Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.311
Πόντοι
216
Ετσι λενε ολες οι μελετες...μην ξεχνας οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των κρουσματων ειναι σε μικρες ηλικιες και οτι οι περισσοτεροι ηλικιωμενοι ειναι εμβολιασμενοι και με 3 δοσεις μαλιστα.
Παίζει ρόλο οτι το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ειναι εμβολιασμένο και δεν μεταδίδει μεγαλο ιικό φορτίο ?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.618
Πόντοι
6.515
Καποιες προσωπικες παρατηρησεις:

Υποχρεωτικο εμβολιασμο δεν προχωραει η Κυβερνηση .
Απο την αλλη σχολεια ανοιχτα σου λεει 10 του μηνος , πουτσα μας , 50+1 για να κλεισει το τμημα ( μπουρδελο εντελως, το λενε και αλγοριθμο στα καναλια ενω ειναι καφετζιδικη μαντεψια)
Αν μαζευτουμε εμεις 25 ατομα σε ενα χωρο θα φαμε προστιμο κτλ στην ταξη στ αρχιδια μας δεν παθαινουν τιποτα, σιγουρα τα παιδια οχι , αλλα η διασπορα ????
Χειρισμοι κυβερνησης για το πουτσο εντελως , οτι να ναι κανει. Οσο καλα ξεκινησε στην αρχη τοσο για το πουτσο οσο περναει ο καιρος
Ενημερωση-κανάλια: Δεν εχω ξαναδει πιο φιλοκυβερνητικο κήρυγμα απο καθε πλευρα.. Στην Βορεια Κορέα παιζει να ειναι πιο δημοκρατικα ελευθερη η μεταδοση των ειδήσεων σε σχεση με εμας τωρα.

Υποψιες : Κάτι μου λεει οτι ολη αυτη η πιεση στο ΕΣΥ γινεται ψιλοεπιτηδες για να βγει αναποτελεσματικο και να αρχισουν οι ιδιωτικοποιησεις με την ευλογια του κοσμου, αφου θα του εχουν κανει πλυση εγκεφάλου οσο δεν παει. Με ραπιντ πας στα περισσοτερα σημεια αλλα οι 6.5Κ που βγηκαν εκτος ΕΣΥ με ραπιντ δεν μπορουν να πανε να δουλεψουν , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ που τους χρειαζομαστε , αλλα ισως χρειαζομαστε περισσοτερο τον barista που θα μας φτιαξει καπουτσινο το πρωι για την δουλεια.

Ενα απέραντο μπουρδελο
:hi:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.349
Πόντοι
5.506
Τα παιδια αυτης της γενιάς κατα γενική ομολογία ειναι εντελως βλαμμενα με ps5 xbox κινητα youtube , ειναι σαν να βλεπεις πρεζακια σε νταγκλα.
φωτογραφιζεις ενα σεβαστο μελος σαι η ειναι ιδεα μου?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.728
Πόντοι
6.035

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.308
Πόντοι
6.256
Παίζει ρόλο οτι το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ειναι εμβολιασμένο και δεν μεταδίδει μεγαλο ιικό φορτίο ?
Σαφεστατα....παντου με την Ομικρον οσοι πανε νοσοκομειο ειναι ανεμβολιαστοι στη συντριπτικη πλειοψηφια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ε3γω δεν εχω ουτε παιχνιδομηχανη ουτε σμαρτφον ενα σαμσουνγκ ειχα και το φαγε το σκατο. :confused: :confused: :confused:
Ε φαε σκατα λοιπον....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.728
Πόντοι
6.035
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ...
για πες ρε τσιορδα ειναι υποχρεωτικος και στην δικια μου ηλικια?ποτε βγαινει ακυρο το πιστοποιητικο που εχω?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.725
Πόντοι
736
Αυτό πάλι με το μεγάλο ιικό φορτίο δεν το έχω καταλάβει , απο ότι έλεγαν υποτίθεται οτι με μικρό ιικό φορτίο το περνάς πιό χαλαρά ενώ με μεγάλο ιικό φορτίο το περνάς πιό βαριά ; :confused:

Ενώ μέχρι να ακούσω το παραπάνω είχα την εντύπωση οτι το μόνο στο οποίο μπορεί να παίζει ρόλο το μικρό - μεγάλο φορτίο είναι στο αν θα κολλήσεις η όχι ....

Και απο εκεί και πέρα το αν θα περάσεις ελαφριά η βαριά οτι εξαρτάται κυρίως απο το πόσο γρήγορα θα δράσει το ανοσοποιητικό , και ίσως να παίζουν και άλλα ρόλο ποιός ξέρει.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.308
Πόντοι
6.256
Αυτοί απο οτι είχα δεί σε άλλο σάιτ τα κρούσματα λέει τα μετράνε μόνο αν έχει συμπτώματα ο άλλος , όπως θα έπρεπε να είναι και παγκόσμια δηλαδή , αλλά πλέον έχουν περάσει το ανάποδο σαν κανονικότητα.
Καινουρια επιστημονικη θεωρηση τυπε μου...μονο αμα εχεις συμπτωματα μετρας σαν κρουσμα ε;Προφανως αμα δεν εχεις συμπτωματα δεν μεταδιδεις γιαυτο θα το λες... :tooth:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.618
Πόντοι
2.456
Μυρίζομαι καινούριο σκάνδαλο με λίστα πέτσα....μαζί με τον ευαγγελάτο και το μπόβαρυ μασούλισαν και τα μπουτρολλ :confused::confused::confused:
Τα γκολντεν μποις των 0,60 το ποστ..
:confused: :confused: :confused:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.725
Πόντοι
736
Καινουρια επιστημονικη θεωρηση τυπε μου...μονο αμα εχεις συμπτωματα μετρας σαν κρουσμα ε;Προφανως αμα δεν εχεις συμπτωματα δεν μεταδιδεις γιαυτο θα το λες... :tooth:
Ξέρω γω , απο ότι ακούω πάντα κρούσμα θεωρούταν αυτός που είχε συμπτώματα , βέβαια στην γρίπη παράδειγμα μπορεί να μην μετέδιδε κάποιος σαν ασυμπτωματικός , αλλά και να μετέδιδε δεν ασχολούταν και κανείς μάλλον :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.140
Πόντοι
12.756
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667