Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.551
- Πόντοι
- 6.256
Προχωραμε ρε...αι στα διαλα.αξιεπαινος μωρε και εσυ που εκανε το αυτονοητο?
σιγα σιγα θα θελουμε επαινους και που μασαμε τα μακαρονια πριν τα καταπιουμε
Προχωραμε ρε...αι στα διαλα.αξιεπαινος μωρε και εσυ που εκανε το αυτονοητο?
σιγα σιγα θα θελουμε επαινους και που μασαμε τα μακαρονια πριν τα καταπιουμε
βρε δεν χαλαστηκα σιγα πλακα κανω αλλα ο ανθρωπος απλα το λογικο εκανεΝαι φιλε, πρεπει να τα λεμε αυτα.
Ναι, πρεπει να επαινουμε και να ωθουμε και για το αυτονοητο.
Γιατι αλλιως καποιοι το αμφισβητουν.
Εσυ τωρα γιατι χαλαστηκες ακριβως?
Όλα θα πάνε καλά φίλε ,μη στεναχωριέσαιΕπέστρεψα από διακοπές με Covid-19, μάλλον την μετάλλαξη Ο, αν και είμαι πολύ προσεκτικός. Ευτυχώς είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Έχω πολύ ήπια συμπτώματα. Μόνο μου πρόβλημα η αδυναμία σεξουαλικής επαφής... Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και να περάσει επιτέλους αυτή η πανδημία ώστε να συνεχίσουμε τη ζωή μας. Το πολύ παρήγορο σε όλη αυτή την κατάσταση, όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους είχα επαφές αυτές τις ημέρες, συγγενείς, φίλοι, συμβία, δεν κόλλησαν την ασθένεια. Βέβαια όλοι εμβολιασμένοι όπως κι εγώ.
Σε καμία των περιπτώσεων. Δεν είμαι νεόπλουτος. Είμαι θερμός λάτρης της Ευρώπης
ΕΥΓΕ ΦΙΛΤΑΤΕ @Reznovβρε δεν χαλαστηκα σιγα πλακα κανω αλλα ο ανθρωπος απλα το λογικο εκανε
εχει μια πανδημια να τρεχει υπαρχει εμβολιο το εκανε τελος
θελω και γω επαινο τωρα
Έτσι δώσε πόνο γιατρέ στα μίζερα ανθρωπάκια
φιλε απο watt and volt μηνιαιος λογαριασμος ρευματος εναντι ΜΟΝΟ 400 ευρω..προχωραμε...Όλα θα πάνε καλά φίλε ,μη στεναχωριέσαι
Σε λίγο φτηναινει και ΔΕΗ....παραχωρείται η αιζ της ανατ Μεσογείου στην Ελλάδα... εξάλειψη κ του κοβιντ από την κυβέρνηση...έρχεται ανάπτυξη 60% και επιστρέφουμε στην κανονικότητα
Αα επιστρέφει κ η Τούλα με της βυζάρες απο εξωτερικό στο χωριό μου
Κούλης ...πάνω από όλα ο πολιτης
Τι σχέση έχει ο Μητσοτάκης με την ασθένειά μου; έκανα προπαγάνδα επειδή είμαι εμβολιασμένος; Μην μπερδεύετε την πολιτική ιδεολογία με την ανθρώπινη, προσωπική, συμπεριφορά.Όλα θα πάνε καλά φίλε ,μη στεναχωριέσαι
Σε λίγο φτηναινει και ΔΕΗ....παραχωρείται η αιζ της ανατ Μεσογείου στην Ελλάδα... εξάλειψη κ του κοβιντ από την κυβέρνηση...έρχεται ανάπτυξη 60% και επιστρέφουμε στην κανονικότητα
Αα επιστρέφει κ η Τούλα με της βυζάρες απο εξωτερικό στο χωριό μου
Κούλης ...πάνω από όλα ο πολιτης
Και εγώ τυπεΣε καμία των περιπτώσεων. Δεν είμαι νεόπλουτος. Είμαι θερμός λάτρης της Ευρώπης
Φίλε με τη γκαντεμια του κ το φαινόμενο της πεταλούδας να ξέρεις φταει αυτός ο γκαντεμοσατρος!!!Τι σχέση έχει ο Μητσοτάκης με την ασθένειά μου; έκανα προπαγάνδα επειδή είμαι εμβολιασμένος; Μην μπερδεύετε την πολιτική ιδεολογία με την ανθρώπινη, προσωπική, συμπεριφορά.
Τι λες τωρα και εσυ ρε τυπε...θα σκασει δηλαδη σε μια χωρα 11εκ κοντα στο 1δις για να κανουν εμβολιο και να σωσουν τις ζωες τους;Μηπως να τους παρουμε και τσιμπουκι;Αν η κυβέρνηση αντί για καμπάνες έβαζε για το εμβόλιο άμεσα μετρητά 100Ε θα είχε κάνει το εμβόλιο ακόμα και ο τελευταίος ψέκας....και αντί για ψεύτικα πιστοποιητικά θα είχαμε 5πλά εμβολιασμένους....
Ετσι τυπε αν δεν κανονισουμε ομαδα αυτοκτονιας να φαει τον γιο του ΑντιΧριστου γουρλοματη δεν μας σωζει τιποτα....Φίλε με τη γκαντεμια του κ το φαινόμενο της πεταλούδας να ξέρεις φταει αυτός ο γκαντεμοσατρος!!!
Περίμενε σεισμό στον Αη ΣτράτηΤι λες τωρα και εσυ ρε τυπε...θα σκασει δηλαδη σε μια χωρα 11εκ κοντα στο 1δις για να κανουν εμβολιο και να σωσουν τις ζωες τους;Μηπως να τους παρουμε και τσιμπουκι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ετσι τυπε αν δεν κανονισουμε ομαδα αυτοκτονιας να φαει τον γιο του ΑντιΧριστου γουρλοματη δεν μας σωζει τιποτα....
Το πιο επικο ηταν τοτε που ειχε σπασει τη καραντινα και ειχε παει σε γλεντια στα Κυθηρα που τις αμεσως επομενες μερες εγινε σεισμος στο νησι,προσαραξε ενα καραβι και παρατηρηθηκε αυξηση κρουσματων!Περίμενε σεισμό στον Αη Στράτη
Δε φοβόμαστε ρε τύπε αφού έχουμε το Ταμείο Ανάκαμψης....δε θα μας αφήσουν έτσι...Τι λες τωρα και εσυ ρε τυπε...θα σκασει δηλαδη σε μια χωρα 11εκ κοντα στο 1δις για να κανουν εμβολιο και να σωσουν τις ζωες τους;Μηπως να τους παρουμε και τσιμπουκι;
Ποια μετρα ρε τυπε;Να κλεινουν τα εστιατορια στις 12 το βραδυ;Ολα ανοιχτα ειναι....Δε φοβόμαστε ρε τύπε αφού έχουμε το Ταμείο Ανάκαμψης....δε θα μας αφήσουν έτσι...
Αλήθεια πόσα δις χάνει η οικονομία κάθε μέρα που ανακοινώνουν καινούρια μέτρα?
Το πιο επικό είναι ότι εικοσάχρονα δέντρα μου με κορμό διαμέτρου εκατό εκατοστών ειχαν πέσει κάτω κ έπρεπε να πάρω jcb σπό μουσουλμάνο χειριστή πασχαλιατικα να πάω να της επαναμφυτευσω κ εσείς με κράζετε επειδή είχε βγει πασχαλινή απαγόρευσηΤο πιο επικο ηταν τοτε που ειχε σπασει τη καραντινα και ειχε παει σε γλεντια στα Κυθηρα που τις αμεσως επομενες μερες εγινε σεισμος στο νησι,προσαραξε ενα καραβι και παρατηρηθηκε αυξηση κρουσματων!
Σε καμία των περιπτώσεων. Δεν είμαι νεόπλουτος. Είμαι θερμός λάτρης της Ευρώπης