alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Ενταξει κυριε ΚανακηΡε σου λέω πριν το χαμό δεν ήξερα ποιος ήτανε !
Ενταξει κυριε ΚανακηΡε σου λέω πριν το χαμό δεν ήξερα ποιος ήτανε !
Να νιώθει περήφανος αυτός που του σηκωνόταν και γαμούσε ... πέρα από τις υπόλοιπες μαλακίες του .... άλλοι στα χρόνια του ούτε κούκουΕγω θελω να κανω μια ερωτηση.Πρεπει να νιωθουμε περηφανοι που ο Σταθης υπηρξε ενας απο εμας
Σωστο και αυτο.Απο την αλλη ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν υπαρχουν αλλοι celebrity(ο θεος να τους κανει) που υπηρξαν η μπορει ακομα και σημερα να ειναι μελη του bouΝα νιώθει περήφανος αυτός που του σηκωνόταν και γαμούσε ... πέρα από τις υπόλοιπες μαλακίες του .... άλλοι στα χρόνια του ούτε κούκου
Θα μου χρεώσεις και τις γκόμενες του ???? Χρέωσε τες μου !!! (του Κανάκη)Ενταξει κυριε Κανακη
Ομολογησε τυπε , τελειωσαν ολα πλεον δε χρειαζεται να κρυβεσαιΘα μου χρεώσεις και τις γκόμενες του ???? Χρέωσε τες μου !!!
Αμφιβαλλεις?Σωστο και αυτο.Απο την αλλη ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν υπαρχουν αλλοι celebrity(ο θεος να τους κανει) που υπηρξαν η μπορει ακομα και σημερα να ειναι μελη του bou
Λες να ειχε και ο Λιγναδης?Ολοι αυτοι οι βαρεμενοι που πανε σε ριαλιτι , δε μπορει ενας ρε παιδι μ να μην ειχε account εδω
Έρχονται στο φως συνταρακτικές αποκαλύψεις, θα πέσετε από τα σύννεφα ! η ΝΔ θα βγάλει όλη τη σαπίλα στη φόρα ... η πανδημία θα παίζει 3ο θέμα στα δελτία ... δεν μπορώ να πω περισσότεραΟμολογησε τυπε , τελειωσαν ολα πλεον δε χρειαζεται να κρυβεσαι
Εκτη μερα πυρετο,οξυγονα,πνευμονες,καρδια,αιμα,πιεση,ολα καλα.Δεν μπορει ο σκατοξεφτυλας τουλαχιστον να μην ανεβαζει φωτογραφιες;Τοσο αναισθητος πια ο μαλακας;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσυ πως πας απο συμπτωματα;
Απλώς όλο αυτό γίνεται γιατί οι εμβολιασμενοι δεν είναι τελικά και τοοοσο εμβολιασμενοι
Αρκετο καιρο πριν κλεφτει και τον παρατησει με τρια παιδια,γιατι ποτε τη γαμησε τελευταια φορα λες ?
Τον διάολο του που τον πέταγε και αυτόν και όλο του το σοιΑρκετο καιρο πριν κλεφτει και τον παρατησει με τρια παιδια,
Ο κουλης ειναι καλος πατερας, γι αυτο στελνει τα παιδια του να σπουδασουν εξω.
για να μην κανουν παραπονα μετα, οτι τους ελειψε αυτο η' το αλλο προφανως και αισθανθει ασχημα ο καϊμενος.Αρκετο καιρο πριν κλεφτει και τον παρατησει με τρια παιδια,
Ο κουλης ειναι καλος πατερας, γι αυτο στελνει τα παιδια του να σπουδασουν εξω.
Εσένα σε απασχολεί το 20% στύση που πετυχαίνεις Max!Σταματηστε τη μιζερια ρε,
Δειτε και τα θετικά, απο 01/01 αυξανεται ο μισθος απο 650 σε 653
Να χαρουν με το νεο και οι μπραβοκουληδες .
Γιατι οι νεοι φευγουν απ την ελλαδα δεν τους απασχολει και ποτε δεν τους απασχόλησε.
Υπαρχουν και τα λοβοτομημένα που βλέπουν κυβέρνηση αριστωνΤον διάολο του που τον πέταγε και αυτόν και όλο του το σοι