★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Στο μωράκι μου θα μετράνε για 5 οι ψηφοι στη νέα Δημοκρατία μαςΕχω ηδη βγαλει τη βασιλικη σαυρα και ετοιμαζομαι να την αρμεξω....
Στο μωράκι μου θα μετράνε για 5 οι ψηφοι στη νέα Δημοκρατία μαςΕχω ηδη βγαλει τη βασιλικη σαυρα και ετοιμαζομαι να την αρμεξω....
ΤρίχεςΤραβάω screenshot tony - βασιλόφρων...
Αηδιες...χιουμορ 5χρονου.Τρίχες
Ελεος πλεον αηδια καταντησεςΑηδιες...χιουμορ 5χρονου.
Θα το τραβηξετε πολυ ακομα το αστειο;Ελεος πλεον αηδια καταντησες
οι καταθεσεις αυξηθηκαν κατα δεκαδες δις στις τραπεζες την τελευταια διετια.Εγω παλι μιλουσα με εναν ιδιοκτητη καφενειου σημερα και μου ειπε οτι ο κορωνοιος τον εσωσε. Επιπλεον δεν καταλαβαινω γιατι τοση υστερια απο καποιους, ολες οι υποχρεωσεις εχουν παει παραπίσω, εχουν θεσπισθει τοσες ευκολίες και ρυθμισεις, οι εργαζομενοι των μαγαζιων ηταν σε αναστολη και πληρωθηκαν απο το κρατος και γλυτωσαν οι καταστηματαρχες τους μισθους. Μου θυμιζει λιγο το 2009 ολη αυτη η κατασταση, που ολοι εβριζαν οτι υπαρχει φτωχεια, ανεργια και ακριβεια και πλεον η Ιστορια εχει καταγραψει οτι επροκειτο για την εποχη της ευμαρειας στην οποια θελουμε να επιστρεψουμε
mr. malakas 2021-2022 ?Μου θυμιζει λιγο το 2009 ολη αυτη η κατασταση, που ολοι εβριζαν οτι υπαρχει φτωχεια, ανεργια και ακριβεια και πλεον η Ιστορια εχει καταγραψει οτι επροκειτο για την εποχη της ευμαρειας στην οποια θελουμε να επιστρεψουμε
Ξαναλεω. Δεν μπορει να μιλας σοβαρα.mr. malakas 2021-2022 ?
σαχλαμαρεςΞαναλεω. Δεν μπορει να μιλας σοβαρα.
Μάθε μπαλίτσα από τον Kman ψεκάκιΞαναλεω. Δεν μπορει να μιλας σοβαρα.
κυριακο αλάνι και εσυ στο μπερδεγουει ;Μάθε μπαλίτσα από τον Kman ψεκάκι
Μόνο μοντέλα σαν τον αρχηγό γαμάμε εμείς οι άριοι του κ.Μπουρλα.Τύποι τώρα που βάλατε το δάχτυλο στο μέλι μήπως να δοκιμάσετε και κάνα "μωράκι" 120+ κιλά να δείτε τι χάνατε τόσα χρόνια???
Οχι!Τύποι τώρα που βάλατε το δάχτυλο στο μέλι μήπως να δοκιμάσετε και κάνα "μωράκι" 120+ κιλά να δείτε τι χάνατε τόσα χρόνια???
θα σε πρότεινα στον φίλο μου τον γιατρό στη Σουηδία
Όχι δυστυχώς. Ήμουν όμως AC/DC το 2009 και Iron Maiden το 2018.Οταν λέω απο ροκ μεχρι thrash εννοώ και punk που βρίσκεται κάπου στο ενδιάμεσο. Sex Pistols το ‘08 είχες παει?
Στα 47 φοιτητης ιατρικης?Χωρίς λόγια!!