Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Μια ζωή θυμάμαι πριν το 2020 τέτοιες μέρες δουλεύαμε στις επιχειρήσεις με συνάχι , βήχα , πυρετό. Αλλά όλοι σφίγγαμε δόντια και δουλεύαμε άρρωστοι αφού η δουλειά έπρεπε να βγεί γιατί ο περισσότερος τζίρος αυτές τις μέρες γινόταν.
Και πέστε από τα σύννεφα.. και τότε υπήρχε φουλ πίεση στα νοσοκομεία, ράτζα στους διαδρόμους, διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ και όλα τα συναφή.
Τώρα όμως δώσε Λοκντάουν όλη τη χρονιά πέρσι και φέτος με ένα ελαφρό συνάχι κλείσιμο της επιχείρησης .
Καλά σας λένε πρόβατα στη Σουηδία :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
αναλογως
τα περισσοτερα τα κανω σπιτι , φερνω γιατρο δικο μου
χοντρες εξετασεις ΥΓΕΙΑ
Αυτό με χαλάει, η απόσταση.
Έχω ιντεραμερικαν και με βολεύει το πολυιατρειο στην Αργυρούπολη.
Αλλά για πιο σοβαρά δεν ξέρω...

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Ιατρικό δεν μπορείς να πας ?
Γενικά μπορώ να πάω παντού απλά δεν ξέρω στην πράξη πόσο απλό είναι να αποδείξεις πως δεν μπορείς να εξυπηρετηθείς από το δικό τους δίκτυο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.159
Πόντοι
12.756
Ιατρικο οτι χειροτερο να ξερεις....

ναι μου το εχουν πει και αλλοι ,για τα τυπικα μπορει να περάσω , απλα εχω πολυ καλο δοντι εκει μεσα και με προσεχουν πολυ παραπανω απο το κανονικο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.159
Πόντοι
12.756
Τα παιδια αυτης της γενιάς κατα γενική ομολογία ειναι εντελως βλαμμενα με ps5 xbox κινητα youtube , ειναι σαν να βλεπεις πρεζακια σε νταγκλα.
Αλλα η Καραμεως λεει ανοιχτα τα σχολια , κανει καλο στα παιδια , δηλαδη αν μενανε αλλη μια εβδομαδα σπιτι αντι για Αινσταιν θα γινουν Μπιλ Γκειτς ..

Τι ακουμε ρε μαλάκα!!!!
Συμφωνω οτι αμα ειναι σπιτι τι στο πουτσο θα κανουν οι γονεις που θα πρεπει να πανε για δουλεια , αλλα πες τουλαχιστον σαν κρατος οτι το κανεις γι αυτο και οχι οτι τα παιδια θα γινουν καλυτερα ..

Επιμενω καποιος να μας στειλει η να μας πει που ειναι η επιστημονικη ερευνα για την μεθοδο του σταυρού :2funny: αν κολλησει καποιο παιδί και επισης για 50+1 , τον ΑΛΓΟΡΙΘΜΟ .. αν εχεις τον θεο σου !!
Νομιζω οτι ευτυχως την μεθοδο του σταυρού την αφησαν .. γιατι άραγε ???

Τους δασκαλους που δεν εχουν κανει εμβολιο γιατι δεν τους βγαζει και αυτους σε αναστολη ?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.497
Πόντοι
3.656
Kαλά φτωχομπινε, ότι πεις :)
Καλά ρε τύπε...σοβαρά θα αφήσεις κάποιον που προσπάθησε να εκθέσει την δημόσια εικόνα της νδ....και που ισχυρίζεται ότι ζεις γλύφοντας τον Άδωνη ενώ αυτός αγνοεί την ύπαρξη σου.....

με ένα απλό ''καλά φτωχομπινέ''?????? :confused: :confused: :confused:

Ούτε ένα printscreen από το ΔΧ των 5Κ δε θα βάλεις? Εκεί στο κόμμα δεν σας έχουν στείλει υλικο να ποστάρετε για το 2022? Πως περιμένουν να κάνετε τη δουλεια σας ρε? Κωλόγυφτοι και σε αυτό???

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
ναι μου το εχουν πει και αλλοι ,για τα τυπικα μπορει να περάσω , απλα εχω πολυ καλο δοντι εκει μεσα και με προσεχουν πολυ παραπανω απο το κανονικο
το παν στην υγεία όταν χρειαστείς κάτι, είναι να αποφύγεις άσχετα γιατρουδάκια σαν αυτά που έχουμε εδώ πέρα :confused: δυνατό δόντι θα πει, να ξέρει τι καπνό φουμάρει και που σπούδασε ο κάθε γιατρός:wink:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.308
Πόντοι
6.256
50 χιλιαρικα σημερα....σημερα συμπληρωσαμε και 7 μερες απο την αυξηση των κρουσματων.Μεχρι τωρα δεν βλεπουμε κατι τραγικο σε νοσηλειες και διασωληνωσεις αλλα θα χρειαστουν αλλες 3-4 μερες για να ειμαστε σιγουροι.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.159
Πόντοι
12.756
50 χιλιαρικα σημερα....σημερα συμπληρωσαμε και 7 μερες απο την αυξηση των κρουσματων.Μεχρι τωρα δεν βλεπουμε κατι τραγικο σε νοσηλειες και διασωληνωσεις αλλα θα χρειαστουν αλλες 3-4 μερες για να ειμαστε σιγουροι.
aυτο παλι πολυ περίεργο , εκτος και αν την περνανε οντως τοσο ηπια

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.563
Πόντοι
456
Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
1641314006786.png

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.308
Πόντοι
6.256
aυτο παλι πολυ περίεργο , εκτος και αν την περνανε οντως τοσο ηπια
Ετσι λενε ολες οι μελετες...μην ξεχνας οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των κρουσματων ειναι σε μικρες ηλικιες και οτι οι περισσοτεροι ηλικιωμενοι ειναι εμβολιασμενοι και με 3 δοσεις μαλιστα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.494
Πόντοι
5.506
Ηλ. Μόσιαλος: Τι ξέρουμε για τη νέα παραλλαγή από το Καμερούν

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.725
Πόντοι
736
Κοροναϊός – Σε καραντίνα 1,2 εκατ. Κινέζοι μετά τον εντοπισμό… τριών κρουσμάτων

Πιστοποιητικά και πράσινα άλογα. Βέβαια αν η χώρα σου είναι παραγωγός και εξαγωγέας σκασίλα σου για τουρίστες κτλ
Είναι εντυπωσιακά πάντως τα μέτρα που παίρνουν με τόσο λίγα κρούσματα
Αυτοί απο οτι είχα δεί σε άλλο σάιτ τα κρούσματα λέει τα μετράνε μόνο αν έχει συμπτώματα ο άλλος , όπως θα έπρεπε να είναι και παγκόσμια δηλαδή , αλλά πλέον έχουν περάσει το ανάποδο σαν κανονικότητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom