Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.998
Πόντοι
6.256
Αδωνοπαγωνηδες πρωι πρωι στην ξεφτιλα τους στο σκαι.
Αδωνης
Ισως μπορει μαλλον θα δουμε θα δειξει κλπ κλπ
Ο τσαρλατανος της νδ σε ολο του το μεγαλείο,
Αυτος διαχειριζεται την κριση

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.928
Πόντοι
6.256

Τελικα παρα τις φιλοτιμες μου προσπαθειες να ανεβασω τις τιμες των μασκων στα υψη δεν τα καταφερα και μαλλον δεν ειναι νομος της αγορας οπως μας ελεγε ο Αλεξ....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.229
Πόντοι
12.756

Τελικα παρα τις φιλοτιμες μου προσπαθειες να ανεβασω τις τιμες των μασκων στα υψη δεν τα καταφερα και μαλλον δεν ειναι νομος της αγορας οπως μας ελεγε ο Αλεξ....
ο Αλεξ ξέρει , δεν μπορεις να τον αμφισβητήσεις

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.928
Πόντοι
6.256

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Την επομενη φορα θα δοκιμασω να αγορασω 1000 μασκες για να τιναξω τη μπανκα στον αερα....
Εμένα μου είχε φέρει λίγες ένας γείτονας εδω και καιρό , αλλά δεν τις είχα χρησιμοποιήσει ως τώρα γιατί λίγο που είχα δοκιμάσει δυσκολευαν στην αναπνοή ... το καλό είναι οτι τώρα δεν θα χρειαστεί να αγοράσω για το σούπερ μάρκετ. Προτείνω μάλιστα να τις χρησιμοποιούμε όσο περισσότερες φορές μπορούμε , θα κρατήσουμε και τις τιμές χαμηλά :P

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εμένα μου είχε φέρει λίγες ένας γείτονας εδω και καιρό , αλλά δεν τις είχα χρησιμοποιήσει ως τώρα γιατί λίγο που είχα δοκιμάσει δυσκολευαν στην αναπνοή ... το καλό είναι οτι τώρα δεν θα χρειαστεί να αγοράσω για το σούπερ μάρκετ. Προτείνω μάλιστα να τις χρησιμοποιούμε όσο περισσότερες φορές μπορούμε , θα κρατήσουμε και τις τιμές χαμηλά :P
Η αλήθεια είναι,πως οι χειρουργικές δεν μου ενέπνεαν καμία εμπιστοσύνη,στο αεροπλάνο πχ και προτίμησα αυτήν την FFp2 που δεν μπαζει τόσο

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
σαβα

δεν μπορεις να αναπνευσεις με δαυτες φαντασου να αρχιζει να καλοκαιριαζει τι εχει να γινει απο πνευμολογικα ζητηματα

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Πρέπει να πλακωθηκε στα μελομακάρονα ο μπουμπουκος γιατί πολύ φούσκωσε,συν μας είπε από Δευτέρα θα πιάσει δουλειά, οπότε το σκ πουτανα όλα.Κοβιντ φρι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
σαβα

δεν μπορεις να αναπνευσεις με δαυτες φαντασου να αρχιζει να καλοκαιριαζει τι εχει να γινει απο πνευμολογικα ζητηματα
Όπως είχαμε το καλοκαίρι που μας πέρασε, όπου οι πνευμονολογικές (και όχι πνευματολογικές) πτέρυγες όλων των νοσοκομείων της Ελλάδος είχαν φουλάρει από ασθενείς που πάθανε πνευμονολογικά (και όχι πνευματολογικά) θέματα επειδή φορούσαν μάσκες. Ε?

Ναι, ναι... τώρα που το λες... κάτι θυμάμαι!

Πόσοι πέθαναν τελικά? Θυμάσαι? Είναι το μόνο που δεν θυμάμαι!!!! :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πρέπει να πλακωθηκε στα μελομακάρονα ο μπουμπουκος γιατί πολύ φούσκωσε,συν μας είπε από Δευτέρα θα πιάσει δουλειά, οπότε το σκ πουτανα όλα.Κοβιντ φρι
Εσύ πόσες μαλακίες έπαιξες από χθες μέχρι σήμερα? Ξεπέρασες τις 10 που είναι το ρεκόρ σου? :)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Όπως είχαμε το καλοκαίρι που μας πέρασε, όπου οι πνευμονολογικές (και όχι πνευματολογικές) πτέρυγες όλων των νοσοκομείων της Ελλάδος είχαν φουλάρει από ασθενείς που πάθανε πνευμονολογικά (και όχι πνευματολογικά) θέματα επειδή φορούσαν μάσκες. Ε?

Ναι, ναι... τώρα που το λες... κάτι θυμάμαι!

Πόσοι πέθαναν τελικά? Θυμάσαι? Είναι το μόνο που δεν θυμάμαι!!!! :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσύ πόσες μαλακίες έπαιξες από χθες μέχρι σήμερα? Ξεπέρασες τις 10 που είναι το ρεκόρ σου? :)
μπαρμπα

ειλικρινα δεν μπορεις να αναπνευσεις με δαυτες τις καινουργιες μασκες

δοκιμασε να περπατησεις σε ανηφορα σε οποιονδηποτε δρομο στην αθηνα θα αγκομαχας στα πρωτα βηματα

οταν καλοκαιριασει θα εχουμε καμποσα θεματακια υγειας με δαυτες

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
μπαρμπα

ειλικρινα δεν μπορεις να αναπνευσεις με δαυτες τις καινουργιες μασκες

δοκιμασε να περπατησεις σε ανηφορα σε οποιονδηποτε δρομο στην αθηνα θα αγκομαχας στα πρωτα βηματα

οταν καλοκαιριασει θα εχουμε καμποσα θεματακια υγειας με δαυτες
Εγώ μπορούσα. Και μπορώ και τώρα διότι μόνο τέτοιες μάσκες φορούσα πάντα.

Αν "φουσκώνεις" στην ανηφόρα, είναι δεδομένο ότι φουσκώνεις και χωρίς μάσκα στις ανηφόρες, στις σκάλες, στο γρήγορο περπάτημα. Με λίγα λόγια, χάσε κάνα κιλό και κάνε καμιά άσκηση.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
σαβα

Καλά και εγώ μόνο στο σούπερ θα τις βάλω αναγκαστικά , σάμπως με διπλές μάσκες δεν θα είναι πιό δύσκολά απο ότι με μία ; Δεν δοκίμασα με διπλή ακόμα :confused:

Αυτές τουλάχιστον έχουν και ένα σίδερο ψηλά , μπορείς να μην το εφαρμόσεις τέλεια να αφήσεις να μπαίνει λίγος αέρας.

Ελπίζω πάντως άμα αρχίσει να καλοκαιρίάζει να τελειώνουμε σιγά σιγά και με τον κορωνοιό και με τα γελοία μέτρα τύπου μάσκας σε εξωτερικό χώρο χωρίς να υπάρχει συνωστισμός .... πως δεν επανέφεραν και το 13033 απορώ , αν και κανονικά θα έπρεπε να το επαναφέρουν ώστε να στέλνεις οτι βγαίνεις να περπατήσεις και έτσι να μην χρειάζεται να βάλεις μάσκα.

Κάποιους φαρμακοποιούς πάντως που είδα να φοράνε υψηλής προστασίας για ώρες δεν βλέπω να πάθανε κάτι , μάλλον συνηθίζεις σιγά σιγά. :confused:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Κουραμπιέδες τρώει ο κουραμπιές...
Ταυτίζεται με το σύνθημα
"Φασιστες κουραμπιέδες έρχονται Χριστούγεννα"

20211225_142155.jpg

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Εγώ μπορούσα. Και μπορώ και τώρα διότι μόνο τέτοιες μάσκες φορούσα πάντα.

Αν "φουσκώνεις" στην ανηφόρα, είναι δεδομένο ότι φουσκώνεις και χωρίς μάσκα στις ανηφόρες, στις σκάλες, στο γρήγορο περπάτημα. Με λίγα λόγια, χάσε κάνα κιλό και κάνε καμιά άσκηση.
δεν ειναι προσωπικο το ζητημα αλλα γενικο θα το δεις αργα η γρηγορα να γινεται θεμα στα sites

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Καλά και εγώ μόνο στο σούπερ θα τις βάλω αναγκαστικά , σάμπως με διπλές μάσκες δεν θα είναι πιό δύσκολά απο ότι με μία ; Δεν δοκίμασα με διπλή ακόμα :confused:
πολυ φοβαμαι οτι οι συγκεκριμενες μασκες θα επικρατησουν για δημοσια κτηρια για εστιαση για τραπεζες

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
δεν ειναι προσωπικο το ζητημα αλλα γενικο θα το δεις αργα η γρηγορα να γινεται θεμα στα sites
Ναι, πάει προς γενικό γιατί ο μέσος έλληνας είναι σαπιοκοιλιάς, κυκλοφορορεί με το πλαστικό του καφέ στο χέρι και τελευταία φορά που έτρεξε ήταν για να προλάβει το λεωφορειο :)

Έτσι ήταν και πέρσι όμως και δεν συνέβη τίποτα από αυτά που λες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.092
Πόντοι
22.266
Ναι, πάει προς γενικό γιατί ο μέσος έλληνας είναι σαπιοκοιλιάς, κυκλοφορορεί με το πλαστικό του καφέ στο χέρι και τελευταία φορά που έτρεξε ήταν για να προλάβει το λεωφορειο :)

Έτσι ήταν και πέρσι όμως και δεν συνέβη τίποτα από αυτά που λες.
Θέλω να είσαι πιο αυστηρος με τους αντυπωλοιταιφσι τύπους
Μοιραζε πόνο.....βίασε τους τα όνειρα...γίνε πιο μπαρμπαπηδουλας

Τελευταία τροποποίηση:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Θέλω να είσαι πιο αυστηρος με τους αντυπωλοιταιφσι τύπους
Μοιραζαι πόνο.....βίασε τους τα όνειρα...γίνε πιο μπαρμπαπηδουλας
Το αν ο άλλος είναι σαπιοκοιλιάς και φουσκώνει με 2 βήματα που θα κάνει, δεν είναι θέμα μασκών, αντιπολίτευσης, συμπολίτευσης, κομμάτων, κτλ, κτλ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.092
Πόντοι
22.266
Το αν ο άλλος είναι σαπιοκοιλιάς και φουσκώνει με 2 βήματα που θα κάνει, δεν είναι θέμα μασκών, αντιπολίτευσης, συμπολίτευσης, κομμάτων, κτλ, κτλ.
Ναι αλλά ο κάθε σαπιοκοιλας πρέπει να έχει ως πρότυπο την πρωθυπουργαρα μας που είναι το καλό παράδειγμα σαν φιτ τυπος

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ναι αλλά ο κάθε σαπιοκοιλας πρέπει να έχει ως πρότυπο την πρωθυπουργαρα μας που είναι το καλό παράδειγμα σαν φιτ τυπος
Ας έχει και τον γείτονα δίπλα του που είναι φιτ. Δεν είναι ανάγκη να είναι ο πρωθυπουργός. Δεν ψηφίστηκε γι' αυτο :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom