athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.799
- Πόντοι
- 12.756
ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ....ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ 45-56 ΕΥΡΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ..ΤΙ και αν οι αυξησεις ειναι 200 ευρω...ΤΟΣΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΔΙΝΕΙ τι αλλο θελετε ποια;
Ακριβως...ηδη εχω παραγγειλει το οχημα Jeep Renegade το ηλεκτροκινητο.Με τη γενναιοδωρη επιδοτη του αρχηγου μας θα το αγορασω στη προνομοιακη τιμω των 50.000 ευρω αντι για 50.000 ευρω που κοστιζε αρχικως.Με τόσες επιδοτήσεις για ηλεκτρικό αυτοκίνητο εσύ πήγες και έφτιαξες το παλιό, τέτοιοι είστε!
Καλομάθανε βλέπεις, θέλουν και κάθε μέρα μπάνιο και ανοιχτό θερμοσίφωνα, στο χωριό τους κάθε δεύτερη Κυριακή κάνανε.ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ....ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ 45-56 ΕΥΡΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ..ΤΙ και αν οι αυξησεις ειναι 200 ευρω...ΤΟΣΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΔΙΝΕΙ τι αλλο θελετε ποια;
εσυ που εισαι και ντοκτορ κανε καμμια κολέγια να πουλησω το νεφρο μου στον επομενο εκκαθαριστικο,,,μονο κανα χιλιαρικο θα ειναι τσαμπα αλλα θα εχω επιδοτηση 45 ευρωΑκριβως...ηδη εχω παραγγειλει το οχημα Jeep Renegade το ηλεκτροκινητο.Με τη γενναιοδωρη επιδοτη του αρχηγου μας θα το αγορασω στη προνομοιακη τιμω των 50.000 ευρω αντι για 50.000 ευρω που κοστιζε αρχικως.
Γιατι δεν το ψηνεις δια της τριβης καλυτερα,θα κανεις και μπρατσα!Τα κάρβουνα είναι ρυπογόνα, φέτος θα ψήσουμε αρνιά με μεγεθυντικούς φακούς.
Ρε τύπε....Τους πειραζει αγαπητε μου που παμε τοσο καλα με πρωθυπουργο Κυριακο Μητσοτακη...ειναι ολοφανερο οτι δεν μπορουν να αντιμετωπισουν την ευφυια,τη χαρισματικοτητα και το πολιτικο μεγεθος του και καταφευγουν στην ανανδρη λασπολογια και τον πεσιμισμο.
Γιαυτο και ο Κυριακος θα ειναι πρωθυπουργος μεχρι την ελευση του πατερα του στη Γη του Αντιχριστου!
Προχωραμε!
Με μπερδευετε προφανως με εκεινον τον ιταμο Χελρειζερ τον αποφοιτο χωρας του πρωην ανατολικου μπλοκ που δεν εχει περασει απο ΔΟΑΤΑΠ!εσυ που εισαι και ντοκτορ κανε καμμια κολέγια να πουλησω το νεφρο μου στον επομενο εκκαθαριστικο,,,μονο κανα χιλιαρικο θα ειναι τσαμπα αλλα θα εχω επιδοτηση 45 ευρω
Αυτές είναι ιδέες!Γιατι δεν το ψηνεις δια της τριβης καλυτερα,θα κανεις και μπρατσα!
Σε τι ακριβως μπορω να σας εξυπηρετησω;Ρε τύπε....
Ξέχασες να αναφέρεις την υπέρλαμπρη παρουσία του στις παραλίεςΣε τι ακριβως μπορω να σας εξυπηρετησω;
Αυτα ειναι οι γνωστες προπαγανδιστικες μπαρουφες των Συριζαιων.Ξέχασες να αναφέρεις την υπέρλαμπρη παρουσία του στις παραλίες
Τι εννοείς; Δεν υπάρχει ο όρος "προπαγανδιστικές μπαρούφες" στον ποινικό κώδικα.Αυτα ειναι οι γνωστες προπαγανδιστικες μπαρουφες των Συριζαιων.
Αν πουλήσεις και τα δύο δεν θα χρειαστεί να ξαναπληρώσεις ηλεκτρικό.εσυ που εισαι και ντοκτορ κανε καμμια κολέγια να πουλησω το νεφρο μου στον επομενο εκκαθαριστικο,,,μονο κανα χιλιαρικο θα ειναι τσαμπα αλλα θα εχω επιδοτηση 45 ευρω
Όχι έλεγα μήπως πρέπει επιτέλους κάποιος να τον κοροιδέψει που πλήρωνε φυλάδες από τη λίστα πέτσα για να γράφουν ότι όλα τα μουνιά στην παραλία έκαναν σκουίρτινγκ μόλις τον είδαν με μαγιόΑυτα ειναι οι γνωστες προπαγανδιστικες μπαρουφες των Συριζαιων.
Επειδη ειναι υπερλαμπρος ηγετης και ακαματος εργατης δεν μπορει σαν ανθρωπος τον ελαχιστο χρονο που εχει να παει καπου διακοπες να ξεσπασει;
Ας γελασω....χα..............χα........................................ΧΑ!
Δεν θα ασχοληθω με αριστερες γελοιοτητες....προχωραμε!Όχι έλεγα μήπως πρέπει επιτέλους κάποιος να τον κοροιδέψει που πλήρωνε φυλάδες από τη λίστα πέτσα για να γράφουν ότι όλα τα μουνιά στην παραλία έκαναν σκουίρτινγκ μόλις τον είδαν με μαγιό
Του κλεψες το αβαταρ;Συγκίνηση μεγάλη...400 ευρώ έναντι μειον επιδότηση... φέρε αρνάκι κυρ Στέφανε θα το κάψουμε απόψε
Και ομαδικό ετήσιο μπαν από αύριοΤου κλεψες το αβαταρ;
Θα σε στειλει φυλακη αυτος,
Καλυτερα να του κλεψεις τη γυναικα παρα το αβαταρ
Όχι ρε τύπε....εγώ είμαι δεξιός ορίτζιναλ του σαιτ....με μισθό.. παπάκι τζι ελ εξ με σπασμένο φανάρι και iphone6s με σπασμένη οθόνη....βλέπω πορτοσάλτε και περιμένω υπομονετικά να με βολέψουν και μένα....τι άλλη απόδειξη θες δηάδη?Δεν θα ασχοληθω με αριστερες γελοιοτητες....προχωραμε!