μπα τυπε εμενα μονο μουνια με ακουμπανε, δεν με εχουν βιασει ποτε. εσενα σε βιαζω οταν μπαινω με τη θεληση σου γιατι για καποιο λογο με ακολουθεις παντου. εχω καταλαβει τι θες γεματουλη κοντοπιθαρε. οσα και να μου δωσεις παντως δεν θα σε γαμησω κυριολεκτικα εκτος απο μεταφορικα αντε το πολυ πολυ να σου στειλω λιγο σπερμα μου σε βαζακι γτ εχεις εθιστειΣε ξεκωλιασανε παρά την θέληση σου;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Εδώ τα ντοκουμέντα άλλα λενε...μπα τυπε εμενα μονο μουνια με ακουμπανε, δεν με εχουν βιασει ποτε. εσενα σε βιαζω οταν μπαινω με τη θεληση σου γιατι για καποιο λογο με ακολουθεις παντου. εχω καταλαβει τι θες γεματουλη κοντοπιθαρε. οσα και να μου δωσεις παντως δεν θα σε γαμησω κυριολεκτικα εκτος απο μεταφορικα αντε να σου στειλω λιγο σπερμα μου σε βαζακι γτ εχεις εθιστει
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Ναι σωστα. Ακόμα και μετα απο lockdown σε όλες τις χώρες, επρεπε μνα είχαμε 40 εκατομμύρια τουρίστες το 2020 και 52 εκατομμύρια το 2021.Τώρα σοβαρά μιλάς κ εσύ;; Καθεσαι κ εξηγείς τα. Αυτονόητα σε ποιους;;
Να σε δει γιατρός
.2019 είχαμε 33 εκατ επισκέπτεται και στη ντεμεκ καλή περσινή χρονιά 12-13
Το καλά που το. Είδατε;;;
Εξάλλου δεν υπαρχει ιός, γριπουλα ειναι, κονομάνε οι φαρμακευτικές. Τι μαλακια που δεν ήρθαν καμία 50αριά εκατομμύρια τουρίστες το ‘21.
Α ρε Κουλη, ουτε αυτο δεν μπόρεσες να κανεις!!!!
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Tι δουλειά κανεις?Παρεμβαίνω γιατί βλέπω πως πάει να γίνει παραπληροφόρηση και πάτε πάλι να παρουσιάσετε το μαύρο ως άσπρο.
Ο κλάδος των ξενοδοχοϋπαλλήλων έχει πληγεί άσχημα τα τελευταία δυο χρόνια με τη κυβέρνηση να τους εμπαίζει με βρώμικο τρόπο.
Το ότι ο τουρισμός πήγε καλά σε τζίρους το περασμένο καλοκαίρι δεν λέει κάτι για τον υπάλληλο μιας επιχείρησης που πληρώνεται με το χρόνο εργασίας του μιας και πέρσι έχασε δυο μήνες. Σαφώς είναι καλύτερα από το 2020 που δούλεψαν 2-3 μήνες οι τυχεροί που άνοιξαν οι επιχειρήσεις που τους απασχολούσαν αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ήταν νορμαλ σεζόν.
Το ότι οι ξενοδόχοι (πχ. Κ.Τροβας) τα κονόμησαν γιατί αύξησαν τιμές , οι τουρίστες ξόδευαν χρήματα και μάζευαν μέχρι και από τα pcr που τα χρέωναν 100-200€ στα ξενοδοχεία δεν σημαίνει πως ο υπάλληλος τους, ακολούθησε την ίδια πορεία στα εισοδήματά του αλλά ακριβώς το αντίθετο μιας και έχασε τον Απρίλιο και τον Μάιο.
Βέβαια η κυβερνητική προπαγάνδα πετάει ένα αοριστο πήγε καλύτερα ο τουρισμός για να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις στους ανίδεους.
Τέλος ενώ οι Έλληνες ξενοδοχοϋπάλληλοι ήταν σε παρατεταμένη αναστολή με το γνωστό 534αρι σε άλλες χώρες οι εργαζόμενοι αποζημιώνονταν με ΚΑΝΟΝΙΚΟ μισθό.
Επίσης η Ελλάδα έκλεινε πρώτη και άνοιγε τελευταία σε σχέση με Ιταλία, Ισπανία και σε σχέση με Αίγυπτο και Τουρκία δεν υπάρχει σύγκριση διότι αυτές δέχονταν τουρίστες όλο το περσινό χειμώνα.
Και βέβαια αγαπητοί μαλάκες ξενοδοχοϋπαλλήλοι …..τιψηφισατερε?
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Εδώ! Απολαύστε την ειδικό,που πετάει τα κόλλυβα on camera , γιατί είναι προληπτική, καλημέρα της λένε,θα πεθάνετε απαντάει.
Προσοχή οι τριπλοεμβολιασμενοι ψεκασμενοι,θα μας πεθάνετε όλους...δεν τα λέω εγώ,η ειδικός που αγαπησατε.Απολαυστε την
Προσοχή οι τριπλοεμβολιασμενοι ψεκασμενοι,θα μας πεθάνετε όλους...δεν τα λέω εγώ,η ειδικός που αγαπησατε.Απολαυστε την
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
ΡΕ ΨΕΚΙΑ θα μας γαμησετε με τις υποπαραλλαγες της ΟΜΙΚΡΟΝ...
η εμβολιαστειτε η στο φιναλε να πατε να γαμηθειτε
η εμβολιαστειτε η στο φιναλε να πατε να γαμηθειτε
εδω εχω αλλα ντοκουμεντα αυθεντικα.Εδώ τα ντοκουμέντα άλλα λενε...
τα δικα σου ειναι σαν να τα εχει συνταξει παιδι δημοτικου αρα μαλλον εσυ τα εγραψες
τεσπα τυπε τελος για σμρ. σκουπισε τα τωρινα φλοκια και αλλη μερα τα επομενα
Συνημμένα
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
ΑυτόΡΕ ΨΕΚΙΑ θα μας γαμησετε με τις υποπαραλλαγες της ΟΜΙΚΡΟΝ...να πατε να γαμηθειτε
η εμβολιαστειτε η στο φιναλε
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ θα εισαι υπευθυνος για τις επομενες μεταλλαξεις...τυπε εγω σαν πλημμελως μπολιασμενος τι προγνωση δινουν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τυπε ακομα σου γαμανε τη γυναικα και κοροιδευουν τα παιδια σου?
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Τώρα με το κρύο σε κόβω να σε κάνουν σάντουιτς...εδω εχω αλλα ντοκουμεντα αυθεντικα.
τα δικα σου ειναι σαν να τα εχει συνταξει παιδι δημοτικου αρα μαλλον εσυ τα εγραψες
τεσπα τυπε τελος για σμρ. σκουπισε τα τωρινα φλοκια και αλλη μερα τα επομενα
τυπε και σε 5 χρονια εδω θα ειμαι να ποσταρω με τον τρομπα πουτσες. για εσας τα γεροντια φοβαμαιΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ θα εισαι υπευθυνος για τις επομενες μεταλλαξεις...
τι λεει εσυ πως παει η ζωη?
ο πλουτος του αρχειου σου με τραβελοπουτσες με εκπλησσει. εισαι οντως μερακλης.Τώρα με το κρύο σε κόβω να σε κάνουν σάντουιτς...
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
σιγα ρε μην πεθαινω απο γηρατεια κιολας...ειμαι 48 υγειεστατος και εδω που ειμαι θα ερθεις..τυπε και σε 5 χρονια εδω θα ειμαι να ποσταρω με τον τρομπα πουτσες. για εσας τα γεροντια φοβαμαι
ο πλουτος του αρχειου σου με τραβελοπουτσες με εκπλησσει. εισαι οντως μερακλης.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.838
- Πόντοι
- 19.795
Γιατι ανακατευεις παιδια και γυναικες ρε τυπε τωρα;τυπε ακομα σου γαμανε τη γυναικα και κοροιδευουν τα παιδια σου?
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Έτσι όπως το πας σε 5 χρόνια θα κάνεις την καινούργια διαφήμιση της pantene...τυπε και σε 5 χρονια εδω θα ειμαι να ποσταρω με τον τρομπα πουτσες. για εσας τα γεροντια φοβαμαι
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
και αργησε κιολας να τον πιασει η μαλακια ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΛΠ ΤΙΠΟΤΑ ΒΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ..Γιατι ανακατευεις παιδια και γυναικες ρε τυπε τωρα;
ουδεις γλιτωνει τα γηρατεια δυστυχωςσιγα ρε μην πεθαινω απο γηρατεια κιολας...ειμαι 48 υγειεστατος και εδω που ειμαι θα ερθεις..
τυπε μου γεγονοτα που εχει αποκαλυψει μονος του ειναι. αν δεις πως φερεται σε ολους θα καταλαβεις οτι του αξιζει να του το χτυπας....Γιατι ανακατευεις παιδια και γυναικες ρε τυπε τωρα;
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
ουσια ειναι αγαπητε να γερναμε ομορφα...ουδεις γλιτωνει τα γηρατεια δυστυχως
διαβασα για την Κω και σε πληροφορω και ξενοδοχεια Κρητη τον ηπιανε...απλα οσοι διαβαζουν μονο ΜΜΕ δεν εχουν ιδεα τι γινεται..
δεν εχω ιδεα τι μου λες για κω τυπε μου. αληθεια σου λεωουσια ειναι αγαπητε να γερναμε ομορφα...
διαβασα για την Κω και σε πληροφορω και ξενοδοχεια Κρητη τον ηπιανε...απλα οσοι διαβαζουν μονο ΜΜΕ δεν εχουν ιδεα τι γινεται..
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Είναι πουστρακος, μη περιμένεις κάτι καλύτερο.και αργησε κιολας να τον πιασει η μαλακια ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΛΠ ΤΙΠΟΤΑ ΒΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ..
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
εσυ δεν εγραφες για ξενοδοχεια;για αυτο το αναφερωδεν εχω ιδεα τι μου λες για κω τυπε μου. αληθεια σου λεω
να το παρει πισω δεν τον εχω για τετοιοΕίναι πουστρακος, μη περιμένεις κάτι καλύτερο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις