Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.678
- Πόντοι
- 3.936
Ρε συ του Βολκάνο ο σκύλος γέννησε....με εγραψες.....
Ρε συ του Βολκάνο ο σκύλος γέννησε....με εγραψες.....
αυτα τα βγαζεις απλα απο το μυαλο σου. εγω λεω στην τσατσα αλλαξε σεντονια και τα αλλαζει, γαμαω κι φευγω . το οτι φιλας χιλιοχυμενα στοματα ειναι δικια σου παραδοχη. οπως ειπα νομιζω το οτι αποζητεις φιλια απο πουτανες δειχνει οτι εισαι ξεχωριστο ναυαγιο. ποσο χρονων εισαι αληθεια τυπε?Να μην κουράζεις την τσατσα, να στρώνεις εσύ και των Πακιστανών που ακολουθούν...μεροκαματάκι για να πας και κάνα ταξιδάκι....
Άσε που μπορείς να τα παίρνεις και σπίτι σου να τα πλένεις...
να μου δωσει ενα κουταβακι αλλιως εσυ που εισαι ΚΙΜΠΑΡΗΣ-ΓΕΙΤΟΝΑΚΙ να μου κανεις ενα δωρο..ξερεις τι ρατσα αγαπωΡε συ του Βολκάνο ο σκύλος γέννησε....
Παραδοχή δικιά σου είναι πως περιμένεις στην ουρά με Πακιστανούς για να γαμήσεις στο 5λεπτο για να κάνεις οικονομία να πας διακοπές...αυτα τα βγαζεις απλα απο το μυαλο σου. εγω λεω στην τσατσα αλλαξε σεντονια και τα αλλαζει. το οτι φιλας χιλιοχυμενα στοματα ειναι δικια σου παραδοχη.
ναι αλλα δεν φιλαω χιλιοχυμενα στοματα. οταν θα φτασω σε αυτη την καταντια ισως στεναχωρηθω. μακαρι να μην φτασω ποτε στη θεση να ειμαι τοσο αγαμητος για να δινω 120 ευρω για να γαμησω και να φιλαω...Παραδοχή δικιά σου είναι πως περιμένεις στην ουρά με Πακιστανούς για να γαμήσεις στο 5λεπτο για να κάνεις οικονομία να πας διακοπές...
Ξέρεις πόσο χρόνο απαιτεί καθημερινά ειδικά το πρώτο έτος;να μου δωσει ενα κουταβακι αλλιως εσυ που εισαι ΚΙΜΠΑΡΗΣ-ΓΕΙΤΟΝΑΚΙ να μου κανεις ενα δωρο..ξερεις τι ρατσα αγαπω
τυπε αν ειναι να σου τρωει η γκομενα παραπανω απο τη βιζιτα κατι κανεις λαθος...Και γω το θεωρω κοροιδια να δινω 120 ευρω σε πουτανες ή γκομενες . Οποτε δινω πολυ παραπανω
Εσύ είσαι αετός ρε, δίνεις 10 και μυρίζεις την μασχαλήλα του Αμπτούλ και κάνεις και γνωριμίες που θα σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον....ναι αλλα δεν φιλαω χιλιοχυμενα στοματα. οταν θα φτασω σε αυτη την καταντια ισως στεναχωρηθω. μακαρι να μην φτασω ποτε στη θεση να ειμαι τοσο αγαμητος για να δινω 120 ευρω για να γαμησω και να φιλαω...
ναι το ξερω ειχα σκυλια αρκετα χρονια..αφου τα εχουμε πει δεν θυμασαιΞέρεις πόσο χρόνο απαιτεί καθημερινά ειδικά το πρώτο έτος;
Θέλει πολύ υπομονή και φροντίδα δεν είναι γάτα....
τυπε αν ειναι να σου τρωει η γκομενα παραπανω απο τη βιζιτα κατι κανεις λαθος...
Τύπε αν έχεις φτάσει σε σημείο να υπολογίζεις τόσο πολύ 120 ευρώ τότε σίγουρα έχεις κάνει κάτι λάθος στη ζωή σουτυπε αν ειναι να σου τρωει η γκομενα παραπανω απο τη βιζιτα κατι κανεις λαθος...
φυλης παω τυπε αρα 20. νταξει κακες μυρωδιες φανταζομαι ολοι εχουν μυρισει. φλοκια πολλων ανδρων δεν νμιζ ωοτι εχουν γευτει πολλοι ομως αρα εισαι ξεχωριστος.Εσύ είσαι αετός ρε, δίνεις 10 και μυρίζεις την μασχαλήλα του Αμπτούλ και κάνεις και γνωριμίες που θα σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον....
Ναι μανΡε συ του Βολκάνο ο σκύλος γέννησε....
οπως σου ειπα υπαρχουν πολυ καλυτερες χρησεις για το 120αρι. αν ηταν τοσο αμελητεο για σενα δεν νομιζω να ησουν στο μπου.Τύπε αν έχεις φτάσει σε σημείο να υπολογίζεις τόσο πολύ 120 ευρώ τότε σίγουρα έχεις κάνει κάτι λάθος στη ζωή σου
πηγαινω μπουρδελα φυλης τυπε.
Θυμάμαι αλλά τωρά δε νομίζω πως έχεις τον ίδιο ελεύθερο χρόνο, εγώ δεν κάνω τίποτα.ναι το ξερω ειχα σκυλια αρκετα χρονια..αφου τα εχουμε πει δεν θυμασαι
δεν θα δεις παντως οτι γλειφω πουτανες και καλω αλλα μελη σε συναντησεις τυπε τωρα οτι ειμαι αποφοιτος μετσοβιου δεν καταλαβαινω πως υπονοει οτι μου τρεχουν εικοσαευρα απο τις τσεπες.... 27 χρονων ειμαιΔίνουμε την ευκαιρία τώρα όλους τους θαμώνες αυτού thread, να διαβάσουν τις κριτικές του γνωστού απόφοιτου του Μετσόβιου με άριστα, γνωστού με το nickname nikg που έχει κλειδώσει το προφίλ του για να μην τις διαβάζετε:
Αυτό είναι το πρόβλημα, όχι να γαμάς τα πρεζάκια της φυλής...ναι αλλα δεν φιλαω χιλιοχυμενα στοματα. οταν θα φτασω σε αυτη την καταντια ισως στεναχωρηθω. μακαρι να μην φτασω ποτε στη θεση να ειμαι τοσο αγαμητος για να δινω 120 ευρω για να γαμησω και να φιλαω...
Ντα τύπε είσαι άπλας, πας φυλής και μυρίζεις φλόκια ανδρών...το καταλάβαμε....φυλης παω τυπε αρα 20. νταξει κακες μυρωδιες φανταζομαι ολοι εχουν μυρισει. φλοκια πολλων ανδρων δεν νμιζ ωοτι εχουν γευτει πολλοι ομως αρα εισαι ξεχωριστος.
δεν μου απαντησες καλη γευση το λιστεριν με φλοκια? επισης ποσο χρονων εισαι 40αρης φανταζομαι ?