Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Υπαρχουν και τα λοβοτομημένα που βλέπουν κυβέρνηση αριστων
Εσυ που βλεπεις 20% max? Τι να πεις! Κακομοίρης :)
Η γκομενα που το βλέπει? Γαμιεται στο γέλιο και οχι απο σενα! :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.384
Πόντοι
27.261
Υπαρχουν και τα λοβοτομημένα που βλέπουν κυβέρνηση αριστων
λες να ακολουθησει τον μπαρμπασταθη και ο τιμημενος νεοδημοκρατικος αρχιμαλακας ΠΙΝΑΤ ,με τα κοριτσακια που ανεβαζε η' προλαβε και τον εσωσε η ιεραρχια ?:think:

Τελευταία τροποποίηση:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αυτό ακριβώς!
Αφιερωμένο στα αγράμματα σουργελα του bou, αποφοίτους Δημοτικών και Τεχνικών Λυκείων (που φυσικά είναι για τους στόκους) :)

"Εισάγεται μετά από πανελλήνιες στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Μεταγράφεται ως αριστούχος στη Ιατρική Σχολή Αθήνας, από την οποία αποφοιτά το 1991 με βαθμό πτυχίου «άριστα»
Ειδικεύθηκε στην παθολογία στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.
Παρέμεινε στις ΗΠΑ επί επτά χρόνια. Επί 3 χρόνια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Albert Einstein» στη Φιλαδέλφεια της Πενσιλβάνια, όπου δίδαξε και στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Temple.
Επιλέχθηκε ως μοναδικός υποψήφιος από ξένη χώρα στο πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Παθολογία – Λοιμωξιολογία στο «Beth Israel Deaconess» της Βοστόνης, που αποτελεί το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ. Εξειδικεύθηκε επί 4 χρόνια με υποτροφία κλινικού ερευνητή. Έλαβε τον μεταπτυχιακό του τίτλο από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και την ειδικότητα της Λοιμωξιολογίας από την Αμερικανική Επιτροπή Εσωτερικής Παθολογίας, μετά από εξετάσεις.
Επέστρεψε το 2001 στην Ελλάδα, όπου μετά την ολοκλήρωση της αγροτικής του θητείας, εργάστηκε ως λοιμωξιολόγος στο ΚΕΕΛΠΝΟ.
Το 2002 αναγορεύθηκε διδάκτορας στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ και στη συνέχεια ανήλθε όλες τις βαθμίδες της ακαδημαϊκής εξέλιξης ως τη βαθμίδα του τακτικού Καθηγητή.

Έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 200 συγγράμματα, λαμβάνοντας 5955 βιβλιογραφικές αναφορές.
Έχει λάβει βραβεία και διακρίσεις
Και εσείς του φωναζατε μπε, και τώρα ασχολείστε με το φανελάκι του..
Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα...

Υ. Γ. Αν ήταν γραμμωμενος ινφλουενσερ, αν μοίραζε iPhone στο ίνσταγκραμ ή ήξερε συνταγή με πατάτες τηγανιτές με μερεντα στον φούρνο μάλλον θα τυγχανε ευρείας αποδοχης.
Aλλα ειπαμε, σε μια χωρα που το 40% ειναι αγραμματο, μην περιμενεις καμια μα καμια τυχη".

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
αν ριξει αλλο ενα 5% και τελος του χρονου συμφωνω....συνολικα 12% καλα ειναι
Είσαι πολύ φθηνιάρης μετά συγχωρήσεως. Εμένα το κασέ για να ψηφίσω Νου-Δούλα (γιατί ακόμα και εγώ ένας αμετανόητος ακρο-αριστερός, έχω κασέ), είναι ελάχιστος βασικός μισθός 2.500 Ευρώ, κατάργηση ΕΝΦΙΑ και διατήρησή του μόνο σε περιουσίες ανω των 500.000 ευρώ, και μερικές συνεδρίες με όμορφες Δαπίτισες ή με ενοικιασμένες από το Κόμμα κοπέλες κατά προτίμηση από το Ανατολικό Μπλοκ.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
ΑΚΡΙΒΩΣ...το εχω ξαναγραψει..επι ΠΟΥΣΤΡΟΣΥΡΙΖΑ εχασα 140 ευρω τον μηνα απο τις εισφορες του ΜΟΥΛΟΥ και οταν βγηκε η ΔΕΞΙΑ τα πηρα ολα πισω πλας ενα πενηνταρικο σχεδον παραπανω...
Τελικά είσαι και πολύ ψιλικατζής. Εδώ τόσα χρόνια σου έχουν πάρει τα σώβρακα με μνημόνια, ΦΠΑ, περικοπές μισθών, κόψιμο δώρων, παροχών, φόρους πολυτελείας, χαράτσια, ΕΝΦΙΑ και δεκάδες άλλα κέρατα, τα 140 σε μάραναν. Ταξικά δεν ανήκεις στη ΔΕΞΙΑ και τη ΝΟΥ_ΔΟΥΛΑ. Αλλαξοπίστησε και άλλαξε στρατόπεδο! Σύντροφε σε περιμένουμε!

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
δε θα ξεχασω με τιποτα νομο Κατρουγκαλου αυτο το γαμημενο εκτρωμα που κατεστρεψε κοσμο..
Ενώ με υπουργό εργασίας την ποντικομαμή το Χατζηδάκη θα πάρεις σύνταξη στο φέρετρο και αυξήσεις για κανα κουλούρι χωρίς τυρί.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Είσαι πολύ φθηνιάρης μετά συγχωρήσεως. Εμένα το κασέ για να ψηφίσω Νου-Δούλα (γιατί ακόμα και εγώ ένας αμετανόητος ακρο-αριστερός, έχω κασέ), είναι ελάχιστος βασικός μισθός 2.500 Ευρώ, κατάργηση ΕΝΦΙΑ και διατήρησή του μόνο σε περιουσίες ανω των 500.000 ευρώ, και μερικές συνεδρίες με όμορφες Δαπίτισες ή με ενοικιασμένες από το Κόμμα κοπέλες κατά προτίμηση από το Ανατολικό Μπλοκ.
Eσυ παραμένεις μαλακας 110% :)

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Αν βγουν οι διαλογοι στη φορα απο μπου και δει ο πατερας μου οτι συμμετειχα σε φορουμ που λεγαν να δωσουν αυξησεις οι εργοδοτες , καλυτερα μοιρα θα χα αν εβγαινε βιντεο μου με το Σταθη δημοσιως

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Αν βγουν οι διαλογοι στη φορα απο μπου και δει ο πατερας μου οτι συμμετειχα σε φορουμ που λεγαν να δωσουν αυξησεις οι εργοδοτες , καλυτερα μοιρα θα χα αν εβγαινε βιντεο μου με το Σταθη δημοσιως
Σκληρός Θατσερικος ο μπαμπάς? :tooth:

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Σκληρός Θατσερικος ο μπαμπάς? :tooth:

Τυπε μου δε φανταζεσαι . Δεν εχει κανει μειωσεις μες στη κριση αλλα αυξησεις αν του πεις καλυτερα να του πεις οτι ο γιος του ειναι gay . Απο τους παλιους σκληροσυντηρητικους που δεν εγκαταλειπουν το τιμονι της εταιριας οσο ζουνε ουτε συμβουλες ακουνε , αστα . Συχνα επικαλειται τη θατσερ , μεσα επεσες παντως:tooth:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Τυπε μου δε φανταζεσαι . Δεν εχει κανει μειωσεις μες στη κριση αλλα αυξησεις αν του πεις καλυτερα να του πεις οτι ο γιος του ειναι gay . Απο τους παλιους σκληροσυντηρητικους που δεν εγκαταλειπουν το τιμονι της εταιριας οσο ζουνε ουτε συμβουλες ακουνε , αστα . Συχνα επικαλειται τη θατσερ , μεσα επεσες παντως:tooth:
Και καλά κάνει. Το συμφέρον του κοιτάει ο άνθρωπος. Τουλάχιστον δεν το παίζει αριστερός με δεξιά τσέπη όπως οι σύντροφοι του Συριζα και του ΚΚΕ που έχουν σπίτια στα βόρεια, στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία, έχουν ιδιωτικές ασφάλειες και πάνε διακοπές Μύκονο.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.037
Πόντοι
6.256
λες να ακολουθησει τον μπαρμπασταθη και ο τιμημενος νεοδημοκρατικος αρχιμαλακας ΠΙΝΑΤ ,με τα κοριτσακια που ανεβαζε η' προλαβε και τον εσωσε η ιεραρχια ?:think:
Ποιον λες;
Αυτον που μπαίνει καθε βραδυ και σβήνει τις μικροεστίες αμφισβήτησης του Μεσσία;

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Και καλά κάνει. Το συμφέρον του κοιτάει ο άνθρωπος. Τουλάχιστον δεν το παίζει αριστερός με δεξιά τσέπη όπως οι σύντροφοι του Συριζα και του ΚΚΕ που έχουν σπίτια στα βόρεια, στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία, έχουν ιδιωτικές ασφάλειες και πάνε διακοπές Μύκονο.
Ειναι πολυ σκληρος εργοδοτης δε συμφωνουμε σε πολλα αλλα δικαιος . Σου λεει εγω δεν εχω οφσορ και μαλακιες , πληρωνω ενα βουνο φορους , εχω ελληνες υπαλληλους με δωρα και τα παντα , απολυσεις δεν εχω κανει , κατωτατο μισθο λιγο πανω απο το κατωτατο οριο , γιατι να κανει κοινωνικη πολιτικη με τη τσεπη μου το κρατος . Οι παλιοι ειδικα οι συντηρητικοι ανθρωποι δεν αλλαζουν με τπτ αδερφε μη το ψαχνεις . Αλλοδαπο υπαλληλο , κομμουνιστη συμπεθερο και φιλο πολιτικο δε θα εχω οσο ζω ειναι το μοτο του :tooth:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ειναι πολυ σκληρος εργοδοτης δε συμφωνουμε σε πολλα αλλα δικαιος . Σου λεει εγω δεν εχω οφσορ και μαλακιες , πληρωνω ενα βουνο φορους , εχω ελληνες υπαλληλους με δωρα και τα παντα , απολυσεις δεν εχω κανει , κατωτατο μισθο λιγο πανω απο το κατωτατο οριο , γιατι να κανει κοινωνικη πολιτικη με τη τσεπη μου το κρατος . Οι παλιοι ειδικα οι συντηρητικοι ανθρωποι δεν αλλαζουν με τπτ αδερφε μη το ψαχνεις . Αλλοδαπο υπαλληλο , κομμουνιστη συμπεθερο και φιλο πολιτικο δε θα εχω οσο ζω ειναι το μοτο του :tooth:
δεν τον βρισκω παράλογο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ισως λιγο υπερβολικο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Το καλό νέο της ημέρας, πως έπεσε γερό ταρακουνημα και αποφασίσθηκε να παραταθεί και η ημερήσια λειτουργία της χρήσης λιγνιτη για ηλεκτροπαραγωγή και η παραταση χρήσης λιγνιτη για δύο χρόνια. Καθώς διαπιστώθηκε ότι οι πράσινες αναπτύξεις και μεταβάσεις είναι αέρας κοπανιστος.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.616
Πόντοι
12.756
Το καλό νέο της ημέρας, πως έπεσε γερό ταρακουνημα και αποφασίσθηκε να παραταθεί και η ημερήσια λειτουργία της χρήσης λιγνιτη για ηλεκτροπαραγωγή και η παραταση χρήσης λιγνιτη για δύο χρόνια. Καθώς διαπιστώθηκε ότι οι πράσινες αναπτύξεις και μεταβάσεις είναι αέρας κοπανιστος.
ξυπνησαν ευτυχως και οχι πολυ αργα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom