Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Γειά σου φίλε, το έκανε το εμβόλιο τελικά;:hi:
Χαχαχαχααχαχ οχι για αλλη μια φορα ακυρωσα το ραντεβου.
Δεν υπολογισα τιποτα,εξαλλου και 3πλοι κολλανε εγω γιατι να το κανω?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.728
Πόντοι
6.256
Σάλτα και γαμήσου ανισόρροπε. Λίγες σελίδες πριν οι Πακιστανοί είναι συνάνθρωποι σου και τώρα εκμεταλλεύεσαι τη βρωμιά τους για να βγάλεις τα εσώψυχά σου:vomit:
Και τώρα συνανθρωποι μου είναι απλά ένας από αυτούς σου έχει ξεχαρβαλωσει τη κωλοτρυπιδα ρε παλιοπουστα... :2funny:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.728
Πόντοι
6.256
Πάρτε ένα περσινό πόστ με φετινό update
Αυτοί βέβαια όλοι πλέον είναι και εμβολιολάγνοι.
Παιδια ας του κανει καποιος ενα like του μπουστη...κριμα ειναι το παλικαρακι. :confused: :confused: :confused:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Κρίμα, ακόμα ψέκι δηλαδή...:undecided::undecided::undecided:
Ακομα εκει εισαι εσυ ρε ταδε.
Εδω ολοι κολλανε 3πλοι 2πλοι την ομικρον δεν την καλύπτουν καθολου τα εμβολια δεν το εχεται παρει χαμπαρι.
Εδω ο φιλος μου ο πεταλουδας κολλησε 31 Δεκεμβρη ομικρον και την περασε σαν ιωση και ειμασταν παρεα και ειπα οτι θα ξανακολλαγα αλλα δεν κόλλησα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ακόμη ζεις ρε όνειδος του Ελμπασάν;
Μέχρι και ο κορονοιός έχει καταλάβει τι σίχαμα είσαι και σε αποφεύγει.
Καλως την κοτετσου,εσυ μωρη εκανες το 3ο?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ελα ας μην κοροιδευομαστε.
Η γαμιοκυβερνηση εχει επιλεξει την ανοησια της αγελης και δεν εχει τα κοτσια να το πει.
Έτσι πουτανάκι! Αυτό δεν ήθελες κι εσύ? Σουηδίες δεν μας έλεγες τότε? :)
Μην τυχόν και βατσινωθείς, έτσι? Μην είσαι αδερφάρα!!!!

Και τι να πει βεβαια,οτι σας εκλεινα μεσα με 100 κρουσματα και τωρα σας αφηνω να κολλησετε ολοι.
Η καλυτερη διαχείριση της πανδημιας εκανε γι αυτο τωρα εχει γινει η χωρα ξεφτιλα διεθνως.
Έτσι, έτσι! Ανοσία μαλάκες μου, εσείς οι "επαναστάτες" εξάλλου δεν μασάτε, έτσι δεν είναι? Prove it! :wink:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Ακομα εκει εισαι εσυ ρε ταδε.
Εδω ολοι κολλανε 3πλοι 2πλοι την ομικρον δεν την καλύπτουν καθολου τα εμβολια δεν το εχεται παρει χαμπαρι.
Εδω ο φιλος μου ο πεταλουδας κολλησε 31 Δεκεμβρη ομικρον και την περασε σαν ιωση και ειμασταν παρεα και ειπα οτι θα ξανακολλαγα αλλα δεν κόλλησα.
Ο πεταλούδας ο γνωστός;:think:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Να πουμε βεβαια οτι δεν θα τελειωσει ποτε η πανδημια απλα θα ειναι ελεγχομενη απο εδω και περα...συνεπως ηλιθιοι ψεκες παλι θα ειναι υποχρεωτικος ο εμβολιασμος για να συνεχισετε να ζειτε.
Αρχίδι μισάνθρωπε δεν θα σου περάσει.
Ανθρωπόμορφο κάθαρμα θα ήθελες…
Αλλά η φύση άλλα λέει και να δω η άρρωστη ψυχή σας τι άλλο θα βρει να πει γιατί δεν πείθουν κανέναν τα λόγια σας :tn36:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.152
Πόντοι
6.256
Το έχω ακούσει και εκτός Μπου αυτό ..
Αν δεν συμφωνείς με την κυβερνητική αντιμετώπιση του κόβιντ και δεν θες λοκντάουν και εμβολιασμούς, είσαι αριστερός :2funny:
Που στην Ελλάδα η αριστερά είναι όλη σχεδόν υπέρ την ατζέντας κόβιντ και η αντιπολίτευση έχει να κάνει μόνο με την αυστηροποίηση των μέτρων :confused:
Ο κουλης ρε ειναι β κορέα
Καργα δημοκράτης δήθεν.
Και μεγάλος χέστης φυσικα γιατι δε μπορει να κουμανταρει λίγα άπλυτα στο απθ

