jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
Χαχαχαχααχαχ οχι για αλλη μια φορα ακυρωσα το ραντεβου.Γειά σου φίλε, το έκανε το εμβόλιο τελικά;
Δεν υπολογισα τιποτα,εξαλλου και 3πλοι κολλανε εγω γιατι να το κανω?
Χαχαχαχααχαχ οχι για αλλη μια φορα ακυρωσα το ραντεβου.Γειά σου φίλε, το έκανε το εμβόλιο τελικά;
Και τώρα συνανθρωποι μου είναι απλά ένας από αυτούς σου έχει ξεχαρβαλωσει τη κωλοτρυπιδα ρε παλιοπουστα...Σάλτα και γαμήσου ανισόρροπε. Λίγες σελίδες πριν οι Πακιστανοί είναι συνάνθρωποι σου και τώρα εκμεταλλεύεσαι τη βρωμιά τους για να βγάλεις τα εσώψυχά σου
Κρίμα, ακόμα ψέκι δηλαδή...Χαχαχαχααχαχ οχι για αλλη μια φορα ακυρωσα το ραντεβου.
Παιδια ας του κανει καποιος ενα like του μπουστη...κριμα ειναι το παλικαρακι.Πάρτε ένα περσινό πόστ με φετινό update
Αυτοί βέβαια όλοι πλέον είναι και εμβολιολάγνοι.
Ακομα εκει εισαι εσυ ρε ταδε.Κρίμα, ακόμα ψέκι δηλαδή...
Καλως την κοτετσου,εσυ μωρη εκανες το 3ο?Ακόμη ζεις ρε όνειδος του Ελμπασάν;
Μέχρι και ο κορονοιός έχει καταλάβει τι σίχαμα είσαι και σε αποφεύγει.
Έτσι πουτανάκι! Αυτό δεν ήθελες κι εσύ? Σουηδίες δεν μας έλεγες τότε?Ελα ας μην κοροιδευομαστε.
Η γαμιοκυβερνηση εχει επιλεξει την ανοησια της αγελης και δεν εχει τα κοτσια να το πει.
Έτσι, έτσι! Ανοσία μαλάκες μου, εσείς οι "επαναστάτες" εξάλλου δεν μασάτε, έτσι δεν είναι? Prove it!Και τι να πει βεβαια,οτι σας εκλεινα μεσα με 100 κρουσματα και τωρα σας αφηνω να κολλησετε ολοι.
Η καλυτερη διαχείριση της πανδημιας εκανε γι αυτο τωρα εχει γινει η χωρα ξεφτιλα διεθνως.
Ο πεταλούδας ο γνωστός;Ακομα εκει εισαι εσυ ρε ταδε.
Εδω ολοι κολλανε 3πλοι 2πλοι την ομικρον δεν την καλύπτουν καθολου τα εμβολια δεν το εχεται παρει χαμπαρι.
Εδω ο φιλος μου ο πεταλουδας κολλησε 31 Δεκεμβρη ομικρον και την περασε σαν ιωση και ειμασταν παρεα και ειπα οτι θα ξανακολλαγα αλλα δεν κόλλησα.
Ο κολλητός του πεταλούδα... μην μπερδεύεσαι!Ο πεταλούδας ο γνωστός;
Αρχίδι μισάνθρωπε δεν θα σου περάσει.Να πουμε βεβαια οτι δεν θα τελειωσει ποτε η πανδημια απλα θα ειναι ελεγχομενη απο εδω και περα...συνεπως ηλιθιοι ψεκες παλι θα ειναι υποχρεωτικος ο εμβολιασμος για να συνεχισετε να ζειτε.
Ναι 4 μερες αρρωστος και μετα μια χαρα.Ο πεταλούδας ο γνωστός;
Ο κουλης ρε ειναι β κορέαΤο έχω ακούσει και εκτός Μπου αυτό ..
Αν δεν συμφωνείς με την κυβερνητική αντιμετώπιση του κόβιντ και δεν θες λοκντάουν και εμβολιασμούς, είσαι αριστερός
Που στην Ελλάδα η αριστερά είναι όλη σχεδόν υπέρ την ατζέντας κόβιντ και η αντιπολίτευση έχει να κάνει μόνο με την αυστηροποίηση των μέτρων
Κρίμα για το παιδί, ένας Πακιστανός λιγότερος...Ναι 4 μερες αρρωστος και μετα μια χαρα.
Απλα εχασε τη φαση την πρωτοχρονια που ειμασταν κεντρο και γινοταν τις πουτανος ημουν συνταγμα
Τριπλοί κολλανε.Χαχαχαχααχαχ οχι για αλλη μια φορα ακυρωσα το ραντεβου.
Παραδεξου τον ερωτα σου για τον Πακογαμια και την ακορεστη διψα σου να τον ανακουφιζεις!!!Μην καταπιεζεσαι αλλο μωρη Λουκρητια!!!Αρχίδι μισάνθρωπε δεν θα σου περάσει.
Ανθρωπόμορφο κάθαρμα θα ήθελες…
Αλλά η φύση άλλα λέει και να δω η άρρωστη ψυχή σας τι άλλο θα βρει να πει γιατί δεν πείθουν κανέναν τα λόγια σας
Τέλεια,Εσύ καλά πέρασες εκεί;
Σε γράψανε μαζί με τα πάκια?Απλα εχασε τη φαση την πρωτοχρονια που ειμασταν κεντρο και γινοταν τις πουτανος ημουν συνταγμα
Τους αρεσει ολους πολυ το τρυπημα , ειδικοτερα του κυριου ΤροβαδουρουΠάρτε ένα περσινό πόστ με φετινό update
Αυτοί βέβαια όλοι πλέον είναι και εμβολιολάγνοι.
Ειχα στο χερι σαμπάνια ημουν με αλλα 2 φιλαράκια και πετυχαμε 2 γκοτθικ γκομενες ιδεολογες,εντωμεταξι ξεκαθαρισαμε οτι δεν την πεφτουμε και μας ειπαν οκ γιατι μετα μας ειπαν οτι ηταν λεσβιες.Σε γράψανε μαζί με τα πάκια?
Kαι χάσατε την ευκαιρία για κάνα παρτουζάκι? Το προτείνατε τουλάχιστον?Ειχα στο χερι σαμπάνια ημουν με αλλα 2 φιλαράκια και πετυχαμε 2 γκοτθικ γκομενες ιδεολογες,εντωμεταξι ξεκαθαρισαμε οτι δεν την πεφτουμε και μας ειπαν οκ γιατι μετα μας ειπαν οτι ηταν λεσβιες.