Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Τους αρεσει ολους πολυ το τρυπημα , ειδικοτερα του κυριου Τροβαδουρου :confused:
Φίλος Κυριάκος έχει κάνει λάθος, είμαι κατά της καραντίνας και υπέρ του εμβολίου-ευλογία!

Υπέρ του κρεάτινου εμβολίου στον ορθό είναι η γνωστή τραβελοψωλοσυλέκτρια nikg γνωστή και ως Νικι... :confused: :confused: :confused: :alivedick: :alivedick: :alivedick:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ειχα στο χερι σαμπάνια ημουν με αλλα 2 φιλαράκια και πετυχαμε 2 γκοτθικ γκομενες ιδεολογες,εντωμεταξι ξεκαθαρισαμε οτι δεν την πεφτουμε και μας ειπαν οκ γιατι μετα μας ειπαν οτι ηταν λεσβιες.
Και παίζατε τις κουμπάρες; :confused:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.323
Πόντοι
3.656
Μην ξεχνάς και τις θαυματουργές "παντόφλες". Εδώ στο Ορθοδοξιστάν άνθισε και έγινε ζάμπλουτη η "Αγία Αθανασία" του Αιγάλεω!
Αν συνέβαινε μόνο στη δεκαετία του 1950, που ο κόσμος ήταν αγράμματος, θα το καταλάβαινα. Σήμερα, ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, προσκυνάνε όπως είπες τις παντόφλες, τα γυαλιά, τη ζακέτα και το κάστανο του Παίσιου

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Ναι ρε βιτάμα, κάτι ήξερες που το έλεγες...
Πάρε με μαζι σου καμια φορα...
Για πε κσι τι άλλο εγινε με τα κορίτσια
Παρεα ειμασταν και πειναμε ποτα.
Απλα πολυ μπαλαμουτι μεταξι τους χωρις να τις νοιαζει καν οτι ειμασταν στη παρεα πολυ οπεν.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.323
Πόντοι
3.656
Χαχαχαχααχαχ οχι για αλλη μια φορα ακυρωσα το ραντεβου.
Δεν υπολογισα τιποτα,εξαλλου και 3πλοι κολλανε εγω γιατι να το κανω?
να σου πω εγώ. Γιατί ναι μεν κόλλησα από τον γιό μου, αλλά είχα για δύο μέρες βήχα και μικρή ενόχληση στο ισχύο. Ούτε πυρετό ανέβασα, ούτε όσφρηση / γεύση έχασα, Ένα σιροπάκι με 8€ μας στοίχισε ο Ιός, ενώ στον Βέλγο τον Κικ Μπόξερ, στοίχισε τη ζωή του. Που ξέρεις όμως, εσύ μπορεί να τα καταφέρεις όταν αρρωστήσεις

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
να σου πω εγώ. Γιατί ναι μεν κόλλησα από τον γιό μου, αλλά είχα για δύο μέρες βήχα και μικρή ενόχληση στο ισχύο. Ούτε πυρετό ανέβασα, ούτε όσφρηση / γεύση έχασα, Ένα σιροπάκι με 8€ μας στοίχισε ο Ιός, ενώ στον Βέλγο τον Κικ Μπόξερ, στοίχισε τη ζωή του. Που ξέρεις όμως, εσύ μπορεί να τα καταφέρεις όταν αρρωστήσεις
Περυσι το μαρτη ειχα κολλησει και το περασα ελαφρια τοτε

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Να ρε ζαν, κάτι τετοια πες μου πως τα κάνεις ενώ εγώ δεν μπορω γαμώτο :sad2:
Εσυ εισαι απλα της μοστρας.
Σου εχει περασει το καπιταλιστικο συστημα ενα προτυπο ενα στυλ και εσυ κινησαι στα πλαίσια αυτα φοροντας παρωπίδες για κατι αλλο εκτος πλαισιων.
Ουσιαστικα σε εχουν βαλει στην μηχανη και γινεσται ανθρωπακια ολα πανομοιοτυπα εργαστασιοποιημενα.
Ετοιμασου τωρα και για 4η βατσινα και παει λεγοντας

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.154
Πόντοι
6.256

Stories