Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.928
Πόντοι
6.256
Η αλήθεια είναι οτι το 50ρικο εμείς οι μπουρδελιάρηδες θα προτιμούσαμε να το δώσουμε σε κανένα στούντιο :) Η Ευρωπαική Ένωση δεν προέβλεψε κανένα κονδύλιον για δωρεάν ράπιντ και πι σι άρ ; :P
Η εε εχει κονδύλια για τις λάθρες γκαστρωμενες,

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.159
Πόντοι
12.756
Καποιες προσωπικες παρατηρησεις:

Υποχρεωτικο εμβολιασμο δεν προχωραει η Κυβερνηση .
Απο την αλλη σχολεια ανοιχτα σου λεει 10 του μηνος , πουτσα μας , 50+1 για να κλεισει το τμημα ( μπουρδελο εντελως, το λενε και αλγοριθμο στα καναλια ενω ειναι καφετζιδικη μαντεψια)
Αν μαζευτουμε εμεις 25 ατομα σε ενα χωρο θα φαμε προστιμο κτλ στην ταξη στ αρχιδια μας δεν παθαινουν τιποτα, σιγουρα τα παιδια οχι , αλλα η διασπορα ????
Χειρισμοι κυβερνησης για το πουτσο εντελως , οτι να ναι κανει. Οσο καλα ξεκινησε στην αρχη τοσο για το πουτσο οσο περναει ο καιρος
Ενημερωση-κανάλια: Δεν εχω ξαναδει πιο φιλοκυβερνητικο κήρυγμα απο καθε πλευρα.. Στην Βορεια Κορέα παιζει να ειναι πιο δημοκρατικα ελευθερη η μεταδοση των ειδήσεων σε σχεση με εμας τωρα.

Υποψιες : Κάτι μου λεει οτι ολη αυτη η πιεση στο ΕΣΥ γινεται ψιλοεπιτηδες για να βγει αναποτελεσματικο και να αρχισουν οι ιδιωτικοποιησεις με την ευλογια του κοσμου, αφου θα του εχουν κανει πλυση εγκεφάλου οσο δεν παει. Με ραπιντ πας στα περισσοτερα σημεια αλλα οι 6.5Κ που βγηκαν εκτος ΕΣΥ με ραπιντ δεν μπορουν να πανε να δουλεψουν , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ που τους χρειαζομαστε , αλλα ισως χρειαζομαστε περισσοτερο τον barista που θα μας φτιαξει καπουτσινο το πρωι για την δουλεια.

Ενα απέραντο μπουρδελο

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Απο την αλλη σχολεια ανοιχτα σου λεει 10 του μηνος , πουτσα μας , 50+1 για να κλεισει το τμημα ( μπουρδελο εντελως, το λενε και αλγοριθμο στα καναλια ενω ειναι καφετζιδικη μαντεψια)
Αν μαζευτουμε εμεις 25 ατομα σε ενα χωρο θα φαμε προστιμο κτλ στην ταξη στ αρχιδια μας δεν παθαινουν τιποτα, σιγουρα τα παιδια οχι , αλλα η διασπορα ????
Χειρισμοι κυβερνησης για το πουτσο εντελως , οτι να ναι κανει. Οσο καλα ξεκινησε στην αρχη τοσο για το πουτσο οσο περναει ο καιρος
Ενημερωση-κανάλια: Δεν εχω ξαναδει πιο φιλοκυβερνητικο κήρυγμα απο καθε πλευρα.. Στην Βορεια Κορέα παιζει να ειναι πιο δημοκρατικα ελευθερη η μεταδοση των ειδήσεων σε σχεση με εμας τωρα.

Υποψιες : Κάτι μου λεει οτι ολη αυτη η πιεση στο ΕΣΥ γινεται ψιλοεπιτηδες για να βγει αναποτελεσματικο και να αρχισουν οι ιδιωτικοποιησεις με την ευλογια του κοσμου, αφου θα του εχουν κανει πλυση εγκεφάλου οσο δεν παει. Με ραπιντ πας στα περισσοτερα σημεια αλλα οι 6.5Κ που βγηκαν εκτος ΕΣΥ με ραπιντ δεν μπορουν να πανε να δουλεψουν , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ που τους χρειαζομαστε , αλλα ισως χρειαζομαστε περισσοτερο τον barista που θα μας φτιαξει καπουτσινο το πρωι για την δουλεια.

Ενα απέραντο μπουρδελο
Κομμουνιστή... :confused: :confused: :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.216
Πόντοι
12.756

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.159
Πόντοι
12.756
εμενα πουτσα μου τυπε , και για ασπιρινη μπορω να παω στην Αμερικη σε ιδιωτικο νοσοκομείο για να την παρω , αλλα αμα γαμηθει το ΕΣΥ τελειωσε ο κοσμακης , δεν θα μεινει κανεις

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.159
Πόντοι
12.756
Γράφω σύνθημα που μας ενώνει,μας δονεί και μας καυλώνει διαχρονικά... ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ ΚΑΙ ΔΑΠ ΝΔΦΚ :wanker: :wanker: :wanker:
εισαι ο πρωτος που θα ψοφησει εξω απο ιδιωτικο νοσοκομειο παρακαλωντας να τον βαλουν μεσα, Κανονισε και τοτε να λες τα συνθηματα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
εμενα πουτσα μου τυπε , και για ασπιρινη μπορω να παω στην Αμερικη σε ιδιωτικο νοσοκομείο για να την παρω , αλλα αμα γαμηθει το ΕΣΥ τελειωσε ο κοσμακης , δεν θα μεινει κανεις
Αυτό που έγραψες με το ΕΣΥ συμβαίνει χρόνια τώρα, σπρώχνουν τον κόσμο στην ιδιωτική ασφάλιση με αποτέλεσμα και εκεί λόγω φόρτου οι υπηρεσίες να είναι όλο και χειρότερες.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.308
Πόντοι
6.256

Ενα απέραντο μπουρδελο
Εδω μεχρι προτινος υπηρχε οδηγια αμα εβγαινε θετικο ενα παιδακι σε μια ταξη να κανουν τεστ ΜΟΝΟ τα παιδακια που καθονταν μπροστα και πισω απο το παιδακι....ο αλλος ο καρπαζοεισπρακτορας βγηκε και ειπε οτι οσο πια βαθεια βαλεις στο ρουθουνι τη μπατονετα τοσο πιο ραπιντ γινεται το σελφ τεστ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.159
Πόντοι
12.756
Αυτό που έγραψες με το ΕΣΥ συμβαίνει χρόνια τώρα, σπρώχνουν τον κόσμο στην ιδιωτική ασφάλιση με αποτέλεσμα και εκεί λόγω φόρτου οι υπηρεσίες να είναι όλο και χειρότερες.
ξερουμε καλα και οι 2 , νομιζω εχεις ιδιωτικη οπως και εγω , το μονο που σου προσφερει ειναι ξενοδοχειακη διαμονη και γρηγορες εξετασεις , τιποτα α΄λλο
αν εχεις κατι σοβαρο μονοι τους σου λενε τραβα στο ΕΣΥ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.308
Πόντοι
6.256
ξερουμε καλα και οι 2 , νομιζω εχεις ιδιωτικη οπως και εγω , το μονο που σου προσφερει ειναι ξενοδοχειακη διαμονη και γρηγορες εξετασεις , τιποτα α΄λλο
Εξαρταται απο το τι ασφαλιση εχεις και σε ποιο ιδιωτικο θα πας....το 90% των ιδιωτικων βεβαια ασφαλισεων ειναι του πουτσου τυπου απλα να κανεις ενα τσεκ απ της κακιας ωρας.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.159
Πόντοι
12.756
Αν στηρίξουμε όλοι μαζί τον Μητσοτάκη ίσως τα πράγματα καλυτερεύσουν... :confused: :confused: :confused:
δεν ειναι θεμα στηριξης , ειναι θεμα ανικανότητας.
δεν ειναι οτι ξερει και μπορει αλλα δεν εχει στηριξη
ειναι οτι κανεις τους δεν εχει ιδεα και δεν φτανει μονο αυτο , προσπαθουν μεσω της Πανδημιας να κανουν πολιτικό παιχνιδι

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Για την ώρα και στην ηλικία που είμαστε μας καλύπτουν, μετά στα δύσκολα βλέπουμε...:priest::priest::priest:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.159
Πόντοι
12.756
Εξαρταται απο το τι ασφαλιση εχεις και σε ποιο ιδιωτικο θα πας....το 90% των ιδιωτικων βεβαια ασφαλισεων ειναι του πουτσου τυπου απλα να κανεις ενα τσεκ απ της κακιας ωρας.
φουλ ασφαλιση πρωτη θεση , σε ΥΓΕΙΑ κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom