Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.730
Πόντοι
736
Σημερα δουλευα 08.00-16.00 οποτε σκεφτηκα να παω νωρις στο μικροβιολογικο εργαστηριο για το δευτερο ραπιντ τεστ της εβδομαδας. μη τυχον εχει κοσμο. 7 η ωρα ανοιγει, εφτα παρα πεντε ημουν απ εξω. Ημασταν 5 ατομα. Εγω, μια κοπελα, ενας εργατης με τη φορμα εργασιας και δυο γυναικες 55αρες, κοντες, γεματες, οπως ειναι οι γυναικες στην ηλικια τους. Φιλες, μαζι ηταν. Μπαινουμε στην ουρα ωραια ωραια, τακτοποιημενα, ο καθενας στη σειρα του, και περιμενουμε να ανοιξει. Παει 7 η ωρα, ανοιγει η μικροβιολογος, και ετοιμαζομαστε να εισελθουμε ενας ενας. Εκεινη την ωρα καταφθανουν και δυο γυναικες, 40αρες, μετριου αναστηματος, μελαχρινες, ωραιες, ανατολικης προελευσεως, Ρωσιδες, Ουκρανιδες κλπ. Λενε -<Εσεις γιατι περιμενετε εδω;> - <Για ραπιντ τεστ.> απανταει η 55αρα, που λεει μετα στη φιλη της <Αντε, να τελειωνουμε γρηγορα να προλαβουμε να παμε στη δουλεια.> Με τις Ανατολικες να απαντανε απαξιωτικα <Ραπιντ τεστ; Εμεις ειμαστε για εξετασεις αιματος.> με επιθετικο υφος, και κανει βημα να προσπερασει την μικρη ουρα και να μπει μεσα μαζι με την φιλη της. Εκει φορτωνουν οι δυο 55αρες και παραλιγο να τις βουτηξουν. Φωναζαν, τις σταματησαν, και φωναξαν τη μικροβιολογο να ερθει μεχρι τη πορτα, οπου τους ειπε οτι θα πρεπει να περιμενουν κανονικα στη σειρα τους.
Εχει ξεφυγει ο κοσμος.
Μήπως φαντάστηκαν οι ρωσσίδες οτι θα υπήρχε διαφορετική ουρά για αυτούς που δεν ήταν να κάνουν ράπιντ ;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Μήπως φαντάστηκαν οι ρωσσίδες οτι θα υπήρχε διαφορετική ουρά για αυτούς που δεν ήταν να κάνουν ράπιντ ;
Μονη της ηταν η μικροβιολογος, ως συνηθως, και τρεχει πανικοβλητη με τοση δουλεια. Μια ειναι η σειρα.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.144
Πόντοι
1.706
Γουστο τους και καπελο τους...θα ρωτησουν εσενα τον κωλομπουρδα τι θα κανουν;Οι ιδιοι οι Αυστραλοι συμφωνουν με αυτα τα μετρα και ειναι εμβολιασμενοι σε ποσοστο 92% απο 16 ετων και πανω!

Τι πας να πιασεις ρε κακομοιρε την Αυστραλια στο στομα σου εσυ ο ιθαγενης κλανομαγκας της Ευρωπης που το 2022 θεωρεις μαγκια να μην συμμορφωνεσαι σε κανενα νομο γιατι ειναι φασιστικο;
mazI3c1.png

Στα επίσημα λέει 77.3% πλήρως εμβολιασμένοι άρα μάλλον είναι χώρα με εκατοντάδες χιλιάδες ανήλικους κάτω των 16 για να ισχύει το δικό σου ποσοστό.:confused:
Αλλά εγώ σου λέω ότι ισχύει το 92% στους 16 και πάνω. Φαντάσου πόσο τενεκέδες είναι για έχουν εμβολιαστεί σχεδόν όλοι και ταυτόχρονα να επικροτούν 9 μήνες καθολικό λοκνταουν.
Ή μήπως δεν το επικροτούν;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Το μοναδικό μας κοινό σημείο αν και εμένα μου αρέσει και η punk.
Οταν λέω απο ροκ μεχρι thrash εννοώ και punk που βρίσκεται κάπου στο ενδιάμεσο. Sex Pistols το ‘08 είχες παει?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.549
Πόντοι
6.256
mazI3c1.png

Στα επίσημα λέει 77.3% πλήρως εμβολιασμένοι άρα μάλλον είναι χώρα με εκατοντάδες χιλιάδες ανήλικους κάτω των 16 για να ισχύει το δικό σου ποσοστό.:confused:
Αλλά εγώ σου λέω ότι ισχύει το 92% στους 16 και πάνω. Φαντάσου πόσο τενεκέδες είναι για έχουν εμβολιαστεί σχεδόν όλοι και ταυτόχρονα να επικροτούν 9 μήνες καθολικό λοκνταουν.
Ή μήπως δεν το επικροτούν;

Το ξερω τυπε ειναι πολυ δυσκολο για τον εγκεφαλο σου να δεχτει οτι σε μια χωρα 26εκ υπαρχουν 6 εκ κατω των 16..... :confused: :confused: :confused:

Οσο για τη πορεια που μας εβαλες ειναι συντριπτικη αποδειξη οτι αφου μαζευτηκαν μερικοι ψεκες η πλειοψηφια του λαου δεν θελει τα μετρα....φανταζομαι εσυ ταυτιζεσαι και με τους μαλακες φασιστες και Χριστιανοταλιμπαν που μαζευονταν σε πορειες στην Αθηνα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
1641577469679.png

Λογικα δεν ειναι σοβαρός γιατρός ή αριστερος..
Λογικά
Θα μας ενημερώσουν οι εμπιστοι του site για το τι εκανε στραβα η καλύτερη κυβέρνηση ολων των εποχων
Ενημέρωσε μας εσυ ποτε το σύστημα υγειας ΔΕΝ ειχε διασωληνωμένος εκτος ΜΕΘ για να σου πω :)

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.144
Πόντοι
1.706
Το ξερω τυπε ειναι πολυ δυσκολο για τον εγκεφαλο σου να δεχτει οτι σε μια χωρα 26εκ υπαρχουν 6 εκ κατω των 16..... :confused: :confused: :confused:

Οσο για τη πορεια που μας εβαλες ειναι συντριπτικη αποδειξη οτι αφου μαζευτηκαν μερικοι ψεκες η πλειοψηφια του λαου δεν θελει τα μετρα....φανταζομαι εσυ ταυτιζεσαι και με τους μαλακες φασιστες και Χριστιανοταλιμπαν που μαζευονταν σε πορειες στην Αθηνα.
Και ξαναλέω, φαντάσου πόσο ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ είναι για να έχουν εμβολιαστεί σχεδόν όλοι και να γουστάρουν και 9μην καραντίνα από πάνω. Φοβεροί. Χαραμίζεται ο Άδωνις που δεν ζει εκεί.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.549
Πόντοι
6.256
Απο την σελιδα της κυβερνησης τους

1641581959789.png

Θα μου πεις ειναι απολυταρχικο καθεστως τυπου Βορεια Κορεα οποτε μπορει να λενε ψεμματα...:confused::confused::confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.549
Πόντοι
6.256
Και ξαναλέω, φαντάσου πόσο ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ είναι για να έχουν εμβολιαστεί σχεδόν όλοι και να γουστάρουν και 9μην καραντίνα από πάνω. Φοβεροί. Χαραμίζεται ο Άδωνις που δεν ζει εκεί.
Οι Τενεκεδες ζουνε σε μια απο τις πιο ισχυρες χωρες του πλανητη και εχουν ενα απο τα πιο υψηλα βιοτικα επιπεδα...εσυ παλι ο ξυπνιος επαναστατης να μην πω καλυτερα που και πως ζεις. :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
ε λογικα δεν ξερει ο καπραβελος ξερεις εσυ
Ο Καπραβελος δεν απάντησε σε αυτη την ερώτηση. Είπε οτι σε άλλες χώρες δεν υπαρχουν διάσωσηληνωμενοι εκτος ΜΕΘ. Το καταλαβες χαζούλη?

Κάτσε να στο ξαναπώ:

Ο Καπραβελος έλεγε για το εξωτερικό. Οτι σε ΑΛΛΕΣ χώρες δεν υπαρχουν διασωληνωμένοι εκτος ΜΕΘ. Εγω σε ρώτησα για την ΕΛΛΑΔΑ, ξερεις… εδώ εγχώρια εννοώ… τοπικά… στην χώρα μας. Δεν ξερω αν γίνομαι σαφής επειδη εισαι μπετοστοκος Α’ Δημοτικού κι αν.

Καταλαβες? :)

Για πες μου λοιπον τωρα: Πότε ΔΕΝ ειχε η ΕΛΛΑΔΑ (επαναλαμβάνω, η ΕΛΛΑΔΑ) διασωληνωμένους εκτος ΜΕΘ?

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Ο Καπραβελος δεν απάντησε σε αυτη την ερώτηση. Είπε οτι σε άλλες χώρες δεν υπαρχουν διάσωσηληνωμενοι εκτος ΜΕΘ. Το καταλαβες χαζούλη?

Κάτσε να στο ξαναπώ:

Ο Καπραβελος έλεγε για το εξωτερικό. Οτι σε ΑΛΛΕΣ χώρες δεν υπαρχουν διασωληνωμένοι εκτος ΜΕΘ. Εγω σε ρώτησα για την ΕΛΛΑΔΑ, ξερεις… εδώ εγχώρια εννοώ… τοπικά… στην χώρα μας. Δεν ξερω αν γίνομαι σαφής επειδη εισαι μπετοστοκος Α’ Δημοτικού κι αν.

Για πες μου λοιπον τωρα: Ποτε ΔΕΝ ειχε η ΕΛΛΑΔΑ (επαναλαμβάνω, η ΕΛΛΑΔΑ) διασωληνωμένους εκτος ΜΕΘ?
Λογικά ο καπραβελος διευθυντης ΜΕΘ δεν το ξερει αυτο που λες και το ξερεις εσυ

Βγηκε να πει παπαρα ο γιατρος δηλαδη κι εσυ τα λες σωστα

Λογικα αυτο γινεται

ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι καταχαζος εισαι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.327
Πόντοι
12.756
Οι Τενεκεδες ζουνε σε μια απο τις πιο ισχυρες χωρες του πλανητη και εχουν ενα απο τα πιο υψηλα βιοτικα επιπεδα...εσυ παλι ο ξυπνιος επαναστατης να μην πω καλυτερα που και πως ζεις. :tooth:
δηλαδη να ξυπναμε ολοι την ιδια ωρα , να πηγαινουμε σε δουλειες και να ειμαστε παραγωγικοι , να τηρουμε τους νομους για να μας ανεβαζεις εσυ λινκ απο εμβολια ...
Ημαρτον δηλαδη , να χασουμε πουτανες , ξενυχτια , ποτά , ναρκωτικα , θαλασσα , γκρικ καμάκι, πληρωμες χωρις αποδειξεις κτλ

κανε μας την χαρη τυπε

Παμε παρακάτω!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Λογικά ο καπραβελος διευθυντης ΜΕΘ δεν το ξερει αυτο που λες και το ξερεις εσυ

Βγηκε να πει παπαρα ο γιατρος δηλαδη κι εσυ τα λες σωστα

Λογικα αυτο γινεται

ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι καταχαζος εισαι
Μαλακα εισαι ΠΟΛΥ μπετοστοκος. Πιο ηλίθιος απο αυτο που φανταζόμουν :)

Παμε πάλι:

Δεν αμφισβήτησα αυτο που είπε ο Καπραβελος. Εγω σε ρώτησα να μου πεις πότε η Ελλαδα ΔΕΝ ειχε διασωληνωμενους εκτος ΜΕΘ μεχρι που ήρθε ο Κουλης και τα εκανε πουτανα και τωρα έχουμε διασωληνωμενους εκτος ΜΕΘ.

Δεν ξερω αν το καταλαβες…

Λογικο το nickname σου by the way… Τα smart nicks σίγουρα δεν θα ηταν για κάποιον καθυστερημένο σαν εσενα :)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.144
Πόντοι
1.706
Ναι είναι στο νούμερο 5 παγκοσμίως του δείκτη βιοτικού επιπέδου, και η Δανία που μέχρι το Νοέμβριο δεν ζητούσε καν πιστοποιητικό για να μπεις στα μαγαζιά είναι στο νούμερο 2. Τι θέλεις να μας πεις;

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216

Κάτσε να στο ξαναπώ:

Για πες μου λοιπον τωρα: Πότε ΔΕΝ ειχε η ΕΛΛΑΔΑ (επαναλαμβάνω, η ΕΛΛΑΔΑ) διασωληνωμένους εκτος ΜΕΘ?
Ποτέ!!!

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
"Μας κυβερνούν παράφρονες υγειονομικοί αξιωματούχοι", είπε στους διαδηλωτές ο Κρεγκ Κέλι, πρώην βουλευτής του Φιλελεύθερου Κόμματος και τώρα ηγέτης του κόμματος Ενωμένη Αυστραλία, όπως ανέφεραν μέσα ενημέρωσης.

Το 92% εμβολιασμένων μετά από τους μακροχρόνιους εγκλεισμούς, τις υποχρεωτικότητες και τη τρομοκρατία φαντάζει πολύ λίγο και :respect: στο αλύγιστο 8%.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.549
Πόντοι
6.256
Ναι είναι στο νούμερο 5 παγκοσμίως του δείκτη βιοτικού επιπέδου, και η Δανία που μέχρι το Νοέμβριο δεν ζητούσε καν πιστοποιητικό για να μπεις στα μαγαζιά είναι στο νούμερο 2. Τι θέλεις να μας πεις;
Ποσους νεκρους εχει η Δανια γιατι δεν μας λες;Επιση που στο πουτσο κολλαει τωρα η Δανια με το Ελλαδισταν που ζεις εσυ;Μηπως απο Κωλομπουρδας να το κανεις Κωλοτουμπας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom