Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
ο τουρισμος στην Κω πηγε μια χαρα κι εσυ λες δεν πατησε ανθρωπος στα ξενοδοχεια του εργοδοτη μου, πουλιουνται τα ξενοδοχεια. Δεν βλεπω να εχει αδικο σε κατι ο αλλος, εσυ πρεπει να εξηγησεις πώς γινεται αυτο.

Συνημμένα

• χαρα-xara.gif
    χαρα-xara.gif
    109,8 KB · Εμφανίσεις: 27

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.687
Πόντοι
736

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.064
Πόντοι
6.256
πας καλα ανθρωπε μου στη κω δουλευω 5 ξενοδοχεια εχει ο τυπος κανενα δεν ανοιξε λογο κρατησεων - πολλα ξενοδ πωλουνται τρελιτσα πουλας?
Στ αρχιδια του φιλε του @alex71 τι εγινε στην Κω, δεν πηγε στην Κω.
Αφου δεν πηγε στην Κω δεν ειδε τα κλειστα χοτελ αρα λες αηδίες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Δεν μιλαμε για την ημερα που εφτασε ο Τραγκας στο νοσοκομειο, αφου οι γιατροι ειπαν οτι λιγο πολυ ηταν προδιαγεγραμενη η πορεια του. Μιλαμε για τις ημερες που ηταν σπιτι και βρισκονταν σε συνεννοηση οπως βεβαιωνουν οι δικοι του να του χορηγηθουν φαρμακα, αλλα τον αγνοησαν. Ενω οι κυβερνητικοι ισχυριζονται οτι ο Τραγκας καθισε σπιτι και αδιαφορησε, ας προσεχε. Κατι που διαψευδουν οι δικοι του, οπως ο κοντινος του στο κομμα του

το κατοθι λεγειν το υποστηριζω εγω αλλα και ο Νεαρχος Κουκης
τι να σου πω, έκανε την επιλογή του. Άνθρωπος συγκεκριμένης ηλικίας και Διαβητικός, δύσκολα θα επιβίωνε. Και μην μου πεις πως θεωρείς ότι ο συγκεκριμένος είχε ζήσει ζωή χωρίς ακρότητες, προσέχοντας την υγεία του και γυμναζόμενος. Όποιος έχει τόσα φράγκα, συνήθως το ρίχνει στις απολαύσεις. Κι όλα τα ωραία πράγματα είτε είναι αμαρτία, είτε σε παχαίνουν, κάποια το είχε πει. Ελάχιστα φραγκάτα άτομα έχουν την αυτοπειθαρχία ας πούμε του Τομ Κρουζ, ο οποίος έχει κάνει ακριβώς ότι πρέπει, και τον οποίο βλέπεις να φυσάει ακόμα και σήμερα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.064
Πόντοι
6.256
Ένας που έχει πάρει πληρώνοντας ένα πτυχίο
Ιατρικής , της συμφοράς , από Ουγγαρία ή Βουλγαρία,
και μετά τον προσλαμβάνουν σαν ειδικευόμενο
στην Οφθαλμολογία ΧΩΡΙΣ επιλογή, στην Ελλάδα,
αντίθετα απ' ότι γίνεται στα άλλα Κράτη,
δεν είναι "γιατρός" και βέβαια δεν έχει τις ειδικές
γνώσεις για να εκφέρει άποψη για τον κορωνοϊό.

Εδώ.... αμφιβητούσε ότι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας
κολλάνε οι νοσηλευόμενοι μικρόβια που έχουν αντοχή
στα αντιβιοτικά , όπως η κλεμπσιέλα και η ψευδομονάδα
βλ.

Ακόμα και οι συγγενείς νοσηλευομένων στις ΜΕΘ
γνωρίζουν ότι μπορεί να κολλήσουν επικίνδυνα
μικρόβια στις ΜΕΘ οι νοσηλευόμενοι.

Φυσικά δεν γνωρίζει αγγλικά, αρκετά για να
κάνει αναζήτηση στο σάϊτ που έχει ΟΛΑ τα ιατρικά
άρθρα στον κόσμο, το Pubmed
στο οποίο παραπέμπουν οι γιατροί σε όλον
τον κόσμο.
Βάζουμε λέξεις κλειδιά icu ( δλδ ΜΕΘ ) και infection
και προκύπτουν πάνω από 47.000 άρθρα

Ο ψευτο- γιατρός ΔΕΝ μπορεί να καταλάβει ούτε ένα
διότι δεν είναι στα Βουλγάρικα, ούτε στα ουγγρικά !

Γελάμε βέβαια κάθε μέρα με τις κοτσάνες
του ψευτο-γιατρού

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ποιος ειναι ο Dr Kontos του μπου;

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
Παρεμβαίνω γιατί βλέπω πως πάει να γίνει παραπληροφόρηση και πάτε πάλι να παρουσιάσετε το μαύρο ως άσπρο.
Ο κλάδος των ξενοδοχοϋπαλλήλων έχει πληγεί άσχημα τα τελευταία δυο χρόνια με τη κυβέρνηση να τους εμπαίζει με βρώμικο τρόπο.
Το ότι ο τουρισμός πήγε καλά σε τζίρους το περασμένο καλοκαίρι δεν λέει κάτι για τον υπάλληλο μιας επιχείρησης που πληρώνεται με το χρόνο εργασίας του μιας και πέρσι έχασε δυο μήνες. Σαφώς είναι καλύτερα από το 2020 που δούλεψαν 2-3 μήνες οι τυχεροί που άνοιξαν οι επιχειρήσεις που τους απασχολούσαν αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ήταν νορμαλ σεζόν.
Το ότι οι ξενοδόχοι (πχ. Κ.Τροβας) τα κονόμησαν γιατί αύξησαν τιμές , οι τουρίστες ξόδευαν χρήματα και μάζευαν μέχρι και από τα pcr που τα χρέωναν 100-200€ στα ξενοδοχεία δεν σημαίνει πως ο υπάλληλος τους, ακολούθησε την ίδια πορεία στα εισοδήματά του αλλά ακριβώς το αντίθετο μιας και έχασε τον Απρίλιο και τον Μάιο.
Βέβαια η κυβερνητική προπαγάνδα πετάει ένα αοριστο πήγε καλύτερα ο τουρισμός για να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις στους ανίδεους.
Τέλος ενώ οι Έλληνες ξενοδοχοϋπάλληλοι ήταν σε παρατεταμένη αναστολή με το γνωστό 534αρι σε άλλες χώρες οι εργαζόμενοι αποζημιώνονταν με ΚΑΝΟΝΙΚΟ μισθό.
Επίσης η Ελλάδα έκλεινε πρώτη και άνοιγε τελευταία σε σχέση με Ιταλία, Ισπανία και σε σχέση με Αίγυπτο και Τουρκία δεν υπάρχει σύγκριση διότι αυτές δέχονταν τουρίστες όλο το περσινό χειμώνα.
Και βέβαια αγαπητοί μαλάκες ξενοδοχοϋπαλλήλοι …..τιψηφισατερε?
Τώρα σοβαρά μιλάς κ εσύ;; Καθεσαι κ εξηγείς τα. Αυτονόητα σε ποιους;;
Να σε δει γιατρός
.2019 είχαμε 33 εκατ επισκέπτεται και στη ντεμεκ καλή περσινή χρονιά 12-13

Το καλά που το. Είδατε;;;

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Ψεκακια σε λίγο πάω για καφέ στο μπλεντς, οποιο θέλει το κερνάω καφέ take away να τον πιεί στο παρκάκι απέναντι....
δεν ηξερα οτι εχει πιατσα τραβελιων εκει για να ψωνισεις τυπε :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
  • Χαχα
Αντιδράσεις: alex71

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Δεν έχει, οπότε εσύ δεν έρχεσαι...:tooth::tooth::tooth:
ελα τωρα τυπε εσυ που εισαι πλουσιος πισω απο την οθονη και μενεις ΝΟΤΙΑ εχεις πορτοφολι για τετοια αρρωστα γουστα που εκδηλωνεις απο ποστ σου. :confused: :confused: εισαι και κοντος οποτε ειναι πιο ευκολο να βρισκεις ψηλοτερα τραβελια να σε πηδανε. εισαι υπερβαρος κιολας? ειμαι βορεια οποτε σιγα μην ερχομαι στους νεοπλουτους....

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
ελα τωρα τυπε εσυ που εισαι πλουσιος πισω απο την οθονη και μενεις ΝΟΤΙΑ εχεις πορτοφολι για τετοια αρρωστα γουστα που εκδηλωνεις απο ποστ σου. :confused: :confused: εισαι και κοντος οποτε ειναι πιο ευκολο να βρισκεις ψηλοτερα τραβελια να σε πηδανε. εισαι υπερβαρος κιολας? ειμαι βορεια οποτε σιγα μην ερχομαι στους νεοπλουτους....
Τα δικά σου τα λόγια μιλάνε... :confused: :confused: :confused: :tooth::tooth::tooth:
Νικι ρηξη πρωκτου.png

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Τα δικά σου τα λόγια μιλάνε... :confused: :confused: :confused: :tooth::tooth::tooth:
Νικι ρηξη πρωκτου.png
τυπε εχει ενα χτυπητό λαθος σου εχω πει που φαινεται οτι ειναι ψευτικο. αντιθετα αυτο που βαζω εδω τα λεει ολα....
ας δει ο καθενας ποιο ειναι αληθινο κοιτάζοντας τα ιστορικα μας :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
πιστευεις εισαι τραβελολαγνος επειδη εισαι γερος με καραφλιτσα και κοντοχοντρος?
και τοσα λεφτα οσα λες να εχεις το υψος δεν φτιαχνεται δυστυχως :2funny:

Συνημμένα

• Screenshot 2022-01-24 at 10-05-04 Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων) - Page 3694 - bourdela c...png
    Screenshot 2022-01-24 at 10-05-04 Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων) - Page 3694 - bourdela c...png
    391,9 KB · Εμφανίσεις: 24
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
τυπε εχει ενα χτυπητό λαθος σου εχω πει που φαινεται οτι ειναι ψευτικο. αντιθετα αυτο που βαζω εδω τα λεει ολα....
ας δει ο καθενας ποιο ειναι αληθινο κοιτάζοντας τα ιστορικα μας :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
πιστευεις εισαι τραβελολαγνος επειδη εισαι γερος με καραφλιτσα και κοντοχοντρος?
και τοσα λεφτα οσα λες να εχεις το υψος δεν φτιαχνεται δυστυχως :2funny:
Μη ντρέπεσαι ρε χαζούλη που όλο το σάιτ ξέρει πως είσαι τραβελορουφηχτρα... :tooth: :tooth: :tooth: :alivedick::alivedick::alivedick:
Νικι ψωλαρπαχτρα.png

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
τι εγινε σκουπιδαροι μπολιολαγνοι. ειμαι ανεμβολιαστος της 3ης δοσης και ζω ακομα. εσεις οι μεσηλικες φτασατε 5η δοση η οχι? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: αγγλια εμαθα το ψεκι ο μπορις εκοψε μασκες και πιστοποιητικα:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
τι εγινε σκουπιδαροι μπολιολαγνοι. ειμαι ανεμβολιαστος και ζω ακομα. εσεις οι μεσηλικες φτασατε 5η δοση η οχι? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: αγγλια εμαθα το ψεκι ο μπορις εκοψε μασκες και πιστοποιητικα:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Μια πρωκτοραφη μόνο χρειάζεσαι και θα πετάς... :tooth: :tooth: :tooth:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Μη ντρέπεσαι ρε χαζούλη που όλο το σάιτ ξέρει πως είσαι τραβελορουφηχτρα... :tooth: :tooth: :tooth: :alivedick::alivedick::alivedick:
Νικι ψωλαρπαχτρα.png
με μια ματια στα πραγματικα ποστ του καθενος βλεπει κανεις τα γουστα σου :tooth:
Μια πρωκτοραφη μόνο χρειάζεσαι και θα πετάς... :tooth: :tooth: :tooth:
εκανα μια διορθωση νταξει εχω 2 δοσεις οποτε μπορει για αυτο να ειμαι ζωντανος :2funny: μας λενε πλημμελως εμβολιασμενους/ανεμβολιαστους πλεον :confused:. θα δω μηπως μπορω να το βαλω υπογραφη

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
εγραψα και στο νημα για τον βιασμο ελα να ποσταρεις καμια μαλακια και απο εκει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom