Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.138
Πόντοι
6.256
Τελικα γι αυτο το φιασκο απολογηθηκε κανεις;
Ανελαβε κανεις την ευθυνη;
Τοσο ευκολα μαζευονται χιλιαδες αλλοδαποι στο συνταγμα χωρις να παρει κανενας κοιμισμενος της κυβερνησης .
Με τον πολακη μονο γελάνε .
Αλλα δεν κυβερναει ο πολακης τωρα.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.484
Πόντοι
2.606
Και εκεί ανήκεις. Εκεί να πας!!! :tooth:
ζεις ρε πεταμενο σαπιο χυσοδοχειο?...παλι καλα,χτες ηταν μπλε δευτερα χαπακοτρελακια και ειχα αγχος μην πηδηξεις τελικα σε κανα φωταγωγο και μπλεξει ο αμοιρος αλβανος διαχειριστης .....

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ζεις ρε πεταμενο σαπιο χυσοδοχειο?...παλι καλα,χτες ηταν μπλε δευτερα χαπακοτρελακια και ειχα αγχος μην πηδηξεις τελικα σε κανα φωταγωγο και μπλεξει ο αμοιρος αλβανος διαχειριστης .....
Kι εσύ εκεί ανήκεις ρε αποτυχημένο σκουπίδι! Να σκουζεις απο την σπηλιά, κάνει κι αντίλαλο!!! :tooth: :tooth: :tooth:

closer_σκουπιδονεάντερνταλ.gif

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
2 post έκανα απαντητικά, κι αυτά για να τρολάρω τους βρωμιάρηδες ψέκες που πήραν από την πρώτη στιγμή θέση υπέρ του ψέκοβιτς.
Και εγω το δευτερο post απαντητικα κανω τυπε ... για σενα , τον capro και την forever αδελφη νοσοκομα :confused:

Αυτα τα εχω ετοιμα για τις Αμερικανες μου :2funny:

Συνημμένα

• Деньги2.jpg
    Деньги2.jpg
    252,5 KB · Εμφανίσεις: 24

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
μπαρμπα για εδω τους εχεις

Nαι, μου αρέσει να βλέπω σκουπίδια, κλέφτες και λαμόγια να βουλιάζουν :)

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.484
Πόντοι
2.606
Nαι, μου αρέσει να βλέπω σκουπίδια, κλέφτες και λαμόγια να βουλιάζουν :)
τυπε απο οτι εχω καταλαβει,βασικα σου αρεσει να σε μπινελικωνουν αγνωστοι σε σαη ,να γλυφεις γυφτικες σκατωμενες σουφρες ,να αερογαμεις 42 δευτερα ,να ζεστενεσαι με το κουμτελακι της μανας σου,να πλεκεις ιστοριες στο σαπιο κεφαλι σου οτι εισαι κατι εξτραβαγκαντ και το βραδυ να κρατας σφιχτα τον αγγαλιτσα μαξιλαρι που σου εφερε η νονα σου 2,5 ετων απο το μινιον...μπορει να σου αρεσουν και αυτα που γραφεις απο πανω,αλλα ειναι ξεκαθαρο οτι εχεις βαλει αλλες προτεραιοτητες στην καταθλιπτικη υπαρξη σου!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256

Δεν εχει πατο το βαρελι με τον ξεφτυλα.....

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Μπορεις σε παρακαλω να μας παραθεσεις λινκ που λεει αυτο ακριβως που γραφεις οτι κανανε δοκιμες και ειπανε οτι χρειαζεται 5η δοση για να μας προστατεψει απο την Ομικρον;
Όχι, δεν έγραψαν για 5 δόση.Αλλα guess what

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Όχι, δεν έγραψαν για 5 δόση.Αλλα guess what

Α ωραια....δεν εγραψαν λοιπον για 5η δοση.Τη διαφορα μεταξυ προστασιας απο μολυνση και προστασιας απο σοβαρη νοσηση μπορεις να τη καταλαβεις ή οχι;

Τη 4η δοση τη κανανε για να δουνε αν θα βοηθουσε για το πρωτο....προφανως και δεν θα βοηθουσε γιατι η συγκεκριμενη μεταλλαξη εχεις πολλες διαφορες απο το αρχικο στελεχος στην ακιδα και το εμβολιο ειχε φτιαχτει με βαση την ακιδα του αρχικου στελεχους.

Τοσο δυσκολο ειναι δηλαδη να το καταλαβετε και να μην λετε μαλακιες ολη την ωρα;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Μιλάμε για καραγκιόζη. Κάνει τόση ζημιά στον Κυριάκο οση ο Πολακης στον Τσίπρα. Για καποιο ανεξήγητο λόγο τους έχουν αφησει ανεξέλεγκτους αλλά το κόστος το εισπράττουν οι επικεφαλής.
Εν τω μεταξύ το ίδιο ακριβώς Ράπιντ τεστ, αγορά σε επαρχιακό φαρμακείο 3,20 ευρώ αν το κάνεις στο σπιτι, 6 ευρώ αν το κάνεις στο φαρμακείο, 10 ευρώ αν το κάνεις σε αθηναϊκό φαρμακείο. Το ιδιο ακριβώς.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Μιλάμε για καραγκιόζη. Κάνει τόση ζημιά στον Κυριάκο οση ο Πολακης στον Τσίπρα. Για καποιο ανεξήγητο λόγο τους έχουν αφησει ανεξέλεγκτους αλλά το κόστος το εισπράττουν οι επικεφαλής.
Εν τω μεταξύ το ίδιο ακριβώς Ράπιντ τεστ, αγορά σε επαρχιακό φαρμακείο 3,20 ευρώ αν το κάνεις στο σπιτι, 6 ευρώ αν το κάνεις στο φαρμακείο, 10 ευρώ αν το κάνεις σε αθηναϊκό φαρμακείο. Το ιδιο ακριβώς.
Δεν ειναι καραγκιοζης φιλε....λαμογιο και απατεωνας ειναι.Γιατι με τις μασκες τι νομιζεις οτι εχει κανει;Βγηκε και το επαιζε λιονταρακι οτι θα τους γαμησει στα προστιμα και οι τιμες εχουν τριπλασιαστει πλεον εδω και εβδομαδες και κανει τον μαλακα....

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Δεν ειναι καραγκιοζης φιλε....λαμογιο και απατεωνας ειναι.Γιατι με τις μασκες τι νομιζεις οτι εχει κανει;Βγηκε και το επαιζε λιονταρακι οτι θα τους γαμησει στα προστιμα και οι τιμες εχουν τριπλασιαστει πλεον εδω και εβδομαδες και κανει τον μαλακα....
μαχας δινει ο χελλ ΜΑΧΕΣ :wanker:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δε μπορείς να κάνεις κάτι. Η αγορά διαμορφώνει μονη τις τιμές. Διατιμηση δε μπορεί να μπει. Όποιος έχει επαφη με την αγορά ξέρει ότι δηλώσεις του είδους είναι λόγια του αέρα.

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96

AN διάβαζες το άρθρο, ο πίνακας του Γεωργιάδη μιλάει για τιμές PCR & Rapoid, η δημοσιογράφος απαντάει για δωρεάν SELF TEST.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
τυπε απο οτι εχω καταλαβει,βασικα σου αρεσει να σε μπινελικωνουν αγνωστοι σε σαη ,να γλυφεις γυφτικες σκατωμενες σουφρες ,να αερογαμεις 42 δευτερα ,να ζεστενεσαι με το κουμτελακι της μανας σου,να πλεκεις ιστοριες στο σαπιο κεφαλι σου οτι εισαι κατι εξτραβαγκαντ και το βραδυ να κρατας σφιχτα τον αγγαλιτσα μαξιλαρι που σου εφερε η νονα σου 2,5 ετων απο το μινιον...μπορει να σου αρεσουν και αυτα που γραφεις απο πανω,αλλα ειναι ξεκαθαρο οτι εχεις βαλει αλλες προτεραιοτητες στην καταθλιπτικη υπαρξη σου!
Μου τα λέει αυτά ένα αποτυχημένο σκουπιδι που κατακλεβε το κράτος κι όταν του χάλασε την σούπα ο Κουλης, έκλεισε το κωλομάγαζό του και σκούζει σαν πουτανα του πεζοδρομίου στον νταβα της που την σαπίζει στο ξύλο.

Αυτό αξίζεις, αυτό παίρνεις (και τ' αρχιδια μου μαζί!) :tooth:

IMG-8b9520fb0dcb0e4c1b2a38a0a4ad2096-V.png

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
AN διάβαζες το άρθρο, ο πίνακας του Γεωργιάδη μιλάει για τιμές PCR & Rapoid, η δημοσιογράφος απαντάει για δωρεάν SELF TEST.
Είναι ο πλέον αναξιοπιστος για να μιλά. Το ρεζιλικι με την Κύπρο είναι πρόσφατο. Απο περιέργεια μπήκα στο ΝΗS. Μέχρι και δωρεάν τεστ στο σπίτι σου διαθέτουν.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.484
Πόντοι
2.606
Μου τα λέει αυτά ένα αποτυχημένο σκουπιδι που κατακλεβε το κράτος κι όταν του χάλασε την σούπα ο Κουλης, έκλεισε το κωλομάγαζό του και σκούζει σαν πουτανα του πεζοδρομίου στον νταβα της που την σαπίζει στο ξύλο.

Αυτό αξίζεις, αυτό παίρνεις (και τ' αρχιδια μου μαζί!) :tooth:

IMG-8b9520fb0dcb0e4c1b2a38a0a4ad2096-V.png
Αν μπουκαρει τώρα τσαμπούκα η μάνα σου στο δωματιο και διαβάσει τι μαλακίες γράφεις μπιριγκογκο ,θα σου ταισει τα παΐδια σου και τα αρχιδακια σου τα σακουλιασμενα για κερασάκι....στα γράφω για να σακουλευτεις τον ενδεχόμενο κίνδυνο τρελακια μυξιαρη και να έχεις τα μάτια σου και τα αυτιά ανοικτά για υπόπτους θορύβους έξω από το δωμάτιο σου....ανά πάσα στιγμή στην πέφτει και σε σπάει σαν κλαράκι..

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Είναι ο πλέον αναξιοπιστος για να μιλά. Το ρεζιλικι με την Κύπρο είναι πρόσφατο. Απο περιέργεια μπήκα στο ΝΗS. Μέχρι και δωρεάν τεστ στο σπίτι σου διαθέτουν.
Απάντηση άλλα αντί άλλων.
'Σχολίασες και εσύ ένα άρθρο που ΑΝ διέθετες 30'' να το διαβάσεις θα έβλεπες ότι ο τίτλος ΔΕΝ ταιριάζει με το κείμενο, όπως συχνά ΄γίνεται με παρόμοια sites.

Tώρα το γυρνάς αλλού. Ο Γεωργιάδης είναι υπεύθυνος για το ΕΣΥ; Γιατί γράφεις λοιπόν για το NHS;

Εισηγείσαι να συνταγογραφούνται τα PCR ή τα rapid;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom