You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
madrach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 506
να υποθεσω οτι ειναι εμβολιασμενος;
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Μετάλλαξη Όμικρον: Πληροφορίες για υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 50 - Όλα τα μέτρα που ισχύουν από αύριο
Προς τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στις ηλικίες άνω των 50 ετών προσανατολιζεται η κυβέρνηση - Από τις 6 το πρωί της Πέμπτης σε ισχύ τα νέα μέτρα
www.thetoc.gr
τυπε αν μετα απο το οτι οι ανεμβολιαστοι ηταν κλειδαμπαρωμενοι και τα πραγματα συνεχισαν να γινονται μπουρδελο, θεωρεις προς τιμην της χωρας τετοιες πρωτοβουλιες ειλικρινα λυπαμαι.
Μετάλλαξη Όμικρον: Πληροφορίες για υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 50 - Όλα τα μέτρα που ισχύουν από αύριο
Προς τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στις ηλικίες άνω των 50 ετών προσανατολιζεται η κυβέρνηση - Από τις 6 το πρωί της Πέμπτης σε ισχύ τα νέα μέτραwww.thetoc.gr
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Η αλήθεια είναι πως περιμένω τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε όλες τις ηλικίες άνω των 5 ετών....τυπε αν μετα απο το οτι οι ανεμβολιαστοι ηταν κλειδαμπαρωμενοι και τα πραγματα συνεχισαν να γινονται μπουρδελο, θεωρεις προς τιμην της χωρας τετοιες πρωτοβουλιες ειλικρινα λυπαμαι.
Λυπάμαι που δεν έχει συμβεί ακόμα...
γιατι τοσο μενος για τους ανεμβολιαστους συνανθρώπους μας? μηπως εχεις buyer's remorse? παιδια εχεις? εισαι πανω απο 50 αν επιτρεπεται?Η αλήθεια είναι πως περιμένω τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε όλες τις ηλικίες άνω των 5 ετών....
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Επειδή σε κόβω για ψέκι θα σε παρακαλέσω αν θες να συνεχίσουμε τον διάλογο να απολυμάνεις τα χέρια σου και να φορέσεις μάσκα ΚΝ95...γιατι τοσο μενος για τους ανεμβολιαστους συνανθρώπους μας? μηπως εχεις buyer's remorse? παιδια εχεις? εισαι πανω απο 50 αν επιτρεπεται?
εμβολιασμενος ειμαι τυπε αλλα μαλλον ο ορος ψεκι ταιριαζει περισσοτερο σε εσενα που πιστευεις ακομα το αφηγημα της κυβερνησης. εισαι απο τους λιγους που εχουν μεινει. ξαναρωταω γιατι τοσο μενος για τους ανεμβολιαστους συνανθρωπους σου?Επειδή σε κόβω για ψέκι θα σε παρακαλέσω αν θες να συνεχίσουμε τον διάλογο να απολυμάνεις τα χέρια σου και να φορέσεις μάσκα ΚΝ95...
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Είσαι στα πρόθυρα ρήξης κωλοτρυπίδας αν συνεχίσεις έτσι...εμβολιασμενος ειμαι τυπε αλλα μαλλον ο ορος ψεκι ταιριαζει περισσοτερο σε εσενα που πιστευεις ακομα το αφηγημα της κυβερνησης. εισαι απο τους λιγους που εχουν μεινει.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.017
- Πόντοι
- 12.756
μαλιστα καμια απαντηση στην ερωτηση μου....Είσαι στα πρόθυρα ρήξης κωλοτρυπίδας αν συνεχίσεις έτσι...
η δικια σου κωλοτρυπιδα εχει ηδη ρηξη μαλλον απο τις πολλες δοσεις για αυτο υπεκφευγεις.
καλη 25η δοση σου ευχομαι.
