jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.163
- Πόντοι
- 3.506
NOΟΛΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΑΜΕΣΑ ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ
NOΟΛΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΑΜΕΣΑ ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ
σε παρακαλω να το ξανασκεφτεις σας θελω ολους στην παρεα μας..δεν θελω να προβω σε ριζοσπαστικα μετρα
Να πηγαίνεις να περιμένεις στην ουρά μαζί με τους Πακιστανούς και μετά να ξαπλώνεις στα ίδια ψωλοχυμένα σεντόνια για να μην αισθάνεσαι κορόιδο...σε 10ευρω δεν εχω παει ποτε. και οπως ειπα δεν γλωσσοφιαλιαζω πουτανες να γλειφω τα φλοκια του προηγουμενου και να δινω και 100 ευρω απο πανω. γενικα στουντιο τα και βιζιτες τα θεωρω κοροιδια εκτος και αν εισαι αγαπουλης.
ζηταω να μου αλλαξουν σεντονια τυπε πριν μπω τι με περασες . εδω εσυ δεν εχεις θεμα να γευεσαι φλοκια απο 10 ατομα πριν απο σενα νταξει θα αντεξω να περιμενω στην ουρα με πακιστανους. το να μην δινεις πολλα για να γαμησεις δεν το θεωρω κατακριτεο. το να εισαι σιχαμενος νιωθω ειναι πολυ χειροτερο....Να πηγαίνεις να περιμένεις στην ουρά μαζί με του Πακιστανούς και μετά να ξαπλώνεις στα ίδια ψωλοχυμένα σεντόνια για να μην αισθάνεσαι κορόιδο...
δεν μαλωνω σημερα - φορω το καλο μου κοστουμισε παρακαλω να το ξανασκεφτεις σας θελω ολους στην παρεα μας..δεν θελω να προβω σε ριζοσπαστικα μετρα
Kανεις λαθος τυπε.Αν εχεις πολλα φραγκα τα σουντιο και οι βιζιτες ειναι μια χαρα.Το θεμα ειναι να αξιζουν τα λεφτα τους οι εκδιδομενες.Να πηγαινεις δηλαδη σε καλες και οχι ναυαγια κομοδινα...σε 10ευρω δεν εχω παει αντιθετα κοροιδευα πχ ενα μελος που παει εκει και γλειφει πουτανες κιολας. και οπως ειπα δεν γλωσσοφιαλιαζω πουτανες να γλειφω τα φλοκια του προηγουμενου και να δινω και 100 ευρω απο πανω. γενικα στουντιο και βιζιτες τα θεωρω κοροιδια εκτος και αν εισαι αγαπουλης. και σκεψου η πρωτη φορα που πηγα με πουτανα ηταν σε στουντιο και η επομενη σε μασαζ.
Την άλλη φορά πάρε δικά σου από το σπίτι και μετά κάτσε να κάνεις και τσιγαράκι παρέα με τον Αμπντουλ και τον Καριμ....ζηταω να μου αλλαξουν σεντονια τυπε πριν μπω τι με περασες . εδω εσυ δεν εχεις θεμα να γευεσαι φλοκια απο 10 ατομα πριν απο σενα νταξει θα αντεξω να περιμενω στην ουρα με πακιστανους.
οκ οπως ειπα εδω καθεσαι και φιλας το χιλιοχυμενο στομα και δινεις και μπονους, το να κατσω να κανω ενα τσιγαρακι με τα παιδια δεν ειναι τοσο κακο. εχει καλη γευση τωρα το στομα σου? λες μειγμα εμβολιου με φλοκια συναγωνιστων να εχουν καμια παρενεργεια?Την άλλη φορά πάρε δικά σου από το σπίτι και μετά κάτσε να κάνεις και τσιγαράκι παρέα με τον Αμπντουλ και τον Καριμ....
Αν δεν πηγαινεις σε στουντιο,μπουρδελα,βιζιτες κτλ τοτε ποιος ο λογος να εισαι μελος του μπου?οκ οπως ειπα εδω καθεσαι και φιλας το χιλιοχυμενο στομα και δινεις και μπονους, το να κατσω να κανω ενα τσιγαρακι με τα παιδια δεν ειναι τοσο κακο. εχει καλη γευση τωρα το στομα σου?
Δεν μπορώ πλέον να σε βοηθήσω...... είσαι στο έλεος του κ.Νίπλη.σε παρακαλω να το ξανασκεφτεις σας θελω ολους στην παρεα μας..δεν θελω να προβω σε ριζοσπαστικα μετρα
Καθόλου κακό για σένα συμφωνώ...ταιριάζετε απόλυταοκ οπως ειπα εδω καθεσαι και φιλας το χιλιοχυμενο στομα και δινεις και μπονους, το να κατσω να κανω ενα τσιγαρακι με τα παιδια δεν ειναι τοσο κακο.
πηγαινω μπουρδελα φυλης τυπε.Αν δεν πηγαινεις σε στουντιο,μπουρδελα,βιζιτες κτλ τοτε ποιος ο λογος να εισαι μελος του μπου?
οσο δεν δινω φιλια σε χιλιοχυμενα στοματα νταξει ειμαι καλα με τον εαυτο μου. πρεπει να εισαι ειδικη κατηγορια ναυαγιου για να φιλας πουτανες.Καθόλου κακό για σένα συμφωνώ...ταιριάζετε απόλυτα
Ναι, ενώ εσύ που τρέχεις φυλής με τα Πάκια να γαμήσεις στο 5λεπτο είσαι πρότυπο πιθηκοειδούς...οσο δεν φιλια χιλιοχυμενα στοματα νταξει ειμαι καλα με τον εαυτο μου. πρεπει να εισαι ειδικη κατηγορια ναυαγιου για να φιλας πουτανες.
αν θεωρεις το ιδιο το να γλειφω φλοκια οπως εσυ με το να μην ειμαι διατεθειμενος να δινω πολλα για να γαμησω και να προτιμω να τα διαθεσω σε ταξιδια πχ καταλαβαινω γιατι αποζητας αγαπη απο πουτανες. οπως ειπα και εις ανωτερα ευχομαι να κανεις και γλειφοκωλια στο μελλον να εισαι ακομα πιο περηφανος.Ναι, ενώ εσύ που τρέχεις φυλής με τα Πάκια να γαμήσεις στο 5λεπτο είσαι πρότυπο πιθηκοειδούς...
Όταν πας στο μπουρδέλο και ζητάς φρέσκα σεντόνια τα στρώνεις μόνος σου;αν θεωρεις το ιδιο το να γλειφω φλοκια οπως εσυ με το να μην ειμαι διατεθειμενος να δινω πολλα για να γαμησω και να προτιμω να τα διαθεσω σε ταξιδια πχ καταλαβαινω γιατι αποζητας αγαπη απο πουτανες. οπως ειπα και εις ανωτερα.
Μεπαρακάλια δε γινεται δουλεια, ο σαβας σου ξεφυγεσε παρακαλω να το ξανασκεφτεις σας θελω ολους στην παρεα μας..δεν θελω να προβω σε ριζοσπαστικα μετρα
ειναι η τσατσα για αυτες τις δουλειες. εσυ οταν πας ξενοδοχειο τα στρωνεις μονος σου? το λιστεριν στην πουτανα το δινεις εσυ? εχουν καλη γευση φλοκια με λιστεριν?Όταν πας στο μπουρδέλο και ζητάς φρέσκα σεντόνια τα στρώνεις μόνος σου;
Είσαι πουστρώνει;
το ξερω...θα αποφασισω τις κινησεις που θα κανω με την ελευση του νεου χρονου..ισως οργανωσω καταδρομικη να τον απαγαγω και να τον εμβολιασω με το ζορι θα δωΜεπαρακάλια δε γινεται δουλεια, ο σαβας σου ξεφυγε
Να μην κουράζεις την τσατσα, να στρώνεις εσύ και των Πακιστανών που ακολουθούν...μεροκαματάκι για να πας και κάνα ταξιδάκι....ειναι η τσατσα για αυτες τις δουλειες. εσυ οταν πας ξενοδοχειο τα στρωνεις μονος σου? το λιστεριν στην πουταα το δινεις εσυ? εχουν καλη γευση φλοκια με λιστεριν?
με εγραψες.....Να μην κουράζεις την τσατσα, να στρώνεις εσύ και των Πακιστανών που ακολουθούν...μεροκαματάκι για να πας και κάνα ταξιδάκι....
Άσε που μπορείς να τα παίρνεις και σπίτι σου να τα πλένεις...