Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.179
Πόντοι
26.141
Oλοι ειναι στα προθυρα καταστροφης, αλλά τότε πώς γινεται και οι καταθεσεις αυξηθηκαν κατα δεκαδες δις στις τραπεζες την τελευταια διετια? Εγω παλι μιλουσα με εναν ιδιοκτητη καφενειου σημερα και μου ειπε οτι ο κορωνοιος τον εσωσε, με τις επιδοτησεις και την κρατικη στηριξη καταφερε επιτελους να πληρωσει τα ενοικια που χρωστουσε στο μαγαζι επι χρονια. Επιπλεον δεν καταλαβαινω γιατι τοση υστερια απο καποιους, ολες οι υποχρεωσεις εχουν παει παραπίσω, εχουν θεσπισθει τοσες ευκολίες και ρυθμισεις, οι εργαζομενοι των μαγαζιων ηταν σε αναστολη και πληρωθηκαν απο το κρατος και γλυτωσαν οι καταστηματαρχες τους μισθους, μας αρεσει μαλλον η γκρινια. Μου θυμιζει λιγο το 2009 ολη αυτη η κατασταση, που ολοι εβριζαν οτι υπαρχει φτωχεια, ανεργια και ακριβεια και πλεον η Ιστορια εχει καταγραψει οτι επροκειτο για την εποχη της ευμαρειας στην οποια θελουμε να επιστρεψουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για πρωτη φορα θα συμφωνησω μαζι σου απολυτα
Αυτά γράφεις κ με κάνεις να πιστεύω ότι το προφίλ σου το δουλεύουν δύο διαφορετικά άτομα :confused:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις Υπουργών, πιστοποιητικό νόσησης βγάζεις και με σκέτο ράπιντ και ισχύει εντός 14 ημερών από την καταγραφή της θετικότητας. Όποιος καταφέρει και βγάλει τέτοιο πιστοποιητικό από το gov.gr είναι μακράν καλύτερος του Χουντίνι.
Όσο για το covid free wallet τα μπινελίκια στην εφαρμογή πάνε σύννεφο, οι μισές και πάνω αξιολογήσεις ειναι στο 1, τα σχόλια των χρηστών επίσης, κανείς δεν ενδιαφέρεται για να καταστήσει την εφαρμογή λειτουργική κι ο Υπουργός με το μόνο που ασχολείται είναι να κάνει διαφήμιση του εαυτού του.

Τελευταία τροποποίηση:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Τι να κάνω ρε φίλε, το γκομενάκι ήθελε καλοκαιρία.

Άσε που η χούντα Κούλη έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε όλη της Ευρώπη, πολλά μέτρα!! :grin:

Την πρώτη μέρα έπιασε μια βροχή, ποιος πούστης λέω μας γλωσσόφαγε!! :confused:

Αυτός ο κλώνος ο Κυριάκος θα ήταν, ευτυχώς πήρα την μάνα μου που είναι γαλανομάτα και έλυσε τα ξόρκια! :grin:
Ο Kyriakos σας στοιχειώνει τη ψυχούλα γιατρουδάκια
4652308A-783D-4369-BDB7-AF6248FF2AF3.jpeg

*εσένα θα σε πρότεινα στον φίλο μου τον γιατρό στη Σουηδία να του κουβαλάς τσάντες αν και δεν θα σε έπαιρνε. Εσύ είσαι κομματόσκυλο και πας όπου φυσάει ο κομματικός άνεμος. Αν ήσουν αντιπολίτευση θα είχες μια ρητορική τύπου Πολάκη.
Ο άλλος όμως είναι μισάνθρωπος και κομπλεξικός με μοναδική ιδεολογία τη πάρτη του. Στιγνός εγκληματίας με λευκή ποδιά που αυτό δεν το προσάπτω σε εσένα :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.297
Πόντοι
46.423

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Ναι... αυτούς που πάνε μπουζούκια να δούνε κανένα κώλο και να ρίξουν κανένα πανέρι λουλούδια και τους άλλους που είναι τα προβατάκια των ομάδων και τους βάζουν στο μαντρί! :tooth:

Άρα καλά είπα... στ' αρχίδια μας! :)
Δεν περίμενα από σένα Μπάρμπα τέτοιο μένος για τα σκυλάδικα και τα λαοφιλές άθλημα του ποδοσφαίρου που είναι το όπιο των αμνών φιλάθλων. Σε λίγο θα μας πεις πως είσαι αναρχοκομμουνιστής χεβυ-μεταλλάς, και ότι το σκάκι είναι η αγαπημένη σου ενασχόληση.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.210
Πόντοι
2.606
Εγω παλι μιλουσα με εναν ιδιοκτητη καφενειου σημερα και μου ειπε οτι ο κορωνοιος τον εσωσε, με τις επιδοτησεις και την κρατικη στηριξη καταφερε επιτελους να πληρωσει τα ενοικια που χρωστουσε στο μαγαζι επι χρονια. Παραλληλα εκανε ανακαινιση ,διπλασιασε την αιθουσα ,αγορασε παπι τζι ελ εξ στρογγυλοφαναρο,φυτεψε μαλλια ,εχασε 48 κιλα ,γραμμωσε τους κοιλιακους ,βρηκε γκομενα ,εκοψε τα νυχια των ποδιων του και εμεινε εγγυος η γατα του....Επιπλεον δεν καταλαβαινω γιατι τοση υστερια απο καποιους, ολες οι υποχρεωσεις εχουν παει παραπίσω, εχουν θεσπισθει τοσες ευκολίες και ρυθμισεις, οι εργαζομενοι των μαγαζιων ηταν σε αναστολη και πληρωθηκαν απο το κρατος και γλυτωσαν οι καταστηματαρχες τους μισθους, μας αρεσει μαλλον η γκρινια. Μου θυμιζει λιγο το 2009 ολη αυτη η κατασταση, που ολοι εβριζαν οτι υπαρχει φτωχεια, ανεργια και ακριβεια και πλεον η Ιστορια εχει καταγραψει οτι επροκειτο για την εποχη της ευμαρειας στην οποια θελουμε να επιστρεψουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
επικο ποστ!

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Παραλληλα εκανε ανακαινιση ,διπλασιασε την αιθουσα ,αγορασε παπι τζι ελ εξ στρογγυλοφαναρο,φυτεψε μαλλια ,εχασε 48 κιλα ,γραμμωσε τους κοιλιακους ,βρηκε γκομενα ,εκοψε τα νυχια των ποδιων του και εμεινε εγγυος η γατα του....
:hi: :2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256
Ο Kyriakos σας στοιχειώνει τη ψυχούλα γιατρουδάκια
4652308A-783D-4369-BDB7-AF6248FF2AF3.jpeg

*εσένα θα σε πρότεινα στον φίλο μου τον γιατρό στη Σουηδία να του κουβαλάς τσάντες αν και δεν θα σε έπαιρνε. Εσύ είσαι κομματόσκυλο και πας όπου φυσάει ο κομματικός άνεμος. Αν ήσουν αντιπολίτευση θα είχες μια ρητορική τύπου Πολάκη.
Ο άλλος όμως είναι μισάνθρωπος και κομπλεξικός με μοναδική ιδεολογία τη πάρτη του. Στιγνός εγκληματίας με λευκή ποδιά που αυτό δεν το προσάπτω σε εσένα :hi:
Και σενα θα σε προτεινα για πιθηκα σε ζωολογικο κηπο ή για πειραματοζωο σε εργαστηρια....

Υ.Γ
Ξεροεχυσα με το "στιγνος"....παιδικο σταθμο εχεις τελειωσει πιθηκα; :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Δεν περίμενα από σένα Μπάρμπα τέτοιο μένος για τα σκυλάδικα και τα λαοφιλές άθλημα του ποδοσφαίρου που είναι το όπιο των αμνών φιλάθλων.
Ναι, δεν θα πάθουν τίποτα για κάνα χρόνο να μην πάνε. Αλλά ούτε εγώ περίμενα τίποτα από σένα μιας και "ο ιός είναι μια γριπούλα" και "εφεύρεση για να μας κάνει χούντα ο Κούλης" και "μην εμβολιάζεστε, θα πεθάνετε, θα μας ελέγχει ο Bill Gates". Καταλαβαινόμαστε, ε? :wink:

Σε λίγο θα μας πεις πως είσαι αναρχοκομμουνιστής
Θα είχα αυτοκτονήσει. Σου συνιστώ το ίδιο :)

Από ροκάς μέχρι thrash :)

και ότι το σκάκι είναι η αγαπημένη σου ενασχόληση.
Όχι, προτιμώ το τάβλι! Να είδες, μου αρέσει κι εμένα ένα "λαϊκό" λαοφιλές παιχνίδι αλλά στ' αρχίδια μου αν μου έλεγαν "δεν θα παίζεις για κάνα χρόνο τάβλι". Θα έλεγα... "στ' αρχίδια μου!!!!".

Καταλαβαίνεις λοιπόν ποιες είναι οι διαφορές: Από κάτι σούργελα που η ζωή τους είναι η μπάλα και το μπουζούκι ΜΟΝΟ και κόπτονται αν τα χάσουν, εγώ έχω διάφορες άλλες ασχολίες + εργασία (που τα παραπάνω σούργελα δεν έχουν ή έχουν παππούδες-γιαγιάδες-γονείς) κι έτσι δεν θα με ένοιαζε. Όπως δεν με ένοιαξε που είχε απογορευτεί το μπάσκετ στην καραντίνα... ή που έχουν ακυρωθεί πολλές συναυλίες που πάω σχεδόν σε όλες... και πολλά άλλα!

Αυτά για να ξέρουμε το who is who κι ότι δεν είμαστε όλοι το ίδιο :)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.818
Πόντοι
6.256
Χαλαρωστε ρε.
Θα επιδοτηθει ο Μαρινάκης και η μαριανα λάτση.
Αφου εχουμε κρατος δικαίου ρε.
Χαλαρώστε
"Νέα μέτρα για ανατιμήσεις - Οι ανακοινώσεις του Κώστα Σκρέκα για νοικοκυριά και επιχειρήσεις | in.gr" Στα 42 ευρώ η επιδότηση για το ρεύμα και στα 20 ευρώ για το φυσικό αέριο - Όλα τα νέα μέτρα στήριξης | in.gr

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Και σενα θα σε προτεινα για πιθηκα σε ζωολογικο κηπο ή για πειραματοζωο σε εργαστηρια....

Υ.Γ
Ξεροεχυσα με το "στιγνος"....παιδικο σταθμο εχεις τελειωσει πιθηκα; :tooth:
Πάλι ορθογραφικό βρήκες κάθαρμα!
Ευτυχώς που σου τη χαλάει η φύση με τις ηπιότερες μεταλλάξεις την επικίνδυνη κορωνοκαυλα σου.
Δεν σας κάνει το χατήρι να συνεχιστεί η παράνοια όσο κι αν προσπαθείτε να την βιάσετε.
Τιμή και δόξα και στην Μποτσουάνα και τη Νότια Αφρική!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.145
Πόντοι
12.756
Χαλαρωστε ρε.
Θα επιδοτηθει ο Μαρινάκης και η μαριανα λάτση.
Αφου εχουμε κρατος δικαίου ρε.
Χαλαρώστε
"Νέα μέτρα για ανατιμήσεις - Οι ανακοινώσεις του Κώστα Σκρέκα για νοικοκυριά και επιχειρήσεις | in.gr" Στα 42 ευρώ η επιδότηση για το ρεύμα και στα 20 ευρώ για το φυσικό αέριο - Όλα τα νέα μέτρα στήριξης | in.gr
Συγκίνηση μεγάλη...400 ευρώ έναντι μειον επιδότηση... φέρε αρνάκι κυρ Στέφανε θα το κάψουμε απόψε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom