Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Να μην κουράζεις την τσατσα, να στρώνεις εσύ και των Πακιστανών που ακολουθούν...μεροκαματάκι για να πας και κάνα ταξιδάκι....
Άσε που μπορείς να τα παίρνεις και σπίτι σου να τα πλένεις... :confused: :confused: :confused:
αυτα τα βγαζεις απλα απο το μυαλο σου. εγω λεω στην τσατσα αλλαξε σεντονια και τα αλλαζει, γαμαω κι φευγω :headbang2: . το οτι φιλας χιλιοχυμενα στοματα ειναι δικια σου παραδοχη. οπως ειπα νομιζω το οτι αποζητεις φιλια απο πουτανες δειχνει οτι εισαι ξεχωριστο ναυαγιο. ποσο χρονων εισαι αληθεια τυπε?

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
αυτα τα βγαζεις απλα απο το μυαλο σου. εγω λεω στην τσατσα αλλαξε σεντονια και τα αλλαζει. το οτι φιλας χιλιοχυμενα στοματα ειναι δικια σου παραδοχη.
Παραδοχή δικιά σου είναι πως περιμένεις στην ουρά με Πακιστανούς για να γαμήσεις στο 5λεπτο για να κάνεις οικονομία να πας διακοπές... :confused: :confused: :confused:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Παραδοχή δικιά σου είναι πως περιμένεις στην ουρά με Πακιστανούς για να γαμήσεις στο 5λεπτο για να κάνεις οικονομία να πας διακοπές... :confused: :confused: :confused:
ναι αλλα δεν φιλαω χιλιοχυμενα στοματα. οταν θα φτασω σε αυτη την καταντια ισως στεναχωρηθω. μακαρι να μην φτασω ποτε στη θεση να ειμαι τοσο αγαμητος για να δινω 120 ευρω για να γαμησω και να φιλαω...
:confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
να μου δωσει ενα κουταβακι αλλιως εσυ που εισαι ΚΙΜΠΑΡΗΣ-ΓΕΙΤΟΝΑΚΙ να μου κανεις ενα δωρο..ξερεις τι ρατσα αγαπω :smiling-face-with-heart-eyes:
Ξέρεις πόσο χρόνο απαιτεί καθημερινά ειδικά το πρώτο έτος;
Θέλει πολύ υπομονή και φροντίδα δεν είναι γάτα....

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Και γω το θεωρω κοροιδια να δινω 120 ευρω σε πουτανες ή γκομενες . Οποτε δινω πολυ παραπανω :confused:
τυπε αν ειναι να σου τρωει η γκομενα παραπανω απο τη βιζιτα κατι κανεις λαθος...

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
ναι αλλα δεν φιλαω χιλιοχυμενα στοματα. οταν θα φτασω σε αυτη την καταντια ισως στεναχωρηθω. μακαρι να μην φτασω ποτε στη θεση να ειμαι τοσο αγαμητος για να δινω 120 ευρω για να γαμησω και να φιλαω...
Εσύ είσαι αετός ρε, δίνεις 10 και μυρίζεις την μασχαλήλα του Αμπτούλ και κάνεις και γνωριμίες που θα σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον.... :confused: :confused: :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.920
Πόντοι
12.756
Ξέρεις πόσο χρόνο απαιτεί καθημερινά ειδικά το πρώτο έτος;
Θέλει πολύ υπομονή και φροντίδα δεν είναι γάτα....
ναι το ξερω ειχα σκυλια αρκετα χρονια..αφου τα εχουμε πει δεν θυμασαι :knuppel:

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
τυπε αν ειναι να σου τρωει η γκομενα παραπανω απο τη βιζιτα κατι κανεις λαθος...

Αν σου πω τυπε μου ποσα μου χουν φαει γκομενες τοτε θα ζηταει και ο Αντισθενης να τη βρουμε οποτε αστο καλυτερα :confused:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Τύπε αν έχεις φτάσει σε σημείο να υπολογίζεις τόσο πολύ 120 ευρώ τότε σίγουρα έχεις κάνει κάτι λάθος στη ζωή σου:)

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Εσύ είσαι αετός ρε, δίνεις 10 και μυρίζεις την μασχαλήλα του Αμπτούλ και κάνεις και γνωριμίες που θα σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον.... :confused: :confused: :confused:
φυλης παω τυπε αρα 20. νταξει κακες μυρωδιες φανταζομαι ολοι εχουν μυρισει. φλοκια πολλων ανδρων δεν νμιζ ωοτι εχουν γευτει πολλοι ομως αρα εισαι ξεχωριστος.
δεν μου απαντησες καλη γευση το λιστεριν με φλοκια? επισης ποσο χρονων εισαι 40αρης φανταζομαι :woldman:?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.556
Πόντοι
22.266

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Τύπε αν έχεις φτάσει σε σημείο να υπολογίζεις τόσο πολύ 120 ευρώ τότε σίγουρα έχεις κάνει κάτι λάθος στη ζωή σου:)
οπως σου ειπα υπαρχουν πολυ καλυτερες χρησεις για το 120αρι. αν ηταν τοσο αμελητεο για σενα δεν νομιζω να ησουν στο μπου.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
πηγαινω μπουρδελα φυλης τυπε.

Δίνουμε την ευκαιρία τώρα όλους τους θαμώνες αυτού thread, να διαβάσουν τις κριτικές του γνωστού απόφοιτου του Μετσόβιου με άριστα, γνωστού με το nickname nikg που έχει κλειδώσει το προφίλ του για να μην τις διαβάζετε:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
ναι το ξερω ειχα σκυλια αρκετα χρονια..αφου τα εχουμε πει δεν θυμασαι :knuppel:
Θυμάμαι αλλά τωρά δε νομίζω πως έχεις τον ίδιο ελεύθερο χρόνο, εγώ δεν κάνω τίποτα.
Κάθε μέρα 1 ώρα βόλτα και 2-3 φορές τη βδομάδα Καλύβια για εκπαίδευση.

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Δίνουμε την ευκαιρία τώρα όλους τους θαμώνες αυτού thread, να διαβάσουν τις κριτικές του γνωστού απόφοιτου του Μετσόβιου με άριστα, γνωστού με το nickname nikg που έχει κλειδώσει το προφίλ του για να μην τις διαβάζετε:

δεν θα δεις παντως οτι γλειφω πουτανες και καλω αλλα μελη σε συναντησεις τυπε :confused: τωρα οτι ειμαι αποφοιτος μετσοβιου δεν καταλαβαινω πως υπονοει οτι μου τρεχουν εικοσαευρα απο τις τσεπες.... 27 χρονων ειμαι :buck2:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.327
Πόντοι
4.546
Αυτό είναι το πρόβλημα, όχι να γαμάς τα πρεζάκια της φυλής...

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
φυλης παω τυπε αρα 20. νταξει κακες μυρωδιες φανταζομαι ολοι εχουν μυρισει. φλοκια πολλων ανδρων δεν νμιζ ωοτι εχουν γευτει πολλοι ομως αρα εισαι ξεχωριστος.
δεν μου απαντησες καλη γευση το λιστεριν με φλοκια? επισης ποσο χρονων εισαι 40αρης φανταζομαι :woldman:?
Ντα τύπε είσαι άπλας, πας φυλής και μυρίζεις φλόκια ανδρών...το καταλάβαμε.... :confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom