CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.326
- Πόντοι
- 2.606
ποσα κυβικα ειναι?να παω το αμαξι για πλυσιμο ή θα κολλησουμε καμια ομικρον ?
ποσα κυβικα ειναι?να παω το αμαξι για πλυσιμο ή θα κολλησουμε καμια ομικρον ?
Με τα γιατρουδάκια Εκλερ Βολτερ και Χελ γίνονται τα καλύτερα γλέντια! Με πτυχία από βαλκανικά πανεπιστήμια που αξίζουν ένα τενεκέ λάδι είναι ότι πιο εύκολο το σκουπίδιασμα!Επειδή τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα, έχεις βουτήξει στα βαθιά...
Τραβα γαμησου μουνοπανο...βρες κατι αλλο να τρολαρεις σκουπιδι.Λοιπόν έχω απάντηση!
Μου τα γράφει κάπως άκομψα για τους Έλληνες γιατρούς αλλά θα τα μεταφέρω με σωστό τρόπο μιας και είσαι σοβαρός συνομιλητής
Μου είπε πως κατά βάση οι παχύσαρκοι πεθαίνουν από κορόνα. Όποτε οι γυναικες που ήταν παχυσαρκες από πριν με την εγγυμοσυνη γίνονται ακόμα χειρότερα. Οι ……..(ακατονόμαστοι) συνιστούν σε όλες τις εγγυες αλλά στην πραγματικότητα όφελος έχουν οι γυναίκες που ήταν παχυσαρκες πριν την εγγυμοσυνη.
4.200ποσα κυβικα ειναι?
αν ειναι ζυγο πηγαινε το ....δεν δειχνει ο ωροσκοπος του ομικρον,μονο μη βαλεις μουσικη στα ηχεια!
Να τα ολες μωρη.....Με τα γιατρουδάκια Εκλερ Βολτερ και Χελ γίνονται τα καλύτερα γλέντια! Με πτυχία από βαλκανικά πανεπιστήμια που αξίζουν ένα τενεκέ λάδι είναι ότι πιο εύκολο το σκουπίδιασμα!
Πάω για ανεμβολίαστο γαμησακι στον Πακογαμια μου!Θα γράψω από εκεί γιατί ο γιατρός μου μου έστειλε και άλλα για εσας τα ζώα
εχω και ζυγο και μονο , ποιο να πάω ?αν ειναι ζυγο πηγαινε το ....δεν δειχνει ο ωροσκοπος του ομικρον,μονο μη βαλεις μουσικη στα ηχεια!
το ζυγο....τα μονια ειναι επιρρεπη ,κολλανε!εχω και ζυγο και μονο , ποιο να πάω ?
να παω αυριο το μονο ?το ζυγο....τα μονια ειναι επιρρεπη ,κολλανε!
Δεν είναι και ο αραβότουρκος εδώ να σε στηρίξει, είσαι και νέο μέλος....για το καλό σου το λέω....Με τα γιατρουδάκια Εκλερ Βολτερ και Χελ γίνονται τα καλύτερα γλέντια! Με πτυχία από βαλκανικά πανεπιστήμια που αξίζουν ένα τενεκέ λάδι είναι ότι πιο εύκολο το σκουπίδιασμα!
Πάω για ανεμβολίαστο καφεδάκι στο πλήθος!Θα γράψω από εκεί γιατί ο γιατρός μου μου έστειλε και άλλα για εσας τα ζώα
αναλογα τι θα πει ο κυριος με τα γιλεκα στον σκαι το πρωι.....εχε λιγο το νου σου,εχουμε πανδημια!να παω αυριο το μονο ?
που χαθηκε αυτος ? απελαση ?Δεν είναι και ο αραβότουρκος εδώ να σε στηρίξει, είσαι και νέο μέλος....για το καλό σου το λέω....
με τα χαμπιμπια εκανε παρτυ το μουνι και τωρα ειναι πανω απο τις οροσειρές του ΑφγανιστανΤελευταία φορά εθεάθη στην πρωτοχρονιάτικη φιέστα στο Σύνταγμα.
Λες να τον μπουζουριάσανε οι μπάτσοι;
Θα επανέλθει όταν φύγει ο Κυριάκος...που χαθηκε αυτος ? απελαση ?
εχουμε ακριβεις πληροφοριες αν τελικα ειναι πανω απο 60κ?Με ιλιγγιώδη ταχύτητα «τρέχει» η μετάλλαξη Όμικρον: Νέο μαύρο ρεκόρ και σήμερα με πάνω από 50.000 κρούσματα
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για νέο ρεκόρ σήμερα με πάνω απο 50.000 κρούσματα που θα ανακοινώσει το απόγευμα ο ΕΟΔΥ. Σαρώνει τη χώρα η Όμικρον.
Θα μας πει ο Ευαγγελάτος σε λίγο.εχουμε ακριβεις πληροφοριες αν τελικα ειναι πανω απο 60κ?