Παίζει ρόλο οτι το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ειναι εμβολιασμένο και δεν μεταδίδει μεγαλο ιικό φορτίο ?Ετσι λενε ολες οι μελετες...μην ξεχνας οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των κρουσματων ειναι σε μικρες ηλικιες και οτι οι περισσοτεροι ηλικιωμενοι ειναι εμβολιασμενοι και με 3 δοσεις μαλιστα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.618
- Πόντοι
- 6.515
Καποιες προσωπικες παρατηρησεις:
Υποχρεωτικο εμβολιασμο δεν προχωραει η Κυβερνηση .
Απο την αλλη σχολεια ανοιχτα σου λεει 10 του μηνος , πουτσα μας , 50+1 για να κλεισει το τμημα ( μπουρδελο εντελως, το λενε και αλγοριθμο στα καναλια ενω ειναι καφετζιδικη μαντεψια)
Αν μαζευτουμε εμεις 25 ατομα σε ενα χωρο θα φαμε προστιμο κτλ στην ταξη στ αρχιδια μας δεν παθαινουν τιποτα, σιγουρα τα παιδια οχι , αλλα η διασπορα ????
Χειρισμοι κυβερνησης για το πουτσο εντελως , οτι να ναι κανει. Οσο καλα ξεκινησε στην αρχη τοσο για το πουτσο οσο περναει ο καιρος
Ενημερωση-κανάλια: Δεν εχω ξαναδει πιο φιλοκυβερνητικο κήρυγμα απο καθε πλευρα.. Στην Βορεια Κορέα παιζει να ειναι πιο δημοκρατικα ελευθερη η μεταδοση των ειδήσεων σε σχεση με εμας τωρα.
Υποψιες : Κάτι μου λεει οτι ολη αυτη η πιεση στο ΕΣΥ γινεται ψιλοεπιτηδες για να βγει αναποτελεσματικο και να αρχισουν οι ιδιωτικοποιησεις με την ευλογια του κοσμου, αφου θα του εχουν κανει πλυση εγκεφάλου οσο δεν παει. Με ραπιντ πας στα περισσοτερα σημεια αλλα οι 6.5Κ που βγηκαν εκτος ΕΣΥ με ραπιντ δεν μπορουν να πανε να δουλεψουν , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ που τους χρειαζομαστε , αλλα ισως χρειαζομαστε περισσοτερο τον barista που θα μας φτιαξει καπουτσινο το πρωι για την δουλεια.
Ενα απέραντο μπουρδελο
Διαγραμμένο μέλος 215434
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2021
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 446
50126 κρουσματα !!! Εναν εναν μπαμ και κατω και αμεσως καψιμο
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.349
- Πόντοι
- 5.506
φωτογραφιζεις ενα σεβαστο μελος σαι η ειναι ιδεα μου?Τα παιδια αυτης της γενιάς κατα γενική ομολογία ειναι εντελως βλαμμενα με ps5 xbox κινητα youtube , ειναι σαν να βλεπεις πρεζακια σε νταγκλα.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.140
- Πόντοι
- 12.756
ξεκαθαραφωτογραφιζεις ενα σεβαστο μελος σαι η ειναι ιδεα μου?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.728
- Πόντοι
- 6.035
ε3γω δεν εχω ουτε παιχνιδομηχανη ουτε σμαρτφον ενα σαμσουνγκ ειχα και το φαγε το σκατο.φωτογραφιζεις ενα σεβαστο μελος σαι η ειναι ιδεα μου?
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.308
- Πόντοι
- 6.256
Σαφεστατα....παντου με την Ομικρον οσοι πανε νοσοκομειο ειναι ανεμβολιαστοι στη συντριπτικη πλειοψηφια.Παίζει ρόλο οτι το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ειναι εμβολιασμένο και δεν μεταδίδει μεγαλο ιικό φορτίο ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε φαε σκατα λοιπον....ε3γω δεν εχω ουτε παιχνιδομηχανη ουτε σμαρτφον ενα σαμσουνγκ ειχα και το φαγε το σκατο.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.349
- Πόντοι
- 5.506
σου γαμηθηκε τελικα?ε3γω δεν εχω ουτε παιχνιδομηχανη ουτε σμαρτφον ενα σαμσουνγκ ειχα και το φαγε το σκατο.
ΡΕ ΒΑΡΟ ΟΤΑΝ ΧΕΖΕΙΣ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥ
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.728
- Πόντοι
- 6.035
σου γαμηθηκε τελικα?
ΡΕ ΒΑΡΟ ΟΤΑΝ ΧΕΖΕΙΣ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥ
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.205
- Πόντοι
- 12.756
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ...
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.349
- Πόντοι
- 5.506
Μην βριζεις ρε μανΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ...
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.728
- Πόντοι
- 6.035
για πες ρε τσιορδα ειναι υποχρεωτικος και στην δικια μου ηλικια?ποτε βγαινει ακυρο το πιστοποιητικο που εχω?ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ...
Αυτό πάλι με το μεγάλο ιικό φορτίο δεν το έχω καταλάβει , απο ότι έλεγαν υποτίθεται οτι με μικρό ιικό φορτίο το περνάς πιό χαλαρά ενώ με μεγάλο ιικό φορτίο το περνάς πιό βαριά ;Παίζει ρόλο οτι το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ειναι εμβολιασμένο και δεν μεταδίδει μεγαλο ιικό φορτίο ?
Ενώ μέχρι να ακούσω το παραπάνω είχα την εντύπωση οτι το μόνο στο οποίο μπορεί να παίζει ρόλο το μικρό - μεγάλο φορτίο είναι στο αν θα κολλήσεις η όχι ....
Και απο εκεί και πέρα το αν θα περάσεις ελαφριά η βαριά οτι εξαρτάται κυρίως απο το πόσο γρήγορα θα δράσει το ανοσοποιητικό , και ίσως να παίζουν και άλλα ρόλο ποιός ξέρει.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.205
- Πόντοι
- 12.756
Στους επτά μήνεςγια πες ρε τσιορδα ειναι υποχρεωτικος και στην δικια μου ηλικια?ποτε βγαινει ακυρο το πιστοποιητικο που εχω?
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.308
- Πόντοι
- 6.256
Καινουρια επιστημονικη θεωρηση τυπε μου...μονο αμα εχεις συμπτωματα μετρας σαν κρουσμα ε;Προφανως αμα δεν εχεις συμπτωματα δεν μεταδιδεις γιαυτο θα το λες...Αυτοί απο οτι είχα δεί σε άλλο σάιτ τα κρούσματα λέει τα μετράνε μόνο αν έχει συμπτώματα ο άλλος , όπως θα έπρεπε να είναι και παγκόσμια δηλαδή , αλλά πλέον έχουν περάσει το ανάποδο σαν κανονικότητα.
Τα γκολντεν μποις των 0,60 το ποστ..Μυρίζομαι καινούριο σκάνδαλο με λίστα πέτσα....μαζί με τον ευαγγελάτο και το μπόβαρυ μασούλισαν και τα μπουτρολλ
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.728
- Πόντοι
- 6.035
σοβαρα?αρα ειναι υποχρεωτικος,με 2 εμβολια σε 2 μηνες θα θεωρουμε ανεμβολιαστος και θα ε φωναζεις ψεκι.Στους επτά μήνες
Ξέρω γω , απο ότι ακούω πάντα κρούσμα θεωρούταν αυτός που είχε συμπτώματα , βέβαια στην γρίπη παράδειγμα μπορεί να μην μετέδιδε κάποιος σαν ασυμπτωματικός , αλλά και να μετέδιδε δεν ασχολούταν και κανείς μάλλονΚαινουρια επιστημονικη θεωρηση τυπε μου...μονο αμα εχεις συμπτωματα μετρας σαν κρουσμα ε;Προφανως αμα δεν εχεις συμπτωματα δεν μεταδιδεις γιαυτο θα το λες...
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.140
- Πόντοι
- 12.756
μαλλον εισαι θετικος τυπε , αυριο για πι-σι-αρ με νεα τιμη Αδωνη , για να γραφεις εσυ κατι λογικοΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ...
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
Δε γαμιέται το αρχίδι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 153