Great Awakening
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 396
Ο τυπος ειναι οτι να ναι...μην ασχολεισαι.Θα κατασταλαξουν καπου τελικα;;
θα μιλησει ο αλεξ για το ρευμα μην ανησυχειςΜε έπνιξε το δίκιο χθες ρε συ... σήμερα ξύπνησα με επίπεδο
πως γινεται να μην ασχολεισαι ρε συ;; τον βγαζουν φατσα καρτα να πει μια και καλα σοβαρη αποψη και πεταει αυτο και γαμιουνται τα παντα... δλδ δεν υπαρχει ενας να πει 1 2 3 τελειωσε αυτα ειναι ο καθενας λεει και κατι διαφορετικοΟ τυπος ειναι οτι να ναι...μην ασχολεισαι.
Ο γιατρος ο αναρχοαπλυτος δουλευει ολη μεραΔιαλειμμα απο δουλεια κανω κ βλεπω χαμος . Μονο εγω δουλευω σα το μαλακα εδω μεσα ; ναι θα μου πειτε
Αυτος ειναι ολη μερα στα καναλια μαζι με τους ομοιους του....κανονικη πορνη της δημοσιοτητας.Κανουν συναγωνισμο μεταξυ τους ποιος θα πει τη μεγαλυτερη πιπα για να ξεχωρισει....πως γινεται να μην ασχολεισαι ρε συ;; τον βγαζουν φατσα καρτα να πει μια και καλα σοβαρη αποψη και πεταει αυτο και γαμιουνται τα παντα... δλδ δεν υπαρχει ενας να πει 1 2 3 τελειωσε αυτα ειναι ο καθενας λεει και κατι διαφορετικο
Δεν ξερουν τι τους γινεται οι γελοιοι ...Θα κατασταλαξουν καπου τελικα;;
Γι'αυτό το εργαλείο ο αλαικσανδρος μέχρι και τη σβάστικα τατουάζ στο ποπουδάκι έκανε...Αυτη που τον παιζεις φασιστακο....
Εγω ζηταω συγνωμη.Απλα επειδη ειναι θρεντ αναρχοαπλυτων ειπα να μπουκαρω να δωσω λιγο πονο τα κομμουνια και τους αναρχοαπλυτους σαν τον γιατρο τον φιλο μου.Που και που θα κανω καμμια μπουκα να τον τσιμπουκωνω γιατι απ οτι βλεπω οι πακιστανοι δεν τον γαμανε καλατο πηδηξατε το θρεντ τυποι
Επιστροφη στη τρυπα σου καταπιεσμενη λουγκρα...ΕΓΕΡΘΗΤΩ!!!!Εγω ζηταω συγνωμη.Απλα επειδη ειναι θρεντ αναρχοαπλυτων ειπα να μπουκαρω να δωσω λιγο πονο τα κομμουνια και τους αναρχοαπλυτους σαν τον γιατρο τον φιλο μου.Που και που θα κανω καμμια μπουκα να τον τσιμπουκωνω γιατι απ οτι βλεπω οι πακιστανοι δεν τον γαμανε καλα
Τα λεμε Τζεισον Αντιγονη εσυ συνεχισε να παριστανεις τον γιατροΕπιστροφη στη τρυπα σου καταπιεσμενη λουγκρα...ΕΓΕΡΘΗΤΩ!!!!
Καλά στα λόγια του πέφτει πάντα μέσα Ευτυχώς δηλαδή που προβλέπει αυτό που θα ήθελε και όχι αυτό που ήταν το λογικό.Κλαψε και αλλο πονεμενε απλυτε
Νοσοκομα για αλλοδαπους και πιο συκγκεριμενα για λαθρεπιθηκες.Τους κανει τσιμπουκια στα hotspot .Καλά στα λόγια του πέφτει πάντα μέσα Ευτυχώς δηλαδή που προβλέπει αυτό που θα ήθελε και όχι αυτό που ήταν το λογικό.
Εγγύηση η νοσοκόμα
Βρωμιαρη σταλινοφασιστα....δες εδω ποιον σου εχωΣτ'αρχίδια μας τι κάνεις ρε ανάρχιδο πουσταρδέλι.
Ξυδακι πονεμενο σταλινικο σκουπιδιΒάλτον στον πάτο σου μπας και δει λίγη χαρά η σούφρα σου ρε ναζιστικό σκύβαλο.