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Ναι 4 μερες αρρωστος και μετα μια χαρα.
Απλα εχασε τη φαση την πρωτοχρονια που ειμασταν κεντρο και γινοταν τις πουτανος ημουν συνταγμα
Κρίμα για το παιδί, ένας Πακιστανός λιγότερος...

Εσύ καλά πέρασες εκεί;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.152
Πόντοι
6.256
Χαχαχαχααχαχ οχι για αλλη μια φορα ακυρωσα το ραντεβου.
Δεν υπολογισα τιποτα,εξαλλου και 3πλοι κολλανε εγω γιατι να το κανω?
Τριπλοί κολλανε.
Οι υπολοιπες λεπτομερειες δε σε απασχολησαν. Τα ψιλα γραμματα.
Στο ' οι τριπλοι κολλάνε ' εμεινες.
Μαλιστα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.728
Πόντοι
6.256
Αρχίδι μισάνθρωπε δεν θα σου περάσει.
Ανθρωπόμορφο κάθαρμα θα ήθελες…
Αλλά η φύση άλλα λέει και να δω η άρρωστη ψυχή σας τι άλλο θα βρει να πει γιατί δεν πείθουν κανέναν τα λόγια σας :tn36:
Παραδεξου τον ερωτα σου για τον Πακογαμια και την ακορεστη διψα σου να τον ανακουφιζεις!!!Μην καταπιεζεσαι αλλο μωρη Λουκρητια!!! :tooth:

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Προσωπικά,ανεμβολιαστος, ανήμερα Πρωτοχρονιάς με κάνανε εισαγωγή, κυρίως να μου ρίξουν τον επί μία εβδομάδα υψηλό πυρετό.Δυο διανυκτερεύσεις έκανα,με δύο διαφορετικούς κυριουληδες, πλήρως εμβολιασμενους,τους οποίους παρασχέθηκε και οξυγόνο.

Μια βδομάδα μετά, ξάδερφός μου,τριπλοεμβολιασμενος,κολησε απ'τον διπλοεμβολιασμενο 15 χρονο γιό του.

Τρομοκρατημένος,μου έλεγε να του πω την εμπειρία μου,μην τυχόν και βρει συγκλίνουσες παθήσεις,μην πιστεύοντας κανέναν Κούλη και κανέναν Άδωνι που του υποσχέθηκαν την ζωή του πίσω.Ευτυχως είναι και αυτοί καλά.

Ο ιός υπάρχει.Ειναι επικίνδυνος, γιατί 24 μήνες μετά κανείς δεν ξέρει το πως θα του περάσει.Οι ειδικοί καθημερινά, όταν ο ιός σου χτυπήσει την πόρτα και εισέλθει,αποδυκνυονται τριμαλακες

Τα εμβόλια,τα εμπιστευόμαστε, όσο είμαστε καλά.Μολις αλλάξει αυτή η κατάσταση,αναθεματίζουμε άπαντες που μας εμβολιασαν.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Σε γράψανε μαζί με τα πάκια? :)
Ειχα στο χερι σαμπάνια ημουν με αλλα 2 φιλαράκια και πετυχαμε 2 γκοτθικ γκομενες ιδεολογες,εντωμεταξι ξεκαθαρισαμε οτι δεν την πεφτουμε και μας ειπαν οκ γιατι μετα μας ειπαν οτι ηταν λεσβιες.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ειχα στο χερι σαμπάνια ημουν με αλλα 2 φιλαράκια και πετυχαμε 2 γκοτθικ γκομενες ιδεολογες,εντωμεταξι ξεκαθαρισαμε οτι δεν την πεφτουμε και μας ειπαν οκ γιατι μετα μας ειπαν οτι ηταν λεσβιες.
Kαι χάσατε την ευκαιρία για κάνα παρτουζάκι? Το προτείνατε τουλάχιστον? :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom