Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Λογω κορωνοιου και μετρων αφου η Δημοσια Υγεια προεχει, πολλοι κλαδοι λενε οτι ειναι σε δεινη οικονομικη κατασταση. Εκπροσωποι τους που εβλεπα να μιλανε λενε οτι ειναι στα προθυρα καταστροφης. Ζητανε μεχρι και επιδοτηση ενοικιου. Εμποροι λενε οτι θα πρεπει να στηριχτουν κι αυτοι. Απο εστιαση λενε οτι εχουν πολυ μειωμενο τζιρο. Και ολοι συμφωνουν οτι αναγκαστικα αφηνουν απληρωτες τις υποχρεωσεις τους, σταση πληρωμων με ο,τι συνεπαγεται αυτο.
Η Οικονομια παει καλα οπως λεει η κυβερνηση η χαλια οπως λενε εκεινοι;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Καταχαζε δεν ειπα οτι ενδιαφερει εσενα
Ειπα ενδιαφερει αυτους
Αντε αρχηγοπουλο της αννιτας
Ναι... αυτούς που πάνε μπουζούκια να δούνε κανένα κώλο και να ρίξουν κανένα πανέρι λουλούδια και τους άλλους που είναι τα προβατάκια των ομάδων και τους βάζουν στο μαντρί! :tooth:

Άρα καλά είπα... στ' αρχίδια μας! :)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.664
Πόντοι
3.656
Λογω κορωνοιου και μετρων αφου η Δημοσια Υγεια προεχει, πολλοι κλαδοι λενε οτι ειναι σε δεινη οικονομικη κατασταση. Εκπροσωποι τους που εβλεπα να μιλανε λενε οτι ειναι στα προθυρα καταστροφης. Ζητανε μεχρι και επιδοτηση ενοικιου. Εμποροι λενε οτι θα πρεπει να στηριχτουν κι αυτοι. Απο εστιαση λενε οτι εχουν πολυ μειωμενο τζιρο. Και ολοι συμφωνουν οτι αναγκαστικα αφηνουν απληρωτες τις υποχρεωσεις τους, σταση πληρωμων με ο,τι συνεπαγεται αυτο.

Και παρόλα αυτά,χωρίς τζίρο όπως λένε,καταφέρνουν να συντηρούν τα μαγαζιά,να πληρώνουν λογαριασμούς,προσωπικό κλπ.Πρέπει να είναι μάγοι

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Τι να κάνω ρε φίλε, το γκομενάκι ήθελε καλοκαιρία.

Άσε που η χούντα Κούλη έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε όλη της Ευρώπη, πολλά μέτρα!! :grin:

Την πρώτη μέρα έπιασε μια βροχή, ποιος πούστης λέω μας γλωσσόφαγε!! :confused:

Αυτός ο κλώνος ο Κυριάκος θα ήταν, ευτυχώς πήρα την μάνα μου που είναι γαλανομάτα και έλυσε τα ξόρκια! :grin:
Έπρεπε να το καταλάβω πως εμπλέκεται νεαρά. Εγώ και η σύζυγος είστε μεσήλικες οπότε προτιμούμε τα τετριμμένα, Ευρωπαϊκά, ρομαντικά, λημέρια της πρώην Ανατολικής Ευρώπης που έρχονται και πιο φτηνά...?

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Ναι... αυτούς που πάνε μπουζούκια να δούνε κανένα κώλο και να ρίξουν κανένα πανέρι λουλούδια και τους άλλους που είναι τα προβατάκια των ομάδων και τους βάζουν στο μαντρί! :tooth:

Άρα καλά είπα... στ' αρχίδια μας! :)
Οπως τα σνομπαρεις εσυ αυτα...αλλοι βρισκουν τα δικα σου θελω μαλακιες να γαμας πουτανες ας πουμε κλπ..
Δεν εχει νοημα αυτο που λες
Σταματα να απαντας οτι ναναι και σταματα να απαντας οτι ναναι σε ποστ που δεν απαντανε σε εσενα
Θα δεις σε λιγο καιρο δεν θα ασχολειται κανεις μαζι σου

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Οπως τα σνομπαρεις εσυ αυτα...αλλοι βρισκουν τα δικα σου θελω μαλακιες να γαμας πουτανες ας πουμε κλπ..
Δεν εχει νοημα αυτο που λες
Σταματα να απαντας οτι ναναι και σταματα να απαντας οτι ναναι σε ποστ που δεν απαντανε σε εσενα
Θα δεις σε λιγο καιρο δεν θα ασχολειται κανεις μαζι σου
Ναι... σωστά... αν δεν καταλαβαίνεις το νόημα του "εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται" τότε πραγματικά δεν μπορείς να βρεις κάποιο νόημα. Όσο το να μην ασχολείται κανείς μαζί μου από τους μπουζουκόβιους και γηπεδόβιους και γενικά τα σούργελα του site...

... να επαναλάβω μπας και βγάλεις νόημα:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Oλοι ειναι στα προθυρα καταστροφης, αλλά τότε πώς γινεται και οι καταθεσεις αυξηθηκαν κατα δεκαδες δις στις τραπεζες την τελευταια διετια? Εγω παλι μιλουσα με εναν ιδιοκτητη καφενειου σημερα και μου ειπε οτι ο κορωνοιος τον εσωσε, με τις επιδοτησεις και την κρατικη στηριξη καταφερε επιτελους να πληρωσει τα ενοικια που χρωστουσε στο μαγαζι επι χρονια. Επιπλεον δεν καταλαβαινω γιατι τοση υστερια απο καποιους, ολες οι υποχρεωσεις εχουν παει παραπίσω, εχουν θεσπισθει τοσες ευκολίες και ρυθμισεις, οι εργαζομενοι των μαγαζιων ηταν σε αναστολη και πληρωθηκαν απο το κρατος και γλυτωσαν οι καταστηματαρχες τους μισθους, μας αρεσει μαλλον η γκρινια. Μου θυμιζει λιγο το 2009 ολη αυτη η κατασταση, που ολοι εβριζαν οτι υπαρχει φτωχεια, ανεργια και ακριβεια και πλεον η Ιστορια εχει καταγραψει οτι επροκειτο για την εποχη της ευμαρειας στην οποια θελουμε να επιστρεψουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και παρόλα αυτά,χωρίς τζίρο όπως λένε,καταφέρνουν να συντηρούν τα μαγαζιά,να πληρώνουν λογαριασμούς,προσωπικό κλπ.Πρέπει να είναι μάγοι
Για πρωτη φορα θα συμφωνησω μαζι σου απολυτα

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Ναι... σωστά... αν δεν καταλαβαίνεις το νόημα του "εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται" τότε πραγματικά δεν μπορείς να βρεις κάποιο νόημα. Όσο το να μην μου μιλάει κανείς από τους μπουζουκόβιους και γηπεδόβιους...

... να επαναλάβω μπας και βγάλεις νόημα:

Οτι ναναι ρε φιλε
Καταχαζος εισαι ξαναδιαβασε απο την αρχη να καταλαβεις
Αντε

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Oλοι ειναι στα προθυρα καταστροφης, αλλά τότε πώς γινεται και οι καταθεσεις αυξηθηκαν κατα δεκαδες δις στις τραπεζες την τελευταια διετια? Εγω παλι μιλουσα με εναν ιδιοκτητη καφενειου σημερα και μου ειπε οτι ο κορωνοιος τον εσωσε, με τις επιδοτησεις και την κρατικη στηριξη καταφερε επιτελους να πληρωσει τα ενοικια που χρωστουσε στο μαγαζι επι χρονια. Επιπλεον δεν καταλαβαινω γιατι τοση υστερια απο καποιους, ολες οι υποχρεωσεις εχουν παει παραπίσω, εχουν θεσπισθει τοσες ευκολίες και ρυθμισεις, οι εργαζομενοι των μαγαζιων ηταν σε αναστολη και πληρωθηκαν απο το κρατος και γλυτωσαν οι καταστηματαρχες τους μισθους, μας αρεσει μαλλον η γκρινια. Μου θυμιζει λιγο το 2009 ολη αυτη η κατασταση, που ολοι εβριζαν οτι υπαρχει φτωχεια, ανεργια και ακριβεια και πλεον η Ιστορια εχει καταγραψει οτι επροκειτο για την εποχη της ευμαρειας στην οποια θελουμε να επιστρεψουμε
7% καλύτερα από πέρσι, 0,1% ο πληθωρισμός (στην ΕΕ κονά στο 2,5%), οι καταθέσεις έφτασαν σε ρεκόρ δεκαετίας κάτι λιγότερο από 200 δις, το '22 εκτιμάται ότι θα πάει με 5% κι έχουμε εδώ κάτι άνεργα άχρηστα σούργελα και κάτι "επιχειρηματίες" της πούτσας που σκούζουν νυχθημερόν και θεωρούν ότι "η καινωνία βράζει" :tooth: :tooth: :tooth:

Xαρά στο κουράγιο σου! :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οτι ναναι ρε φιλε
Καταχαζος εισαι ξαναδιαβασε απο την αρχη να καταλαβεις
Αντε
Κάτσε χτενίσου εσύ :)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Επέστρεψα από διακοπές με Covid-19, μάλλον την μετάλλαξη Ο, αν και είμαι πολύ προσεκτικός. Ευτυχώς είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Έχω πολύ ήπια συμπτώματα. Μόνο μου πρόβλημα η αδυναμία σεξουαλικής επαφής... Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και να περάσει επιτέλους αυτή η πανδημία ώστε να συνεχίσουμε τη ζωή μας. Το πολύ παρήγορο σε όλη αυτή την κατάσταση, όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους είχα επαφές αυτές τις ημέρες, συγγενείς, φίλοι, συμβία, δεν κόλλησαν την ασθένεια. Βέβαια όλοι εμβολιασμένοι όπως κι εγώ.
καλησπέρα και καλη χρονια...η πανδημία ειναι υπαρκτη και τοσο επικίνδυνη οσο την παρουσιάζουν (χωρις να μπω εγω στη διαδικασια να το διαπιστώσω) το μονο πρόβλημα ειναι οτι ξερεις οτι θα αρχίζει μετα το τελος του τουρισμου εκει νοεμβρη δεκεμβρη περιπου,και θα τελειωνει κάθε φορα προς απριλο-μαιο :confused: :confused: ...επίσης δε κολλαει απο μπατσους και συναθροίσεις πσκιστανών (αλλωστε ποτε να προλαβουν μεσα σε 5 ώρες...εε συγνώμη μιση ωρα ηθελα να πω)...τελικα για ολα υπάρχει και μια δικαιολογια...

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.898
Πόντοι
456
Εγω παλι μιλουσα με εναν ιδιοκτητη καφενειου σημερα και μου ειπε οτι ο κορωνοιος τον εσωσε, με τις επιδοτησεις και την κρατικη στηριξη καταφερε επιτελους να πληρωσει τα ενοικια που χρωστουσε στο μαγαζι επι χρονια.
Μαλλον θα ειναι αδελφος του τυπου που ελεγε στον ΓΑΠ να του κοψει την συνταξη.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
271538302_4673568969428600_5370705138913613950_n.jpg

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Επισης βλεπουμε ολα τα 20χρονα να σελφαρουν με αιφονια των 2000€ !

Ποιος ελληνας δεν εχει λεφτα!Ε;Που τα πουλατε αυτα;Δεν ξερει ο σπυριδαδωνις τι εχει στον κορφο του;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.152
Πόντοι
12.756
Επισης βλεπουμε ολα τα 20χρονα να σελφαρουν με αιφονια των 2000€ !

Ποιος ελληνας δεν εχει λεφτα!Ε;Που τα πουλατε αυτα;Δεν ξερει ο σπυριδαδωνις τι εχει στον κορφο του;
εξαιρετικα πανε ολα για τους επαγγελματιες..για αυτο οι ανατιμησεις ξεκινανε απο 15% και επονται και αλλες...ο Σκλαβενιτης πριν μερες συναντηθηκε με των Κυριακο και του ειπε ερχονται αυξησεις μεχρι και 40% διοτι το κοστος του ρευματος που υπερδιπλασιαστηκε και θα παει ολο στους καταναλωτες απο τις εταιρειες..εστιαση,κλαμπ κλπ επειδη η φοροδιαφυγη ειναι μεγαλη αντεχουν οι περισσοτεροι αφου πληρωνει το κρατος τα παγια εξοδα...

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.264
Πόντοι
6.056
"Τι θα προσφερει στην υγεια,αν εμβολιαστουν ολοι οι αστυνομικοι"?Τα λεει ενας στην ερτ:rockon:Δεν διαβαζατε μικροι να γινετε μπατσοι να ξενοιασετε,τουβλα:confused::confused::confused:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Δηλαδη εχουμε κούλη την τεταρτη;
Δυσκολακι!Δεν ξαναφηνει διακοπαρες ο Κουλης ημερα Τεταρτη,για κανεναν λογο!

Εξ αλλου 50000 κρουσματα θα ειμαστε με η χωρις αυτον διακοπες,γιατι να τις στερηθει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom