Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Μπας κι είσαι καντηλανάφτης και έχουνε πέσει οι εισπράξεις τώρα με την πανδημία και γιαυτο έχεις σκυλιάσει; Πάντως εμένα δε θα με πιάσεις πελάτη ότι και να κάνεις.
Αυτο ακριβως τυπε :priest::priest::priest::priest:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ε μα ρε μαλακα δεν μπορω εδω μεσα να πουμε...ο αλλος το παιζει Χριστιανος που κυνηγουσε και μαχαιρωνε ακομα και μαυρισμενους απο την ηλιοθεραπεια!!! :tooth:

Αντε να μας ανοιξουν τα εξωτερικα ιατρεια γιατι δεν τη παλευω αλλο με τα ναυαγια....:confused::confused::confused:
Ενω εσυ που πηγαινες και πετουσες μολοτοφ στη μαρφιν,σκοτωνες ατομα της αστικης ταξης,κυνηγουσες με πετρες τους αστυνομικους εισαι ανθρωπιστης και ειρηνιστης της αριστερας και της προοδου...:tooth::tooth::tooth:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.711
Πόντοι
6.256
Ενω εσυ που πηγαινες και πετουσες μολοτοφ στη μαρφιν,σκοτωνες ατομα της αστικης ταξης,κυνηγουσες με πετρες τους αστυνομικους εισαι ανθρωπιστης και ειρηνιστης της αριστερας και της προοδου...:tooth::tooth::tooth:
Εγω ηλιθιε δεν ειμαι αναρχικος...εσυ εχεις δηλωσει οτι εισαι φασιστας υποτακτικος. :tooth:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Εγω ηλιθιε δεν ειμαι αναρχικος...εσυ εχεις δηλωσει οτι εισαι φασιστας υποτακτικος. :tooth:
Ελα βρε μαλακα απλυτουλης αναρχας εισαι μην ντρεπεσαι να το πεις.Κλασσικος βρωμιαρης που ζηλευει και μισει οτιδηποτε εθνικο,αστικο και αντι-διεθνιστικο.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.711
Πόντοι
6.256
Ελα βρε μαλακα απλυτουλης αναρχας εισαι μην ντρεπεσαι να το πεις.Κλασσικος βρωμιαρης που ζηλευει και μισει οτιδηποτε εθνικο,αστικο και αντι-διεθνιστικο.
Δεν ειμαι αμορφωτε φασιστακο...και αν θελεις να ξερεις ειστε τα ιδια σκατα αναρχοαπλυτοι και φασιστες.Σκουπιδια και παρασιτα της κοινωνιας! :tooth:

Πες μας για τον Ιησου Χριστο ρε μαλακα!!!Ελεγε να μαχαιρωνεις οσους δεν ειναι Ελληνες;:tooth:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.711
Πόντοι
6.256

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Δεν ειμαι αμορφωτε φασιστακο...και αν θελεις να ξερεις ειστε τα ιδια σκατα αναρχοαπλυτοι και φασιστες.Σκουπιδια και παρασιτα της κοινωνιας! :tooth:

Πες μας για τον Ιησου Χριστο ρε μαλακα!!!Ελεγε να μαχαιρωνεις οσους δεν ειναι Ελληνες;:tooth:
Βρωμας κομμουνιλα λεμε....αν δεν εισαι αναρχικος εισαι μαλλον σταλινοσκουπιδι του κκε.Μισεις τον Ελληνισμο και την Ορθοδοξια.

Κανεναν δεν εχω μαχαιρωσει στην ζωη μου βλακακο.Επισης ο Ιησους που ακριβως κολλαει με το οτι στηριζουμε την Ελληνικη Φυλη και τον Ελληνικο Πολιτισμο αυτο μονο εσεις οι ψεκασμενοι της αριστερας το γνωριζετε...:jerking::jerking::jerking:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.711
Πόντοι
6.256
Βρωμας κομμουνιλα λεμε....αν δεν εισαι αναρχικος εισαι μαλλον σταλινοσκουπιδι του κκε.Μισεις τον Ελληνισμο και την Ορθοδοξια.

Κανεναν δεν εχω μαχαιρωσει στην ζωη μου βλακακο.Επισης ο Ιησους που ακριβως κολλαει με το οτι στηριζουμε την Ελληνικη Φυλη και τον Ελληνικο Πολιτισμο αυτο μονο εσεις οι ψεκασμενοι της αριστερας το γνωριζετε...:jerking::jerking::jerking:
Ναι αμε Μπολσεβικος κανονικος ειμαι!!!Δεν ξερω εσυ προσωπικα τι εχεις κανει μαλακα αλλα αυτοι που στηριζεις και δοξαζεις τα εχουν κανει ολα αυτα!

Αρα αφου τους ψηφιζεις εισαι συμμετοχος σε ολο αυτο....και ναι ηλιθιο σκουπιδι ο Χριστος που σε επιασε κοψιμο πριν δεν ελεγε να στηριζεις τους ομοεθνεις σου ελεγε να στηριζεις και να αγαπας τον συνανθρωπο σου οποιος και αν ειναι αυτος.

Καταλαβες βλακοφασιστα;

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Μοιραζει απλοχερα γνωση ο συντροφος κοσμοπολιτης SV ,οτι και να κανουν απο δω και περα γελαει ο πλανητης μαζι τους.
9 grand slam ο γιγαντας Νολε και πηγαινει για το δεκατο αν τον αφησουν ...
Φυσικη ανωτεροτητα βγαλμενη απο την σερβικη μανα γη :rockon:

• Χαχα
Αντιδράσεις: nikg

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ναι αμε Μπολσεβικος κανονικος ειμαι!!!Δεν ξερω εσυ προσωπικα τι εχεις κανει μαλακα αλλα αυτοι που στηριζεις και δοξαζεις τα εχουν κανει ολα αυτα!

Αρα αφου τους ψηφιζεις εισαι συμμετοχος σε ολο αυτο....και ναι ηλιθιο σκουπιδι ο Χριστος που σε επιασε κοψιμο πριν δεν ελεγε να στηριζεις τους ομοεθνεις σου ελεγε να στηριζεις και να αγαπας τον συνανθρωπο σου οποιος και αν ειναι αυτος.

Καταλαβες βλακοφασιστα;
Μια χαρα μπολσεβικος εισαι και ανθελληνοκομμουνι.Ολο μαλακιες γραφεις κανει μπαμ οτι εισαι του ακροαριστερου χωρου.

Λοιπον επειδη δεν ξερεις τι σου γινεται.Ο Ιησους ειπε να αγαπας τον συνανθρωπο σου και να στηριζεις τον πλησιον σου.Δεν μηλισε ποτε για φυλες,πατριδες,εθνη κτλ.Πρωτα η Ελλαδα και οι Ελληνες και μετα αμα μπορουμε να βοηθησουμε και τους τριτοκοσμικους αλλοδαπους που τοσο αγαπας και στηριζεις.Επισης ο Χριστιανισμος δεν παιρνει μερος σε πολιτικα ζητηματα που αφορουν το δημογραφικο.Το οτι η Ελλαδα αλλοιωνεται φυλετικα και εθνολογικα ειναι κατι το οποιο δεν μπορει να λυσει ο Χριστιανισμος η να δωσει απαντησεις για το τι πρεπει να γινει.Δεν νομιζω οτι γραφει καπου στην Καινη Διαθηκη η στα χειρογραφα των αποστολων ανοιξτε τα συνορα στους λαθροεισβολεις και στους βαρβαρρους.Το οτι ο Χριστιανισμος ειναι μια διεθνιστικη θρησκεια αυτα ειναι μαλακιουλες των αριστερων και των συντροφων σου για να περνατε την μαρξιστικη ατζεντα.Σε αλλα θεματα και ζητηματα εστιαζει ο Χριστιανισμος οχι σε αυτα που σε τσουζουνε τοσο....οπως το λαθρομεταναστευτικο.

theioulis

Μέγας
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
4.655

Καταλαβες βλακοφασιστα;
Μας έχει μπερδέψει μάλλον πάνω στο παραλήρημά του. Μην του αναλύεις λεπτά θεολογικά θέματα, γιατί δεν τα κατέχει. Δε μου απάντησε τελικά, αν ένας πιστεύει στο θεό Δία φέρει το χαρακτηρισμό του Έλληνος ή όχι;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.711
Πόντοι
6.256
Μια χαρα μπολσεβικος εισαι και ανθελληνοκομμουνι.Ολο μαλακιες γραφεις κανει μπαμ οτι εισαι του ακροαριστερου χωρου.

Λοιπον επειδη δεν ξερεις τι σου γινεται.Ο Ιησους ειπε να αγαπας τον συνανθρωπο σου και να στηριζεις τον πλησιον σου.Δεν μηλισε ποτε για φυλες,πατριδες,εθνη κτλ.Πρωτα η Ελλαδα και οι Ελληνες και μετα αμα μπορουμε να βοηθησουμε και τους τριτοκοσμικους αλλοδαπους που τοσο αγαπας και στηριζεις.Επισης ο Χριστιανισμος δεν παιρνει μερος σε πολιτικα ζητηματα που αφορουν το δημογραφικο.Το οτι η Ελλαδα αλλοιωνεται φυλετικα και εθνολογικα ειναι κατι το οποιο δεν μπορει να λυσει ο Χριστιανισμος η να δωσει λυσεις για το τι πρεπει να γινει.Δεν νομιζω οτι γραφει καπου στην Καινη Διαθηκη η στα χειρογραφα των αποστολων ανοιξτε τα συνορα στους λαθροεισβολεις και στους βαρβαρρους.Το οτι ο Χριστιανισμος ειναι μια διεθνιστικη θρησκεια αυτα ειναι μαλακιουλες των αριστερων και των συντροφων σου για να περνατε την μαρξιστικη ατζεντα.Σε αλλα θεματα και ζητηματα εστιαζει ο Χριστιανισμος οχι σε αυτα που σε τσουζουνε τοσο....οπως το λαθρομεταναστευτικο.
Καλα τραβα τωρα στην Ιχθυοσκαλα μαλακα να παρεις το 20ευρω απο το αφεντικο σου τον Αιγυπτιο και ασε τον Χριστιανισμο ησυχο φασιστα.... :tooth:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Με έπνιξε το δίκιο χθες ρε συ... σήμερα ξύπνησα με επίπεδο :tooth: :confused:
Και λίγα του είπες, με την ατακα που έλεγε "άρα έχετε για να πληρώσετε" πρέπει να ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που αισθάνθηκα να μου ανεβαίνει η πίεση....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.711
Πόντοι
6.256
Μας έχει μπερδέψει μάλλον πάνω στο παραλήρημά του. Μην του αναλύεις λεπτά θεολογικά θέματα, γιατί δεν τα κατέχει. Δε μου απάντησε τελικά, αν ένας πιστεύει στο θεό Δία φέρει το χαρακτηρισμό του Έλληνος ή όχι;
Κανονικα θα επρεπε να τρως φυλακη αμα τρολαρεις φασιστα...ειναι σαν να κοροιδευεις μωρο.:tooth:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Τσακώνεστε με την ανισόρροπη αδερφή νοσοκόμα που γέμιζε τα νήματα με τα gif του Λίλα!:2funny:
Μιλάμε για σκουπίδι από τα λίγα που μισεί την ανθρώπινη φυλή σύσσωμη χωρίς διακρίσεις σε φυλή έθνος , χρώμα , τάξη, θρησκεία κτλ κτλ.:confused:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Καλα τραβα τωρα στην Ιχθυοσκαλα μαλακα να παρεις το 20ευρω απο το αφεντικο σου τον Αιγυπτιο και ασε τον Χριστιανισμο ησυχο φασιστα.... :tooth:
Ελα απλυτουλη τραβα να παρεις τσιμπουκι τον πακη σου.Ειναι γνωστο αλλωστε οτι εσεις οι αριστεροαπλυτοι γουσταρετε μελαχρινες ψωλες στον κωλο σας....σαν τον εθνικο σας ηρωα τον Ζακ και τον Τζεισον Αντιγονη :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

1641980856023.png

1641980873930.png

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zesty

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom