athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.798
- Πόντοι
- 12.756
H Αυστραλία ειναι το ολοκληρωτικο καθεστως?Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι υποστηρίζουν τον αποκλεισμό του Τζόκοβιτς και κάθε Τζόκοβιτς από την Αυστραλία είναι ακραία Μητσοτακικοί, υποστηρικτές ολοκληρωτικών καθεστώτων.
Σαχλαμάρες.H Αυστραλία ειναι το ολοκληρωτικο καθεστως?
Γιατι ποσταρεις ανοησιες?
Σάλταρες εσυ,καιρο που βρηκα να φτιαξω το αμαξι...επρεπε να κρατησω τα λεφτα για το ρευμα μου....ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στον επομενο λογαριασμο θα σας δωσω το ΝΕΦΡΟ ΜΟΥ
Γελοιοτητες.Σαχλαμάρες.
κλονίστηκε ψυχολογικα οταν ειδε το πλιατσικο των πακιστανων στα περιπτερα του ΣυνταγματοςΣάλταρες εσυ,
Έχεις αποδείξεις;Γελοιοτητες.
Ελα σε παρακαλω πηγαινε παρακατω που θα ασχοληθω μαζι σου.Έχεις αποδείξεις;
Α αρα ειχε δικιο ο Κουλης.Ελα σε παρακαλω πηγαινε παρακατω που θα ασχοληθω μαζι σου.
Τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται.Α αρα ειχε δικιο ο Κουλης.
Ο πελάτης και ο Κούλης έχουν πάντα δίκιο.Α αρα ειχε δικιο ο Κουλης.
Εγω απλως παραθετω τα γεγονοτα Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα τουΤα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται.
Δεν το γνωριζα....θα φροντισω να ενημερωθω απο Μαξιμου και θα επανελθω.Εγω απλως παραθετω τα γεγονοτα Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του
Τίποτα, απλως συμβαινει το εξόχως κολακευτικό για μενα να ασχολουνται τοσοι ανθρωποι μαζι μου εν απουσια μου. Ειναι οντως αποθεωτικό.Τι εγινε ρε παιδια ;;
Δεν ειμαι μελος της Νεας ΔημοκρατιαςΔεν το γνωριζα....θα φροντισω να ενημερωθω απο Μαξιμου και θα επανελθω.
Εν τη απουσια μου αγαπητε μου....ειναι οντως εξοχως αποθεωτικο.Τίποτα, απλως συμβαινει το εξόχως κολακευτικό για μενα να ασχολουνται τοσοι ανθρωποι μαζι μου εν απουσια μου. Ειναι οντως αποθεωτικό.
Ειστε κρυφοκομμουνιστης τοτε;Δεν ειμαι μελος της Νεας Δημοκρατιας