Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Καθε κοινωνια εχει τα σκουπιδια της.
Επειδη καποιες τραγικες μειοψηφιες κανουν φασαρια, τι ακριβως σημαινει αυτο?
Σημαίνει ότι Κάθε μειοψηφία που εκφράζει την αντίθεση της με δυναμικό (παραβατικό) τρόπο έχει μια μεγαλύτερη ομάδα από πίσω της που σιωπηλά την παρκολουθεί από την τηλεόραση...η οποία έχει ένα σημείο αντοχής...όταν αυτό σπάσει έχεις εικόνες τύπου δολοφονία Γρηγορόπουλου και άλλων ημερών που καιγόταν η Ελλάδα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
πας καλα ανθρωπε μου στη κω δουλευω 5 ξενοδοχειο εχει ο τυπος κανενα δεν ανοιξε λογο κρατησεων - πολλα ξενοδ πωλουνται τρελιτσα πουλας?
…. ή εσύ δεν ήσουν στην Κω και μας δουλεύεις ή δεν κατάλαβαίνεις τι γίνεται γύρω σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σημαίνει ότι Κάθε μειοψηφία που εκφράζει την αντίθεση της με δυναμικό (παραβατικό) τρόπο έχει μια μεγαλύτερη ομάδα από πίσω της που σιωπηλά την παρκολουθεί από την τηλεόραση...η οποία έχει ένα σημείο αντοχής...όταν αυτό σπάσει έχεις εικόνες τύπου δολοφονία Γρηγορόπουλου και άλλων ημερών που καιγόταν η Ελλάδα.
Ποια "αντοχη" εσπασε τον Δεκεμβριο του 2008, οταν ολοι ξερουμε οτι ηταν περιοδος ευημεριας?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Ποια "αντοχη" εσπασε τον Δεκεμβριο του 2008, οταν ολοι ξερουμε οτι ηταν περιοδος ευημεριας?
Το 2008 δεν υπήρχε οικονομική κρίση, για τον πολύ κόσμο..άλλο αν είχε ήδη ξεκινήσει με διάφορα γεγωνότα στην μαμά Αμερική...

όμως η κοινωνία ξέσπασε βλέποντας αυτό που έγινε...την αντίδραση της τότε αστυνομίας, των δημοσιογράφων και των πολιτικών...

αντίστοιχα το ίδιο έχει γίνει πολλές φορές από τότε με τα μνημόνια...τους συνταξιούχους που έστελνε ο τσίπρας τα ματ να τους δείρουν....τα μπάχαλα που έγιναν στην Νέα σμύρνη πριν λίγο καιρό και άλλα πολλά.

Το ότι μια μικρή ομάδα ανθρώπων βγαίνει στον δρόμο ΔΕΝ σημαίνει ότι όποιος παρακολουθεί από τον καναπέ συμφωνεί μετον κάθε (πλέον) ολιγάρχη που τον κυβερνά. Γιαυτό και πιάνουν δουλειά τα κρατικά πλυντήρια ειδήσεων..αλλιώς δεν θα χρειαζόταν να τα σκάνε σε κανέναν ευαγγελάτο και πορτοσάλτε.

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.625
Πόντοι
3.506
…. ή εσύ δεν ήσουν στην Κω και μας δουλεύεις ή δεν κατάλαβαίνεις τι γίνεται γύρω σου.

εγω παω 17 χρονια στη κω ξερω πως ηταν και πως ειναι τωρα απο σενα περιμενω που τα βλεπεις απο το ιντερνετ

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
εγω παω 17 χρονια στη κω ξερω πως ηταν και πως ειναι τωρα απο σενα περιμενω που τα βλεπεις απο το ιντερνετ
Εγώ όντως δεν ήμουν στην Κω, την είχα επισκεφθεί τελευταία φορά το 1995.

Ωστόσο, βλέπω και διαβάζω τα στοιχεία από πηγές σοβαρές (όχι makeleio) και σου τα παραθέτω.

Το post λοιπόν που είμαι σίγουρος ότι δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις καν λέει οτι η Κως ήταν μέχρι τέλος Ιουλίου στο 75% των τουριστών του 2020. Όσον αφορά τις κρατήσεις, το ποσοστό κρατήσεων για Αύγουστο ήταν σε πληρότητα 80% (τη στιγμή που στην επικράτεια ήταν 69%). Άρα η Κως πήγε πολύ καλά.

Αν μου διαψεύσεις τα παραπάνω στοιχεία το ξανασυζητάμε. Ειδάλλως, κάτι έκανες λάθος. Δεν πειράζει, εσυ μπορείς να συνεχίζεις να πιστεύεις ότι δεν έκανες λάθος. Κανένα πρόβλημα από μένα…. εγώ χάνω? Άλλος χάνει!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Ακουω την αποψη σου ως γιατρος. Εσυ ομως, εχεις ακουσει στον περιγυρο σου, καποιον ασθενη διαβητικο να λεει οτι ο προσωπικος του γιατρος τον συμβουλευσε να μην εμβολιαστει; Εγω εχω ακουσει τετοια περιπτωση. Εκτος και λεω ψεματα.

Να και η ειδηση για τις εγγυους. Καποιοι γιατροι τις απετρεπαν να μην εμβολιαστουν, αντιθετα απο την γενικη κατευθυνση.

Ένας που έχει πάρει πληρώνοντας ένα πτυχίο
Ιατρικής , της συμφοράς , από Ουγγαρία ή Βουλγαρία,
και μετά τον προσλαμβάνουν σαν ειδικευόμενο
στην Οφθαλμολογία ΧΩΡΙΣ επιλογή, στην Ελλάδα,
αντίθετα απ' ότι γίνεται στα άλλα Κράτη,
δεν είναι "γιατρός" και βέβαια δεν έχει τις ειδικές
γνώσεις για να εκφέρει άποψη για τον κορωνοϊό.

Εδώ.... αμφιβητούσε ότι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας
κολλάνε οι νοσηλευόμενοι μικρόβια που έχουν αντοχή
στα αντιβιοτικά , όπως η κλεμπσιέλα και η ψευδομονάδα
βλ.

Ακόμα και οι συγγενείς νοσηλευομένων στις ΜΕΘ
γνωρίζουν ότι μπορεί να κολλήσουν επικίνδυνα
μικρόβια στις ΜΕΘ οι νοσηλευόμενοι.

Φυσικά δεν γνωρίζει αγγλικά, αρκετά για να
κάνει αναζήτηση στο σάϊτ που έχει ΟΛΑ τα ιατρικά
άρθρα στον κόσμο, το Pubmed
στο οποίο παραπέμπουν οι γιατροί σε όλον
τον κόσμο.
Βάζουμε λέξεις κλειδιά icu ( δλδ ΜΕΘ ) και infection
και προκύπτουν πάνω από 47.000 άρθρα

Ο ψευτο- γιατρός ΔΕΝ μπορεί να καταλάβει ούτε ένα
διότι δεν είναι στα Βουλγάρικα, ούτε στα ουγγρικά !

Γελάμε βέβαια κάθε μέρα με τις κοτσάνες
του ψευτο-γιατρού

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ο Λαδάκης.....:2funny::2funny::2funny:

ksilino-arithmitirio-kamilopardali-mprostini-opsi.jpg

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.625
Πόντοι
3.506
Εγώ όντως δεν ήμουν στην Κω, την είχα επισκεφθεί τελευταία φορά το 1995.

Ωστόσο, βλέπω και διαβάζω τα στοιχεία από πηγές σοβαρές (όχι makeleio) και σου τα παραθέτω.

Το post λοιπόν που είμαι σίγουρος ότι δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις καν λέει οτι η Κως ήταν μέχρι τέλος Ιουλίου στο 75% των τουριστών του 2020. Όσον αφορά τις κρατήσεις, το ποσοστό κρατήσεων για Αύγουστο ήταν σε πληρότητα 80% (τη στιγμή που στην επικράτεια ήταν 69%). Άρα η Κως πήγε πολύ καλά.

Αν μου διαψεύσεις τα παραπάνω στοιχεία το ξανασυζητάμε. Ειδάλλως, κάτι έκανες λάθος. Δεν πειράζει, εσυ μπορείς να συνεχίζεις να πιστεύεις ότι δεν έκανες λάθος. Κανένα πρόβλημα από μένα…. εγώ χάνω? Άλλος χάνει!
πλακα πλακα μηπως εισαι κανα bot και εγω τζαμπα νευριαζω :tooth: εχεις δικαιο φιλε ολα πανε καλα τρωμε με χρυσα κουταλια

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
πλακα πλακα μηπως εισαι κανα bot και εγω τζαμπα νευριαζω :tooth: εχεις δικαιο φιλε ολα πανε καλα τρωμε με χρυσα κουταλια
Ρε φιλε τι να κανουμε τωρα, σου βαζει ο αλλος στοιχεια οτι ο τουρισμος στην Κω πηγε μια χαρα κι εσυ λες δεν πατησε ανθρωπος στα ξενοδοχεια του εργοδοτη μου, πουλιουνται τα ξενοδοχεια. Δεν βλεπω να εχει αδικο σε κατι ο αλλος, εσυ πρεπει να εξηγησεις πώς γινεται αυτο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
οι επιτροπες που περνανε οι διαφορες ενστασεις συμπολιτων μας δυστυχως στο 99% εχουν λαβει κυβερνητικη εντολη να θεωρουνται ως ακυρες
Ποιες επιτροπες? Ποιες ενστασεις? Τι λες παλι ρε φιλε, ελεος πια

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ποιες επιτροπες? Ποιες ενστασεις? Τι λες παλι ρε φιλε, ελεος πια
οι επιτροπες στις οποιες περνανε οι ενστασεις των πολιτων για να μην εμβολιαστουν προσκομιζοντας τα ιατρικα εγγραφα των ιατρων τους

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.687
Πόντοι
12.756
οι επιτροπες στις οποιες περνανε οι ενστασεις των πολιτων για να μην εμβολιαστουν προσκομιζοντας τα ιατρικα εγγραφα των ιατρων τους
ΔΕΝ υπαρχουν αυτα ΓΚΛΑΣΚΕ...ΠΟΥΤΣΑ,ΞΥΛΟ ,ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ ΣΤΑ ΨΕΚΙΑ...ολοι εμβολιασμο

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Φιλε Αθηναιε, στο ποσο ποσοστο εμβολιασμενων ειμαστε τωρα; Μαζι με τους νοσησαντες ποσο εχει φτασει δηλαδη;

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.625
Πόντοι
3.506
Ρε φιλε τι να κανουμε τωρα, σου βαζει ο αλλος στοιχεια οτι ο τουρισμος στην Κω πηγε μια χαρα κι εσυ λες δεν πατησε ανθρωπος στα ξενοδοχεια του εργοδοτη μου, πουλιουνται τα ξενοδοχεια. Δεν βλεπω να εχει αδικο σε κατι ο αλλος, εσυ πρεπει να εξηγησεις πώς γινεται αυτο.
η εμμονη σου να μην βλεπεις τα πραγματα αντικειμενικα με προσπερνα γαλαζιε φιλε μου

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ο κυριος μπουρλας δηλωσε οτι το ΙΧΩΡ θα βγει πιο ενισχυμενο για το ΟΜΙΚΡΟΝ

αρχες με μεσα φεβρουαριου θα δωσε σε ολη την EU

ειδομεν

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Χασοδίκη έγινες και συνήγορος του ΚΚΕ τώρα. Θα μας τρελλάνεις. Θες να στείλεις και τους Χριστιανο-Σταλίνες συντρόφους άκλαφτους;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom