Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Κανονικα θα επρεπε να τρως φυλακη αμα τρολαρεις φασιστα...ειναι σαν να κοροιδευεις μωρο.:tooth:
Ναι μωρε με ξεφτιλισες μαλακα απλυτε.Τραβα στα εξαρχεια να σε γαμησει κανας πακιστανος ρε οπαδε του ζακ και του τζεισον αντιγονη :tooth: :tooth: :tooth:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.726
Πόντοι
6.256
Ελα απλυτουλη τραβα να παρεις τσιμπουκι τον πακη σου.Ειναι γνωστο αλλωστε οτι εσεις οι αριστεροαπλυτοι γουσταρετε μελαχρινες ψωλες στον κωλο σας....σαν τον εθνικο σας ηρωα τον Ζακ και τον Τζεισον Αντιγονη :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Ελα σε βρηκα σε φωτογραφια τυπε....

1641981000344.png

1641981017375.png

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Μας έχει μπερδέψει μάλλον πάνω στο παραλήρημά του. Μην του αναλύεις λεπτά θεολογικά θέματα, γιατί δεν τα κατέχει. Δε μου απάντησε τελικά, αν ένας πιστεύει στο θεό Δία φέρει το χαρακτηρισμό του Έλληνος ή όχι;
Ο παγανισμος ειναι για τους μπετοβλακες τυπε.Σου το ξακαθαρισα οτι ο παγανιστης ειναι χειροτερος και απο τον αθεο.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.726
Πόντοι
6.256
Εσυ σιγουρα τον παιζεις με αυτο :tooth: :tooth: :tooth:

1641981125110.png

1641981154696.png
Εγω παντως ουτε καν ξερω ποιοι ειναι αυτοι αλλα εσυ βλεπω εχεις φουλ αρχειο λουγκρα!!! :tooth:

Ελα χοντρε βρηκα και αλλη σου φωτογραφια....ο Ιησους ελεγε να κανεις και νηστεια παντως χασε κανενα κιλο!:tooth:

1641981304907.png

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Εγω παντως ουτε καν ξερω ποιοι ειναι αυτοι αλλα εσυ βλεπω εχεις φουλ αρχειο λουγκρα!!! :tooth:

Ελα χοντρε βρηκα και αλλη σου φωτογραφια....ο Ιησους ελεγε να κανεις και νηστεια παντως χασε κανενα κιλο!:tooth:

1641981304907.png
Ναι δεν τους ξες παλιο αδερφη απλυτη αριστερουλα :tooth: :tooth: :tooth:

Ωραια παρε τοτε τους αλλους γαμιαδες σου μωρη αρρωστημενη :shit::shit::shit:

1641981405414.png

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.726
Πόντοι
6.256
Ναι δεν τους ξες παλιο αδερφη απλυτη αριστερουλα :tooth: :tooth: :tooth:

Ωραια παρε τοτε τους αλλους γαμιαδες σου μωρη αρρωστημενη :shit::shit::shit:

1641981405414.png
Ρε μαλακα νουμερο εχεις καταλαβει οτι ολοι αυτοι που κοροιδευεις γαμησανε εσενα και τους φασιστακους σου;Οτι σου διαλυσανε το κομμα και σε στειλανε φυλακη; :2funny:

theioulis

Μέγας
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
4.655
Ο παγανισμος ειναι για τους μπετοβλακες τυπε.Σου το ξακαθαρισα οτι ο παγανιστης ειναι χειροτερος και απο τον αθεο.
Δεν με ενδιαφέρει άποψή σου αυτή. Και για μένα όλοι οι θρησκόληπτοι, ανεξαρτήτως θρησκεύματος είναι μπετόβλακες. Το ερώτημα είναι σαφές και απαντιέται με ναι ή όχι. Έχει το δικαίωμα ένας οπαδός του Δία στην ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Ή μόνο οι Έλληνες χριστιανοί ορθόδοξοι φέρουν αυτό το προνόμιο; Δηλαδή δεν μπορεί να είσαι Έλληνας Πεντηκοστιανός, ή Καθολικός ή Μουσουλμάνος ή οπαδός του Γιαχβέ ή ότι άλλο;

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ρε μαλακα νουμερο εχεις καταλαβει οτι ολοι αυτοι που κοροιδευεις γαμησανε εσενα και τους φασιστακους σου;Οτι σου διαλυσανε το κομμα και σε στειλανε φυλακη; :2funny:
Το κομμα μου απλυτουλη ξανα ερχεται στα πραγματα.Ριξε μια ματια στις δικες σας δημοσκοπήσεις...να δεις τι ποσοστο θα παρει στις επομενες εκλογες :alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.726
Πόντοι
6.256
Το κομμα μου απλυτουλη ξανα ερχεται στα πραγματα.Ριξε μια ματια στις δικες σας δημοσκοπήσεις...να δεις τι ποσοστο θα παρει στις επομενες εκλογες :alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:
Τα αρχιδια μου θα παρεις τυπε.....εχετε τελειωσει οριστικα και αμετακλητα.Στις τρυπες σας θα μεινετε εκει που εχετε λουφαξει τωρα λουγκρες.... :2funny:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Δεν με ενδιαφέρει άποψή σου αυτή. Και για μένα όλοι οι θρησκόληπτοι, ανεξαρτήτως θρησκεύματος είναι μπετόβλακες. Το ερώτημα είναι σαφές και απαντιέται με ναι ή όχι. Έχει το δικαίωμα ένας οπαδός του Δία στην ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Ή μόνο οι Έλληνες χριστιανοί ορθόδοξοι φέρουν αυτό το προνόμιο; Δηλαδή δεν μπορεί να είσαι Έλληνας Πεντηκοστιανός, ή Καθολικός ή Μουσουλμάνος ή οπαδός του Γιαχβέ ή ότι άλλο;
Ο μουσουλμανος σε καμμια περιπτωση.Οι αλλοι που εγραψες εχουν το δικαιωμα στον Ελληνισμο.Αλλα σαφεστατα δεν ειναι το ιδιο με εναν Ορθοδοξο Χριστιανο.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Τα αρχιδια μου θα παρεις τυπε.....εχετε τελειωσει οριστικα και αμετακλητα.Στις τρυπες σας θα μεινετε εκει που εχετε λουφαξει τωρα λουγκρες.... :2funny:
Περαστικα σου βρωμιαρη.:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

theioulis

Μέγας
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
4.655
Ο μουσουλμανος σε καμμια περιπτωση.Οι αλλοι που εγραψες εχουν το δικαιωμα στον Ελληνισμο.Αλλα σαφεστατα δεν ειναι το ιδιο με εναν Ορθοδοξο Χριστιανο.
Τα γνωρίζει αυτά το Υπουργείο Εξωτερικών ή θα έχουμε κανένα διπλωματικό θέμα με τη Μουσουλμανική μειονότητα της χώρας που πασχίζουμε να τους έχουμε ως Έλληνες πολίτες;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.726
Πόντοι
6.256
Περαστικα σου βρωμιαρη.:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

Τα αρχιδια μου θα παρεις στο ξαναλεω βλακακο.... :tooth:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Τα αρχιδια μου θα παρεις στο ξαναλεω βλακακο.... :tooth:
Κλαψε και αλλο πονεμενε απλυτε :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τα γνωρίζει αυτά το Υπουργείο Εξωτερικών ή θα έχουμε κανένα διπλωματικό θέμα με τη Μουσουλμανική μειονότητα της χώρας που πασχίζουμε να τους έχουμε ως Έλληνες πολίτες;
Με πατριωτικη κυβερνηση ολοι αυτοι θα φανε :alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.726
Πόντοι
6.256
Κλαψε και αλλο πονεμενε απλυτε :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με πατριωτικη κυβερνηση ολοι αυτοι θα φανε :alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:
Εχω πλανταξει στο κλαμα τυπε....ενω εσυ με ολους τους αρχηγους στη φυλακη και εκτος Βουλης εχεις τρελαθει απο τη χαρα σου.

Ησουν παντα ηλιθιος τυπε ή το επαθες μετα απο ατυχημα; :2funny:

Υ.Γ
Και σταματα να βαζεις πουτσες μωρη αχορταγη!:2funny:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Εχω πλανταξει στο κλαμα τυπε....ενω εσυ με ολους τους αρχηγους στη φυλακη και εκτος Βουλης εχεις τρελαθει απο τη χαρα σου.

Ησουν παντα ηλιθιος τυπε ή το επαθες μετα απο ατυχημα; :2funny:

Υ.Γ
Και σταματα να βαζεις πουτσες μωρη αχορταγη!:2funny:
1641982280972.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom