Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Και δηλαδή ρε πυροβολημένη κατρουλίτσα, η καθημερινή που είναι σοβαρή εφημερίδα θα έβαζε άρθρο του Παπαδημητρίου το οποίο θα ηταν ψέματα;;
Και άμα δεις ρε χλαπάτσα, στο τέλος του άρθρου, γράφει την επαγγελματική ιδιότητά, και μονο υπουργός δεν ηταν την εποχή που δημοσιεύτηκε το συγκεκριμένο άρθρο, απο την ΔΕΞΙΑ ΤΙΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ επαναλαμβάνω.

Καλα γράψε μας και εσύ τώρα για τις απευθείας αναθέσεις της κουλοκυβέρνησης απο το 19 έως τώρα, άιντε χαϊβάνια, δε χορτασατε ψεμματα, μια εκαψε τους ανθρώπους στο μάτι, την αλλη πούλησε την Μακονία, ΠΟΥΛΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ θα φάτε μαύρο στις εκλογές να χορτάσει η σουφρα σας, κι όλες τις δημοσκοπήσεις να τις μαζέψετε να τις χώσετε βαθιά στη κωλάθρα σας.
Αυτα απο μενα, άλλη απάντηση από μένα δε θα παρεις, τουλάχιστον για σήμερα.
Oι εφημερίδες δεν υιοθετούν τα κείμενα των αρθρογράφων. Τα αφήνουν στην κρίση των αναγνωστών. Το αναφέρουν κιόλας. Που να το ξέρει βέβαια ενας τελειωμένος βλάκας σαν εσένα, που έχει ευαγγέλιο την Αυγή και το Βαξεβάνη; Όσο για το δεν ήταν Υπουργός, λιγότερο από δύο μήνες από την παραίτησή του το έγραψε. Το ότι ήταν πρώην Υπουργός και πολιτικό πρόσωπο και με την ιδότητα αυτή χαρακτηρίζεται ως σήμερα, για νούμερα σαν εσένα δεν έχει σημασία.
Αν δεν πάρω άλλη απάντηση από ένα σκουπιδιαριό σαν του λόγου σου, χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Oι εφημερίδες δεν υιοθετούν τα κείμενα των αρθρογράφων. Τα αφήνουν στην κρίση των αναγνωστών. Το αναφέρουν κιόλας. Που να το ξέρει βέβαια ενας τελειωμένος βλάκας σαν εσένα, που έχει ευαγγέλιο την Αυγή και το Βαξεβάνη; Όσο για το δεν ήταν Υπουργός, λιγότερο από δύο μήνες από την παραίτησή του το έγραψε. Το ότι ήταν πρώην Υπουργός και πολιτικό πρόσωπο και με την ιδότητα αυτή χαρακτηρίζεται ως σήμερα, για νούμερα σαν εσένα δεν έχει σημασία.
Αν δεν πάρω άλλη απάντηση από ένα σκουπιδιαριό σαν του λόγου σου, χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι.
Καλα τραβα τωρα σε κάνα σουινγκεράδικο με την κυρά.
Χριστούγεννα τωρα, ειναι η εποχή σου τάρανδε.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.998
Πόντοι
6.256
σαβα

δεν μπορεις να αναπνευσεις με δαυτες φαντασου να αρχιζει να καλοκαιριαζει τι εχει να γινει απο πνευμολογικα ζητηματα
Θα κουκουλωθούν αυτα τα προβλήματα. Μην αγχεσαι

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Καλα τραβα τωρα σε κάνα σουινγκεράδικο με την κυρά.
Χριστούγεννα τωρα, ειναι η εποχή σου τάρανδε.
Είπε ο μαλάκας που δε σέβεται τη μάνα του και πάει τον πατέρα του σε στριπ να τον κεράσει πριβέ.
Λείπει και η ναζι μαϊμού να πλακωθείτε στα γλωσσόφιλα και μετά να μας πουλήσεις αριστεροσύνη και αντιφασισμό.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.998
Πόντοι
6.256
Θέλω να είσαι πιο αυστηρος με τους αντυπωλοιταιφσι τύπους
Μοιραζε πόνο.....βίασε τους τα όνειρα...γίνε πιο μπαρμπαπηδουλας
Χρειάζονται οι τσαρλατάνοι στη ζωή. Βγαζουν γέλιο

• Like

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Είπε ο μαλάκας που δε σέβεται τη μάνα του και πάει τον πατέρα του σε στριπ να τον κεράσει πριβέ.
Λείπει και η ναζι μαϊμού να πλακωθείτε στα γλωσσόφιλα και μετά να μας πουλήσεις αριστεροσύνη και αντιφασισμό.
Εγω πηγα παρέα με τον πατέρα μου τον κέρασα βρε χαϊβάνι και περάσαμε γαμάτα, εσυ που πας σε σουινγκεραδικο να σου γαμάν τη κυρά πως νιώθεις ρε μαλακισμένο;

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Διαβάζεις κι εσυ Ομάδα αληθειας (ηλίθιας) ε;;
Ρίξε εδώ μια ματιά στην δεξιά, αλλα τις περισσότερες φορές τίμια Καθημερινή.

Κλαίω που μου απαντάς με σχόλια του υπουργού του διαπραγματευτή 17ωρων!! :2funny: :2funny:

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, με κάλυψε ο stokadoura.

Υ.Γ. Η κρυφομουσίτσα ο κωλόγερος κάνει like στην ανάλυση του υπουργού του άχαστου ηγέτη των 5 ηπείρων!!

«Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει».

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγω πηγα παρέα με τον πατέρα μου τον κερασα βρε χαϊβάνι και περάσαμε γαμάτα, εσυ που πας σε σουινγκεραδικο να σου γαμαν τη κυρά πως νιώθεις ρε μαλακισμένο;
Δε μου γαμάει κανείς τίποτα ρε σκουπιδαριό. Δεν έχω κανε΄ναν άνθρωπο ιδιοκτησία.
Εσύ τι έκανες; Πέρασες γαμάτα; Υποθέτω όταν γυρίσατε, θα είπες και στη μητέρα σου το πόσο γαμάτα περάσατε και το πόσο τη σέβεσαι.
Άιντε σκουπιδαριό.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Δε μου γαμάει κανείς τίποτα ρε σκουπιδαριό. Δεν έχω κανε΄ναν άνθρωπο ιδιοκτησία.
Εσύ τι έκανες; Πέρασες γαμάτα; Υποθέτω όταν γυρίσατε, θα είπες και στη μητέρα σου το πόσο γαμάτα περάσατε και το πόσο τη σέβεσαι.
Άιντε σκουπιδαριό.
Και γιατι πας εκεί τότε;; για να την εγαμάς ο ίδιος;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

Τραβα παραπέρα ρε όνειδος, σου γαμάν τη κυρά μπροστά στα μάτια σου και τραβάς μαλακιούλα ....
ΟΥΥΥΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

• Ουάου
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Και γιατι πας εκεί τότε;; για να την εγαμάς ο ίδιος;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

Τραβα παραπέρα ρε όνειδος, σου γαμάν τη κυρά μπροστά στα μάτια σου και τραβάς μαλακιούλα ....
ΟΥΥΥΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Να καθήσω να σου αναλύσω τι είναι το swiniging; Τα θες και τα λες ρε χαζοπούλι; Ένα σωρό άρθρα έχει εκεί έξω, διάβασε και ότι καταλάβεις. Κάνε μας μια ανάλυση εσύ καλύτερα, για την ιερότητα της μάνας και τη σημασία της στη ζωή σου.
Τελειωμένε βλάκα.
Νούμερο που δε θα απαντούσες ξανά.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Να καθήσω να σου αναλύσω τι είναι το swiniging; Τα θες και τα λες ρε χαζοπούλι; Ένα σωρό άρθρα έχει εκεί έξω, διάβασε και ότι καταλάβεις. Κάνε μας μια ανάλυση εσύ καλύτερα, για την ιερότητα της μάνας και τη σημασία της στη ζωή σου.
Τελειωμένε βλάκα.
Νούμερο που δε θα απαντούσες ξανά.
ΑΧΑΧΑΧΑΧ έχεις πλάκα τελικά, κατσε να σε γλεντήσω λιγάκι ακόμα...
Οταν γυρνάτε σπίτι με την κυρά τι της λες "πω πωωω πως σε γαμησε αυτός o ταδε αγαπη μου;; εγώ ποτέ δε κατάφερα να σε γαμησω ετσι"...

ΜΑ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ:2funny:

• Ουάου

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.247
Πόντοι
5.006
κλαιω με αρθρο του υπουργου που μας χρεωσε με 100 δις με θεμα "ο μυθος οτι σας χρεωσαμε 100 δις"...:2funny:
περιμενω βεβαια και αρθρο του τσιπρα σχετικα με αυτο το θεμα, για να εχω μια πιο σφαιρικη αποψη....:2funny:

υγ : παντως πρεπει να αντιμετωπιζονται με αγαπη αμεα οπως ειναι οι συριζαιοι...ειναι φιλοι μας ο τονυ και τα αλλα τα παιδια...:grouphug:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ΑΧΑΧΑΧΑΧ έχεις πλάκα τελικά, κατσε να σε γλεντήσω λιγάκι ακόμα...
Οταν γυρνάτε σπίτι με την κυρά τι της λες "πω πωωω πως σε γαμησε αυτός αγαπη μου;; εγώ ποτέ δε κατάφερα να σε γαμησω ετσι"...

ΜΑ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ:2funny:
Εσύ στη μάνα σου τι λες όταν γυρίζετε; Μάνα περάσαμε γαμάτα στο στριπτιζάδικο, έριξε ένα γαμήσι ο πατέρας σε μια στρίπερ, που αμφιβάλω αν ποτέ σε άγγιξε εσένα με τέτοιο τρόπο. Εγώ τον κέρασα τη γύρα.
Δε μπορείς εσύ χαζούλη να με γλεντήσεις, όπως δε μπορούσε και η κολλητή σου ναζί μαϊμού.
Εγώ αντίθετα σπάω καλή πλάκα μαζί σου και φαίνεται από το άγχος σου να μου απαντήσεις, εσύ που δε θα μου απαντούσες άλλο για σήμερα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.088
Πόντοι
22.266
Ρε νιαμου είμαστε σε ένα σαητ με όνομα μπουρδέλα οπότε μην παραθετετε τα όποια σεξουαλικά γούστα του καθενός σε αντιπαράθεση με τις πολιτικές διαφωνιες

Μιλήστε απλά για πολιτική σε αυτό το νήμα κ μαλώσετε οσο θελετε

Τελευταία τροποποίηση:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Εσύ στη μάνα σου τι λες όταν γυρίζετε; Μάνα περάσαμε γαμάτα στο στριπτιζάδικο, έριξε ένα γαμήσι ο πατέρας σε μια στρίπερ, που αμφιβάλω αν ποτέ σε άγγιξε εσένα με τέτοιο τρόπο. Εγώ τον κέρασα τη γύρα.
Δε μπορείς εσύ χαζούλη να με γλεντήσεις, όπως δε μπορούσε και η κολλητή σου ναζί μαϊμού.
Εγώ αντίθετα σπάω καλή πλάκα μαζί σου και φαίνεται από το άγχος σου να μου απαντήσεις, εσύ που δε θα μου απαντούσες άλλο για σήμερα.
Βρε καραγκιόζη, στα στριπ δεν γαμας οπωσδήποτε απλα σου χορεύουν κυρίως και κωλοτριβονται, τι να σου λέω εσένα τωρα , που μόνο σε σουινγκεραδικα πατάς για να παίρνεις ματι πως βατευουν την κυρά σου :2funny:

• Ουάου

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ρε νιαμου είμαστε σε ένα σαητ με όνομα μπουρδέλα οπότε μην παραθετετε τα όποια σεξουαλικά γούστα του καθενός σε αντιπαράθεση με τις πολιτικές διαφωνιες

Μιλήστε απλά για πολιτική σε αυτό το νήμα κ μαλώσετε οδό θελετε
Έκανες καμία γενική αίματος εσύ? :)

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Βρε καραγκιόζη, στο στριπ δεν γαμας οπωσδήποτε απλα σου χορεύουν κυρίως και κωλοτριβονται, τι να σου λέω εσένα τωρα , που μόνο σε σουινγκεραδικα πατάς για να παίρνεις ματι πως βατευουν την κυρά σου :2funny:
Χαζούλη αυτό το έκανε και η κολλητή σου ναζί μαϊμού, αλλά δεν έπιανε όπως είχες καταλάβει. Οπότε ούτε με σενα θα πιάσει. Αφού ξέρεις και τι γίνεται στα swinger clubs ενώ δεν έχεις ιδέα τι είναι το swinging, βγάζεις γέλιο.
Λύσε μου μια απορία. Οταν κάθεστε στο τραπέζι λέτε με τον πατέρα σου στη μητέρα σου και τις λεπτομέρειες ή μονον τα χοντρά; Και τα όσα γίνονται στο πριβέ μετά γαργάρα; Την αγκαλιάζεις κιόλας και της λες και πόσο τη σέβεσαι και πόσο την αγαπάς;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Χαζούλη αυτό το έκανε και η κολλητή σου ναζί μαϊμού, αλλά δεν έπιανε όπως είχες καταλάβει. Οπότε ούτε με σενα θα πιάσει. Αφού ξέρεις και τι γίνεται στα swinger clubs ενώ δεν έχεις ιδέα τι είναι το swinging, βγάζεις γέλιο.
Λύσε μου μια απορία. Οταν κάθεστε στο τραπέζι λέτε με τον πατέρα σου στη μητέρα σου και τις λεπτομέρειες ή μονον τα χοντρά; Και τα όσα γίνονται στο πριβέ μετά γαργάρα; Την αγκαλιάζεις κιόλας και της λες και πόσο τη σέβεσαι και πόσο την αγαπάς;
Εσεις οταν τρώτε οικογενειακά τι λέτε με την κυρά;
"Πολύ καλά σε γαμησε ο Μπάμπης αγάπη μου, να συμπεθεριασουμε αν είναι να σου ριχνει 5-6 μανίκια καθε μερα και εγω δε θα σας ενοχλώ" :2funny:

Περιμένουμε με ανυπομονησία την άλλη φορά, όπως πάντα δηλαδή, που θα σε κάνουν ταρανδο...
Άιντε, ντύσε την Αγιο Βασίλη και θα τη τραβας από τα κερατα σου

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ

• Χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom