Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.462
Πόντοι
2.606
ενας ταξιτζης μου ειπε θα γινει την αλλη βδομαδα παντως :undecided:
θα ηταν απο το τμημα αστροφυσικης και θα μπερδευτηκε,εχουνε και χαρες τωρα με το καινουργιο τηλεσκοπιο και λενε για ολα ζμπουτσα τους,υπερβαλλον ζηλος!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Mονο αν κανει επισημη επισκεψη εκει ο χαπι-τραβελερ, μπορει να δουμε ασπρη μερα.
1640801142193.png
καλο θα ηταν να παει ολο το πουστοσογο να βρουμε την υγεια μας....εχουνε πιασει ολα τα ποστα σαν τις ακριδες !

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.060
Πόντοι
6.515
και αν την κανουν τη καραντινα και βγει ο γιος του αποστατη με δακρυβρεχτο στομφο στη φωνη και φανερα καταβεβλημενος απο το 4ημερακι στο Μετσοβο και πει
<<Δειχτε δυναμη και κουραγιο Ελληνες,ωρα να φανουμε ανταξιοι των προγονων μας κανωντας το αυτονοητο,προστατεψτε εσας και τους Αγαπημενους σας,μεινετε σπιτι μεχρι νεωτερας,Δυστυχως τα ταμειακα αποθεματα αρκουν μονο για ρυζι και κωλοχαρτα,δυναμη Ελληνες,η Λευτερια ειναι κοντα>>
Αν είναι να παει Καστελόριζο να εξαγγείλει, θα έχει επιτυχία ?

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
ρουφιανακο τα θυμασαι και καβλωνεις ,λογικα τωρα αυνανιζεσαι πουστοπαιδο....γεννημενοι ρε μαλακες δουλοι ειστε,ψοφατε για αφεντη και αυταρχισμο....δεν την αντεχετε την ελευθερια τσογλανοι ,θελει το πετσι σας βουρδουλα....ειναι η ελευθερια βλεπεις δυσκολο σπορ ,ειναι ευθυνη και σεις δοσιλογοι παντα στα σκοτεινα τις δουλειες σας με κουκουλες και δηλωσεις!
Έλα απλυτε στην τρύπα σου. Ευτυχώς που υπήρξαν αυτοί οι γαμιαδιες σου και δεν γίναμε σοβιετ υπανθρωπακο. Σου το έγραψα και σε άλλο thread ότι στο Βίτσι και στο Γραμμο σας θαψαμε στην άμμο. Μην το ξεχνάς αυτό αριστερό σταλινικο φασιστακι.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.608
Πόντοι
506

Σε ολόκληρη τη Γερμανία, χιλιάδες άνθρωποι κινήθηκαν και πάλι κατά των μέτρων της Covid. Σύμφωνα με τις αρχές, εκπροσωπήθηκε το αστικό φάσμα, αλλά και η ακροδεξιά σκηνή και οι "διανοούμενοι". Σε ορισμένα μέρη, η αστυνομία δέχθηκε μαζικές επιθέσεις.

για δες που φτασαμε , η ακροδεξια να αγωνιζεται για ελευθερια και η νεοαριστεροι τυπου τσιριζα να εναντιωνονται

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
θα εχει μπλεξει σε καμια παρτουζα διαρκειας ο μαλακας ο ντροςχο και θα ξεχαστηκε,ειναι επιρρεπης ο μαλακας και στα ξυδια,φρουδες οι ελπιδες!
Άσε τον χοντρό τώρα και πάνε σκίσε κάνα μνημόνιο μπουλη. Η πάνε κάνε το όχι ναι τσογλανακο :2funny:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Εγώ τυπε δεν ψηφίζω ΝΔ. Οπότε στα αρχιδια μου τι έλεγε ο γκαβός με τα παιταχτα αυτιά. Πάντως είμαι σίγουρος ότι μεγαλύτερη ξεφτίλα από την κωλοτουμπα του όχι σε ναι από τον τσιπρακο δεν έχει κάνει κανένας άλλος πολιτικός στην Ελλάδα και πιθανόν και σε ολόκληρο τον κόσμο.

• Like
Αντιδράσεις: nikg

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Εγώ τυπε δεν ψηφίζω ΝΔ. Οπότε στα αρχιδια μου τι έλεγε ο γκαβός με τα παιταχτα αυτιά. Πάντως είμαι σίγουρος ότι μεγαλύτερη ξεφτίλα από την κωλοτουμπα του όχι σε ναι από τον τσιπρακο δεν έχει κάνει κανένας άλλος πολιτικός στην Ελλάδα και πιθανόν και σε ολόκληρο τον κόσμο.
δεν εχει υπαρξει πολιτικος με αρχιδια σε αυτη τη χωρα τα 27 χρονια που εχω ζησει. πιο εντιμη σταση θα ηταν να πηγαινε σε ρήξη ωστε να διατηρουσε εστω μια αξιοπιστια

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
δεν εχει υπαρξει πολιτικος με αρχιδια σε αυτη τη χωρα τα 27 χρονια που εχω ζησει. πιο εντιμη σταση θα ηταν να πηγαινε σε ρήξη ωστε να διατηρουσε εστω μια αξιοπιστια
Τσίπρας είχε αρχίδια...στον πάτο του... :confused: :confused: :confused:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ποια ρήξη να πάει ο γιαλατζι αριστερός ρε τυπε? Μόλις έπεσαν τα τηλέφωνα από την Αμερική και την Ευρώπη έκατσε στα 4 :zfuck: όπως και οι σύντροφοι του στην σοβιετική ένωση που έκατσαν στα 4 στην νεοφιλελε καπιταλιστικη δύση.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
υπαρχει αλλος ενας που τον συναγωνιζεται..
Ο μπουμπούκος είναι ΑΜΕΑ και στα ΑΜΕΑ πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Εγώ με τα ΑΜΕΑ χαβαλέ και πλακιτσα δεν κάνω :confused:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.462
Πόντοι
2.606
Έλα απλυτε στην τρύπα σου. Ευτυχώς που υπήρξαν αυτοί οι γαμιαδιες σου και δεν γίναμε σοβιετ υπανθρωπακο. Σου το έγραψα και σε άλλο thread ότι στο Βίτσι και στο Γραμμο σας θαψαμε στην άμμο. Μην το ξεχνάς αυτό αριστερό σταλινικο φασιστακι.
...ψοφο ρε κωλοφιδο γαμω τη χροιση αβγη σου λεμε που εχεις μουτρα να με πεις σταλινικο....κατσε εκει μπαγλαμα στο υπογειο σου και χαιδευε την εικονα του παπαδοπουλου και αυνανισου που εχεις και μουτρα να μιλησεις...τσουτσουνομπεη...υπεγραφε τωρα δηλωσεις υποταγης στον κουλη να δεις τη γλυκα ....

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
...ψοφο ρε κωλοφιδο γαμω τη χροιση αβγη σου λεμε που εχεις μουτρα να με πεις σταλινικο....κατσε εκει μπαγλαμα στο υπογειο σου και χαιδευε την εικονα του παπαδοπουλου και αυνανισου που εχεις και μουτρα να μιλησεις...τσουτσουνομπεη...υπεγραφε τωρα δηλωσεις υποταγης στον κουλη να δεις τη γλυκα ....
Έλα μην κλαις σταλινα. Ο καπιταλισμός νίκησε. Η Ελλάδα δεν έγινε σοβιετ και όλα μια χαρά. Το ξέρω ότι σε τσούζει αυτό αλλά τι να κάνουμε τώρα ξυδακι.Κατσε τώρα αντιπολίτευση και κλαψε την μοίρα σου. Εμείς οι αστοί δεξιοι και πατριώτες οποίος και να έρθει εξουσία θα είμαστε απλες και άνετοι. Δεν μας ακουμπάει κανένας. Εγώ και με σύριζα οικονομικά ήμουνα το ίδιο. Εσύ σίγουρα δεν κατάφερες να δεις το όνειρο σου να γίνεται πραγματικότητα. Δηλαδή να γίνει η Ελλάδα σοβιετ. Και ο συριζα νέο δεξιό κόμμα ήταν και είναι ακόμα. Απλά μας χαλάει η πολιτική που ακολουθεί σε κοινωνικά ζητήματα και στο θέμα της εξωτερικης πολιτικής. Γι'αυτο κάι αρκετοί από εμάς φεύγουμε από ΝΔ και πάμε σε πιο δεξιά και συντηρητικά κόμματα. Πάντως όσο και να σκούζεις καπιταλισμο θα έχουμε. Αν δεν σου αρέσει τράβα στην βόρεια Κορέα η στην Κούβα να ζήσεις βρωμιαρη αναρχοαπλυτε. Εδώ είναι Ελλάδα λεχριτη και γουστάρουμε ελευθερία και δημοκρατία.

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
το μουνο που τον ανεβαζει πολυ λιγο στα ματια μου ειναι το μιλφακι που σπρωχνει. Αν και αν εισαι υπουργος φανταζομαι και μονο απο κυρος γαμας ακομα και τραγικος να εισαι αν η αλλη ψαχνει καποιον με κυρος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom