jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.508
- Πόντοι
- 3.506
Κανε αναλύσεις εσυ.Ξέρουμε ποσοστό εμβολιασμένων και πόσες παραπάνω ελευθερίες έχουν οι εμβολιασμένοι ; Δεν μπορώ να κάνω πλήρη ανάλυση με μισά στοιχεία
Μεταξύ μας δεν ξέρω να κάνω αναλύσεις αλλά καλύτερα να μην μαθευτειΚανε αναλύσεις εσυ.
Δωσε μου αμκα και αφμ να σου κλείσω ραντεβουδάκιΜεταξύ μας δεν ξέρω να κάνω αναλύσεις αλλά καλύτερα να μην μαθευτει
Δεν μετανιωυμε για τιποτα- καναμε το καθηκον μας- ειμαστε υπερηφανοιΨΕΚΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΙΟΝΙΑΣ,ΟΜΙΚΡΟΝ1,2,ΝΤΕΛΤΑΚΡΟΝ,ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ....ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΔΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ
Στο 70% πιάνουμε ανοσία αγέλης και παίρνουμε τις ζωές μας πίσω τύπε.
Κρίμα… γιατί όχι?
Εν το μεταξύ ακούγεται πως το ανανεωμένο για την όμικρον εμβόλιο θα είναι τριών δόσεων δεν ξέρω αν ισχύει
-επιχειρηση ελευθερια- εμεις πηραμε τα αρχιδια μας και αυτοι κατι εκατομμυριαΣτο 70% πιάνουμε ανοσία αγέλης και παίρνουμε τις ζωές μας πίσω τύπε.
κριμα για εσας εμεις τι φταιμε-ο ηλιθιος ο κουλης κανει τα παντα να ξαναφερει στην εξουσια τον πανηλιθιο τον τσιπραΚρίμα… γιατί όχι?
Ποιοι είστε εσεις?κριμα για εσας εμεις τι φταιμε-ο ηλιθιος ο κουλης κανει τα παντα να ξαναφερει στην εξουσια τον πανηλιθιο τον τσιπρα
έχεις δίκιο. Αφού εκλιπαρούσαν οι Συγγενείς του, ΕΠΡΕΠΕ να του χορηγηθούν τα φάρμακα που έλεγαν. Σιγά μην έχουν γνώμη οι Γιατροίβρες μου ενα κειμενο διαψευσης τοσο απο τον γιο του αλλα και απο την κυβερνηση οτι εξεπητηδες δεν του χορηγησαν μονοκλωνικο φαρμακο
οι συγγενεις του αυτο ισχυριζονται
εκλιπαρουσαν να του χορηγηθει το μονοκλωνικο φαρμακο "αλλα δεν τους ακουγαν" οι γιατροι
αμα βγαλεις τα κομματοσκυλα μενουμε εμεις- εμεις θελουμε 3 πραγματα κοινωνικο κρατος - ειρηνη και ενα καλο μισθο να μεγαλωσουμε τα παιδια μας και την πατριδα μας ελληνικηΠοιοι είστε εσεις?
Και τι σχέση εχει αυτο με τον κορωνοϊό?αμα βγαλεις τα κομματοσκυλα μενουμε εμεις- εμεις θελουμε 3 πραγματα κοινωνικο κρατος - ειρηνη και ενα καλο μισθο να μεγαλωσουμε τα παιδια μας και την πατριδα μας ελληνικη
Δεν μιλαμε για την ημερα που εφτασε ο Τραγκας στο νοσοκομειο, αφου οι γιατροι ειπαν οτι λιγο πολυ ηταν προδιαγεγραμενη η πορεια του. Μιλαμε για τις ημερες που ηταν σπιτι και βρισκονταν σε συνεννοηση οπως βεβαιωνουν οι δικοι του να του χορηγηθουν φαρμακα, αλλα τον αγνοησαν. Ενω οι κυβερνητικοι ισχυριζονται οτι ο Τραγκας καθισε σπιτι και αδιαφορησε, ας προσεχε. Κατι που διαψευδουν οι δικοι του, οπως ο κοντινος του στο κομμα τουέχεις δίκιο. Αφού εκλιπαρούσαν οι Συγγενείς του, ΕΠΡΕΠΕ να του χορηγηθούν τα φάρμακα που έλεγαν. Σιγά μην έχουν γνώμη οι Γιατροί
ξενοδοχουπαλληλος φιλε σεζον μας γαμησε ο κουλης μας γαμησε - στη θεωρια καλος εισαι φιλε αλλα φαινεται οτι εισαι εκτος πιατσας και αγοραςΚαι τι σχέση εχει αυτο με τον κορωνοϊό?
Αλλά μιας και το ανέφερες:
Κοινωνικό κράτος: Πληρωνεις εισφορές ή δουλεύεις μαύρα? Παίρνεις αποδείξεις ή «50 + ΦΠΑ με απόδειξη, 50 σκέτο χωρίς απόδειξη?»
Ειρήνη: Έχουμε… ή είμαστε σε πόλεμο?
Καλό μισθό: Τι εννοείς καλό μισθό και τι έχεις κάνει για να πάρεις ένα καλ,ο μισθό? Και τι είσαι διατεθημένος να κάνεις για ένα καλό μισθό? Αντέχεις 12ωρα ή θα γίνεις συνδικαλιστής?
Για να αρχίσουμε να τα ρωτάμε αυτά σιγά σιγά στους εαυτούς μας…