Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Είμαι πολύ σίγουρος ότι όποιος υποστηρίζει τα σημερινά άθλια κόμματα, τα οποία κυβέρνησαν από το 1974 και μετά, τα οποία είναι τα κατεξοχήν υπεύθυνα για την σημερινή άθλια κατάσταση της πατρίδας μας, η έχει προσωπικό όφελος, η είναι αλλοδαπός, η είναι ποιο ηλίθιος και από πίτουρο, οπότε δεν αξίζει να δίνω σημασία σε αυτές τις κατηγορίες ανθρωποειδών.

Θα γράφω αυτά που πρέπει να γράφω προς αφύπνιση των όσων γίνετε, ας είναι έστω και ένας, θα αφήνω αυτά τα σκουπίδια να εκφράζονται με τον "δημοκρατικότατο" λόγο τους, για να επιβεβαιώνω ότι έχω επιλέξει τον σωστό δρόμο.

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.095
Πόντοι
1.106
Kι απάνω που έκανε λαιβ ο ευαγγελατος με τους εμβολιασμενους πεταχτηκε ο κλασσικος "μητσοτακη γαμιεσαι" και τον χαλασε και καλα.
Αλλα τι να κανει ο μητσοπακης. Να τον βαλει φυλακη? Θα ξεσηκωθουν οι αριστεροί αγωνιστές και θα γινει χαμός. Θα το καταπιει κι αυτο.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρουμε πόσοι είναι με Δέλτα και πόσοι με Όμικρον , η ακόμα και αν υπάρχουν τύποι που περνάνε ακόμα και την Δέλτα ήπια λόγω εμβολιασμού η νόσησης η γιατί το ανοσοποιητικό τους είναι τούρμπάτο.

Αν ο μοναδικός τρόπος να καταλάβουμε πόσοι είναι με Δέλτα και πόσοι με Ομικρον είναι τα συμπτώματα , δύσκολα να ξέρουμε πόσοι είναι οι μεν και οι δεν.

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρουμε πόσοι είναι με Δέλτα και πόσοι με Όμικρον , η ακόμα και αν υπάρχουν τύποι που περνάνε ακόμα και την Δέλτα ήπια λόγω εμβολιασμού η νόσησης η γιατί το ανοσοποιητικό τους είναι τούρμπάτο.

Αν ο μοναδικός τρόπος να καταλάβουμε πόσοι είναι με Δέλτα και πόσοι με Ομικρον είναι τα συμπτώματα , δύσκολα να ξέρουμε πόσοι είναι οι μεν και οι δεν.
Ελα τωρα ρε...
θα μας πεις εσυ οτι δεν εχει εποπτεια η κυβερνηση μητσοτακη της πανδημιας σε συνεργασια με τον Μαγιορκινη;
Φυσικα και ξερουν και εχουν παρει τα σωστα μετρα ωστε να εχεις το δυνατον τις λιγοτερες απωλειες...
Ολα πανε συμφωνα με το πλανο

Μην ειστε μιζεροι μωρε...
Να ακουτε και τον Αδωνη φυσικα ετσι....μεγας φωστηρας και αυτος...μας εσωσε

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Που είναι ο Αθηναίος να μου δώσει αναφορά;

Πως πήγε εδώ με τα ψέκια την βδομάδα που έλειπα;

Έχουν πάρει θέση οι επιδημιολόγοι και λοιμωξιολόγοι του παρόντος thread για τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η Ο;

Καλώς ανοίγει τα σχολεία η χούντα Κούλη ή μετά το Πάσχα μια και καλή;

Έφυγαν για την Μελβούρνη mounoxalastis & theioulis να συμπαρασταθούν στον Νόλαν Τζόκοβιτς ή τον έχουν αφήσει μόνο του εκεί στο έλεος των χουντικών Αυστραλών; :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.179
Πόντοι
26.141
Που είναι ο Αθηναίος να μου δώσει αναφορά;

Πως πήγε εδώ με τα ψέκια την βδομάδα που έλειπα;

Έχουν πάρει θέση οι επιδημιολόγοι και λοιμωξιολόγοι του παρόντος thread για τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η Ο;

Καλώς ανοίγει τα σχολεία η χούντα Κούλη ή μετά το Πάσχα μια και καλή;

Έφυγαν για την Μελβούρνη mounoxalastis & theioulis να συμπαρασταθούν στον Νόλαν Τζόκοβιτς ή τον έχουν αφήσει μόνο του εκεί στο έλεος των χουντικών Αυστραλών; :confused:
Tυπε που σεριανιζες;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Δεν με αγγίζει το μέτρο…Ούτε με 1000 ή όσα θέλεις το μήνα.
Βρείτε κάτι άλλο να τον κάνετε υποχρεωτικό :birdman:
Εισαι απο αυτους που το παιζουν μαγκες, αλλά οταν κολλησουν και δεν μπορουν να παρουν ανάσα, λενε "γιατρε μου σωσε με και θα κανω εκατο εμβολια"? Καταλαβαμε.
Ενας ακομη λεβεντοκόπανος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Είμαι πολύ σίγουρος ότι όποιος υποστηρίζει τα σημερινά άθλια κόμματα, τα οποία κυβέρνησαν από το 1974 και μετά, τα οποία είναι τα κατεξοχήν υπεύθυνα για την σημερινή άθλια κατάσταση της πατρίδας μας, η έχει προσωπικό όφελος, η είναι αλλοδαπός, η είναι ποιο ηλίθιος και από πίτουρο, οπότε δεν αξίζει να δίνω σημασία σε αυτές τις κατηγορίες ανθρωποειδών.

Θα γράφω αυτά που πρέπει να γράφω προς αφύπνιση των όσων γίνετε, ας είναι έστω και ένας, θα αφήνω αυτά τα σκουπίδια να εκφράζονται με τον "δημοκρατικότατο" λόγο τους, για να επιβεβαιώνω ότι έχω επιλέξει τον σωστό δρόμο.
Ναι ρε φασίστα, εσυ εχεις διαλεξει τον σωστο δρομο, κι εμεις τον λαθος, αντε βαλε κανενα βιντεο του Χιτλερ να βαρεσεις μαλακία, ψυχασθενή

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.483
Πόντοι
27.261
Εισαι απο αυτους που το παιζουν μαγκες, αλλά οταν κολλησουν και δεν μπορουν να παρουν ανάσα, λενε "γιατρε μου σωσε με και θα κανω εκατο εμβολια"? Καταλαβαμε.
Ενας ακομη λεβεντοκόπανος
το εσβησες το ωραιο θρεντακι σου πιμποδικηγορε τελικα ? :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εισαι αναρχιδος πουστης το εχουμε καταλαβει παρασιτο...τον γαμια σου ρωτησες μουνοπανο γιατι κανενας πραγματικος γιατρος δεν θα ελεγε τετοιες πιπες.

Κλιμακωση εχουμε απο προχτες ηλιθιο ζωο....+40% οι νοσηλειες,η Ομικρον ηδη ειναι στο 90% των κρουσματων και στελνουν φυλλα πορειας σε ιδιωτες γιατρους.

Συνεχισε να κανεις τον αυτιστικο μαλακα ηλιθιε κλωνε...ασε που εγω ποτε δεν μιλησα για κλιμακωση αλλα οτι δεν θα εχουμε αποκλιμακωση γιατι με τοσα κρουσματα σε μια εβδομαδα θα αυξηθουν οι εισαγωγες στα νοσοκομεια οπως ακριβως εγινε.

Καταλαβες αναρχιδε πιθηκα;
Καποιοι σαν αυτον τον απιθανο που συνομιλεις, επρεπε να στερουνται του δικαιωματος ψηφου. Μιλαμε για αυθεντικη περιπτωση ανθρωπου που αποτελει βαρίδι στην κοινωνια.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256
Καποιοι σαν αυτον τον απιθανο που συνομιλεις, επρεπε να στερουνται του δικαιωματος ψηφου. Μιλαμε για αυθεντικη περιπτωση ανθρωπου που αποτελει βαρίδι στην κοινωνια.
Ενας αμορφωτγος καραγκιοζακος ειναι που πουλαει τρελιτσα....παμε παρακατω! :tooth:

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Επέστρεψα από διακοπές με Covid-19, μάλλον την μετάλλαξη Ο, αν και είμαι πολύ προσεκτικός. Ευτυχώς είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Έχω πολύ ήπια συμπτώματα. Μόνο μου πρόβλημα η αδυναμία σεξουαλικής επαφής... Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και να περάσει επιτέλους αυτή η πανδημία ώστε να συνεχίσουμε τη ζωή μας. Το πολύ παρήγορο σε όλη αυτή την κατάσταση, όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους είχα επαφές αυτές τις ημέρες, συγγενείς, φίλοι, συμβία, δεν κόλλησαν την ασθένεια. Βέβαια όλοι εμβολιασμένοι όπως κι εγώ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Επέστρεψα από διακοπές με Covid-19, μάλλον την μετάλλαξη Ο, αν και είμαι πολύ προσεκτικός. Ευτυχώς είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Έχω πολύ ήπια συμπτώματα. Μόνο μου πρόβλημα η αδυναμία σεξουαλικής επαφής... Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και να περάσει επιτέλους αυτή η πανδημία ώστε να συνεχίσουμε τη ζωή μας. Το πολύ παρήγορο σε όλη αυτή την κατάσταση, όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους είχα επαφές αυτές τις ημέρες, συγγενείς, φίλοι, συμβία, δεν κόλλησαν την ασθένεια. Βέβαια όλοι εμβολιασμένοι όπως κι εγώ.
Περαστικά φίλε. Με την σωστη σου ενεργεια να εμβολιασθεις, προστατευσες και τον εαυτο σου και τους γυρω σου. Αξιεπαινος.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256
Περαστικα τυπε...λογικα σε 5 μερουλες θα εισαι τζετ.

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Περαστικα τυπε...λογικα σε 5 μερουλες θα εισαι τζετ.
Ευχαριστώ θερμά, αμφότερους. Ήδη έχουν περάσει οι 5 μέρες και η συμπτωματολογία έχει σχεδόν εξαληφθεί. Περιμένω το αρνητικό τέστ για να αρχίσω "εξορμήσεις"...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.632
Πόντοι
6.056
Περαστικά φίλε. Με την σωστη σου ενεργεια να εμβολιασθεις, προστατευσες και τον εαυτο σου και τους γυρω σου. Αξιεπαινος.
αξιεπαινος μωρε και εσυ που εκανε το αυτονοητο?

σιγα σιγα θα θελουμε επαινους και που μασαμε τα μακαρονια πριν τα καταπιουμε :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
αξιεπαινος μωρε και εσυ που εκανε το αυτονοητο?

σιγα σιγα θα θελουμε επαινους και που μασαμε τα μακαρονια πριν τα καταπιουμε :2funny:
Ναι φιλε, πρεπει να τα λεμε αυτα.
Ναι, πρεπει να επαινουμε και να ωθουμε και για το αυτονοητο.
Γιατι αλλιως καποιοι το αμφισβητουν.

Εσυ τωρα γιατι χαλαστηκες ακριβως?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom