Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Δεν το ξέρω. Ο δικός μας δε μπηκε. Έμεινε μονον σαν παθολόγος συμβεβλημένος. Ειχα την εντύπωση πως δε λειτουργεί ικανοποιητικά.
Συνηθως Γενικοι Ιατροι μπαινουν....εχει μια σελιδα στο ιντερνετ βαλε τη διευθυνση σου και θα δεις αμεσως τους διαθεσιμους.

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.655
Πόντοι
456
Εν τω μεταξύ αυτήν την πρωτοπορία του μπουρλοεμβολίου, το να εμβολιάζεσαι δηλ. ξανά εν είδει φαρμάκου, την έχει καταλάβει κανείς; Μέχρι τώρα ξέραμε ότι το εμβόλιο είναι ΄ένα είδος προληπτικής θεραπείας βάσει της οποίας έβαζαν ένα ακίνδυνο στέλεχος ιού που μας ενδιέφερε στο σώμα μας, και το ανοσοποιητικό μας σύστημα δημιουργούσε αντισώματα, ώστε αν έρθει σε επαφή με τον οργανισμό μας ο κανονικός ιός να αντιμετωπιστεί ανάλογα.
Αυτό, ανά τρεις μήνες εμβόλιο, τι είναι; ξεχνάει ο οργανισμός τον ιό και του τον ξαναθυμίζουμε;.
Μόλις τελειώσει ο δημιουργημένος με δόλο αυτός πανικός, δεν θα βρίσκουνε μέρος να κρυφτούνε οι μπουρλάδες της γης.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.692
Πόντοι
736
Εν τω μεταξύ αυτήν την πρωτοπορία του μπουρλοεμβολίου, το να εμβολιάζεσαι δηλ. ξανά εν είδει φαρμάκου, την έχει καταλάβει κανείς; Μέχρι τώρα ξέραμε ότι το εμβόλιο είναι ΄ένα είδος προληπτικής θεραπείας βάσει της οποίας έβαζαν ένα ακίνδυνο στέλεχος ιού
Τα παλιά εμβόλια ηταν όλα έτσι , με απενεργοποιημένο η νεκρό ιό η κάτι τέτοιο τέλος πάντων , τώρα μας φέρανε τα νέου τύπου τα οποία δίνουν εντολή στα κύτταρά μας να παράξουν την πρωτείνη ακίδα και η δόση του εμβολίου μάλλον εξαρτάται απο την ικανότητα πρωτεινοσύνθεσης του εκάστοτε παραλήπτη :confused:

Πάντως υπάρχουν και παλιού τύπου εμβόλια , τα οποία αν δεν κάνω λάθος είναι το ρώσσικο και το κινέζικο , αλλά και το γαλλικό που είναι να βγεί.

Αλλά και αυτά δεν ξέρω ανα πόσο διάστημα θα θέλουν να κάνεις νέα δόση :confused:

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.655
Πόντοι
456
Τα παλιά εμβόλια ηταν όλα έτσι , με απενεργοποιημένο η νεκρό ιό η κάτι τέτοιο τέλος πάντων , τώρα μας φέρανε τα νέου τύπου τα οποία δίνουν εντολή στα κύτταρά μας να παράξουν την πρωτείνη ακίδα και η δόση του εμβολίου μάλλον εξαρτάται απο την ικανότητα πρωτεινοσύνθεσης του εκάστοτε παραλήπτη :confused:

Πάντως υπάρχουν και παλιού τύπου εμβόλια , τα οποία αν δεν κάνω λάθος είναι το ρώσσικο και το κινέζικο , αλλά και το γαλλικό που είναι να βγεί.

Αλλά και αυτά δεν ξέρω ανα πόσο διάστημα θα θέλουν να κάνεις νέα δόση :confused:

Παπαριές φίλε, αυτό δεν είναι εμβόλιο, είναι ένα κακοφτιαγμένο φάρμακο, γι' αυτό και σκοτώνει κι' όλας.

Το γαλλικό βγήκε στην κυκλοφορία και βασίζεται στην "παλιά" τεχνολογία. Ήδη στη Γαλλία αγοράσανε δόσεις.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ειναι αληθεια και το παραδεχομαι,δυστυχως το παιδικο μου γραφειο απο το παλιο παιδικο μου δωματιο ειναι μονο αναμνησεις...θα επρεπε να ειναι και για σενα γλειωδες ασπονδυλο ,γιατι αυτη ειναι η φυσικη διαδρομη στο χρονο ενος φυσιολογικου ανθρωπου.....οχι ομως εσενα χαπακομενο σαπροφυτο...εσυ επελεξες να κοπριζεις και να αυνανιζεσαι νυχθημερον και ακαταπαυστα με τα παλια σου ταρατατα και τα ξασπρισμενα σου ζακουλα.....δυστυχως ουτε οι παλιοι σου φιλοι ουτε οι γειτονες δειχνουν κατανοηση στην απροσαρμοστη συμπεριφορα σου...ουτε βεβαια και η καημενη μανα σου ,γι αυτο και ξεσπαει και σε σπαει στο ξυλο.......μη φοβασαι παρταλακι ...εδω ολοι οι ειδικοι του σαη σε εχουμε υπο την προστασια μας ...ειτε θα γινεις καλα και θα συνεχισεις τη χαλια ζωη σου ειτε δε θα γινεις και θα συνεχισεις παλι τα ιδια χαλια.....εδω ειμαστε ....
Έτσι χρεοκοπημενο σκουπιδι! Γράφε σεντόνια! Άφραγκος είσαι, έκλεισες το μπουρδελο σου και τώρα είσαι μέσα 24/7 :tooth: :tooth:

Τερμα οι κλεφταραδες και τα λαμογια! :dancing:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Μετά την πρώτη δόση, πάνω από ένας στους τρεις (35%) που είχε κάνει ψευδο-εμβόλιο πλασίμπο ανέφερε συστημικές παρενέργειες όπως πυρετό, το 20% πονοκέφαλο, το 17% κόπωση και το 16% πόνο, ερυθρότητα ή πρήξιμο στο σημείο της ένεσης. Συγκριτικά, το 46% όσων είχαν κάνει πραγματικά εμβόλια, ανέφεραν τουλάχιστον μια συστημική παρενέργεια όπως πυρετό, ενώ τα δύο τρίτα κάποιο άλλο τοπικό σύμπτωμα.
Οι ερευνητές θεωρούν δεδομένο ότι ένα σημαντικό ποσοστό αυτών των παρενεργειών στους εμβολιασμένους οφείλονται στο φαινόμενο πλασίμπο/νοσίμπο και όχι στο ίδιο το εμβόλιο, αν ληφθεί υπόψη πόσο συχνά αναφέρθηκαν οι ίδιες παρενέργειες από τα άτομα που νόμιζαν ότι έχουν κάνει εμβόλιο.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τεράστιος αθλητής αλλά μάλλον λειψός στο μυαλό. Αντί να φύγει ήσυχα μετά την άρνηση εισόδου και να συνεχίσει με άλλα τουρνουά βγήκε κόντρα στην αυστραλιανή κυβέρνηση, πλήρωσε 500.000 πρόστιμο και ενα σωρό αμοιβές σε δικηγορους και τώρα τον πάνε όλοι τραίνο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
Τεράστιος αθλητής αλλά μάλλον λειψός στο μυαλό. Αντί να φύγει ήσυχα μετά την άρνηση εισόδου και να συνεχίσει με άλλα τουρνουά βγήκε κόντρα στην αυστραλιανή κυβέρνηση, πλήρωσε 500.000 πρόστιμο και ενα σωρό αμοιβές σε δικηγορους και τώρα τον πάνε όλοι τραίνο.
Κ στο ch league τι θα γίνει αν κάποιος ποδοσφαιριστής πχ από man united είναι ανεμβολιαστος ή πχ μια ομάδα; :confused: :think: :think: :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ολοι αυτοι οι ανθρωποι που ενω ειναι ελλειμματικες προσωπικοτητες, τα εφερε ετσι η τυχη και βγαλανε λεφτα, οταν ζησουν κατι πιεστικό, την βλεπουν θεοί και το πανε στα ακρα, ωθουμενοι και απο "οπαδους". Και φυσικα σπανε τα μουτρα τους. Αυτο που λες, το να φυγει ησυχα ησυχα, προυποθετει εναν σωστο και συγκροτημενο χαρακτηρα. Αλλά εξ ορισμού ενας ψεκασμενος, αντιεμβολιαστης και οπαδος ολιστικων θεραπειων δεν θα μπορουσε να κανει κατι καλυτερο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κ στο ch league τι θα γίνει αν κάποιος ποδοσφαιριστής πχ από man united είναι ανεμβολιαστος ή πχ μια ομάδα; :confused: :think: :think: :think:
Πούλο.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν ξέρω φίλε. Δε γνωριζω πως διαχειρίζεται κάθε ομοσπονδία τα του οικου της. Εμπλέκονται και πολλές. Είναι διεθνής η διοργάνωση. Στα τοπικά τουρνουά υπερισχύει ο νόμος της καθε χώρας.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ολοι αυτοι οι ανθρωποι που ενω ειναι ελλειμματικες προσωπικοτητες, τα εφερε ετσι η τυχη και βγαλανε λεφτα, οταν ζησουν κατι πιεστικό, την βλεπουν θεοί και το πανε στα ακρα, ωθουμενοι και απο "οπαδους". Και φυσικα σπανε τα μουτρα τους. Αυτο που λες, το να φυγει ησυχα ησυχα, προυποθετει εναν σωστο και συγκροτημενο χαρακτηρα. Αλλά εξ ορισμού ενας ψεκασμενος, αντιεμβολιαστης και οπαδος ολιστικων θεραπειων δεν θα μπορουσε να κανει κατι καλυτερο
Κατά το γνωστόν "τα ράσα δεν κάνουν τον παπά", να θυμίσω ότι ο νόλε είναι βαλκάνιος... σέρβος.

Αυτό!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πούλο.
Δημιουργείται θέμα σοβαρό

Διότι δεν θα παίζεται το παιχνίδι επί ίσοις όροις

Κ αν πει η Γαλλία όπως δλδ η Αυστραλία δεν δεχομεθα το Σπούτνικ ; Δλδ πχ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή ο ερυθρός Αστέρας δεν θα παίζει στη Γαλλία;;;

Σαχλαμαρες

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Το πιο πιθανό να την είδε Θεός. Υπεράνω νομων και κυβερνήσεων. Γιατί μου είναι αδύνατο να πιστέψω οτι εκανε όλη αυτή τα φασαρία για τα 2 εκατομμύρια του τροπαίου, που δεν τα είχε ανάγκη και τώρα κινδυνεύει να χάσει μερικες δεκάδες εκατομμύρια.
Τον συγκρινω με προσωπικότητες τυπου Σώκρατες και η διαφορά είναι χαώδης.

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
τα εφερε ετσι η τυχη και βγαλανε λεφτα,
Οι ατελειωτες ωρες προπονησης με την σκληρη δουλεια και ο ατσαλινος χαρακτηρας θες να πεις καθοτι το τενις ειναι ενα πολυ απαιτητικο ψυχολογικα αθλημα ...

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Κ αν πει η Γαλλία όπως δλδ η Αυστραλία δεν δεχομεθα το Σπούτνικ ; Δλδ πχ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή ο ερυθρός Αστέρας δεν θα παίζει στη Γαλλία;;;
Ακαταρριπτο επιχειρημα που τσακιζει κοκκαλα :rockon:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.516
Πόντοι
27.261
πηγε κουβα και εδω η θωρακιση:2funny:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Είμαι στο γραφείο, κάτι που δεν έχεις φοροφυγα κλέφτη :)

Ούτε γραφείο έχεις, ούτε μαγαζι, ούτε λεφτά!

Κι ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ, αυτό είναι το σωστό για σκουπιδολαμογια σαν εσένα! :dancing:
Ρε μαλακα πιο ξενερωτο πραγμα ειναι να είσαι γραφιας.
Εσυ τι καυχιεσαι?

Γιατι εσυ εχεις λεφτα ρε βλακα αφου δεν ειχες να πας στα μπουρδελα τα ξεχασες?
Αν εχεις λεφτα σου δινω αριθμο λογαριασμού να δω μια 500αρα και θα σου βγαλω το καπελο εδω δημοσια.
Δεν ειναι πολλα 500 ευρω για σένα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ρε μαλακα πιο ξενερωτο πραγμα ειναι να είσαι γραφιας.
Εσυ τι καυχιεσαι?
Δεν είμαι γραφιάς, δεν έχεις καταλάβει καν τι δουλειά κάνω :)

Γιατι εσυ εχεις λεφτα ρε βλακα αφου δεν ειχες να πας στα μπουρδελα τα ξεχασες?
Αν εχεις λεφτα σου δινω αριθμο λογαριασμού να δω μια 500αρα και θα σου βγαλω το καπελο εδω δημοσια.
Δεν ειναι πολλα 500 ευρω για σένα
Κοίτα θα ήταν πολύ κολακευτικό να μου έβγαζε το καπέλο κάποιος αξιόλογος άνθρωπος, κάποιος επιχειρηματίας, κάποιος φτασμένος. Το να μου βγάλει το καπέλο ένα αξιολύπητο ανδρείκελο που στα 30φευγα του που μένει ακόμα με τους γονείς του, βλέπει ακόμα κινεζικές ταινίες καράτε της δεκαετίας του '70 και του '80, δεν έχει πληρώσει ακόμα στη ζωή του ούτε έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ, παίρνει το χαρτζηλίκι από την μαμά και τα ρέστα από ΚΕΑ... με αφήνει παγερά αδιάφορο όπως τα σκουληκάκια που συναντώ στο δρόμο όταν περπατάω και αποφεύγω να πατήσω... για να μην λερωθούν τα παπούτσια μου! :)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δεν είμαι γραφιάς, δεν έχεις καταλάβει καν τι δουλειά κάνω :)

Κοίτα θα ήταν πολύ κολακευτικό να μου έβγαζε το καπέλο κάποιος αξιόλογος άνθρωπος, κάποιος επιχειρηματίας, κάποιος φτασμένος. Το να μου βγάλει το καπέλο ένα αξιολύπητο ανδρείκελο που στα 30φευγα του που μένει ακόμα με τους γονείς του, βλέπει ακόμα κινεζικές ταινίες καράτε της δεκαετίας του '70 και του '80, δεν έχει πληρώσει ακόμα στη ζωή του ούτε έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ, παίρνει το χαρτζηλίκι από την μαμά και τα ρέστα από ΚΕΑ... με αφήνει παγερά αδιάφορο όπως τα σκουληκάκια που συναντώ στο δρόμο όταν περπατάω και αποφεύγω να πατήσω... για να μην λερωθούν τα παπούτσια μου! :)
Εσυ ρε παπαρα δεν ελεγες οτι εισαι χρηματοοικονομικος και επενδυτικος συμβουλος?δεν μπορω γελαω που τα γραφω αλλα τελος παντων.
Εσυ ρε παπάρα δεν μου βγαζεις εδω οτι την μερα τσεπωνεις 3 και 4 χιλιαρικα,το ειναι για σενα ρε παπαρα τα 500 ευρω να μου τα τρίψεις στη μουρη και να με ξεφτιλισεις εδω μεσα?
Εγω με 10χιλιαρικα εισοδημα το μηνα αν εσυ μου κωλοτριβοσουν θα σου ετριβα στη μουρη τα 500ευρα και θα σε εκανα ξεφτιλα μονο και μονο για την τιμη των οπλων.
Εγω περιμενω να σου δωσω λογαριασμό να μου καταθεσεις 500,βαλε και 400 και παλι θα ξεφτιλιστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom