baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
και γω πως θα παιρνω μαυρα?μακαρι..εγω εννοουσα οτι για το ρευμα και την ακριβεια δεν κανει αρκετα..η φοροδιαφυγη ποναει την Ελλαδα παρα πολλα χρονια
και γω πως θα παιρνω μαυρα?μακαρι..εγω εννοουσα οτι για το ρευμα και την ακριβεια δεν κανει αρκετα..η φοροδιαφυγη ποναει την Ελλαδα παρα πολλα χρονια
Ναι, αυτό σου εξηγώ. Η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα και το μαύρο χρήμα ρέει αύφθονο εδώ και χρόνια. Κι αυτό σιγά σιγά αρχίζει να κόβεται. Αλλά μέσα σε 2 χρόνια μην περιμένεις να φτιάξει τα προηγούμενα 40.μακαρι..εγω εννοουσα οτι για το ρευμα και την ακριβεια δεν κανει αρκετα..η φοροδιαφυγη ποναει την Ελλαδα παρα πολλα χρονια
ΓΑΜΙΟΛΑκαι γω πως θα παιρνω μαυρα?
Εσύ ρε δροσερούλη είσαι τόσο απελπισμένος για κοκό που κωλοτρίβεσαι και σε ναζίδια;
εγω βλεπω τον κοσμο να εχει φρικαρει μεσα σε αυτους και εγω..δεν γινεται 45% αυξηση ρευμα και να δινει η κυβερνηση 50 ευρω επιδοτηση..εχουν βογκηξει ΟΛΟΙ..ας βαλει λιγνιτικες σε λειτουργια,ας δωσει παραπανω επιδοτηση δεν ξερω...Ναι, αυτό σου εξηγώ. Η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα και το μαύρο χρήμα ρέει αύφθονο εδώ και χρόνια. Κι αυτό σιγά σιγά αρχίζει να κόβεται. Αλλά μέσα σε 2 χρόνια μην περιμένεις να φτιάξει τα προηγούμενα 40.
Για το ρεύμα κάνει αυτά που γίνονται. Το να ελέγξει ο Κούλης τις παγκόσμιες αυξήσεις ενέργειας είναι λίγο χλωμό. Κι η Γερμανία πήγε στον Πούτιν και πήρε τα αρχίδια μου.
Άρα, αυτό που σου εξηγώ είναι ότι εν μέσω παγκόσμιας αύξησης τιμών, σου δίνει αυτό που μπορεί σαν χώρα και ΑΝ δεν υπήρχε τόσο μαύρο χρήμα και φοροδιαφυγή θα σου έδινε περισσότερα.
Εντάξει τώρα?
ΟΚ, αν γεννήσει λίγο χρήμα είσαι εντάξει?εγω βλεπω τον κοσμο να εχει φρικαρει μεσα σε αυτους και εγω..δεν γινεται 45% αυξηση ρευμα και να δινει η κυβερνηση 50 ευρω επιδοτηση..εχουν βογκηξει ΟΛΟΙ..ας βαλει λιγνιτικες σε λειτουργια,ας δωσει παραπανω επιδοτηση δεν ξερω...
Μετα τις ροζ τις πρασινες, το γυρισες στις μπλε π@υτσες για να αποφυγεις το τραυμα του γιουχαρισματος εδω μεσα αλλα δεν τα καταφερες, ακομα στην πιπα εισαιΤύπε, σου τον ακούμπησε κάνας Εβραίος όταν ήσουν μικρός και σου'μεινε τραύμα;
ΟΧΙ..να βγαλει σε λειτουργια μεχρι να περασει η μπορα ολα τα λιγνιτικα..τι πιο απλο;ΟΚ, αν γεννήσει λίγο χρήμα είσαι εντάξει?
Για να φας ένα απλό πρόστιμο μετά για λειτουργία λιγνιτικών και να βάλει φόρους για να πληρώσεις?ΟΧΙ..να βγαλει σε λειτουργια μεχρι να περασει η μπορα ολα τα λιγνιτικα..τι πιο απλο;
υπαρχει παραταση λιγνιτικων μοναδων..η Γερμανια τις εχει ακομα..Για να φας ένα απλό πρόστιμο μετά για λειτουργία λιγνιτικών και να βάλει φόρους για να πληρώσεις?
Χμμμ.... ΟΚ! Θα στείλω ένα e-mail στο πρωθυπουργικό γραφείο με photo του ποστ σου και θα εξηγω ότι ίσως θα πρέπει να κοιτάξουν κι αυτή την λύση!
Πάμε παρακάτω
Σε ποια δοση ειπαμε οτι εισαι; στην 18η; Και το πειραμα δεν εχει τελος. Και αυτος ο Βασιλακης ο Θύρας που βρισκεται στην κορυφη της πυραμιδας δεν ησυχαζει, ψαχνεται συνεχεια για νεα τσιμπηματαολα και ολα ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΥΡΛΑ
μονο τριτηΣε ποια δοση ειπαμε οτι εισαι; στην 18η; Και το πειραμα δεν εχει τελος. Και αυτος ο Βασιλακης ο Θύρας που βρισκεται στην κορυφη της πυραμιδας δεν ησυχαζει, ψαχνεται συνεχεια για νεα τσιμπηματα
Μην ασχολείσαι, αυτή είναι η χειρότερη τιμωρία τους, να τους γράφεις επιδεικτικά στα αρχίδια σου, άστους να παραθέτουν, εμείς θα γράφουμε τα πιστεύω μας και αυτοί θα παραθέτουν τις μπούρδες τους, κάποια στιγμή θα βαρεθούν.ετοιμασου να χωσεις βαθια το στυλεο για 4η φορα αγαπουλα (αλλο που δε θελεις)
Στην Γερμανία επίσης ο μέσος μισθός είναι μεγαλύτερος από της Ελλάδας. Ο αντίστοιχος συνάδελφός σου στην Γερμανία παίρνει σίγουρα κάνα χιλιάρικο πάνω από σένα.υπαρχει παραταση λιγνιτικων μοναδων..η Γερμανια τις εχει ακομα..
το γραφεις και μονος σου..με μισθους της πουτσας εδω και ρευμα και ανατιμησεις που το μεσο νοικοκυριο αδυνατει να τα βγαλει περα..να ξερεις οι κυβερνησεις πεφτουν απο το πορτοφολι πολλα χρονια τωραΣτην Γερμανία επίσης ο μέσος μισθός είναι μεγαλύτερος από της Ελλάδας. Ο αντίστοιχος συνάδελφός σου στην Γερμανία παίρνει σίγουρα κάνα χιλιάρικο πάνω από σένα.
Τον καριόλη τον Κούλή... να κάνει κάτι.... να αυξήσει μισθούς... δεν ξέρω.
μεχρι το 2050υπαρχει παραταση λιγνιτικων μοναδων..η Γερμανια τις εχει ακομα..
μεχρι 2028μεχρι το 2050
σε εμας θα πρεπει οι λιγνιτικες μοναδες να εχουν κοπει οριστικα μεχρι το 2023
Σωστά. Γι' αυτό είμαστε εδώ που είμαστε. Διότι εδώ οι μαλάκες οι ψηφοφόροι έτσι ψήφιζαν πάντα. Μέχρι και αλεξέγιεφ έβγαλαν πρωθυπουργό!το γραφεις και μονος σου..με μισθους της πουτσας εδω και ρευμα και ανατιμησεις που το μεσο νοικοκυριο αδυνατει να τα βγαλει περα..να ξερεις οι κυβερνησεις πεφτουν απο το πορτοφολι πολλα χρονια τωρα
μα για αυτο ψηφισαμε Κυριακο ρε συ Μπαρμπα να κανει το διαφορετικο...Σωστά. Γι' αυτό είμαστε εδώ που είμαστε. Διότι εδώ οι μαλάκες οι ψηφοφόροι έτσι ψήφιζαν πάντα. Μέχρι και αλεξέγιεφ έβγαλαν πρωθυπουργό!
Είπες κάτι?
Ρε μπαγάσα, ρε μπαγάσα...Και αυτος ο Βασιλακης ο Θύρας