τραβελοπουτσες με εκπλησσει. εισαι οντως μερακλης.
σιγα ρε μην πεθαινω απο γηρατεια κιολας...ειμαι 48 υγειεστατος και εδω που ειμαι θα ερθεις..

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Έτσι όπως το πας σε 5 χρόνια θα κάνεις την καινούργια διαφήμιση της pantene... :confused: :confused: :confused:
Νικι γουστα.png

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
σιγα ρε μην πεθαινω απο γηρατεια κιολας...ειμαι 48 υγειεστατος και εδω που ειμαι θα ερθεις..
ουδεις γλιτωνει τα γηρατεια δυστυχως:hi:

Γιατι ανακατευεις παιδια και γυναικες ρε τυπε τωρα;
τυπε μου γεγονοτα που εχει αποκαλυψει μονος του ειναι. αν δεις πως φερεται σε ολους θα καταλαβεις οτι του αξιζει να του το χτυπας....

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
ουδεις γλιτωνει τα γηρατεια δυστυχως:hi:
ουσια ειναι αγαπητε να γερναμε ομορφα...
διαβασα για την Κω και σε πληροφορω και ξενοδοχεια Κρητη τον ηπιανε...απλα οσοι διαβαζουν μονο ΜΜΕ δεν εχουν ιδεα τι γινεται..

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
ουσια ειναι αγαπητε να γερναμε ομορφα...
διαβασα για την Κω και σε πληροφορω και ξενοδοχεια Κρητη τον ηπιανε...απλα οσοι διαβαζουν μονο ΜΜΕ δεν εχουν ιδεα τι γινεται..
δεν εχω ιδεα τι μου λες για κω τυπε μου. αληθεια σου λεω

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
  • Χαχα
Αντιδράσεις: nikg

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
δεν εχω ιδεα τι μου λες για κω τυπε μου. αληθεια σου λεω
εσυ δεν εγραφες για ξενοδοχεια;για αυτο το αναφερω

Είναι πουστρακος, μη περιμένεις κάτι καλύτερο.
να το παρει πισω δεν τον εχω για τετοιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom