kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.069
- Πόντοι
- 6.256
Είναι πλέον εκπροσωπος τύπου του μπού,Ο Ζαν Κλωντ πού ειναι?
Θέλεις να σου δώσει κάποια διευκρίνιση?
Είναι πλέον εκπροσωπος τύπου του μπού,Ο Ζαν Κλωντ πού ειναι?
Ε δεν μπορω να μοιραζω σφαλιαρες ολη την ωρα ρε τύπε, κατα βαθος ειμαι καλο παιδι εγω.ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ???
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ???
ΒΑΣΕΙ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙ 5ΕΤΙΑ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΥΣ ΣΕΡΒΕΡΣ ΟΠΟΥ Η ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ..
ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΥΛΑΝΤΙΖΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΛΙΑΡΙΖΕΙΣ???
Διαβασα για καποιον που πηγαν να τον συλλαβουν στα νοτια προαστια και αυτος φωναζε οτι εχει κορονοϊό και τους εφτυνε.Είναι πλέον εκπροσωπος τύπου του μπού,
Θέλεις να σου δώσει κάποια διευκρίνιση?
ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΣΙΚΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΓΙΑ..Εχω γυρισει ρε τρελλαμενε..Στην αλλη βαση ειμαι τωρα στα Χανιά.ελα να σε κερασω μια τσικουδια!
ΥΓ:Η 500αρα μπηκε και ηρθε κοκκινο!!!
Τον κόβεις για άτομο με κότσια που φτύνει μπάτσους?Διαβασα για καποιον που πηγαν να τον συλλαβουν στα νοτια προαστια και αυτος φωναζε οτι εχει κορονοϊό και τους εφτυνε.
Μετα μπηκα και βλεπω τον Ζαν Κλωντ να λειπει
Ε, εκανα περιεργους συνειρμους
Another week of self-isolating — or, for many Americans, mandatory lockdowns — will raise more questions for President Trump on how long the coronavirus mitigation measures will last and whether they are worth the economic pain.
Aides say Trump is itching for the guidelines to be eased at the end of the 15 day period, but realistically there are few health experts who think that’s enough time to know whether the measures he announced last week will suffice.
The dynamic has led to a robust internal debate over how best to balance the actual health of the country — with potentially hundreds of thousands of lives at stake — with its economic health.
]
Για τους λοβοτομημένους που πιστεύουν ότι η καραντίνα μπορεί να παρατείνεται επί μακρόν και ότι οι καθολικές απαγορεύσεις θα λύσουν τον πρόβλημα.
ΚΑΙ δεν θα το λύσουν ΚΑΙ θα καταστρέψουν την οικονομία ΚΑΙ θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις εμφυλίου πολέμου αν παραταθούν περισσότερο από ελάχιστες εβδομάδες.
Ευθανασία και υποβοηθούμενη αυτοκτονία στους αρρώστους με δυσμενή πρόγνωση συνδυασμένη με υποχρεωτικό κατ'οίκον περιορισμό εξασθενημένων και γέρων με ταυτόχρονη χαλάρωση των μέτρων για το γενικό πληθυσμό ή μόνη πρακτική λύση ΕΚΤΟΣ αν υπάρξει γρήγορα δωρεάν διαγνωστικό τεστ αντίστοιχο με αυτό της εγκυμοσύνης που θα διανεμηθεί μαζικά.
Φάρμακα και εμβόλια θα χρειστούν πολλά εξάμηνα για να διατεθούν μαζικά.
Απο ατομα αυξημενης χαζομαρας περιμενω τα πανταΤον κόβεις για άτομο με κότσια που φτύνει μπάτσους?
Παλι τα ιδια.Ευθανασία και υποβοηθούμενη αυτοκτονία στους αρρώστους με δυσμενή πρόγνωση
αλβανος ειναι ο κλωντ;γιατι αλβανο ηταν αυτο που εφτυνεΑπο ατομα αυξημενης χαζομαρας περιμενω τα παντα
Α δεν ξερω τύπεαλβανος ειναι ο κλωντ;γιατι αλβανο ηταν αυτο που εφτυνε
να μπει ασαπ να μας φυγει ο καημοςΑ δεν ξερω τύπε
εγω λεω να αφησεις τις μαλακιες και το μαλλι σου ετσι οπως ειναι μεχρι να ξανανοιξουν τα μπαρμπερικαΠλακα πλακα, το μεγαλυτερο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το κουρεμα
Οταν εκλεισαν τα παντα, ειχα κανονισει να παω να κουρευτω
Τωρα προβλεπω το μαλλι να φτασει στους ωμους
Μου περναει απο το μυαλο η ιδεα να ξυρισω το κεφαλι μου αλλά μολις το ακουσε η γυναικα μου πηρε ενα υφος που με εκανε να το ξανασκεφτω
Εσεις τι λετε?
Παλι τα ιδια.
Whois πού εισαι?
Πλακα πλακα, το μεγαλυτερο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το κουρεμα
Οταν εκλεισαν τα παντα, ειχα κανονισει να παω να κουρευτω
Τωρα προβλεπω το μαλλι να φτασει στους ωμους
Μου περναει απο το μυαλο η ιδεα να ξυρισω το κεφαλι μου αλλά μολις το ακουσε η γυναικα μου πηρε ενα υφος που με εκανε να το ξανασκεφτω
Εσεις τι λετε?
Αν μου πεις καποια χωρα που εκανε καλυτερο σχεδιασμο, να το συζητησουμε
Οταν ολη αυτη η τραγωδια τελειωσει, ο τροπος που αντιμετωπισε η Ελλαδα το προβλημα θα αποτελεί προτυπο αντιμετωπισης κρισεων για το μελλον.