σιγουρα περισσοτερο απο οσο ειχαμε αναγκη την αποψη ενος κομματοσκυλου δικηγορου και λοιπων τενεκεδων για κορονοιο....
για να ξεκαθαρισω τη σταση μου πανω στο ζητημα, ο κορονοιος ειναι υπαρκτος, τα εμβολια εχουν μικρη αλλα υπαρκτη αποτελεσματικοτητα τους πρωτους μηνες αλλά γίνεται μεγάλη υποτιμηση των παρενεργειων και ειδικα για νεους ανθρωπους το ρισκο ειναι μεγαλυτερο απο το οφελος. τωρα απο εκει και περα αν εισαι μεγαλος σε ηλικια θα πρεπει να το κανεις συνηθεια σαν το εμβολιο της γριπης. δηλαδη στηριξα αμεσως την κινηση των γονιων μου να εμβολιαστουν. ολα ομως αυτα για υποχρεωτικους εμβολιασμους σε μη ευπαθεις ομαδες ειναι απλα ντροπη.
και οσο για το οτι δικαιουλογουν τις λιγες μεθ καποιοι επειδη και οι αλλες χωρες δεν εχουν πολλες, ο κουλης βγηκε πρεσβευοντας την αριστεια που σημαινει επρεπε να ειναι καλυτερος απο τους αλλους. Γενικα παντως η Σουηδια εκανε την καλυτερη δουλεια.
Βεβαια μακαρι η Ευρωπη να συνεχισει να τα κανει σκατα στη διαχειριση για να βγαλουμε κερδος οσοι εχουμε καταθεσεις σε στερλινα, δολλαρια και ελβετικα φραγκα.
Για το οτι ειμαι μηχανικος με εξειδικευση σε ιατρικα θεματα οποτε η αποψαραμα μου εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο ακυρων ναυαγιων της ζωης, δικηγορων και αργοσχολων γιατρων με πτυχια απο βουλγαρια ευχαριστως να σου στειλω πτυχιο χωρις ονομα σε πμ για να δεις απο που αποφοιτησα, με τι βαθμο και σε ποσο κλπ αν το επιθυμεις.