Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Είναι και που η πανδημία βρίσκεται σε ύφεση...το νημα φθινει,θα επρεπε απο χθες να εχει τουλαχιστον 100 σελιδες.
Είναι και που η πανδημία βρίσκεται σε ύφεση...το νημα φθινει,θα επρεπε απο χθες να εχει τουλαχιστον 100 σελιδες.
Εισαι αναρχιδος πουστης το εχουμε καταλαβει παρασιτο...τον γαμια σου ρωτησες μουνοπανο γιατι κανενας πραγματικος γιατρος δεν θα ελεγε τετοιες πιπες.Μαλάκα ζώο πας πιο πίσω για να σωθείς. Για την έγγυο ρώτησα πραγματικό γιατρό και μου είπε τι συμβαίνει.
Θα μου πεις τώρα τι σημαίνει «δεν βλέπουμε κάτι τραγικό σε νοσηλείεσ» σε σχέση με τη κλιμάκωση που περίμενες 7 μέρες πριν;;;;
ειναι που δεν μπαινει ο αλεξ,τοτε ΜΟΝΟ εκτινασεται το νημα.Είναι και που η πανδημία βρίσκεται σε ύφεση...
Κυριάκο ταξιτζής είσαι;
Μη βρίσεις , λόγω του άβαταρ ρωτάω...
Ωραιος τυπε μου θυμισες και το αλλο που λεει Δυοοοοοο λεπτα περιπτερα γαμαει ο Μπαρμπαπηδουλας να τελειωσειιιιιιιιι.....
Παπατζηλίκια και δικονομικά επιχειρήματα στην ιατρικήΕισαι αναρχιδος πουστης το εχουμε καταλαβει παρασιτο...τον γαμια σου ρωτησες μουνοπανο γιατι κανενας πραγματικος γιατρος δεν θα ελεγε τετοιες πιπες.
Κλιμακωση εχουμε απο προχτες ηλιθιο ζωο....+40% οι νοσηλειες,η Ομικρον ηδη ειναι στο 90% των κρουσματων και στελνουν φυλλα πορειας σε ιδιωτες γιατρους.
Συνεχισε να κανεις τον αυτιστικο μαλακα ηλιθιε κλωνε...ασε που εγω ποτε δεν μιλησα για κλιμακωση αλλα οτι δεν θα εχουμε αποκλιμακωση γιατι με τοσα κρουσματα σε μια εβδομαδα θα αυξηθουν οι εισαγωγες στα νοσοκομεια οπως ακριβως εγινε.
Καταλαβες αναρχιδε πιθηκα;
Λίγα με το Seat Leon μουΚυριάκο ταξιτζής είσαι;
Μη βρίσεις , λόγω του άβαταρ ρωτάω...
Ειπαμε εισαι αναρχιδος αυτιστικος αυστραλοπιθηκος....ακριβως οτι κανει και το αλλο το ναυαγιο πετας μια εικονιτσα και πουλας τρελα οτι δεν καταλαβαινεις.Παπατζηλίκια και δικονομικά επιχειρήματα στην ιατρική
Ρε μαλάκα λες αυτό
και μετά πως δεν βλέπεις κάτι τραγικό και τώρα μας λες +40% αύξηση νοσηλειών.
Ότι σε βολεύει κάθε φορά.
Γίνε δικηγόρος καλύτερα
Δεν μπορείς να διαχειριστείς τις ανισορροπίες σου και είναι εμφανές.Ειπαμε εισαι αναρχιδος αυτιστικος αυστραλοπιθηκος....ακριβως οτι κανει και το αλλο το ναυαγιο πετας μια εικονιτσα και πουλας τρελα οτι δεν καταλαβαινεις.
Τραβα τωρα να σε γαμησει κανενας Πακιστανος να ενισχυσεις το ανοσοποιητικο σου μαλακα!!!
Μου κλασε τον πουτσο οπως και εσυ αναρχιδο πουστρακι...τραβα να πιπωσεις τον "γιατρο" σου να παρεις την αγωγη σου νουμερο!Δεν μπορείς να διαχειριστείς τις ανισορροπίες σου και είναι εμφανές.
Και ο άλλος σε ξέσκισε γιατί είσαι εύκολος μαλάκας για αυτούς που σε έχουν καταλάβει και δεν τρώνε τη παπάτζα σου.
Σάλτα και γαμήσου τώρα και κρύψου κάτω από τη γη ξεφτίλα.
Απο ρεκτιφιε φιλε ?Λίγα με το Seat Leon μου
Ο γιατρός μου είναι πραγματικός γιατρός και έχει σπουδάσει Σουηδία με μόνιμη θέση γιατρού.Εσένα ούτε για να του κουβαλάς τις τσάντες δεν σε θέλει.Μου κλασε τον πουτσο οπως και εσυ αναρχιδο πουστρακι...τραβα να πιπωσεις τον "γιατρο" σου να παρεις την αγωγη σου νουμερο!
Ο γιατρος σου ειναι ενας Πακιστανος που τσιμπουκωνεις καθημερινα....Ο γιατρός μου είναι πραγματικός γιατρός και έχει σπουδάσει Σουηδία με μόνιμη θέση γιατρού.Εσένα ούτε για να του κουβαλάς τις τσάντες δεν σε θέλει.
Άστα φίλε …γουρούνι στο σακί το πήρα από έναν οδοντίατρο. Λέω για να το έχει τέτοιος επιστήμων καλό θα είναι…Απο ρεκτιφιε φιλε ?
Παντως φτιαγμενο φαινεται , αναβαθμισεις κ χιλια δυο εχεις κανει στανταρ ετσι ?Άστα φίλε …γουρούνι στο σακί το πήρα από έναν οδοντίατρο. Λέω για να το έχει τέτοιος επιστήμων καλό θα είναι…