Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Για εξωτερικά ιατρεία και επίσκεψη σε γιατρό τρέχεις εκεί;φουλ ασφαλιση πρωτη θεση , σε ΥΓΕΙΑ κτλ
Για εξωτερικά ιατρεία και επίσκεψη σε γιατρό τρέχεις εκεί;φουλ ασφαλιση πρωτη θεση , σε ΥΓΕΙΑ κτλ
αναλογωςΓια εξωτερικά ιατρεία και επίσκεψη σε γιατρό τρέχεις εκεί;
Αυτό με χαλάει, η απόσταση.αναλογως
τα περισσοτερα τα κανω σπιτι , φερνω γιατρο δικο μου
χοντρες εξετασεις ΥΓΕΙΑ
Ιατρικό δεν μπορείς να πας ?Αυτό με χαλάει, η απόσταση.
Έχω ιντεραμερικαν και με βολεύει το πολυιατρειο στην Αργυρούπολη.
Αλλά για πιο σοβαρά δεν ξέρω...
Γενικά μπορώ να πάω παντού απλά δεν ξέρω στην πράξη πόσο απλό είναι να αποδείξεις πως δεν μπορείς να εξυπηρετηθείς από το δικό τους δίκτυο.Ιατρικό δεν μπορείς να πας ?
Ιατρικο οτι χειροτερο να ξερεις....Ιατρικό δεν μπορείς να πας ?
Ιατρικο οτι χειροτερο να ξερεις....
Καλά ρε τύπε...σοβαρά θα αφήσεις κάποιον που προσπάθησε να εκθέσει την δημόσια εικόνα της νδ....και που ισχυρίζεται ότι ζεις γλύφοντας τον Άδωνη ενώ αυτός αγνοεί την ύπαρξη σου.....Kαλά φτωχομπινε, ότι πεις
το παν στην υγεία όταν χρειαστείς κάτι, είναι να αποφύγεις άσχετα γιατρουδάκια σαν αυτά που έχουμε εδώ πέρα δυνατό δόντι θα πει, να ξέρει τι καπνό φουμάρει και που σπούδασε ο κάθε γιατρόςναι μου το εχουν πει και αλλοι ,για τα τυπικα μπορει να περάσω , απλα εχω πολυ καλο δοντι εκει μεσα και με προσεχουν πολυ παραπανω απο το κανονικο
γ κουβα ρε πουστημ......50.126 κληρωσε σημερα
aυτο παλι πολυ περίεργο , εκτος και αν την περνανε οντως τοσο ηπια50 χιλιαρικα σημερα....σημερα συμπληρωσαμε και 7 μερες απο την αυξηση των κρουσματων.Μεχρι τωρα δεν βλεπουμε κατι τραγικο σε νοσηλειες και διασωληνωσεις αλλα θα χρειαστουν αλλες 3-4 μερες για να ειμαστε σιγουροι.
Ετσι λενε ολες οι μελετες...μην ξεχνας οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των κρουσματων ειναι σε μικρες ηλικιες και οτι οι περισσοτεροι ηλικιωμενοι ειναι εμβολιασμενοι και με 3 δοσεις μαλιστα.aυτο παλι πολυ περίεργο , εκτος και αν την περνανε οντως τοσο ηπια
Αυτοί απο οτι είχα δεί σε άλλο σάιτ τα κρούσματα λέει τα μετράνε μόνο αν έχει συμπτώματα ο άλλος , όπως θα έπρεπε να είναι και παγκόσμια δηλαδή , αλλά πλέον έχουν περάσει το ανάποδο σαν κανονικότητα.Κοροναϊός – Σε καραντίνα 1,2 εκατ. Κινέζοι μετά τον εντοπισμό… τριών κρουσμάτων
Πιστοποιητικά και πράσινα άλογα. Βέβαια αν η χώρα σου είναι παραγωγός και εξαγωγέας σκασίλα σου για τουρίστες κτλ
Είναι εντυπωσιακά πάντως τα μέτρα που παίρνουν με τόσο λίγα κρούσματα