Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.951
- Πόντοι
- 6.256
Σαχλαμαρες.Eχεις αποδειξεις;
Σαχλαμαρες.Eχεις αποδειξεις;
τριχεςΕιχε ψευτικες ιατρικες βεβαιωσεις και η βιζα που ειχε βγαλει ηταν λαθος...γιαυτο γινεται ολη αυτη η ιστορια.
Έχεις εσύ?Eχεις αποδειξεις;
Αστους να λένετριχες
Μαρτιο το ρευμα θα ειναι κανονικο..παει λυθηκε και αυτο..Πονατε;
Παμε παρακατω.
+400 μύρια επειδή μας έσπασες τον μπούτσο!!!!Μαρτιο το ρευμα θα ειναι κανονικο..παει λυθηκε και αυτο..
παμε παρακατω
εχεις δικιο τι θα τα κανω τα 45 ευρω επιδοτηση....σκεφτομαι να ανοιξω μαγαζι φραντσαιζ..μονο 400 ηρθε τον μηνα με εσωσε η επιδοτηση του κομματος μου+400 μύρια επειδή μας έσπασες τον μπούτσο!!!!
σαχλαμαρεςΠονατε;
Παμε παρακατω.
Χωρίς λόγια!!
ανοησιεςΑστους να λένε
Νυσαφι πια
Δλδ οι ιατρικές γνωματεύσεις εγκρίθηκαν από τον πρόξενο ενώ όταν ήδη εφτασαν Αυστραλία δεν ήταν αρκετές
Εκθέτει την Αυστραλία
Τα παράπονά σου στους φοροφυγάδεςεχεις δικιο τι θα τα κανω τα 45 ευρω επιδοτηση....σκεφτομαι να ανοιξω μαγαζι φραντσαιζ..μονο 400 ηρθε τον μηνα με εσωσε η επιδοτηση του κομματος μου
δνε ειναι δικη μου δουλεια ο μουλος ο φοροφυγας εγω αγαπητε αρνηθηκα πανω απο 100 ευρω κοφτη στο σερβις μου και πληρωσα με χρεωστικιη 780 ευρωπουλα..δουλεια της κυβερνησησς μου ειναι να κανει κατι για την λαιλαπα ομως...Τα παράπονά σου στους φοροφυγάδες
Τόσα έχει να σου δώσει, τόσα σου δίνει!
με το ρευμαΠάλι με τον Σέρβο ψέκα ασχολείστε ρε μαλάκες;
Εσύ θεωρείς ότι κάνει ή δεν κάνει?δνε ειναι δικη μου δουλεια ο μουλος ο φοροφυγας εγω αγαπητε αρνηθηκα πανω απο 100 ευρω κοφτη στο σερβις μου και πληρωσα με χρεωστικιη 780 ευρωπουλα..δουλεια της κυβερνησησς μου ειναι να κανει κατι για την λαιλαπα ομως...
ΔΕΝ κανει..τα εχουν εξηγησει καλυτερα στοκαδουρα κλπ που εχουν καλυτερη γνωση...Εσύ θεωρείς ότι κάνει ή δεν κάνει?
ετοιμασου να χωσεις βαθια το στυλεο για 4η φορα αγαπουλα (αλλο που δε θελεις)Τύπε, σου τον ακούμπησε κάνας Εβραίος όταν ήσουν μικρός και σου'μεινε τραύμα;
Και τον Πιερρακάκη γιατί τον έχει βάλει να ψηφιοποιεί full?ΔΕΝ κανει..τα εχουν εξηγησει καλυτερα στοκαδουρα κλπ που εχουν καλυτερη γνωση...
μακαρι..εγω εννοουσα οτι για το ρευμα και την ακριβεια δεν κανει αρκετα..η φοροδιαφυγη ποναει την Ελλαδα παρα πολλα χρονιαΚαι τον Πιερρακάκη γιατί τον έχει βάλει να ψηφιοποιεί full?
Γιατί νομίζεις αρχίζουν και σκούζουν τα φοροφυγάδια? Αρχίζει και χαλάει η σουπίτσα, περίμενε να δεις!