celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.367
- Πόντοι
- 6.056
7 τετραετιεςΟ Σιμος ειναι ωραιος και πασοκ δικος μας - απο εκει ειμαι συκιές
7 τετραετιεςΟ Σιμος ειναι ωραιος και πασοκ δικος μας - απο εκει ειμαι συκιές
Μήπως φαντάστηκαν οι ρωσσίδες οτι θα υπήρχε διαφορετική ουρά για αυτούς που δεν ήταν να κάνουν ράπιντ ;Σημερα δουλευα 08.00-16.00 οποτε σκεφτηκα να παω νωρις στο μικροβιολογικο εργαστηριο για το δευτερο ραπιντ τεστ της εβδομαδας. μη τυχον εχει κοσμο. 7 η ωρα ανοιγει, εφτα παρα πεντε ημουν απ εξω. Ημασταν 5 ατομα. Εγω, μια κοπελα, ενας εργατης με τη φορμα εργασιας και δυο γυναικες 55αρες, κοντες, γεματες, οπως ειναι οι γυναικες στην ηλικια τους. Φιλες, μαζι ηταν. Μπαινουμε στην ουρα ωραια ωραια, τακτοποιημενα, ο καθενας στη σειρα του, και περιμενουμε να ανοιξει. Παει 7 η ωρα, ανοιγει η μικροβιολογος, και ετοιμαζομαστε να εισελθουμε ενας ενας. Εκεινη την ωρα καταφθανουν και δυο γυναικες, 40αρες, μετριου αναστηματος, μελαχρινες, ωραιες, ανατολικης προελευσεως, Ρωσιδες, Ουκρανιδες κλπ. Λενε -<Εσεις γιατι περιμενετε εδω;> - <Για ραπιντ τεστ.> απανταει η 55αρα, που λεει μετα στη φιλη της <Αντε, να τελειωνουμε γρηγορα να προλαβουμε να παμε στη δουλεια.> Με τις Ανατολικες να απαντανε απαξιωτικα <Ραπιντ τεστ; Εμεις ειμαστε για εξετασεις αιματος.> με επιθετικο υφος, και κανει βημα να προσπερασει την μικρη ουρα και να μπει μεσα μαζι με την φιλη της. Εκει φορτωνουν οι δυο 55αρες και παραλιγο να τις βουτηξουν. Φωναζαν, τις σταματησαν, και φωναξαν τη μικροβιολογο να ερθει μεχρι τη πορτα, οπου τους ειπε οτι θα πρεπει να περιμενουν κανονικα στη σειρα τους.
Εχει ξεφυγει ο κοσμος.
Μονη της ηταν η μικροβιολογος, ως συνηθως, και τρεχει πανικοβλητη με τοση δουλεια. Μια ειναι η σειρα.Μήπως φαντάστηκαν οι ρωσσίδες οτι θα υπήρχε διαφορετική ουρά για αυτούς που δεν ήταν να κάνουν ράπιντ ;
Γουστο τους και καπελο τους...θα ρωτησουν εσενα τον κωλομπουρδα τι θα κανουν;Οι ιδιοι οι Αυστραλοι συμφωνουν με αυτα τα μετρα και ειναι εμβολιασμενοι σε ποσοστο 92% απο 16 ετων και πανω!
Τι πας να πιασεις ρε κακομοιρε την Αυστραλια στο στομα σου εσυ ο ιθαγενης κλανομαγκας της Ευρωπης που το 2022 θεωρεις μαγκια να μην συμμορφωνεσαι σε κανενα νομο γιατι ειναι φασιστικο;
Οταν λέω απο ροκ μεχρι thrash εννοώ και punk που βρίσκεται κάπου στο ενδιάμεσο. Sex Pistols το ‘08 είχες παει?Το μοναδικό μας κοινό σημείο αν και εμένα μου αρέσει και η punk.
Το ξερω τυπε ειναι πολυ δυσκολο για τον εγκεφαλο σου να δεχτει οτι σε μια χωρα 26εκ υπαρχουν 6 εκ κατω των 16.....
Στα επίσημα λέει 77.3% πλήρως εμβολιασμένοι άρα μάλλον είναι χώρα με εκατοντάδες χιλιάδες ανήλικους κάτω των 16 για να ισχύει το δικό σου ποσοστό.
Αλλά εγώ σου λέω ότι ισχύει το 92% στους 16 και πάνω. Φαντάσου πόσο τενεκέδες είναι για έχουν εμβολιαστεί σχεδόν όλοι και ταυτόχρονα να επικροτούν 9 μήνες καθολικό λοκνταουν.
Ή μήπως δεν το επικροτούν;
Ενημέρωσε μας εσυ ποτε το σύστημα υγειας ΔΕΝ ειχε διασωληνωμένος εκτος ΜΕΘ για να σου πω
Λογικα δεν ειναι σοβαρός γιατρός ή αριστερος..
Λογικά
Θα μας ενημερώσουν οι εμπιστοι του site για το τι εκανε στραβα η καλύτερη κυβέρνηση ολων των εποχων
ε λογικα δεν ξερει ο καπραβελος ξερεις εσυΕνημέρωσε μας εσυ ποτε το σύστημα υγειας ΔΕΝ ειχε διασωληνωμένος εκτος ΜΕΘ για να σου πω
Και ξαναλέω, φαντάσου πόσο ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ είναι για να έχουν εμβολιαστεί σχεδόν όλοι και να γουστάρουν και 9μην καραντίνα από πάνω. Φοβεροί. Χαραμίζεται ο Άδωνις που δεν ζει εκεί.Το ξερω τυπε ειναι πολυ δυσκολο για τον εγκεφαλο σου να δεχτει οτι σε μια χωρα 26εκ υπαρχουν 6 εκ κατω των 16.....
Οσο για τη πορεια που μας εβαλες ειναι συντριπτικη αποδειξη οτι αφου μαζευτηκαν μερικοι ψεκες η πλειοψηφια του λαου δεν θελει τα μετρα....φανταζομαι εσυ ταυτιζεσαι και με τους μαλακες φασιστες και Χριστιανοταλιμπαν που μαζευονταν σε πορειες στην Αθηνα.
Οι Τενεκεδες ζουνε σε μια απο τις πιο ισχυρες χωρες του πλανητη και εχουν ενα απο τα πιο υψηλα βιοτικα επιπεδα...εσυ παλι ο ξυπνιος επαναστατης να μην πω καλυτερα που και πως ζεις.Και ξαναλέω, φαντάσου πόσο ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ είναι για να έχουν εμβολιαστεί σχεδόν όλοι και να γουστάρουν και 9μην καραντίνα από πάνω. Φοβεροί. Χαραμίζεται ο Άδωνις που δεν ζει εκεί.
Ο Καπραβελος δεν απάντησε σε αυτη την ερώτηση. Είπε οτι σε άλλες χώρες δεν υπαρχουν διάσωσηληνωμενοι εκτος ΜΕΘ. Το καταλαβες χαζούλη?ε λογικα δεν ξερει ο καπραβελος ξερεις εσυ
Λογικά ο καπραβελος διευθυντης ΜΕΘ δεν το ξερει αυτο που λες και το ξερεις εσυΟ Καπραβελος δεν απάντησε σε αυτη την ερώτηση. Είπε οτι σε άλλες χώρες δεν υπαρχουν διάσωσηληνωμενοι εκτος ΜΕΘ. Το καταλαβες χαζούλη?
Κάτσε να στο ξαναπώ:
Ο Καπραβελος έλεγε για το εξωτερικό. Οτι σε ΑΛΛΕΣ χώρες δεν υπαρχουν διασωληνωμένοι εκτος ΜΕΘ. Εγω σε ρώτησα για την ΕΛΛΑΔΑ, ξερεις… εδώ εγχώρια εννοώ… τοπικά… στην χώρα μας. Δεν ξερω αν γίνομαι σαφής επειδη εισαι μπετοστοκος Α’ Δημοτικού κι αν.
Καταλαβες?
Για πες μου λοιπον τωρα: Ποτε ΔΕΝ ειχε η ΕΛΛΑΔΑ (επαναλαμβάνω, η ΕΛΛΑΔΑ) διασωληνωμένους εκτος ΜΕΘ?
δηλαδη να ξυπναμε ολοι την ιδια ωρα , να πηγαινουμε σε δουλειες και να ειμαστε παραγωγικοι , να τηρουμε τους νομους για να μας ανεβαζεις εσυ λινκ απο εμβολια ...Οι Τενεκεδες ζουνε σε μια απο τις πιο ισχυρες χωρες του πλανητη και εχουν ενα απο τα πιο υψηλα βιοτικα επιπεδα...εσυ παλι ο ξυπνιος επαναστατης να μην πω καλυτερα που και πως ζεις.
Μαλακα εισαι ΠΟΛΥ μπετοστοκος. Πιο ηλίθιος απο αυτο που φανταζόμουνΛογικά ο καπραβελος διευθυντης ΜΕΘ δεν το ξερει αυτο που λες και το ξερεις εσυ
Βγηκε να πει παπαρα ο γιατρος δηλαδη κι εσυ τα λες σωστα
Λογικα αυτο γινεται
ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι καταχαζος εισαι
Ναι είναι στο νούμερο 5 παγκοσμίως του δείκτη βιοτικού επιπέδου, και η Δανία που μέχρι το Νοέμβριο δεν ζητούσε καν πιστοποιητικό για να μπεις στα μαγαζιά είναι στο νούμερο 2. Τι θέλεις να μας πεις;Οι Τενεκεδες ζουνε σε μια απο τις πιο ισχυρες χωρες του πλανητη και εχουν ενα απο τα πιο υψηλα βιοτικα επιπεδα...εσυ παλι ο ξυπνιος επαναστατης να μην πω καλυτερα που και πως ζεις.
Ποτέ!!!Ο Καπραβελος δεν απάντησε σε αυτη την ερώτηση. Είπε οτι σε άλλες χώρες δεν υπαρχουν διάσωσηληνωμενοι εκτος ΜΕΘ. Το καταλαβες χαζούλη?
Κάτσε να στο ξαναπώ:
Ο Καπραβελος έλεγε για το εξωτερικό. Οτι σε ΑΛΛΕΣ χώρες δεν υπαρχουν διασωληνωμένοι εκτος ΜΕΘ. Εγω σε ρώτησα για την ΕΛΛΑΔΑ, ξερεις… εδώ εγχώρια εννοώ… τοπικά… στην χώρα μας. Δεν ξερω αν γίνομαι σαφής επειδη εισαι μπετοστοκος Α’ Δημοτικού κι αν.
Καταλαβες?
Για πες μου λοιπον τωρα: Πότε ΔΕΝ ειχε η ΕΛΛΑΔΑ (επαναλαμβάνω, η ΕΛΛΑΔΑ) διασωληνωμένους εκτος ΜΕΘ?
Ποσους νεκρους εχει η Δανια γιατι δεν μας λες;Επιση που στο πουτσο κολλαει τωρα η Δανια με το Ελλαδισταν που ζεις εσυ;Μηπως απο Κωλομπουρδας να το κανεις Κωλοτουμπας;Ναι είναι στο νούμερο 5 παγκοσμίως του δείκτη βιοτικού επιπέδου, και η Δανία που μέχρι το Νοέμβριο δεν ζητούσε καν πιστοποιητικό για να μπεις στα μαγαζιά είναι στο νούμερο 2. Τι θέλεις να μας πεις;