Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εσυ ρε παπαρα δεν ελεγες οτι εισαι χρηματοοικονομικος και επενδυτικος συμβουλος?δεν μπορω γελαω που τα γραφω αλλα τελος παντων.
Εσυ ρε παπάρα δεν μου βγαζεις εδω οτι την μερα τσεπωνεις 3 και 4 χιλιαρικα,το ειναι για σενα ρε παπαρα τα 500 ευρω να μου τα τρίψεις στη μουρη και να με ξεφτιλισεις εδω μεσα?
Εγω με 10χιλιαρικα εισοδημα το μηνα αν εσυ μου κωλοτριβοσουν θα σου ετριβα στη μουρη τα 500ευρα και θα σε εκανα ξεφτιλα μονο και μονο για την τιμη των οπλων.
Εγω περιμενω να σου δωσω λογαριασμό να μου καταθεσεις 500,βαλε και 400 και παλι θα ξεφτιλιστω
Ρε μαλάκα, εκτός από μαλάκας, άχρηστος, μπούλης, αποτυχημένος, μαμάκιας και χέστης έγινες τώρα και ζητιάνος? Σε ξεφτισιμένα σούργελα σαν εσένα δεν θα έδινα ούτε 50 cents στο φανάρι για να μου καθαρίσεις τα τζάμια μαλάκα. :tooth:

Ξέρεις κάτι? Όσο περνάει ο καιρός ο εγκέφαλός σου γίνεται πουρές. Τέτοια φαινόμενα διαπιστώνονται σε ανθρώπους άνω των 90. Κι εσύ είσαι 32. Φαντάσου δηλαδή, σε 2-3 χρόινια τελείωσες! :tooth:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.410
Πόντοι
786
ρε δώσε ένα πεντακοσάρικο
κι εσύ ζαν βάλε το λογαριασμό εδώ,
μπορεί να σου δώσουν κι άλλοι

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ολοι αυτοι οι ανθρωποι που ενω ειναι ελλειμματικες προσωπικοτητες, τα εφερε ετσι η τυχη και βγαλανε λεφτα, οταν ζησουν κατι πιεστικό, την βλεπουν θεοί και το πανε στα ακρα, ωθουμενοι και απο "οπαδους". Και φυσικα σπανε τα μουτρα τους. Αυτο που λες, το να φυγει ησυχα ησυχα, προυποθετει εναν σωστο και συγκροτημενο χαρακτηρα. Αλλά εξ ορισμού ενας ψεκασμενος, αντιεμβολιαστης και οπαδος ολιστικων θεραπειων δεν θα μπορουσε να κανει κατι καλυτερο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πούλο.
Αυτο π ζηταγατε εδω και δυο χρονια την αποψη μονο ειδικων και τη σιωπη ολων των υπολοιπων και ξαφνικα γινατε ολοι εσεις ειδικοι ακομη και για το τενις που εχετε την κοιλια στ αρχιδια,πραγματικα με ξεπερνα...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αυτο π ζηταγατε εδω και δυο χρονια την αποψη μονο ειδικων και τη σιωπη ολων των υπολοιπων και ξαφνικα γινατε ολοι εσεις ειδικοι ακομη και για το τενις που εχετε την κοιλια στ αρχιδια,πραγματικα με ξεπερνα...
Eσένα η πολυ μαλακία σε έχει βαρέσει στον εγκέφαλο. Συζητούσαμε την απέλαση ή μη του ψέκοβιτς, σωστά? Τι σχέση έχουν οι ειδικοί? :)

Επειδή όμως είσαι ένα ξεφτυλισμένο σούργελο (εκτός από επαγγελματίας μαλάκας), σου παραθέτω κάποια ποστς σου για να δούμε τελικά ποιος το παίζει ειδικός!!! :tooth:

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

... και δεκάδες άλλα!!! :tooth:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
με τριτη δοση ΘΩΡΑΚΙΖΕΣΑΙ...μαρτυρας εγω και η κυρα ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ
Σιγά τη θωράκιση και το χτικιό… Αν βαράς τρία εμβόλια για ένα συνάχι γιατί τέτοιο είναι για τους ανεμβολίαστους ..τότε
αν σου φυτρώσει κανένα σπυράκι πήγαινε εξόντωσέ το με χημειοθεραπεία :confused:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
αφήνει παγερά αδιάφορο όπως τα σκουληκάκια που συναντώ στο δρόμο όταν περπατάω και αποφεύγω να πατήσω... για να μην λερωθούν τα παπούτσια μου! :)
Που περπατάς και έχει σκουλίκια ο δρόμος;:confused:
Έχω να αποφύγω σκουλίκι πάνω από 10 χρόνια στους δρόμους που περπατάω .

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Σιγά τη θωράκιση και το χτικιό… Αν βαράς τρία εμβόλια για ένα συνάχι γιατί τέτοιο είναι για τους ανεμβολίαστους ..τότε
αν σου φυτρώσει κανένα σπυράκι πήγαινε εξόντωσέ το με χημειοθεραπεία :confused:
Πόσοι ανεμβολίαστοι έχουν πεθάνει από covid και πόσοι εμβολιασμένοι?

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Για την όμικρον λέμε τώρα που πιθανώς να μην έχει μπει άνθρωπος σε ΜΕΘ από αυτή.
Επαναλαμβάνω το ερώτημα:

Πόσοι ανεμβολίαστοι έχουν πεθάνει από τον ιό και πόσοι εμβολιασμένοι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

7 δισσεκατομμυρια ανεμβολιαστοι κ μειον -1000 εμβολιασμενοι
Καλά εσύ.... άστο...

mounoxalastis_sto_onoma_mono.png

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.161
Πόντοι
6.256
Καλα θα τους γανησουν τα ανοσοποιητικα και θα κολλανε βακτηριακες λοιμωξεις απο τα 10 μετρα μακρια.
Μετα θα κυκλοφορουν με μασκα οχι για τον κοβιντ αλλα γιατι θα βουτάνε λοιμωξεις λογω χαμηλου ανοσοποιητικου και θα πρεπει να μπαινουν σε νοσοκομειο για να παρουν σχημα αντιβιωτικων.
Ας κανουν και καλα θα πανε
Ωραιος
Προσεχε μη χαλασει κατι στο πολυτιμο σώμα σου
Μηπως μετα να το παραδωσεις και στην επιστημη για μελέτη

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ρε μαλάκα, εκτός από μαλάκας, άχρηστος, μπούλης, αποτυχημένος, μαμάκιας και χέστης έγινες τώρα και ζητιάνος? Σε ξεφτισιμένα σούργελα σαν εσένα δεν θα έδινα ούτε 50 cents στο φανάρι για να μου καθαρίσεις τα τζάμια μαλάκα. :tooth:

Ξέρεις κάτι? Όσο περνάει ο καιρός ο εγκέφαλός σου γίνεται πουρές. Τέτοια φαινόμενα διαπιστώνονται σε ανθρώπους άνω των 90. Κι εσύ είσαι 32. Φαντάσου δηλαδή, σε 2-3 χρόινια τελείωσες! :tooth:
Καλα λεγε οτι θες,εφοσον δεν εχεις τα μπικικινια εισαι κοταρα.
Σε ξεφτιλησα εδω μεσα δημοσια και το γύρισες στο καλαματιανο.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Σας επειρρεάζει πολύ η τηλεόραση :confused:
130E6696-CFA3-4599-92B6-A5E7354FF290.gif
A, OK! H απάντηση δηλαδή είναι ότι μας ταϊζουν ψεύτικα στοιχεία, όλοι είναι συνεννοημένοι, οι νεφελίμ, η ομάδα Εψιλον, μασονίες, roswell incident, πείραμα της Φιλαδέλφειας, κτλ, κτλ, κτλ. :tooth: :tooth: :tooth:

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!! :)

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
A, OK! H απάντηση δηλαδή είναι ότι μας ταϊζουν ψεύτικα στοιχεία, όλοι είναι συνεννοημένοι, οι νεφελίμ, η ομάδα Εψιλον, μασονίες, roswell incident, πείραμα της Φιλαδέλφειας, κτλ, κτλ, κτλ. :tooth: :tooth: :tooth:

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!! :)
Δεν ξέρω για αυτά που λες αλλά για τους Κούλιδες του κόσμου και τα σκυλιά τους, άνετα παίζει τέτοια συνεννόηση. Το βλέπουμε και εδώ μέσα.. :confused:

Εσύ δεν μας είπες που βρίσκεις τους σκουλικιασμένους δρόμους που περπατάς ; :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δεν ξέρω για αυτά που λες αλλά για τους Κούλιδες του κόσμου και τα σκυλιά τους, άνετα παίζει τέτοια συνεννόηση. Το βλέπουμε και εδώ μέσα.. :confused:
Aν είναι έτσι, τότε πολύ γουστάρω που έχουμε Κούλη πρωθυπουργό γιατί είναι ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ! :tooth:
Εσύ δεν μας είπες που βρίσκεις τους σκουλικιασμένους δρόμους που περπατάς ; :confused:
Έξω από το σπίτι σου :)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.