Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.799
Πόντοι
12.756
Κάνε λίγο υπομονή και μέχρι τέλος του μήνα θα γίνεις και του Σκλαβενίτη.
εχουν ξεκινησει απο Δεκεμβρη οι ανατιμησεις..οι χοντρες θα γινουν τελος αυτου-αρχες του επομενου
ξερεις τι με τσαντισε πιο πολυ στον λογαριασμο ? τα 3.06 ευρω που δινω για ΕΡΤ , γαμω το σπιτι τους , που ειναι ο Σαμαρας να την κλεισει την γαμημενη να γλυτωσουμε κανα φραγκο να τα δινουμε στις ρητρες

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΡΗΤΡΑ , ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΕΡΤ
γαμω το σπιτι τους....ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Και πως θα εχουμε ελευθερη δημοσια τηλεοραση;

Στις αλλες χωρες δηλαδη δεν εχουν τελη για τη τηλεοραση;

Θα σοβαρευτειτε ποτε;

Παμε παρακατω....
δεν θελω δημοσια τηλεοραση , θελω ολη μερα καρφωμενη τιβι σε ΣΚΑΙ και ταυτοχρονο τερμα το ραδιοφωνο σε Πορτοσαλτε !!!!
η δημοσια τηλεοραση ειναι κατευθυνόμενη , θελω την φωνη την ελευθερη να ακουω

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Εγώ για τον Γεωργιανό που παράτησε στην μέση τον αγώνα κρατώντας το στήθος του, ρωτάω … :confused:
Σε έπιασε ο πόνος για τους Γεωργιανούς τώρα;
Ένας μπουκαδόρος λιγότερος!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
δεν ξεραμε να εισάγαμε Γεωργιανους αντι για Σύριους... να πανε οι Γεωργιανοι στην Τουρκια να ερθουν με βαρκες , ρωτα τον ποσους θελει να φερουμε

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.957
Πόντοι
6.256
δεν θελω δημοσια τηλεοραση , θελω ολη μερα καρφωμενη τιβι σε ΣΚΑΙ και ταυτοχρονο τερμα το ραδιοφωνο σε Πορτοσαλτε !!!!
η δημοσια τηλεοραση ειναι κατευθυνόμενη , θελω την φωνη την ελευθερη να ακουω
Στα αμελητητα μας τι θελει ο καθενας;Το κρατος πρεπει να παρεχει ελευθερες υπηρεσιες σε ολους τους πολιτες του και για να το κανει αυτο πρεπει να υπαρχουν τελη!

Μηπως και που δυει ο ηλιος φταιει ο Μητσοτακης;

Ελεος!!!

Προχωραμε....

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.325
Πόντοι
4.546
ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ????? Επειδη ξερει ο Κουλης οτι εισαι φτωχατζα και δεν ξερεις να τα ξοδεψεις σε βοηθαει αυτος !!!!!
ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γκρινιαζεις κιολας

ΥΓ μαλακα εγω 1200 ρευμα και τα υπολοιπα 2800 ρητρα :undecided: :undecided: στον επομενο λογαριασμο θα ζητησω να μου δωσουν και μετοχε΄ς της ΔΕΗ, να παει να γαμηθει
Έτσι είναι φίλε μου, οι βίλες αυτά έχουν. Αν θες πιο οικονομικά, μπορείς να μετακομίσεις σε ένα διαμέρισμα στα Κάτω Πατήσια :cheesy:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.751
Πόντοι
506
Παιξτον πανηλιθιε μαλακα! Ουτε καν καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα δεν εχεις εσυ! :uglystupid:
Kαι ποιος σου ειπε οτι αμα κλείσει δε θα πληρώνεις?
Εδω βάζουνε φπα επι των φόρων. Το ειπε ο βελο στον σταικουρα κι αυτός τον κοιταζε σα χαζός. Τι σαν δηλ...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.799
Πόντοι
12.756
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ..
ΕΠΟΜΕΝΟΣ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Όπως βλέπεις, υποστηρικτές ολοκληρωτικών καθεστώτων δεν είναι απαραίτητα Μητσοτακικοί αλλά κομπλεξικοί τύποι του περιθωρίου που η παγκόσμια συγκυρία (και όχι ο ιός) τους έβγαλε από την αφάνεια και τους έδωσε λόγο και εξουσία.
Λες για τους ψεκασμένους που συστήνουν ομάδες ......προστασίας του συντάγματος και μοιράζουν τρισεκατομμύρια προστίματα; :confused: :confused: :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Έτσι είναι φίλε μου, οι βίλες αυτά έχουν. Αν θες πιο οικονομικά, μπορείς να μετακομίσεις σε ένα διαμέρισμα στα Κάτω Πατήσια :cheesy:
Ο επομενος απο εγκυρες πληροφορίες που εχω θα ερθει κανα 6αρι χιλιαδες , ... ΡΙΞΕ ΚΟΥΛΗ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Στα αμελητητα μας τι θελει ο καθενας;Το κρατος πρεπει να παρεχει ελευθερες υπηρεσιες σε ολους τους πολιτες του και για να το κανει αυτο πρεπει να υπαρχουν τελη!

Μηπως και που δυει ο ηλιος φταιει ο Μητσοτακης;

Ελεος!!!

Προχωραμε....
Προχωράμε και απογειώνουμε τη χώρα μέχρι το Πάσχα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΜΟΥ ΧΕΤΕ ΚΑΨΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΡΕ.....ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΕΧΑΝΤΡΟ!
Βλέπεις παντού την αλήθεια!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.799
Πόντοι
12.756

ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΜΟΥ ΜΑΡΤΗ τελειωνουν ολα......θα φαμε με χρυσα κουταλια

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756

ΧΑΒΙΑΡΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΒΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ , ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΡΝΙΑ , ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.957
Πόντοι
6.256
Το πρωι ομιλουσα με εναν σκουπιδομαζωχτρα κοινως σκουπιδιαρη και μου ελεγε δοξα τω Θεο με τον κορωνοιο απο τοτε που κλεισανε τα εστιατορια βρισκω περισσοτερα χαλασμενα κρεατα στα σκουπιδια και τρωω τσαμπα.Τον εσωσε ο αριστος Μητσοτακης!!!

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
ΧΑΒΙΑΡΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΒΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ , ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΡΝΙΑ , ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ
Κάτσε να δεις που θα βγουν οι βλάχοι και θα πουν εμείς θέλουμε αρνί ενώ εμείς προσπαθούμε να τους κάνουμε ανθρώπους.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Κάτσε να δεις που θα βγουν οι βλάχοι και θα πουν εμείς θέλουμε αρνί ενώ εμείς προσπαθούμε να τους κάνουμε ανθρώπους.
Παω να ψωνισω καρβουνα απο τωρα , μην προλαβει και μπει και σε αυτα καμια ρήτρα και φτασουν να κανουν οσο το αρνι

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Παιξτον πανηλιθιε μαλακα! Ουτε καν καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα δεν εχεις εσυ! :uglystupid:
αφου τελικα λες μαλακιες μια ζωη ρε καταχαζε γιατι μπαινεις να απαντας οτι ναναι και οταν καποιος λεει τα πραγματα οπως ειναι και καταλαβαινεις οτι λες μαλακιες ριχνεις μια μαλακια στον αερα...ουτε 5 χρονων...μαλλον προς αγνοηση χασιμο χρονου...ο αλλος τουλαχιστον εχει επιχειρηματα εσυ εισαι απλα χαζος

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.197
Πόντοι
6.056
Εγω μιλαγα τις προαλλες με εναν μαγειρα κρυσταλλικης ΜΕΘ και μου ειπε οτι κυριολεκτικα σωθηκε με τις τεραστιες αυξησεις στο ρευμα γιατι με τις επιδοτησεις Κουλακα μπορεσε να ξεπληρωσει κατι λογαριασμους ΔΕΗ απο παλια και του βγαινει τσαμπα το ρευμα.
Πολυ μπρεικινγκ μπαντ βλεπεις.Τι γινεται με τα αβαταρ ρε:think::confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom