Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.957
- Πόντοι
- 6.256
Ενταξει τωρα ειναι αστειο ρεφιλε;Αυτο το βρωμερο σκουπιδι να ειναι καθηγητης σε πανεπιστημιο;Τι να πεις ρε πουστη για αυτη τη χωρα....Χωρίς λόγια!!
Ενταξει τωρα ειναι αστειο ρεφιλε;Αυτο το βρωμερο σκουπιδι να ειναι καθηγητης σε πανεπιστημιο;Τι να πεις ρε πουστη για αυτη τη χωρα....Χωρίς λόγια!!
Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι υποστηρίζουν τον αποκλεισμό του Τζόκοβιτς και κάθε Τζόκοβιτς από την Αυστραλία είναι ακραία Μητσοτακικοί, υποστηρικτές ολοκληρωτικών καθεστώτων.
εισαι κρυφος θαυμαστης του κουβελα? το περιμεναΧωρίς λόγια!!
Δοθηκε η απαντηση απο τον κολομπούρδα τύπε, η Αυστραλια ειναι ολοκληρωτικο καθεστωςΑς κυνηγήσει πρώτα η Αυστραλία τους προξένους που για να εκδόσουν βίζα μάλλον τα άρπαξαν χοντρά κ ασχοληθούν μετέπειτα με τον πολίτη Νολε
Αυτή τη στιγμή Αυστραλία δεν μπορείς να πας σαν ξένος πολίτης ακόμα κ εμβολιασμενος. Αν είσαι. Εκτός αν σού εκδοθεί. Από τις προξενικές. Αρχές essential visa
Όσο. Για το australian open έχω την απορία γιατί σε. Όλα τα. Σπορτ κ μεγάλα event νba ολυμπιακοί. Αγώνες ,championns league που υπάρχουν κ επαφές. Αθλητές επιτρέπεται να παίξουν οι μη εμβολιασμενοι ενώ στο αustraloa open το μόνο. Που δεν επιτρέπεται
Μπαζει από παντού η ιστορία με Αυστραλους με Υπαιτιότητα των δικών της Προξενικών αρχων
Κρίμα, ήταν γαμώ τα live, εγώ δεν το περίμενα...!Όχι δυστυχώς. Ήμουν όμως AC/DC το 2009 και Iron Maiden το 2018.
Φαντάζεσαι να πας στις ΗΠΑ να βγάλεις esta κατατεθωντας τα οποία δικαιολογητικά ,,,να σου την εγκρίνουν κ όταν πας εκεί να σου πουν συγγνώμη δεν είναι έγκυρη η βίζα(esta);;;;Δοθηκε η απαντηση απο τον κολομπούρδα τύπε, η Αυστραλια ειναι ολοκληρωτικο καθεστως
Ο λαος της Αυστραλιας στηριζει τύπεΦαντάζεσαι να πας στις ΗΠΑ να βγάλεις esta κατατεθωντας τα οποία δικαιολογητικά ,,,να σου την εγκρίνουν κ όταν πας εκεί να σου πουν συγγνώμη δεν είναι έγκυρη η βίζα(esta);;;;
Κωμωδια ,,μέχρι κ δικαστήριο μπορείς. Να κάνεις κατά του κράτους
Ουγκάντα πρόσφατα δικαιώθηκα για λεφτά που έδωσα κ δεν μου στείλανε βίζα. Ποτέ ενώ ούτε άρνηση
Έτσι όταν έφτασα πήρα visa on board kμετα διεκδίκησα τα αρχικά χρήματα (ευτελές ποσο) με ρεπορτ κ τα πήρα πίσω
Για. Μένα στην υπόθεση νολε φταίει αυτός που του. Έδωσε βίζα
Ντρέπεται η Αυστραλία να βγάλει στα. Πέναλτυ τον πρόξενο της;;;;;ντροπή της
Τη γυρίζουν πίσω στις εποχές. Που εξολόθρευσαν τους Αβοριγινες
Από όσο ξέρω οι Αυστραλοί έχουν από τα πιο ισχυρά αντιεμβολιαστικα κινήματαΟ λαος της Αυστραλιας στηριζει τύπε
Ειπε οτι γαμιεται ο Κολονοσκοπος απο το κωλο....
Την κυβερνηση του τύπε, εκει δεν εχουν την δικη μας νοοτροπια να βριζουν σε ολα την κυβερνηση τους. Ενας ανεμβολιαστος πηγε παρα τις προειδοποιησεις να μπει στη χωρα, ενω του ειπαν οτι θα γυρισει με το πρωτο αεροπλανο. Και πήγε. Και τον μπουζουριασανε. Φυσικα στηριζει ο κοσμος. Απολυτως λογικο.Αυθαίρετη πρόταση ,,,ο λαός της Αυστραλίας στηρίζει........τι στηρίζει;;
Τώρα κανείς το χαζο;;;;Την κυβερνηση του τύπε, εκει δεν εχουν την δικη μας νοοτροπια να βριζουν σε ολα την κυβερνηση τους. Ενας ανεμβολιαστος πηγε παρα τις προειδοποιησεις να μπει στη χωρα, ενω του ειπαν οτι θα γυρισει με το πρωτο αεροπλανο. Και πήγε. Και τον μπουζουριασανε. Φυσικα στηριζει ο κοσμος. Απολυτως λογικο.
Ο ΤζοκοβιτςΤώρα κανείς το χαζο;;;;
Τού εκδόθηκε βίζα essential από τις προξενικές αρχές της Αυστραλίας άρα ποιος φταίει;;;;;
ΜάλισταΟ Τζοκοβιτς
γιατι λες ανοησιες ?Ο Τζοκοβιτς
Ειχε ψευτικες ιατρικες βεβαιωσεις και η βιζα που ειχε βγαλει ηταν λαθος...γιαυτο γινεται ολη αυτη η ιστορια.Μάλιστα
Πάμε παρακάτω
Eχεις αποδειξεις;Ειχε ψευτικες ιατρικες βεβαιωσεις και η βιζα που ειχε βγαλει ηταν λαθος...γιαυτο γινεται ολη αυτη η ιστορια.
Από καζίνο των Σκοπίων τα είχε βγάλει όλα...Ειχε ψευτικες ιατρικες βεβαιωσεις και η βιζα που ειχε βγαλει ηταν λαθος...γιαυτο γινεται ολη αυτη η ιστορια.