δεν πειραζει ο βασιλακοπουλος, η παγωνη και ο εκλερ που λενε αυτα που λες φαινονται πολυ εμπιστοι
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Μάλιστα, αισχρολογείς και αδημονείς να σε μπολιάσω με το ανώτερο υπερεμβολιασμένο DNA μου, ορίστε λοιπόν...μαλιστα καμια απαντηση στην ερωτηση μου....
η δικια σου κολοτρυπιδα εχει ηδη ρηξη μαλλον για αυτο υπεκφευγεις.
καλη 25η δοση σου ευχομαι.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.099
- Πόντοι
- 26.141
Kαι στα κουταβάκια του Μπομπο μου που μόλις έγινε πατέραςΗ αλήθεια είναι πως περιμένω τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε όλες τις ηλικίες άνω των 5 ετών....
βλεπω και απο τις κριτικες σου γλωσσοφιλιαζεις και πουτανες. μπραβο και εις ανωτερα.Μάλιστα, αισχρολογείς και αδημονείς να σε μπολιάσω με το ανώτερο υπερεμβολιασμένο DNA μου, ορίστε λοιπόν...
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Αυτό θα πει πρόνοια και κοινωνική ευθύνη....Kαι στα κουταβάκια του Μπομπο μου που μόλις έγινε πατέρας
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.017
- Πόντοι
- 12.756
ΟΛΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΑΜΕΣΑ ΑΓΟΓΓΥΣΤΑKαι στα κουταβάκια του Μπομπο μου που μόλις έγινε πατέρας
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.020
- Πόντοι
- 3.656
Είναι facadeΠοια νεα γκομενακια τύπε, αφου ο Σταθης παντρευτηκε και νοικοκυρευτηκε
Τα κανάλια να πληρώνουν ήταν το μόνο καλό που έκανε ο Αλε6Πολλά δεν πρεπει να ξεχασει ο κοσμος εν οψει εκλογων. Και η ΝΔ οφειλει να τα θυμιζει. Και αυτες οι ανοησιες για το ποιοι "δικαιουνται" να ψηφιζουν ΝΔ εχουν απαντηθει απο την ιδια την πραγματικοτητα. ΝΔ ψηφιζει οποιος θελει μαι σοβαρη κυβερνηση, που να αφουγκραζεται τον κοσμο. Ας θυμηθουμε λοιπον το νομο Παρασκευοπουλου, το νομο Κατρουγκαλου, τον διαγωνισμο για τα καναλια, τον αθλιο Ποινικο Κωδικα, και ενα σωρο αλλα κατορθωματα του Συριζα και μετα θα μας φανουν μεγαλες πολυτελειες οι βερμπαλισμοι περι "ταξεων".
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Εγώ από τις δικές σου πως είσαι άφραγκος και γυρνάς στα μπουρδέλα των 10 ευρώ...βλεπω και απο τις κριτικες σου γλωσσοφιλιαζεις και πουτανες. μπραβο και εις ανωτερα.
σε 10ευρω δεν εχω παει αντιθετα κοροιδευα πχ ενα μελος που παει εκει και γλειφει πουτανες κιολας. και οπως ειπα δεν γλωσσοφιαλιαζω πουτανες να γλειφω τα φλοκια του προηγουμενου και να δινω και 100 ευρω απο πανω. γενικα στουντιο και βιζιτες τα θεωρω κοροιδια εκτος και αν εισαι αγαπουλης. και σκεψου η πρωτη φορα που πηγα με πουτανα ηταν σε στουντιο και η επομενη σε μασαζ.Εγώ από τις δικές σου πως είσαι άφραγκος και γυρνάς στα μπουρδέλα των 10 ευρώ...
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.017
- Πόντοι
- 12.756
αποφασισα επειδη εισαι κιμπαρης και γειτονακι να μου κανεις δωρο ενα σκυλι..Εγώ από τις δικές σου πως είσαι άφραγκος και γυρνάς στα μπουρδέλα των 10 ευρώ...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις