Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.791
Πόντοι
26.141
Τι ποινές προβλέπονται άραγε ; Αμα είναι πρόστιμο για αυτόν δεν θα είναι τίποτα , αλλά κάτι άκουσα λέγανε για φυλάκιση τις προάλλες :confused:

Δεν ξέρω την φυλάκιση την έλεγαν για το σπάσιμο της καραντίνας , για κάτι άλλο ; Πολύ μπέρδεμα η κατάσταση :sad2:
Το να μη σημειώσεις που βρισκόμουν τις τελευταίες 14 μέρες είναι κάτι που το κάνουμε όλοι μα όλοι λόγω ότι βαριομαστε να γράφουμε που ήμασταν ή δε θυμομασταν σε περίπτωση που κάποιοι ταξιδεύουν συχνά

Παρόλα αυτά είναι παρατυπία κ μπορούν να μη δεχτούν την είσοδο σου κ ακύρωση θεώρησης
Είναι λόγος ακύρωσης αφού το γράφει στα ψιλά γραμματα

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Τράβα φίλα καμμιά θαυματουργή παντόφλα φασιστάκο.
Έλα μην κλαις αθεοταλιμπαν απλυταριο. Την Ορθόδοξη Εληνική Εκκλησία θα την τρως στη μάπα όσο και να σκούζεις. Περίμενες ο χοντρόφίλης το παχύδερμο να κάνει διαχωρισμό αλλά είδατε ότι με αυτά ο λαός και η κοινωνία δεν παίζουν και κάνατε κωλοτουμπα.Περαστικα σου απλυτουλη και ξυδακι. Οι Έλληνες είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι όχι άθεοι βρωμιαρηδες.. :shit::shit::shit:

theioulis

Μέγας
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
4.655
Έλα μην κλαις αθεοταλιμπαν απλυταριο. Την Ορθόδοξη Εληνική Εκκλησία θα την τρως στη μάπα όσο και να σκούζεις. Περίμενες ο χοντρόφίλης το παχύδερμο να κάνει διαχωρισμό αλλά είδατε ότι με αυτά ο λαός και η κοινωνία δεν παίζουν και κάνατε κωλοτουμπα.Περαστικα σου απλυτουλη και ξυδακι. Οι Έλληνες είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι όχι άθεοι βρωμιαρηδες.. :shit::shit::shit:
Βρε φασιστάκο γραμμένους τους έχω τους Ταλιμπάν, την ορθοδοξία, το ισλάμ και τους Γιαχβέδες και γενικά κάθε απολυταρχική θρησκεία που μου ζαλίζει τα μέζεα. Τώρα αναφορικά με το οι Έλληνες είναι Χριστιανοί Ορθοδοξοι κράτατο για την πάρτη σου. Δηλαδή κάποιος που πιστεύει στο Δία δεν είναι Έλληνας εξυπνάκια;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.791
Πόντοι
26.141

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Βρε φασιστάκο γραμμένους τους έχω τους Ταλιμπάν, την ορθοδοξία, το ισλάμ και τους Γιαχβέδες και γενικά κάθε απολυταρχική θρησκεία που μου ζαλίζει τα μέζεα. Τώρα αναφορικά με το οι Έλληνες είναι Χριστιανοί Ορθοδοξοι κράτατο για την πάρτη σου. Δηλαδή κάποιος που πιστεύει στο Δία δεν είναι Έλληνας εξυπνάκια;
Εσύ μπορεί να τα έχεις όλα αυτά γραμμένα αλλά στα αρχιδια μας για το τι κάνεις εσύ και τα συντροφιά σου. Θα μάθεις να σέβεσαι την επίσημη θρησκεία του Ελληνικού κράτους κοπρίτη. Η Ορθοδοξία είναι ο λόγος που δεν έγινες Τούρκοσπορος και οφείλεται σε μεγάλο βαθμό για την ελληνική επανάσταση του 21. Όσο για τους παγανιστες αυτοί σίγουρα χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.272
Πόντοι
12.756

theioulis

Μέγας
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
4.655
Εσύ μπορεί να τα έχεις όλα αυτά γραμμένα αλλά στα αρχιδια μας για το τι κάνεις εσύ και τα συντροφιά σου. Θα μάθεις να σέβεσαι την επίσημη θρησκεία του Ελληνικού κράτους κοπρίτη. Η Ορθοδοξία είναι ο λόγος που δεν έγινες Τούρκοσπορος και οφείλεται σε μεγάλο βαθμό για την ελληνική επανάσταση του 21. Όσο για τους παγανιστες αυτοί σίγουρα χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.
Στα παπάρια μας και συ και οι προσκυνημένοι 400 χρόνια ορθόδοξοι του παπαδαριού σας. Επίσημες θρησκείες για μένα που έχω μάθει να σκέφτομαι ελεύθερα δεν υπάρχουν. Το κατάλαβες φασιστάκο.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Στα παπάρια μας και συ και οι προσκυνημένοι 400 χρόνια ορθόδοξοι του παπαδαριού σας. Επίσημες θρησκείες για μένα που έχω μάθει να σκέφτομαι ελεύθερα δεν υπάρχουν. Το κατάλαβες φασιστάκο.
Είπαμε στα αρχιδια μας για εσένα και του συναφιου σου. Τράβα ψοφα να γλιτώσουμε από την σκατό φάρα σας. Η Ορθοδοξία έχει παράδοση στην Ελλάδα σου αρέσει η οχι. Το αν έχει υποταχθεί η ελληνική εκκλησία σε ξένα συμφέροντα αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Αλλά θα μάθεις να σέβεσαι τον Χριστιανισμό και τον Ιησού Χριστό σταλινα.Εδω είναι Ελλάδα και Ευρώπη όχι Ισραήλ ούτε η Β. Κορεα.

theioulis

Μέγας
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
4.655
Είπαμε στα αρχιδια μας για εσένα και του συναφιου σου. Τράβα ψοφα να γλιτώσουμε από την σκατό φάρα σας. Η Ορθοδοξία έχει παράδοση στην Ελλάδα σου αρέσει η οχι. Το αν έχει υποταχθεί η ελληνική εκκλησία σε ξένα συμφέροντα αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Αλλά θα μάθεις να σέβεσαι τον Χριστιανισμό και τον Ιησού Χριστό σταλινα.Εδω είναι Ελλάδα και Ευρώπη όχι Ισραήλ ούτε η Β. Κορεα.
Θα με μάθεις εσύ; Ακολουθείς βλέπω σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους, τα βασανιστήρια των Ες-Ες.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.707
Πόντοι
6.256
Αυτο μου αρεσει ρε φασιστακο με εσας...ειστε και Χριστιανοι κιολας!!!Δεν μου λες ρε "Χριστιανε"...ο Χριστος ελεγε να κανετε αιμοδοσιες και συσσιτια μονο για Ελληνες;

Ασε που καπου στα ευαγγελια ειχα διαβασει το "Να κανετε ταγματα εφοδου και να σαπιζετε στο ξυλο ολους οσους δεν ειναι της ιδιας φυλης με εσας".... :tooth:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.707
Πόντοι
6.256
Θα με μάθεις εσύ; Ακολουθείς βλέπω σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους, τα βασανιστήρια των Ες-Ες.
Θα σου κλασει το πουτσο τυπε εσενα και ολων μας...μονο εδω μεσα το παιζει κοκορακι επειδη ειναι ανωνυμος.Εξω τωρα που εχουν χωσει στη στενη τους αρχηγους του εχει λουφαξει σαν κοτα....

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ρε τελείωνε λέμε. Κομπλεξικός είσαι με τον Χριστιανισμό και την Ορθοδοξία.Για τα μουσλιμια και τους Εβραίους τουμπεκί κάνεις. Μόνο τους Ορθόδοξους ειρωνεύεσαι κομπλεξικό δίποδο.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Θα σου κλασει το πουτσο τυπε εσενα και ολων μας...μονο εδω μεσα το παιζει κοκορακι επειδη ειναι ανωνυμος.Εξω τωρα που εχουν χωσει στη στενη τους αρχηγους του εχει λουφαξει σαν κοτα....
Αναρχοαπλυτε στην γιάφκα σου. Η 17 Νοέμβρη τελείωσε. Οι αναρχικοί σύντροφοι σου στην μπουζου είναι όλοι.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.707
Πόντοι
6.256
Αναρχοαπλυτε στην γιάφκα σου. Η 17 Νοέμβρη τελείωσε. Οι αναρχικοί σύντροφοι σου στην μπουζου είναι όλοι.
Οι αναρχοαπλυτοι μια χαρα εξω ειναι και κυκλοφορουν φασιστακο....εσεις εισαστε στη μπουζου!!! :tooth:

Υ.Γ
Και δεν ειμαι αναρχικος ηλιθιε.....:tooth:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Οι αναρχοαπλυτοι μια χαρα εξω ειναι και κυκλοφορουν φασιστακο....εσεις εισαστε στη μπουζου!!! :tooth:

Υ.Γ
Και δεν ειμαι αναρχικος ηλιθιε.....:tooth:
Οι αναρχικοί ο σκληρός πυρήνας είναι μπουζου. Η 17 Νοέμβρη τελείωσε. Αυτοί που πάνε στα Εξάρχεια είναι όλοι αλλοδαποί. Οι σημερινοί αριστεροί είναι λίγοι και βρίσκονται εκτός των μεγάλων κομμάτων. Όσο για τους κακους φασίστες που δεν θες. Στις επόμενες εκλογές το κόμμα του Κασιδιαρη μπαίνει στην βουλή με αρκετά μεγάλο ποσοστό. Αν δεν υπάρξουν νοθεία και άλλα τέτοια δημοκρατικά κολπάκια. Επίσης η χρυσή αυγή τελείωσε. Κανένας δεν ασχολείται με αυτούς.. παρά μοκο εσεις οι ψεκασμενοι της αριστεράς.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Zesty

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.354
Πόντοι
1.706
Παρακαλούνται τα αξιότιμα μέλη όπως παραμείνουν εντός θεματολογίας του παρόντος θρεντακίου.
Κυκλοφορούν ανάμεσα σας τα τάγματα εφόδου, οι ιεροψωλήτες, οπλισμένα με τραβελόμπουτσες δια να σας επαναφέρουν στην τάξη εαν παραμείνετε άτακτα αγόρια.

Εκ της διευθύνσεως

theioulis

Μέγας
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
4.655
Εσύ ρε μαλακα σταματά να πουλάς αριστεριλικι με δεξιά τσεπη και πορτοφόλι. Ούτε ο Αθηναίος δεν σε πιστεύει.. :tooth::tooth::tooth:
Μπας κι είσαι καντηλανάφτης και έχουνε πέσει οι εισπράξεις τώρα με την πανδημία και γιαυτο έχεις σκυλιάσει; Πάντως εμένα δε θα με πιάσεις πελάτη ότι και να κάνεις.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.707
Πόντοι
6.256
δυνατό ξεκίνημα απο Χελ , χωρις καν να κανει ζεσταμα :tooth: :tooth:
Ε μα ρε μαλακα δεν μπορω εδω μεσα να πουμε...ο αλλος το παιζει Χριστιανος που κυνηγουσε και μαχαιρωνε ακομα και μαυρισμενους απο την ηλιοθεραπεια!!! :tooth:

Αντε να μας ανοιξουν τα εξωτερικα ιατρεια γιατι δεν τη παλευω αλλο με τα ναυαγια....:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom