Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.210
Πόντοι
2.606
θα πω την αληθεια ......ειδα κανα δυο ποσταρισματα του νιπλη και σκεφτηκα.... πως εστειλε ο αλλος τη χοντρη να του δωσει ετοιμο το κειμενο σε χαρτακι τι να ποσταρει......δεν λες ευκολα οχι σε 140 κιλα πεινασμενη γυναικα..ευτυχως καταλαβα πως απλα ειναι σε αλεξ mode on απλως....παλι καλα!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.054
Πόντοι
12.756
θα πω την αληθεια ......ειδα κανα δυο ποσταρισματα του νιπλη και σκεφτηκα.... πως εστειλε ο αλλος τη χοντρη να του δωσει ετοιμο το κειμενο σε χαρτακι τι να ποσταρει......δεν λες ευκολα οχι σε 140 κιλα πεινασμενη γυναικα..ευτυχως καταλαβα πως απλα ειναι σε αλεξ mode on απλως....παλι καλα!
Γραφουμε αυτα που δεν θελετε , γκρινιαζετε , γραφουμε αυτα που θελετε , γκρινιαζετε παλι

Αποφασιστε μαγκες , πρεπει να παμε παρακατω !!

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΥΤΟ ΑΒΑΤΑΡΙ
Υ.Γ...ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΟΥΛΗ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ εστω τα 40-50 ευρω :undecided:
Είσαι ο μόνος που παραπονιέσαι, μάλλον έχεις πέσει θύμα ρευματοκλοπής.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.210
Πόντοι
2.606

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.054
Πόντοι
12.756
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΥΤΟ ΑΒΑΤΑΡΙ
Υ.Γ...ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΟΥΛΗ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ εστω τα 40-50 ευρω :undecided:
50 ευρω μου ηρθε εμενα με 4 χιλιαρικα ρευμα , εσυ υπολογιζε κανα 16 ευρω και μπορει να λεω και πολλα

ΥΓ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ καποια στιγμη του ξεφυγε του μαλακα του Κουλη και ειχε πει θα επιδοτησουμε το 80% της αυξησης, μολις ειδαν οτι παει στο Θεο το μαζεψαν και δεν ξαναειπαν κουβεντα , να τα λεμε και αυτα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.054
Πόντοι
12.756
στο αεροδρομιο στην Κυπρο 15 ευρω το pcr ,γιατι ? ΓΙΑΤΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ με ενα κεντρο να κανει ολα τα τεστ του αεροδρομιου με αυτη την τιμη !!!! Για να μαθαινει ο αδωνης μπαλιτσα απο τα χαλουμια κατω

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.086
Πόντοι
12.756
50 ευρω μου ηρθε εμενα με 4 χιλιαρικα ρευμα , εσυ υπολογιζε κανα 16 ευρω και μπορει να λεω και πολλα

ΥΓ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ καποια στιγμη του ξεφυγε του μαλακα του Κουλη και ειχε πει θα επιδοτησουμε το 80% της αυξησης, μολις ειδαν οτι παει στο Θεο το μαζεψαν και δεν ξαναειπαν κουβεντα , να τα λεμε και αυτα
σιγα μωρε μαλακα πως κανω ετσι που μου ηρθε 400 ευρω μηνιαιος εναντι στην watt and volt...με μονο 100 ευρω ρευμα και ΜΟΝΟ 300 ευρω ρυθμιζομενες χρεωσεις...και καλα εκανε και δε μου εβαλε την ΕΠΙΔΟΤΗΣΑΡΑ χαλαλι εχω λεφτα εγω δουλευω ΜΙΣΘΩΤΟΣ απο τα 16,5 ..αντεχω ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Αλλη μια φορά ο μαλακας εκτος τόπου και χρόνου!

Μπράβο πανηλιθιε ΜΑΛΑΚΑ… παντα είχαμε στην Ελλαδα διασωληνωμενους εκτος ΜΕΘ. Η Κυβέρνηση ειχε να διαχειριστεί μια κατάσταση ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ (δεν ξερω αν το εχεις καταλάβει οτι έχουμε γιατι εισαι μογγολο) όπου κανονικά, σύμφωνα με αυτα που γίνονταν, οι διασωληνωμένοι εκτος ΜΕΘ θα επρεπε σημερα να είχαν φτάσει μεχρι τον προαύλιο χώρο. Οι ΜΕΘ διπλασιάστηκαν μεσα σε 2 χρονια αλλα αυτο ειναι κατι που δεν μπορει να το καταλάβει ο εγκέφαλος σου λογω πρόωρης γέννας μαλλον… δεν ολοκληρώθηκε.

Ειδικά αυτο το «δεν κατάφερε να κρατήσει το ΕΣΥ σε μια παρόμοια κατάσταση», οπως και προ πανδημίας δηλαδή, ειναι αμίμητο! Ακόμα κι ο πιο χαζομαλακας εχει καταλάβει οτι οι συνθήκες έχουν αλλάξει… έστω λίιιιιιιιιγο… μια πανδημιούλα ειναι μωρε, αλλα ενταξει… δεν μπορείς να πεις οτι ειναι ίδιες συνθήκες με το 2017 ας πουμε! Το 2000… το 1998! Λέω εγω τωρα!

Καταλαβες ποσο πανηλίθιος εισαι… μα τι ρωτάω!!! :tooth: :tooth: :tooth:
Δεν διπλασιαστηκαν αλλιως θα ειχες 1000 διασωληνομενους....παει αυτο
Ρε καταχαζε αυτο λεμε σε συνθηκες πανδημιας κατι επρεπε να κανει
ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ...ισα ισα εδιωξε και μερικους γιατρους-νοσηλευτες
ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ την κατασταση γενικα
ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ κατι θα επρεπε να κανει λογικα για να μην γινομαστε ρεζιλι

Αλλα λογικα ουτε ο Σωτηρης-Λυτρας ξερουν και μπουρδολογουν οτι ειμαστε περιγελος και ο καπραβελος δεν καταλαβαινει

Εισαι καταχαζος...απαντας παντα οτι ναναι κυριολεκτικα
Τουβλο τελιωμενο

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
σιγα μωρε μαλακα πως κανω ετσι που μου ηρθε 400 ευρω μηνιαιος εναντι στην watt and volt...με μονο 100 ευρω ρευμα και ΜΟΝΟ 300 ευρω ρυθμιζομενες χρεωσεις...και καλα εκανε και δε μου εβαλε την ΕΠΙΔΟΤΗΣΑΡΑ χαλαλι εχω λεφτα εγω δουλευω ΜΙΣΘΩΤΟΣ απο τα 16,5 ..αντεχω ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Πως αισθάνεσαι που η Κυβέρνηση Μητσοτάκη σε έκανε από μισθωτό συνέταιρο της ΔΕΗ;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.054
Πόντοι
12.756
ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ????? Επειδη ξερει ο Κουλης οτι εισαι φτωχατζα και δεν ξερεις να τα ξοδεψεις σε βοηθαει αυτος !!!!!
ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γκρινιαζεις κιολας

ΥΓ μαλακα εγω 1200 ρευμα και τα υπολοιπα 2800 ρητρα :undecided: :undecided: στον επομενο λογαριασμο θα ζητησω να μου δωσουν και μετοχε΄ς της ΔΕΗ, να παει να γαμηθει

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.054
Πόντοι
12.756
ξερεις τι με τσαντισε πιο πολυ στον λογαριασμο ? τα 3.06 ευρω που δινω για ΕΡΤ , γαμω το σπιτι τους , που ειναι ο Σαμαρας να την κλεισει την γαμημενη να γλυτωσουμε κανα φραγκο να τα δινουμε στις ρητρες

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΡΗΤΡΑ , ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΕΡΤ

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Δεν διπλασιαστηκαν αλλιως θα ειχες 1000 διασωληνομενους....παει αυτο
Ρε καταχαζε αυτο λεμε σε συνθηκες πανδημιας κατι επρεπε να κανει
ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ...ισα ισα εδιωξε και μερικους γιατρους-νοσηλευτες
ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ την κατασταση γενικα
ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ κατι θα επρεπε να κανει λογικα για να μην γινομαστε ρεζιλι

Αλλα λογικα ουτε ο Σωτηρης-Λυτρας ξερουν και μπουρδολογουν οτι ειμαστε περιγελος και ο καπραβελος δεν καταλαβαινει

Εισαι καταχαζος...απαντας παντα οτι ναναι κυριολεκτικα
Τουβλο τελιωμενο
Παιξτον πανηλιθιε μαλακα! Ουτε καν καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα δεν εχεις εσυ! :uglystupid:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256
ξερεις τι με τσαντισε πιο πολυ στον λογαριασμο ? τα 3.06 ευρω που δινω για ΕΡΤ , γαμω το σπιτι τους , που ειναι ο Σαμαρας να την κλεισει την γαμημενη να γλυτωσουμε κανα φραγκο να τα δινουμε στις ρητρες

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΡΗΤΡΑ , ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΕΡΤ
Και πως θα εχουμε ελευθερη δημοσια τηλεοραση;

Στις αλλες χωρες δηλαδη δεν εχουν τελη για τη τηλεοραση;

Θα σοβαρευτειτε ποτε;

Παμε παρακατω....

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Μάλλον τα έπαιξε μόλις έμαθε για τον 23χρονο τον πιτσιρικά τον αρσιβαρίστα, τον χάλκινο παγκόσμιο Πρωταθλητή, που πεθανε προσφατα από τον ιό. Γιατί μέχρι τώρα ο πατέρας του έλεγε πως οι πρωταθλητές σαν το Στέφανο δεν κινδυνεύουν από τίποτα.
Εγώ για τον Γεωργιανό που παράτησε στην μέση τον αγώνα κρατώντας το στήθος του, ρωτάω … :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom