kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.928
- Πόντοι
- 6.256
Το πασοκ εχει για όλουςΔεν ντρεπονται λιγο απ' το πασοκ στη νδ.. Και αλλοι σαν τον px εξαπλωνεται η ασθενεια
Το πασοκ εχει για όλουςΔεν ντρεπονται λιγο απ' το πασοκ στη νδ.. Και αλλοι σαν τον px εξαπλωνεται η ασθενεια
Η εε εχει κονδύλια για τις λάθρες γκαστρωμενες,Η αλήθεια είναι οτι το 50ρικο εμείς οι μπουρδελιάρηδες θα προτιμούσαμε να το δώσουμε σε κανένα στούντιο Η Ευρωπαική Ένωση δεν προέβλεψε κανένα κονδύλιον για δωρεάν ράπιντ και πι σι άρ ;
Νομίζω σε κανέναν από μας δε θα λείψουν 100-150 ευρώ για pcr...Η εε εχει κονδύλια για τις λάθρες γκαστρωμενες,
Κομμουνιστή...Καποιες προσωπικες παρατηρησεις:
Υποχρεωτικο εμβολιασμο δεν προχωραει η Κυβερνηση .
Απο την αλλη σχολεια ανοιχτα σου λεει 10 του μηνος , πουτσα μας , 50+1 για να κλεισει το τμημα ( μπουρδελο εντελως, το λενε και αλγοριθμο στα καναλια ενω ειναι καφετζιδικη μαντεψια)
Αν μαζευτουμε εμεις 25 ατομα σε ενα χωρο θα φαμε προστιμο κτλ στην ταξη στ αρχιδια μας δεν παθαινουν τιποτα, σιγουρα τα παιδια οχι , αλλα η διασπορα ????
Χειρισμοι κυβερνησης για το πουτσο εντελως , οτι να ναι κανει. Οσο καλα ξεκινησε στην αρχη τοσο για το πουτσο οσο περναει ο καιρος
Ενημερωση-κανάλια: Δεν εχω ξαναδει πιο φιλοκυβερνητικο κήρυγμα απο καθε πλευρα.. Στην Βορεια Κορέα παιζει να ειναι πιο δημοκρατικα ελευθερη η μεταδοση των ειδήσεων σε σχεση με εμας τωρα.
Υποψιες : Κάτι μου λεει οτι ολη αυτη η πιεση στο ΕΣΥ γινεται ψιλοεπιτηδες για να βγει αναποτελεσματικο και να αρχισουν οι ιδιωτικοποιησεις με την ευλογια του κοσμου, αφου θα του εχουν κανει πλυση εγκεφάλου οσο δεν παει. Με ραπιντ πας στα περισσοτερα σημεια αλλα οι 6.5Κ που βγηκαν εκτος ΕΣΥ με ραπιντ δεν μπορουν να πανε να δουλεψουν , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ που τους χρειαζομαστε , αλλα ισως χρειαζομαστε περισσοτερο τον barista που θα μας φτιαξει καπουτσινο το πρωι για την δουλεια.
Ενα απέραντο μπουρδελο
μην κοιτας εμενα και εσενα, υπαρχει κοσμος που θα του λειψουνΝομίζω σε κανέναν από μας δε θα λείψουν 100-150 ευρώ για pcr...
Ας παει να εμβολιαστεί. Τζάμπα ειναι!μην κοιτας εμενα και εσενα, υπαρχει κοσμος που θα του λειψουν
Γράφω σύνθημα που μας ενώνει,μας δονεί και μας καυλώνει διαχρονικά... ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ ΚΑΙ ΔΑΠ ΝΔΦΚΝομίζω σε κανέναν από μας δε θα λείψουν 100-150 ευρώ για pcr...
εμενα πουτσα μου τυπε , και για ασπιρινη μπορω να παω στην Αμερικη σε ιδιωτικο νοσοκομείο για να την παρω , αλλα αμα γαμηθει το ΕΣΥ τελειωσε ο κοσμακης , δεν θα μεινει κανειςΚομμουνιστή...
Δίκιο έχεις, απλά προσπαθώ να ελαφρυνω την κατάσταση...μην κοιτας εμενα και εσενα, υπαρχει κοσμος που θα του λειψουν
εισαι ο πρωτος που θα ψοφησει εξω απο ιδιωτικο νοσοκομειο παρακαλωντας να τον βαλουν μεσα, Κανονισε και τοτε να λες τα συνθηματαΓράφω σύνθημα που μας ενώνει,μας δονεί και μας καυλώνει διαχρονικά... ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ ΚΑΙ ΔΑΠ ΝΔΦΚ
Αυτό που έγραψες με το ΕΣΥ συμβαίνει χρόνια τώρα, σπρώχνουν τον κόσμο στην ιδιωτική ασφάλιση με αποτέλεσμα και εκεί λόγω φόρτου οι υπηρεσίες να είναι όλο και χειρότερες.εμενα πουτσα μου τυπε , και για ασπιρινη μπορω να παω στην Αμερικη σε ιδιωτικο νοσοκομείο για να την παρω , αλλα αμα γαμηθει το ΕΣΥ τελειωσε ο κοσμακης , δεν θα μεινει κανεις
Εδω μεχρι προτινος υπηρχε οδηγια αμα εβγαινε θετικο ενα παιδακι σε μια ταξη να κανουν τεστ ΜΟΝΟ τα παιδακια που καθονταν μπροστα και πισω απο το παιδακι....ο αλλος ο καρπαζοεισπρακτορας βγηκε και ειπε οτι οσο πια βαθεια βαλεις στο ρουθουνι τη μπατονετα τοσο πιο ραπιντ γινεται το σελφ τεστ.Καποιες προσωπικες παρατηρησεις:
Υποχρεωτικο εμβολιασμο δεν προχωραει η Κυβερνηση .
Απο την αλλη σχολεια ανοιχτα σου λεει 10 του μηνος , πουτσα μας , 50+1 για να κλεισει το τμημα ( μπουρδελο εντελως, το λενε και αλγοριθμο στα καναλια ενω ειναι καφετζιδικη μαντεψια)
Αν μαζευτουμε εμεις 25 ατομα σε ενα χωρο θα φαμε προστιμο κτλ στην ταξη στ αρχιδια μας δεν παθαινουν τιποτα, σιγουρα τα παιδια οχι , αλλα η διασπορα ????
Χειρισμοι κυβερνησης για το πουτσο εντελως , οτι να ναι κανει. Οσο καλα ξεκινησε στην αρχη τοσο για το πουτσο οσο περναει ο καιρος
Ενημερωση-κανάλια: Δεν εχω ξαναδει πιο φιλοκυβερνητικο κήρυγμα απο καθε πλευρα.. Στην Βορεια Κορέα παιζει να ειναι πιο δημοκρατικα ελευθερη η μεταδοση των ειδήσεων σε σχεση με εμας τωρα.
Υποψιες : Κάτι μου λεει οτι ολη αυτη η πιεση στο ΕΣΥ γινεται ψιλοεπιτηδες για να βγει αναποτελεσματικο και να αρχισουν οι ιδιωτικοποιησεις με την ευλογια του κοσμου, αφου θα του εχουν κανει πλυση εγκεφάλου οσο δεν παει. Με ραπιντ πας στα περισσοτερα σημεια αλλα οι 6.5Κ που βγηκαν εκτος ΕΣΥ με ραπιντ δεν μπορουν να πανε να δουλεψουν , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ που τους χρειαζομαστε , αλλα ισως χρειαζομαστε περισσοτερο τον barista που θα μας φτιαξει καπουτσινο το πρωι για την δουλεια.
Ενα απέραντο μπουρδελο
ξερουμε καλα και οι 2 , νομιζω εχεις ιδιωτικη οπως και εγω , το μονο που σου προσφερει ειναι ξενοδοχειακη διαμονη και γρηγορες εξετασεις , τιποτα α΄λλοΑυτό που έγραψες με το ΕΣΥ συμβαίνει χρόνια τώρα, σπρώχνουν τον κόσμο στην ιδιωτική ασφάλιση με αποτέλεσμα και εκεί λόγω φόρτου οι υπηρεσίες να είναι όλο και χειρότερες.
Εξαρταται απο το τι ασφαλιση εχεις και σε ποιο ιδιωτικο θα πας....το 90% των ιδιωτικων βεβαια ασφαλισεων ειναι του πουτσου τυπου απλα να κανεις ενα τσεκ απ της κακιας ωρας.ξερουμε καλα και οι 2 , νομιζω εχεις ιδιωτικη οπως και εγω , το μονο που σου προσφερει ειναι ξενοδοχειακη διαμονη και γρηγορες εξετασεις , τιποτα α΄λλο
αν εχεις κατι σοβαρο μονοι τους σου λενε τραβα στο ΕΣΥ
δεν ειναι θεμα στηριξης , ειναι θεμα ανικανότητας.Αν στηρίξουμε όλοι μαζί τον Μητσοτάκη ίσως τα πράγματα καλυτερεύσουν...
Για την ώρα και στην ηλικία που είμαστε μας καλύπτουν, μετά στα δύσκολα βλέπουμε...ξερουμε καλα και οι 2 , νομιζω εχεις ιδιωτικη οπως και εγω , το μονο που σου προσφερει ειναι ξενοδοχειακη διαμονη και γρηγορες εξετασεις , τιποτα α΄λλο
αν εχεις κατι σοβαρο μονοι τους σου λενε τραβα στο ΕΣΥ
φουλ ασφαλιση πρωτη θεση , σε ΥΓΕΙΑ κτλΕξαρταται απο το τι ασφαλιση εχεις και σε ποιο ιδιωτικο θα πας....το 90% των ιδιωτικων βεβαια ασφαλισεων ειναι του πουτσου τυπου απλα να κανεις ενα τσεκ απ της κακιας ωρας.
Δεν λεω για σενα ρε...γενικα μιλαω.Αλλα με τετοια ασφαλιση μια χαρα αντιμετωπιζεις το οτιδηποτε στο ΥΓΕΙΑ.φουλ ασφαλιση πρωτη θεση , σε ΥΓΕΙΑ κτλ